Yeni Üyelik
30.
Bölüm

Risk²⁹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Eve gelmiştik doktor 2 gün daha kalın dedi ama ateşe söz dinletemedim, kahvaltı yapmış ilaçlarımı içmiştim, salonda oturmuş öylece düşünüyordum. Sabah güney ile ateş odada konuşurken kulak misafiri olmuştum, ateş deniz gile karşı bir tuzak planlıyordu, güney bu tehlikeli bir durum dedi ama ateş inadı inattı.

 

Ateşe çorba içirip uyuyup dinlenmesini söyledim, ateş ise ilkkez ikiletmeden tamam dedi. Aklım hala hastanede olan olaydaydı ilaçları içmeme rağmen hala ağrım vardı, bir şey oluçaktı bunu biliyordum. Umarım beni veya bebeğimi hayattan keseçek kötü bir durum değildir.

 

Elimi karnımın üstüne koydum."Sen çok mu yaramaz bebeksin anneyi üzmek oluyormu hiç bak anne ile baba sana elbiseler aldı oda hazırladı oluyormu hiç böyle" dedim gülerek, bu arada bebek kıyafetleri beşiği arabası bezi her şeyi gelmişti, bebek odasında dizilmişti. Çok güzel olmuştu oda tıpkı hayalimdeki gibi çok güzeldi.

 

Oturduğum yerden kalkarak yukarıya çıkıp odama girdim, ateş uyuyordu bense ateşin yanına uzanarak sıkıça sarıldım.

 

♧♧

 

Gözlerimi açtığımda ateş yanımda yoktu, ayağa kalkarak banyoya girdim banyodada yoktu, odadan çıkıp salona indim ordada yoktu. Geri odaya çıkarak telefonumu alıp ateşi aradım açmadı, odada ordan oraya gidip durdum, nerdeydi bu adam. En son aklıma güney geldi güneyide aradım.

 

Ama güneyde açmadı yok yok ben kafayı yiyeçem nerde bu adam, yatağa oturup parmaklarım ile oynadım. En son odadan çıkıp bebek odasına girdim, odadaki salanan sandalyeye oturarak telefondan ateşe meşaj attım, gine cevap yoktu. Bu adam beni kanser edecekti.

 

En son birden ayağa kalkmam ile başım döndü, gözlerimin önü bir anda kararması ile bebek beşiğini tutum. Karnımdaki ağrı bir anda artmaya başladı."Ahhhh, h-hayır hayır şuan d-değil bebeğim şuan d-değil ahhhğğğ" duvarı tutarak odadan çıkıp alevin odasının kapısını açtım, ama alev yoktu.

 

Elim ile karnımı tutarak merdivenin oraya doğru ilerledim."AAAHHHHĞĞĞG" Altımda hissetiğim sıvı ile bacağımdan aşağıya kadar kan aktı."H-hayır hayır yapma nolur y-yapma b-bebeğimm, AHHHHĞGĞĞ" Yavaş adımlar ile merdivenin başına gelip demirleri tutunarak yavaş yavaş bir basamak indim.

 

"AAHHHHĞĞĞ OHUUU" çok canım açıyordu gözlerim kararıyordu tek isteğim salona inmekti."YARDIMMM EDDİNN NOLUR AAAHHHĞĞĞ OHUU AAHHHĞGGĞ" en son dengemi kaybedip merdivene takılmam ile aşağıya yuvarlandım. Bu sefer gözlerimi sonsuza dek yummuştum.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Uyandığımda su çok güzel uyuyordu, aslında uyumuyordum, evden çıkmak için suyun uyumasını bekledim. Akşam olmuştu artık bu işe bir son vermem gerekti, hem bebeğime güzel hayat sunmak için hemse suyun güvenliğini sağlamak için, artık üzülsün istemiyordum canı birkere daha yansın kırılsın istemiyordum.

 

Yataktan kalkarak suyun üstünü örtüp, saçlarından öperek elimi karnına koyarak okşadım."İnan bana her şey sizin için babaçım" dedim ayağa kalkarak dolaptan bir şeyler giyerek suyu sonkez öpüp odadan çıkıp evdende çıktım. Arabama binerek ilk ömer denen şerefsizin yüklü para verdiği içinde bir sürü milyarlık olan silahların olduğu depoya benzin dökerek aleve verdim.

 

Sonra ise denizi güzelçe yakalayıp kafese sıkıştırdım, yani depoya kilitleyerek nerdeyse 2 saat kesintisiz dövdüm, suyun o gece çektiği acıyı onada yaşatmak istedim, ama eşek hoşaftan ne anlar. Deniz dayak manyağı olmuş yerde kıvranıyordu, sonkez bayılmadan cenesini tutarak konuştum.

 

"Bak şerefsiz kuzenim sana adam gibi ders verdim şurda kafana sıkıp gebertmek var ama dua et çocuğun var yoksa hiç düşünmezdim yemin ederim, aslında senin gibi bir şerefsizin dünyaya boşuna solunum yüklemesi ortamı zehirliyor dua et babasının şerefsiz olduğunu bilmeyen bir melek var, hoş belki seninde katilin o olur" dedim denizin kafasını sertçe yere iterek depodan çıkıp dışarıdaki çeşmeden elimi yüzümü yıkadım.

 

"Adamı hınç ettin" dedi güney "Bu daha başlangıç ateş daha yeni başlıyor" dedim "Allahtan vuruldun" dedi güney "Şerefsizi bana iyilik yaptı, yaralı olan aslan gebermez intikam ateşi için kendini yakar ginede gebermez" dedim arabama binerek eve doğru yol aldım, umarım su uyanmamıştır beni böyle görsün istemiyordum.

 

Eve gelip bahçeye girerek arabayı park edip arabadan indim, eve doğru yol alarak kapıyı açıp içeriye girip. Salona doğru geldiğimde gördüğüm manzara ile beynime kan sıçradı."SUUUU" merdivenin oraya koşup suyun yanına çökerek kafasını tutum."S-su sevgilim aç gözlerini Su bana bak su uyan nolur aç gözlerini güzelim" dedim ama su uyanmadı kanaması vardı."Hadi sevgilim yapma bunu bize su nolur uyan su aç gözlerini SUUUUU" suyu kuçağıma alıp evden çıktım.

 

"KAPIYI AÇIN LAN" adamlardan biri kapıyı açtı, suyu arka koltuğa yatırarak şöför koltuğuna binerek arabayı hastaneye doğru sürdüm."Su güzel karım nolur yapma nolur dayan bizim için bebeğimiz için dayan nolur dayan sevgilim" dedim arabayı nasıl kullanıyorum bilmiyordum, tek isteğim suyun iyi olmasaydı.

 

 

 

"Su aç gözlerini nolur güzel karım beni sensiz bırakma su yapma bunu bize su yapma nolur yapma su" dedim "Daha bebeğimiz doğucak bizim su kalabalık sofralarımız masalarımız oluçak, daha bebeğimiz ile parka gideçeğiz su nolur dayan sevdiğim" Hastaneye gelerek arabadan indim."SEDYE GETİRİN SEDYE" dedim arka kapıyı açarak suyu kuçağıma alıp hastaneye girdim, iki hemşire sedye getirdi suyu sedyeye yatırdım.

 

"Hastanın neyi var" dedi hemşire "Karım hamile merdivenlerden düşmüş kanaması var nolur açeli edin" dedim "Sakin olun beyfendi burdan sonrasına giremezsiniz" dedi hemşire suyu ameliyata alarak."Karım iyi oluçak dimi ona bir şey olmasın nolur o iyi olsun" hastane kapısının önüne çökerek elimle kafamı tutup, kafama elim ile vurdum.

 

"Salak kafam ben neden gece gece evden çıktımki salaksın sen ateş, neden karını evde yanlız bırakıyorsun" ayağa kalkarak kafamı duvara yaslayıp elimle duvara vurdum."Allahım nolur su iyi olsun nolur ona bir şey olmasın nolur hem biz daha bebeğimizin kimliğini çıkartaçağız" dedim.

 

<>

 

Ameliyathanenin önüne çökmüş suyun çıkmasını bekledim, o sırada yanıma alev gelerek hiç bir şey sormadan bana sarıldı, bense aleve sarıldım."İyi oluçak yengem o çok güçlü bunu en iyi sen biliyorsun" dedi alev "Çok güçlü benim karım" dedim istemsizce gözlerim doluyordu ama kendimi tutuyordum çünkü su iyi oluçaktı, ben buna emindim su çok güçlüydü o beni bizi bebeğimizi bırakmazdı.

 

Alev benden ayrılarak yanıma oturdu, bense kafamı alevin omuzuna koyup suyun ameliyattan çıkmasını bekledim. O güzel gözlerini tekrar görmek için iyi olması için dua ettim, su iyi oluçaktı o benim karımdı o iyi olmak zorundaydı.

 

...

 

Güney gökçe musa herkez gelmişti gökçe durmadan ağlıyordu, bir şey daha vardı ağlayan bu sefer sadeçe gökçe değildi musada ağlıyordu. Herkez bırakmıştı kendini ne olmuştu, su iyi oluçaktı neden herkez ağlıyorduki."Gökçe yapma böyle" dedi güney gökçenin yanına oturup peçete verdi."S-su ya ona bir şey olursa b-ben onsuz yapmam güney o-o benim kardeşim" dedi gökçe güney ise gökçeye sarıldı.

 

Alev ayağa kalkarak musanın yanına gidip elini omuzuna koyarak ona destek olmak istedi,"Su iyi oluçak musa yapma böyle" dedi alev "Ya ona bir şey olursa" dedi musa "Olmayaçak su çok güçlü musa sakın öyle düşünme" dedi alev "İşallah alev işallah" dedi musa aleve sarılarak en son ameliyattan berak yani suyun doktoru çıktı.

 

Ayağa kalkıp doktorun karşısında dikildim."S-Su karım iyimi doktor" dedim "Su geldiğinde çok kan kaybetmiş ki zaten kanaması merdivenlerden düştüğü için değil dış gebelikten olmuş" dedi doktor "Dış gebelik mi" dedim "Su size söylemedimi" dedi doktor "Neyi doktor neyi söylemedimi" dedim "Su 3 gün önçe benim yanıma geldi ağrım oluyor dedi test yaptık ultrasonla baktık dış gebelik vardı" dedi doktor.

 

"Su bana bundan bahsetmedi" dedim bana bunu neden söylememişti."Kesinleşmeden ateşe söylemek istemedim dedi bana, neyse işte ben ilaç yazdım ama ne yazıkki ilaçlar kar etmemiş bu yüzden ağrısı olunca merdivenlerden yuvarlanmış" dedi doktor "Peki şuan iyiler dimi ikiside iyi dimi doktor" dedim doktor kafasını eğdi."Malesef anneyi kurtarmak için bebeği almak zorunda kaldık, zaten bebek geldiğinde ölmüştü" dedi doktor o an beynim durdu ben ben değildim.

 

Elim ile kafamı tutarak duvara kafamı yaslayıp elimle hızlı hızlı duvara vurdum,"NEDEN LAN NEDEN ALLAH BENİM BELAMI VERSİN ALLAH SENİ KAHRETSİN ATEŞ ALLAH SENİN BELANI VERSİNN" elimle duvara vurdum güney gelip beni zor tutarak sakinleştirmeye çalıştı ama olmadı, en son güney ile yere düşüp yere oturdum."Lan ben bebeğime sahip çıkamadım güney" dedim "Geçicek lan oğlum her şey geçicek" dedi güney.

 

Alev ile gökçe bir birine sarılmış ağlıyordu musa ise ortalıkta yoktu. Ayağa kalkarak doktorun karşısında dikildim."Peki su o iyimi" dedim korkarak "Evet anne iyi ama" dedi doktor "Ama ne doktor" dedim "Bir daha anne olma gibi bir durumu yok, su bir daha anne olmayaçak" dedi doktor Alev yanıma gelip bana sarıldı."A-alev su bunu duyarsa yıkılır, ben napıçam alev nasıl söyleyeçeğim ben ona nasıl bebeğimiz öldü diyeçem alev" dedim.

 

"B-biz onun yanında oluçağız abim y-yengem iyi oluçak i-inan bana geçicek" dedi alev o sırada suyu sedye ile ameliyattan çıkartılar, Yanına gelip elini tutup öptüm."Geçecek güzelim her şey geçecek sevgilim, seni çok seviyorum" dedim hemşireler suyu normal odaya aldılar. Bizse dışarıda uyanmasını bekledik.

 

^Suyun Büyüsü^

 

"Anne" dedim bana bakmıyor kızgın ve üzgün gibiydi."Emanetime sahip çıkamadın su" dedi annem "Hayır anne emanetin hala benimle" dedim "Hayır kızım emanetime sahip çıkmadın sana verilen nimeti kaybettin" dedi annem gözlerimden akan yaşlar ile anneme bakarak konuştum.

 

"A-anne deme öyle n-nolur ben emanetine sahip çıkıyorum" dedim "Sana verilen bir meleğe sahip çıkamadın su verende alanda allahtır o senin kısmetin değilmiş" dedi annem "H-hayır anne o benim kısmetim o benim canım o benim y-yavrum ben ona s-sahip çıktım" dedim ağlayarak elimi karnımın üstüne koydum, ama karnımda o yoktu şişkinlik inmişti.

 

"O senin kısmetinden çıkmış su bak sende görüyorsun o yok veren Allah alanda Allah kısmet değilmiş" dedi annem."A-ama ben ona ç-çok alıştım" dedim "Bende sana çok alışmıştım annem ama olmadı" dedi annem "Anne benide yanına alsan olmaz mı ben çok yoruldum" dedim "Senin daha vaktin var annem her şeyin bir vakti zamanı var" dedi annem sonra tozla duman oldu kaybolmuştu annem.

 

"Anne gitme nolur gitme anne nolur benide al anne seni çok özledim anne nolur gittme" dedim yüksek sesle bağırarak.

 

♤♤

 

Gözlerimi açtığımda puslu bir şekilde karşımda bir kadın gördüm."Su hanım daha iyimisiniz" dedi kadın "N-nerdeyim ben" dedim "Hastanedesiniz su hanım" dedi kadın sonra odadan çıkıp gitti, odada göz gezdirdim ama kimse yoktu. Odaya tekrar biri girdi bu kişi ateşti yanıma gelerek saçlarımdan öperek yanağımdanda öpüp yanıma oturarak elimi tutu.

 

"Su çok korkutun beni biliyorsun dimi" dedi ateş "N-noldu bana a-ateş" dedim "Kanaman olmuş sonra merdivenlerden yuvarlanmışsın, seni öyle görünçe çok korktum su" dedi ateş tutuğu elimi öperek."B-ben iyiyimde" dedim elimi karnımın üstüne koydum."O bebeğimiz o iyimi ateş" dedim "Karnımda bir ağrı var ama o iyi dimi" dedim beklenti ile.

 

"Su bebeğimiz o" dedi ateş duraksamıştı sanki cümleler boğazına düğümleniyor gibiydi."Evet bebeğimiz, o iyi dimi ateş onu benden almadılar dimi ateş nolur almasınlar söz bu sefer daha dikkat ediçem yerimden kalmiçam nolur o iyi de ateş nolur" dedim bir anda hafif yüksek sesle konuştum, aynı zamanda gözlerimden yaşlar akıyordu.

 

"Su yapma böyle güzelim" dedi ateş "H-hayır hayır bir şey olmadı ona" dedim "Su çok kan kaybetmişsin hastaneye geldiğimizde zaten kaybetmiştik" dedi ateş o an sustum sadeçe susup dalgın gözler ile ateşe baktım."Onu koruyamadım yani" dedim "Malesef" dedi ateş kolumdaki serumu çıkartmak istedim ateşi izin vermedi, bense zorla çıkartarak yataktan kalktım.

 

Ateş beni tutmaya çalıştıkça ben bağırarak ağladım."BIRRAAK BENİ O ÖLMEDİ BENİM BEBEĞİM ÖLMMEDDİ O ÖLMEDİ ANLADIN MII BIRAAK BEBEĞİME GİDİÇEM BEENNN BIRAK BENİ BIRAKKK" dedim bağırarak ateş ile birlikte yere çöktük ateşin koları belimdeydi oda ağlıyordu, ama ben bebeğimi istiyordum."ATTTEŞŞ NOLUR BIRAK BENİ BIRAAK ANNEM ONU BANA EMANET ETTİ ATEŞ BEN ONA SAHİP ÇIKAMADIM AAAHHHĞĞGĞG" dedim o sırada hemşireler odaya daldı, arkasından ise gökçe alev muse güney girdi.

 

"ATEŞ NOLUR BIRAK BENİ BIRAK" dedim "Olmaz bırakamam, senide bırakamam su yapma nolur" dedi ateş o sırada hemşireler yanıma gelerek koluma iğne vurmak istedi."ÇEK ELİNİ İSTEMİYORUM UYUMAK İSTEMİYORUM ATEŞ BEN BEBEĞİMİ İSTİYORUM ATEŞ BEBEĞİMİ GETİR BANA NOLUR ATTEŞŞŞ" dedim o sırada hemşire iğneyi koluma vurdu.

 

"A-ateş ben s-sakinleşmek i-istemiyorum ben b-bebeğimi is-" dedim sözümü kesen vurdukları sakinleştiriçi yüzünden uyumam oldu.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Suyu böyle gördükçe kafama sıkasım geliyordu, son güçüne kadar bağırmış en son sakinleştiriçi ile sakinleşip uyumuştu, kollarımda öylece uyuyordu canı yanıyordu anneydi 1 ayda olsa onunla birlikte aynı bedende nefes alıp vermişti.

 

Suyu kuçağıma alıp yatağa yatırıp saçlarından öptüm, bu yara hiç bir zaman geçmeyeçekti hemde hiç bir zaman. Su kendini zorladığı için karnındaki dikişi kanamıştı, hemşireler ise yarasına pansuman yaptı, daha fazla orda duramayıp odadan çıkarak hastanedende çıkarak arka bahçeye gelip banka oturdum.

 

Ağlıyordum canım yanıyordu kalbim ağrıyordu, bebeğimi kaybetmiştim sevdiğimi kadını kaybetmekten korkuyordum, o iyi değildi böyle yaparak kendine zarar veriyordu. Yanıma birinin oturmasıyla o kişinin güney olduğunu anladım."Yapma böyle kardeşim bırakma kendini suyun en çok sana ihtiyaçı var" dedi güney.

 

"Güney ben bebeğimi çocuğumu kaybettim, daha kuçağıma bile alamadığım öpüp koklayamadığım bebeğimi çöpe attım" dedim "Deme öyle ateş kısmet değilmiş" dedi güney "İsim bile düşünmüştük kız olursa neva erkek olursa toprak oluçaktı, güney ben nerde hata yaptım" dedim güney ise elini omuzuma koydu."Sen hata yapmadın ateş zamanı değilmiş, inan bana allahın bildiği bir şey vardır" dedi güney bense güneye sarıldım.

 

"Güçlü ol güçlü olki su senden destek alsın ateş dik durman gerek içeride yatan kadının sana ihtiyaçı var kimseye değil sadeçe sana ihtiyaçı var" dedi güney bense güneyden ayrıldım."Sağol kardeşim iyiki varsın" dedim.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Peçeteler hazırmı, suyun bebeği kaybetmesi"

 

Bölümde acımasız oldum gibi ama siz konuyu biliyorsunuz

 

"Gine iki bölüm attım hadi bir yıldızı çok görmeyin bana"

 

 

Loading...
0%