Yeni Üyelik
39.
Bölüm

Sağuk³⁸

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

 

Kafamdaki ağrı ile uyandığımda başım çatlıyordu, yatakta oturur pozisyona geldiğimde beynimi kullanıp dün geceyi hatırlamaya çalıştım. Aklıma bir tek 10 bardak içki içtiğim geldi, aferim sana su 10 bardak içki ne demek salak mısın sen."Ah kafam çatlıyor" yataktan kalkıp banyoya girdimki girmez olaydım.

 

Banyo resmen alt üst olmuştu havlu yerdeydi yerdeki pas pas ıslanmıştı, bunları benmi yaptım gerçekten, sarhoş halimde hiç çekilmez. Elimi yüzümü yıkayıp odadan çıktığımda salak musa koltukta uyuyordu, yanına gidip kafasına elim ile hafif vurup koltuğa attım kendimi.

 

"Noluyor yaaa" dedi musa salak hala sarhoştu."Ne noluyor bu halin ne odanda niye yatmadın" dedim "Ne bilim ben bee en son dün alev ile sahildeydik sonrası yok" dedi musa,"Lan sen gine iyi hatırlıyorsun ben sadeçe 10 bardak içki içtiğimi hatırlıyorum eve nasıl geldim ne oldu bitti hiç bir şey bilmiyorum" dedim elimle başımı ovaladım.

 

"Heee seni ateş eve getirmiş" dedi musa "Ne ateşmi o neden beni eve getiriyorki" dedim."Ne bilim ben git kendisine sor" dedi musa koltuktan kalkıp odasına giderek, hala hala ateş beni eve mi bıraktı. Ben neden hiç bir şey hatırlamıyorum, hem benim üstümü kim değiştirdi, offf gökçe nerde ya. Salak gökçe kendi evinde, harbi onun kendi evi var dimi artık, offf su nolur sus.

 

Ayağa kalkıp odama geri gelerek banyoya girip, soğuk bir duş alarak kendime geldim. Altıma tayt giyip üstüme ise kısa kolu bir siwit giyip saçlarımı at kuyruğu yaparak hafif makyaj yaptım, beyaz spor ayakkabı giyerek evde telefonumu aradım ama bulamadım. En son evin zili çaldı odadan çıkarak kapıyı açtım.

 

Karşımda siyah giyimli bir adam vardı."Su hanım" dedi adam,"Buyrun benim" dedim adam ise elindeki bana ait olan çantayı bana verdi."Otelde unutmuşsunuz" dedi adam tam giderken durdurdum."Bunu kim gönderdi" dedim "Ateş bey" dedi adam kendi gelmeye tereddüt edemedi beyfendi."Peki sağol" dedim adam ise arabaya binip gitti.

 

Kapıyı örterek eve girip odama geldim, telefonumu çantadan alıp sırt çantama koydum, odadan çıkar çıkmaz mutfağa gelip çekmeceden ağrı kesiçi alıp su ile içtim. İçmezsem baş ağrısından ölürdüm, mutfaktan çıkıp musaya seslenerek bağırdım."Muusaa ben hastaneye gidiyorumm" dedim."Tamam" dedi musa evden çıkıp arabama binip hastaneye doğru yol aldım.

 

Hastaneye gelip içeriye girdim, beril direk yanıma geldi."Hoş geldiniz su hanım" dedi beril,"Hoş bulduk beril bu gün hasta varmı" dedim,"Var su hanım" dedi beril,"Peki ameliyat varmı" dedim,"Var ama şuan değil 4 saat sonra" dedi beril."Peki o zaman ben odaya gidiyorum sen hastaları gönderirsin" dedim."Tamam su hanım" dedi beril."Beril birde bana sade kahve alırmısın başım çatlıyor" dedim."Hemen su hanım" dedi beril.

 

Odama gelip içeriye girdim, yaklaşık 5 dakika sonra kahvem geldi, beril hastaları göndermesini söyledim. Hastaları konturol edip muayene ettim, başımın ağrısı geçmişti kahve iyi gelmişti.

 

~~~

 

2 saat olmuştu hastalar ile tek tek ilgilenmiş şuan ise hastanenin bahçesinde hava alıyordum, o sırada yan tarafımda oturan hemşirelerin konuşması dikkatimi çekti."Duydunmu ateş bey karısı çocukları ile yurt dışına gideçekmiş" dedi hemşire,"Ateş bey, he hastanenin sahibi" dedi diğer hemşire ateş hastaneyi satın mı almıştı."Evet o" dedi hemşire."Temellimi gidiyorlar" dedi diğer hemşire."Yok hayır 1 haftalık tatile gideçekler" dedi hemşire.

 

Ailesi ile mutluydu bense kendi kendimi yiyordum, salak bir kızdım pişmanmıydım hayır çünkü ben onun için terk etmiştim onu bana hesap soramazdı. 1 hafta karısı ile balayı yapaçaktı ateş bey, işte bunu sindiremiyordum. Beni bir çöp gibi unutmuştu sorsan seni deli gibi sevdim der, hani nerde senin aşkın sevgin.

 

Yalan dolandı her şey canından olaçak kadar sevmemişti beni, canını sevmediği için kendini sevmediği için benimle kandırıyordu kendini. İçi kararmış kalbi körermiş söyledikleri her şey yalanmış sevgisi gibi yalanmış, bense bunun gibi adama aşık olmuştum kendimi onun uğruna kirletmiştim. Bebeğimi bile kaybetmiştim.

 

 

^1 Hafta Sonra^

 

"Suuuu" dedi gökçe,"Sabah oldu kalk artık, bak melihte yok uyandıracak" dedi gökçe mutfaktan bağırarak, gözlerimi ovalayarak yatakta doğruldum."Tamam kalktım kalktım" dedim yataktan kalkıp banyoda elimi yüzümü yıkayarak kompile odadan çıkıp mutfağa girdim, gökçe kahvaltıyı hazırlamıştı musa masada oturmuş gökçe ise çayları koyuyordu.

 

"Günaydın" dedim esneyerek."Günaydın paşam keşke kalkmasaydın odanıza getirirdik kahvaltınızı" dedi musa bense masaya oturarak esnedim."Dün geçmi uyudun" dedi gökçe masaya oturarak."Yokta uykum gelmedi 1-2 saat geç uyudum" dedim."Hastaneye gideçekmisin bu gün" dedi gökçe."Hastanede bu gün işim yok dışarı çıkıp hava alırım belki biraz" dedim kahvaltı yaparak.

 

"Anladım" dedi gökçe,"Sen neden yemiyorsun" dedim."Ben evde yedim sabah güneye kahvaltı hazırladım ya" dedi gökçe hem güneye hemde bize hazırlıyordu, gurubun annesi."Her sabah yorulmuyorsun dimi" dedim,"Yoo benim hoşuma gidiyor hem evde sıkılıyorum" dedi gökçe."O sırada musanın telefonu çaldı.

 

"Efendim alev" dedi musa,"Geldilermi onlar" dedi musa."Anladım 1 saatte çıkarım" dedi musa telefonu kapatarak."Ne diyor" dedi gökçe,"Hiç ateş gil gelmişler 1 saatte buluşalım dedi" dedi musa ateş beyimiz yuvaya dönmüş, mutlu bir aile yuvası."Sesi bir tuhaf geliyordu" dedi musa,"Neden kötü bir şeymi olmuş" dedim."Bilmiyorum ben gidip bir öğrenip geleyim" dedi musa masadan kalkıp gitti.

 

"Kim bilir gine ne oldu" dedi gökçe,"Aman boşver ben doydum giyinip çıkıcam birlikte çıkalım" dedim "Benim bu gün işim yok hastanede sen işine bak" dedi gökçe bense kafa salayarak mutfaktan çıkıp odama gelerek, ateşin yastığını alıp odadaki balkona çıkıp yastığa sarılarak ağladım. Ondan uzak olmak kalbimi ağrıtıyordu, dayanmak zor geliyordu.

 

Buraya gelmeden önce yanımda olmasa bile iyi olduğunu biliyordum, şuan gözümün önünde olupta benden uzak olması, başka bir kadın ile tatil yapıp 1 hafta onunla aynı odada kalıyor, belkide her gece onu koynuna alıyordu. Açaba bir kere olsun aklına geldim mi bir kere olsun başka bir kadınla uyurken onu öperken gözünün önünden geçtim mi.

 

Seven adam başka biri ile aynı yatağa girmez ondan çocuk yapmaz, zorla evlense bile çocuk yapmaz. Bir zamanlar senden başka hayatıma kimse girmedi kimseyi koynuma almadım diyen adam her gece bir yataktaydı. Sorsan ölüyorum bittiyorum seviyorum der hani nerde senin aşkın sevgin sözün nerde senin ateş nerde.

 

Bir anlık sinir ile yastığı balkonun diğer uçuna atıp ayağım ile itekledim, her gece başka kadın ile uyuyan adam için fazla göz yaşı döktün su hemde boşu boşuna 2 yıl onsuz geçirip her gece onun için göz yaşı döktün. Peki soruyorum sana su deydimi 2 yıl boyunca yaşadığın bu eziyete deydimi, mutlumusun bak o mutlu olduğu yerde sen nerdesin, eski su nerde nereye kayboldu o küçük su nereye kayboldu o neşeli su.

 

Su ateşi söndürmek için işe yarayan bir vidon su sadeçe, o öyle gereksiz bir eşyaki kaybolsa yokluğu beli olmaz, 2 yıl boyunca olmadığı gibi gereksiz yani.

 

Yerden kalkıp odaya gelerek altıma kısa bir şort giyip üstüne ise kısa kolu siwit giyip, saçlarımı at kuyruğu yapıp altıma beyaz spor ayakkabı giyerek telefonumu alıp odadan çıktım, gökçeye haber verip evdende çıktım. Arabama binerek kahve içmek için istanbulda hep gittiğim yere gelip, kafeteryaya girerek kahve alıp geri mekandan çıkarak sahilin köşesindeki taşlara oturdum.

 

Çok iyi geliyordu sahil havası sakin ve huzurlu bir yerin verdiği mutluluk hiç bir yerde yoktu. Derin derin nefes alarak kahvemden yudumladım, girsen şu deli dalgaların arasına bıraksan kendini elini bile kıpırdatmasan. Bak gör o zaman her şey ne kadar güzel oluyor, böyle bir hakkım var dimi dayanmak çok zor sevdiğini başkası ile baş başa 2 yıl bırakmak her şeyden habersiz tekrar geldiğinde oğlu olduğunu öğrenmek insana çok dokunuyordu.

 

Kahvemi içtikten sonra ayağa kalkıp sahilden uzaklaşarak kahve bardağımı çöpe attım, arabam az ilerideydi oraya kadar yürümek istedim, sahile köşesinde yürüyerek arabamın yanına geldim. Arabam biraz sakin ve ısız bir yerdeydi, arabama binip kontağa anahtarı koyup çalıştırırken karşımdan gelen siyah araba önümü kesmişti.

 

Karşımdaki siyah arabadan siyah giyimli adam inip, benim yanıma gelerek kapımı açıp kolumdan tutarak beni arabadan zorla indirdi."Sen kimsin BIRAK BENİ NAPIYORSUN SEN ÇEK ELİNİ" dedim bağırarak ama adam tek kelime bile etmedi beni arabaya kadar sürükledi, ben arabaya binmeyince arkadan boynuma sert bir şeyle vurması ile bayılmıştım.

 

◇◇

 

Gözlerimi açtığımda boş bir odada yerde uyuyordum, elimi boynuma atarak oturur pozisyona gelerek etrafa baktım, kimse yoktu yavaşca ayağa kalktığımda başım döndü aynı zamanda ağrıyorduda. Odadaki pencereden baktığımda boş bir arazide yarım kalmış işaatlı bir evin odasındaydım, hava kararmıştı kaç saattir uyuyordum ben.

 

Pençereden ayrılarak etrafa baktığımda yerlerde içki şişesi kum taş tula vardı, nerdeydim ben telefonumda yoktu. Odanın kapısı açılması ile odaya bir adam girdi, salana salana yanıma geliyordu, içmiş kafası güzel gibiydi."K-kimsin sen ne istiyorsun benden" dedim adam bana yaklaştıkça ben bir adım geriye gittim."Ç-Çok gü-güzelsin bee kızım" dedi adam.

 

"Ağzını burnunu kırarım senin" dedim geri geri giderek."E-elinin h-hamuru ilemi" dedi adam bana doğru bir adam daha atarak elindeki içki şişesinden yudumlayıp, şişeyi yere atarak param parça etti."Uzak dur benden" dedim sakin ol su dokunamaz sana sakin ol."Se-senin gibi bir g-güzelden a-asla uzak du-durmam" dedi adam bir adım daha atacakken atığım son adım olduğunu anladım, şimdi sıçtın su.

 

"Ne o k-kaçacak ye-yerin kalmadı s-sanki" dedi adam."Uzak dur benden nolur uzak dur, İMMMDAATT YARIMM EDDDDİNN KİMSEE YOKMUUU" son sesim ile bağırdım o sırada adam saçlarımdan tutarak beni yere fırlatmasıyla yere yapıştım, adam bir anda üstüme doğru gelerek üstüme çıktı. Elim ile adamı itmeye çalıştım hata kolunu ısırdım ama olmadı adam çok güçlüydü.

 

"BIRAKK BENİ İMMDAAATTT KİMSE YOKKMUUU ÇEKK ELİNİ BENDE PİSSSLİKKK" dedim bağırarak, adamın bir anda kazağımın göğüs tarafını yırtması ile elimin az ilerisinde olan boş içki şişesine elimi uzattım ama uzanamadım, bir parmak uzaklıkta olan şişeye daha çok esneyerek elime alıp adamın kafasından patlattım.

 

Adam o anki can havliyle üstümden düştü bense yerden kalkıp odadan çıkarak kompile inşaatli olan evden çıktım, boş araziden arkama bakarak koştum o sırada karşımdan gelen kişiye koşarak sarıldım."Şşşş tamam tamam ben burdayım" dedi ateş dişlerini sıkarak konuşuyordu, saçlarımdan öperek kolarını belime sıkıça sardı.

 

O sırada arkadan gelen adamın seslerini duymam ile ateşe daha sıkı sarılarak ağlamaya başladım. Ateş kulaklarımı kolu ile kapatarak belinden silahını çıkartıp ateş etti, adamın bağırma sesi ile korkarak ateşten uzaklaşmak isterken ateş buna izin vermedi."Şşş yok bir şey burdayım ben, korkma" dedi ateş silahını beline koyarak çeketini çıkartıp omuzlarıma örterek açık olan göğüslerimi kapattı.

 

"Hadi gidiyoruz" dedi ateş beni kuçağına alarak arabasının ön koltuğuna bindirerek kemerimi bağlayıp kapımı örtü, kafamı cama yaslayarak dışarıda telefon ile konuşan ateşi izledim. O gelmeseydi belkide şuan, düşüncesi bile çok kötüydü, gözlerimden tek damla yaş dahi akmıyordu. Koskoça bir hiçsizlik vardı içimde, donmuş susmuş kalmıştı kurumuştu göz yaşlarım.

 

Ateş arabaya binerek arabayı çalıştırıp o pis boş araziden uzaklaştı, bense sadeçe yolu izledim çok saçma hayatımın en kötü anını yaşadım ama ağlamıyordum. Sanki her zaman yaşadığım olaymış gibi sakindim.

 

...

 

Ateşle yeni açmış olduğu otele gelmiştik, neva oteline. Ateş arabadan inerek benim olduğum tarafa gelip kapımı açarak kemerimide açtı,"Su geldik hadi in" dedi ateş arabadan indiğimde ateş arabanın kapısını örterek anahtarı valeye verip, elini belime atarak beni kendine doğru çekip içeriye girdik. Herkez bize bakıyordu ama kimse şaşırmıyordu, sadeçe aralarında konuşup duruyorlardı.

 

Ateşle asansöre binerek 10'çu kata çıkarak 25 nolu odaya girdik, bizi direk koçaman bir yatak karşıladı. Odaya gelip üstümdeki ateşin çeketini yatağın üstüne attım, ateş benim yanıma yaklaşarak yırtık olan kazağıma baktı, aslında baktığı kazak değildi. Aklında tek soru vardı o gelmeden önce neler oldu ben o adam bana dokunmadan kaçtım mı bunu düşünmek çene kaşlarını geriyordu.

 

"Sana dokundumu" dedi ateş heh malüm soru gelmişti."N-neden dokunsa ne olurki kim ne diye bilirki, kızaçak bir abim babam kocam olmadığına göre" dedim ateş sinirli bir şekilde çene kaslarını daha çok sıkarak konuştu."Sana dokundumu dedim" dedi ateş."Neden d-dokunursa kirlenirim diyemi korkuyorsun" dedim ilkkez onunla konuşurken gözlerim dolmuyordu, tek damla bile yaş akmamıştı gözlerimden.

 

"Su kendimi zor tutuyorum sana zarar vermek istemiyorum, soruma cevap ver o it sana dokundumu elini sana sürdümü dedim" dedi ateş hafif yüksek sesle dişlerini sıkarak konuşmuştu."Sençe" dedim kazağımı göstererek."Evet belki senin gibi kanıma girmedi kızlığımı elimden alan ilk adam olmadı sadeçe kazağımı yırtı" dedim ateş benden uzaklaşarak elini boynuna atarak içindeki sinirle dolu olan o nefesini boşalttı.

 

"Neden bana dokunursa sevmezmiydin beni, AA pardon sen zaten beni sevmiyorsun dimi" dedim."Peki bana bir kere bile sordun mu" dedim ateş bana doğru döndü."Neyi" dedi ateş,"Boşver anlatsamda anlamazsın çünkü sen sadeçe kendi aşkını anlatıyorsun, benimki boş çünkü" dedim ateş yanıma gelerek dibime kadar girdi, biraz daha üstüme gelirse yatağa düşecektim.

 

"Sen beni bir kere sevdin mi" dedi ateş o an kahkah attım."Evet geldik malüm soruya, lan ben neden gittim severken canımdan çok severken neden gittim" dedim iki elimle kafamı tutum."Lan neden gittin bize kendine bunu neden yaptın" dedi ateş."Keyfimden gittim sıkıldım senden anladın mı senden sıkıldım senin benden sıkıldığın gibi benim senden boşanmamı beklediğin gibi çekip gittim oldumu" dedim.

 

"Öylemi o zaman neden geri geldin sevmeyen insan gerekirse işinden olur gine gelmezdi sen neden geldin, seni unutmuşken neden tekrar geldin" dedi ateş."Beni unutmuştun yani" dedim,"Unuttum lan unuttum seni" dedi ateş."Doğru unutmasan çocuk yapmazdın" dedim,"Benim kurduğum hayaller seninle güzeldi su sen bizi yarım bıraktın" dedi ateş "İyi o zaman ben aradan çekileyim sen benimle kurduğun hayalleri karınla tamamla" dedim.

 

Ateşten uzaklaşıp kapıya doğru giderken, ateş beni kolumdan tutarak kendine doğru çekip dudağıma yapıştı, sadeçe o anın şokunu yaşıyordum. Ateş baçağımı tutarak beline dolayıp benimle bilikte yatağa düştü. Bacaklarımı açarak baçak arama girip kolarımın üstüne elini koyup, iki elimide başımın üstünde birleştirip tek eliyle tutarak dudağımı deli gibi öpüyordu.

 

Bu gece ateşten ben bile korkmuştum beni sevmediğini söyleyen adam beni altına almış kim bilir daha neler yapaçaktı. Doğru kim bilir benden önce kaç kadınla birlikte oldu ben onun için bir çerez gibiydim, ama ilkkez kendimi ait olduğum yerde hissetmiştim 2 yıl sonra ilkkez olmak istediğim yerdeydim, sabah asla pişman olmayaçağımı biliyordum. O yüzden asla itiraz etmedim.

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Bomba gibi sahne son sahne oldu"

 

 

Diğer bölüme hazır olun derim;)

 

 

"Hadi iyi okumalar bebeklerim"

 

 

Loading...
0%