Yeni Üyelik
53.
Bölüm

Perestiş⁵²

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Gözlerimi açar açmaz odaya alev ile gökçenin dalmasıyla yerimden sıçradım."SUUUU" dedi gökçe bağırarak."Kalk kızzz kalk sabah oldu" dedi alev gökçe ile yatağa oturarak. Yatağa baktığımda ateş yoktu bense yatakta doğrularak gözlerimi ovaladım."Ne oldu sabah sabah" dedim."Bir şey olmadıda olabilme ihtimali yüksek" dedi alev."Alev geveleme ağzında bak uykum var" dedim.

 

Yatağa geri yataçakken gökçe ile alev iki kolumdan tutup beni geri oturtular."Yaa uykum var sabah daha saatin 10" dedim normalde her zaman uyandığım saat."Su kalk bak daha bir sürü iş var kahvaltı yapacağız saç baş makyaj elbise hohooo kalk hadi" dedi gökçe."Ya biz neden sabah sabah saç makyaj kıyafet yapıyoruz" dedim."Çünkü bu gün çook güzel bir gün" dedi alev.

 

"Banane bu günden ya gidin başımdan hem ateş nerde" dedim."Onların işleri var eğer sen kalkarsan bizde birazdan onlara katılaçağız" dedi gökçe."EEE hadi su kalk hadi hadi kalk kalk" dedi alev gökçe ile yataktan kalkıp kolumdan tutarak beni yataktan çıkartıp kompile odadanda çıkıp mutfağa girdik, masa hazırdı beni resmen güzelim uykudan uyandırıp kahvaltı masasına oturtular.

 

"Hadi hızlı yiyin daha çok iş var" dedi alev. Bense bir şey demeden iki üç lokma bir şey yedim. Gökçe ile alev masayı kaldırıp kirli tabakları bulaşık makinasına koyarak çalıştırdılar."EE napıçağız biz sabah sabah" dedim."Hadi benim odaya gidiyoruz" dedi gökçe yerimden kalkıp alevle birlikte gökçenin odasına girer girmez gördüğüm manzara ile şaşırdım.

 

 

Elbise değil bem beyaz gelinlikti, altı hafif kabarık güzel bir elbisyedi ilk gelinliğimden bile daha güzeldi, özelikle göğüs dekoltesi çok hoşuma gitmişti. Sadeçe gelinliğe bakıyordum çok güzeldi resmen parlıyordu gözlerimi alıyordu.

 

"EEE hadi ilk gelin hanımın makyajını yapıyoruz" dedi alev beni tutup makyaj masasına oturtu. Gökçe saçlarımı taradı alev ise yüzüme nemlendirici sürdü. Bense hala anın şokunu yaşıyordum. Ateş gerçekten çok güzel seviyordu bana çok güzel kalbin var diyordu ama asıl güzel olan onun kalbiydi.

 

Resmen 2'çi kez evleniyorduk ama sanki ilk evliliğim gibiydi, parise gelirken asla böyle bir şey düşünmemiştim. Gerçekten büyük bir sürpriz olmuştu, gökçe saçlarımı su dalgası yapıp kabartarak bozulmasın diye saç sipreyi sıktı. Alev ise makyajımı yapmıştı abartmayıda unutmamıştı. Tamamen hazır olduktan sonra yerimden kalkıp gelinliği tekrar baktım.

 

"EEE hiç bir şey demedin su gelinlik nasıl" dedi alev."Bilmem çok şaşkınım galiba 2'çi kez evleniyorum" dedim gülerek."Evet 2'çi kez yengem oluyorsun" dedi alev gülerek."EE hadi sen giyin su bizde hazırlanalım" dedi gökçe bense gelinliği alarak giyindim. Yemin ederim tam üstüme olmuştu, ateş bu işten çok iyi anlıyordu. Topuklu ayakkabımıda giyip yerimden kalkarak boy aynasından kendime baktım.

 

Gerçekten çok güzel olmuştu gelinlik, arkasındaki uzun kuyruk çok hoştu, eh artık bununla nasıl yürüyeçeksem. Alev ile gökçede giyinmiş hazırdı."Ohaa çok güzel oldun su" dedi gökçe."Ay gibi oldun su" dedi gökçe."Sizde çok güzelsiniz" dedim."Vay bee su ile abim ilk evlendiğinde ben hata gökçe ikimizde bekardık daha melih ile toprak bile yoktu" dedi alev."EEE artık 1'0 öndeyiz alev hanım" dedi gökçe.

 

"Biz böyle çok güzel olduk" dedim."Bençede çok çok güzel olduk" dedi alev bir birimize sarılarak o sırada kapı çaldı."Hehe söför geldi hadi gidiyoruz" dedi gökçe odadan çıkarak dış kapıya gelip evden çıkarak gelen şöförün arabasına bindik.

 

...

 

Uzun bir aradan sonra geleceğimiz yere gelmiştik. Eyfel kulesinin olduğu yere gelmiştik düşüne biliyormusunuz nikah memuru burdaydı, evet demekten başka her şey hazırdı. Kapımı açıp elini bana uzatan kişinin elini tutup karşısında dikildim, aşk dolu gözlerle bakıyordu beni kendine aşık ediyordu.

 

Herkez bize bakıyordu aralarında fısıldaşıyorlardı, benim umrumda olan tek şey karşımdaki adamdı, inana biliyormusunuz takım elbise giymeyen ateş beyaz giymeyen ateş beyaz gömlek siyah çeket takım elbise giymişti. Çokta güzel olmuştu alevin düğününde bile giymedi bu adam ne yapmaya çalışıyordu. Ateş yan dönüp kolunu bana uzattı bense koluna girdim.

 

Nikah memurunun olduğu yere geldik, ansızın gelen bir şeye hayır demek ne mümkün,"Hoş geldiniz" dedi nikah memuru."Evlenmek için belediyemize baş vurmuş bizse önünüzde bir engelin bulunmadığını ön görerek sizi evlendirmek için görevlendirildim" dedi nikah memuru."Siz su bakırçı ateş zorluyu eş olarak kabul ediyormusunuz" dedi nikah memuru.

 

Gökçe ile alev bana bakıyordu, sanki ağzımdan çıkacak kelime her şeyi değiştirecek gibi bekliyorlardı."EVEETTT" dedim bizi izleyen herkez alkışladı hayatımın en güzel günü desem."Siz ateş zorlu su bakırçıyı eş olarak kabul ediyormusunuz" dedi nikah memuru."EVVETT" dedi ateş nikah memuru ise nikah defterini bana uzatı ben imza atıp ateşe uzattım, ateş ise gökçe ile güneye uzatı onlarda imza attı.

 

"Bende sizi karı koca ilan ediyorum" dedi nikah memuru nikah cüzdanını bana uzatarak. Nikah cüzdanını alıp havaya kaldırdım, herkez tekrar alkışladı, ateşe doğru döndüm ateş ise dudağıma yapıştı tekrar onundum onun karısıydım. Ateş cebinden bir şey çıkartı bu benim yüzüğümdü alçak ateş yalan söyledi bana kaybolmuş diye. Ateş yüzüğü parmağıma taktı."Bir daha asla çıkmayacak" dedi ateş.

 

"Asla çıkmayacak" dedim ateşin boynuna sarılarak. Ateş elimden tutarak resmen eyfel kulesinin etrafındaki çarşının içinde gezdik çok güzel anılar biriktiriyorduk bu hoşuma gidiyordu, herkez bize bakıyordu yüzlerindeki mutluluk her şeyi anlatıyordu, yağan kar damlaları yüzümüze düşüyordu. Biz galiba bir şeyleri başardık.

 

 

◇◇◇

 

Hava kararmıştı geceye kadar bütün parisi gezmiştik hayatımda asla unutmayacağım bir gün olmuştu. En son eve geldik tabi gece daha bitmemişti alev ile musa tutturdu pariste çok güzel bir gece kulübü var oraya gidelim diye. Ne kadar hayır desekte sabah eve döneçeğiz bir kere gitsek ne olur dedi bizse tamam dedik.

 

Üstümüz pek müsait değildi o yüzden eve gelip düzgün bir şeyler giyindik, makyajımı tazeleyip saçlarımı düzleştirerek her zamanki gibi siyaha bürünmüş olan ateşe döndüm. Çok yakışıklı olmuştu bu adam çok yakışıklıydı.

 

 

Elbisenin göğüs tarafını biraz daha açık düşünün. Ateşin yanına gelip ellerimi boynuna doladım ateş ise ellerini bedenimde gezdirerek beni iyiçe kendine çekti."Bu elbise çokmu açık" dedi ateş bense ateşin dudağına yapışıp ufak bir öpücük bıraktım."Bilmem bence çok güzel" dedim ateş saçlarımı omzumun bir tarafına atarak elini boynumda gezdirdi.

 

Boynuma yaklaşarak ufak bir öpücük kondurdu."Bu sabah tekrar zorlu oldun" dedi ateş."Benim zorlu olmam için imza atmama gerek yok dimi kocam" dedim."Yok tabiki sen zaten benimdin ufak bir kaçamak yaptın sadeçe" dedi ateş."Bundan sonra sadeçe seninim ateş" dedim ateş saçlarımı geriye atarak parmakları ile taradı.

 

"Hadi gidelim artık" dedi ateş dudağımdan öperek elini belime dolayıp odadan çıktık."Ooo çifte kumrularda geldi" dedi musa."Hazırmısınız" dedi güney."Hazırız" dedi ateş."Hadi o zaman gidelim" dedi musa."AA siz arabaya binin ben çeketimi unuttum" dedim."Sen dur ben alırım" dedi ateş."Yok yok ben alırım" dedim.

 

"Tamam ben seni bekliyorum" dedi ateş bense odaya gelip çeketimi alıp giyerek odadan çıkıp salona geldim, ateş ile evden çıkarak arabaya binip kulübe doğru yol aldık.

 

...

 

Yarım saattin sonunda gelmiştik, bulunduğumuz ev kulübe baya uzak olduğu için yarım saat sürmüştü. Kulübe gelip arabadan inerek kulübe girdik kapıdaki görevli çeketlerimizi aldı. Çok güzel bir yere benziyordu içeriye girip bizim için ayırtılan masaya oturduk yuvarlak bir masaydı. Girer girmez görevli içecek bir şeyler getirdi, ateş ne kadar içmeme izin vermesede içmiştim.

 

Herkez kafa güzel bir şekilde oynuyor dans ediyordu. Ortam çok güzeldi içki bardaklarını kaldırıp bir birimize çarpıştırarak içtik, ateş önümdeki bardağı aleve işaret ederek kaldırmasını söyledi, bense ateşin bardağını alıp kafama dikmemle midem bulandı,"Öğühh bu ne bee" dedim."Su o öyle içilirmi iyimisin" dedi ateş."İyiyim iyiyim" dedim.

 

O sırada çok güzel bir şarkı çaldı ister istemez insanın dans edesi geliyordu, oturduğum yerden kalkıp saçlarımı savurarak dans etmeye başladım, ateş kolumdan tutarak beni yerime oturtmak istedi bense bir anda ateşin dudağına yapıştım, ateş omuzlarımdan tutarak benden ayrılıp beni tekrar oturtmak istedi. Fazla sinirliydi bu her halinden beliydi napa bilirim bende eğlenmek istiyorum.

 

Hem biz bu gün evlendik, ayakkabılarımı indirerek ortadaki masaya çıkıp resmen kıvıra kıvıra oynamaya başladım. En son alevde yanıma çıktı birlikte oynadık ellerimi saçlarıma atarak dans ettim ateş bana ölümcül bakışlar atarak cenesini kaşıdı. Ne var oda benim gibi eğlense sanki karizma bozulsa ne olur. Herkez bize bakıyordu ateş ise sandalyeye oturmuş bana sinirli bir şekilde bakıyordu.

 

Allahtan kafamın dönmesinden yere düsmüyordum, en son adamın biri baçağıma dokunması ile ateşin kalkıp adamın elini tutup ters çevirerek resmen elini kıracaktı adamın, ortam bir anda karabalıklaştı masadan inerek ateşin kolunu tutum ama malesef ateşte tık yoktu."A-Ateş dur y-yapma" dedim ayakta zor duruyordum."Ateş sakin ol" dedi güney ateş hala adamın kolunu tutmuş çeviriyordu.

 

Adam acıyla kıvranıyordu,"A-ateş nolur s-sakin ol" dedim elimi ateşin yüzüne koyarak bana bakmasını sağladım dişlerini sıkıyordu."Ateş güvenlik" dedi musa ateş hala bırakmıyordu."A-ateş çok y-yoruldum" dedim ateşe sarılarak ateş en son adamı yere iterek kolunu bırakıp beni kolumdan tutarak mekandan çıkartıp mekanın arkasındaki havuzun önüne getirdi.

 

"Yaa a-ateş dur k-kolumu acıtıyorsun" dedim ateş beni karşısına alarak kolumu bırakıp sinirle yüzüme baktı."SEN NE YAPTIĞINI SANIYORSUN" dedi ateş bağırarak."Ne y-yapmışım ben yanlış bir şey y-yaptığımı sanmıyorum" dedim."YAA SEN ELİN ADAMLARININ YANINDA MASAYA ÇIKIP DANS ETMEK NE DEMEK SU" dedi ateş."Kocamın y-yanında dans e-etim suçmu" dedim."ORDA BİR TEK BEN YOKTUM SU HEM O ADAM KİM YA BENİM KARIMA DOKUNUYOR" dedi ateş.

 

"BAĞIRAMA BANA" dedim bağırarak kafam hala bir tirilyondu."SENDE BAĞIRTMA O ZAMAN SU" dedi ateş bense yanıl ayak bir şekilde ateşe yaklaşarak parmak uçuma çıkıp yüzünü avuçlayarak dudağına yapıştım. Ateş ellerini belime doladı bense hala dudağına yapışmış bir şekildeydim, en son dengemizi kaybedip havuza düşmemiz ile resmen kendime geldim.

 

"Hiii buz gibi" dedim ateşe sarılarak donuyordum resmen, ateş beni havuzun köşedeki mermer duvarlarının arasına alarak anlını anlıma yasladı, o buz gibi nefesimi yüzüne verdim, resmen buhar çıkıyordu nefesimden."A-ateş çok soğuk" dedim ateşin boynuna kolarımı doladım, ateş ise baçaklarımı beline dolayarak ellerini kalçamın üstüne koyarak sıktı.

 

 

^!!+18 sahne içermektedir rahatsız olan burayı geçebilir.!!^

 

"Yoo bence çok güzel" dedi ateş resmen dudaklarım titriyordu."A-ateş çıkalım mı" dedim ah su ah sana kim dedi havuza düş diye."Çik, ben karımı özledim" dedi ateş dudağıma yapışarak elbisemin etek tarafını kaldırıp elini belimden gezdirdi."A-ateş çok soğuk" dedim ateş ise dudağıma tekrar yapıştı.

 

"Isıtıçam ben seni" dedi ateş ellerini göğüslerime atarak elbisemin dışından iki göğüsümüde sıktı."Südyen giymedin mi sen" dedi ateş."Çik giymedim kocamı dinledim" dedim."Beni katil etmek istiyorsun yani" dedi ateş."Zaten katilsin" dedim evet evet benim kocam bir katil. Ateş alt dudağımı içine çekerek emdi tabi buna ısırıyorda diyebiliriz.

 

"Ahh" dedim ateşin ağzına ateş kafasını açık olan omuzam götürerek boynumu emdi, aklındaki fikir boynumda iz bırakmaktı. Ellerimi ateşin pantolonuna atarak erkekliğini tutup okşadım, o kadar serttiki resmen giydiği pantolondan çıkmak için haykırıyordu."Çokmu özledin" dedi ateş sevişmek denilince kendini kaybeden bir ateş zorlu.

 

"K-konu sen olunça" dedim ateşin kemerini açarak pantolon düğmesinide açtım, ateş pantolonunu yarıya kadar açarak benim arkamı çevirerek elbisemi kaldırıp kilodumu indirmesi ile içime girmesi bir oldu. O an haykırmak yerine zevk aldığımı hissettim, ateşin arkadan boynuma ufak öpücükler bırakması ile içime boşaldığını hissetmiştim.

 

Ateş bir süre sonra içimden çıktı o an boşalmam ile ateş beni kendine çevirerek dudağıma yapıştı, elleri bir yerden sonra kadınlığımda geziyordu beni iyiçe zevk manyağı yapıyordu."Ahh ımmmhh ateş" dedim ateşin ağzına ökenerek ateş beni havuzdan çıkartıp mermere oturtup baçaklarımı açarak kadınlığımı dudaklarını değdirerek emdi."Immhh ahhh ohhh" dedim.

 

Havuzun etrafındaki ışıklar kapalı olduğu için aydınlatma falan yoktu, o yüzden bizi gören kimsede yoktu. Ateş vazinamdan ayrılıp beni geri havuza sokarak bu sefer önden içime girdi bu biraz fazla hızlı olmuştu."Ahhğğg ımhh ateş" dedim bağırarak ateş dudağıma yapışarak beni iyiçe kendine çekip kuçağına alarak üstünde zıplattı.

 

...

 

Yarım saattin sonunda ateşin içimden çıkması ile kurtulduğumu anladım."Yoruldunmu" dedi ateş daha çok üşüyordum."Evet" dedim ateş üstünü düzeltip benim elbisemi indirerek beni sudan çıkartıp mermere oturtu."Dur kalkma" dedi ateş havuzdan çıkıp elinin belime dolayarak kalkmama yardım etti, içkiden dolayı başım dönüyordu.

 

Ateşle birlikte arka bahçeden ayrılıp ön tarafa geldiğimizde elinde çeketler ile gökçe yanımıza geldi, gökçe sarhoş değildi tabiki bende değildim sadeçe içkiden dolayı hafif başım dönüyordu."Hii ne oldu size böyle" dedi gökçe ateş gökçeden çeketi alıp omuzlarıma örtü."H-havuza düştük" dedim.

 

"Araba nerde" dedi ateş."Güney arabayı almaya gitti" dedi gökçe."Musa gil nerde" dedim."Onlar alevle önden gittiler" dedi gökçe o sırada güney araba ile geldi, gökçe ön koltuğa bindi benle ateş ise arka koltuğa binip oturduk, ateşin kolunun altına girerek kafamı göğüsüne koyup gözlerimi yumdum.

 

"Noldu size" dedi güney arabayı eve doğru sürerek."Sorma havuza düşmüşler" dedi gökçe."Hasta oluçaksınız" dedi güney."A-ateş zaten hasta" dedim gülerek tekrar gözlerimi yumdum, ateş ise kendi çeketini dizlerime örtü o anın yorgunluğu ile kendimi uykunun kolarına defnettim.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüme aşık olan"

 

Su ile ateşin tekrar evlenmesi

 

"Yıldız timmeee"

 

Loading...
0%