Yeni Üyelik
32.
Bölüm

Sevilmek³¹

@yageycalskan

1 Hafta sonra

 

1 hafta olmuştu bu 7 gündür piskiyatirste gidiyordum, bana iyi geliyordu konuşmak anlatmak rahatlatıyordu. Bu 2 gündür işime devam etmeye başladım hastaneye gidip geliyordum, ama hala o odaya çıkamıyordum. Ateş çıkmamı istemiyordu o odada ne kadar güzel anılarımız olsada hepsini unutup sildiren kötü bir an vardı.

 

Salondaki odalardan birinde uyumaya devam ediyordum. Ateş ile aramız çok iyiydi ilk zamanlar uzak durmak bir tek ondan değil herkezden uzak duruyordum, kendime bile anlatamadığım şeyleri bir başkasına anlatmak iyi gelmişti. Bu arada bu 1 haftada biz ne kadar iyi olmaya çalışsakta gine moral bozan insanlar araya girmişti.

 

Ateşin annesi 2 kez gelmiş gine huzur bozmuştu, ateşin canı bu sıralar çok sıkın gibiydi. Ne dersem diyim bana hiç bir şey anlatmamış sadeçe susuyordu, üstüne gitmek istemedim ama kafasına fazla takıyordu. Şuan ise şirkete gitmişti, sabah beni hastaneye bıraktıktan sonra gitmişti.

 

Mola vermiştim kafeteryada oturmuş kahve içiyordum, gökçe bu gün gelmemişti şu düğün işleri için hazırlık yapıyorlardı güneyle birlikte. Kahvemden içerken karşımdaki sandalyeye birinin oturması ile o kişiye baktım."Siz" dedim "Su bak buraya huzursuzluk çıkartmak için gelmedim" dedi ateşin annesi kıvılçım hanım."Ne işiniz var burda" dedim "Bak su seninle konuşmak için geldim" dedi kıvılcım hanım,"Benim sizinle konuşaçak hiç bir şeyim yok" dedim.

 

Masadan kalkıp tam giderken kadının elimi tutması ile elimi çektim,"Sende bir anneydin su beni anlayacağını düşünüyorum" dedi kıvılcım hanım "Bakın ailevi sorunlarınız beni alakadar etmez, beni tek alakadar eden ateş yani kocam" dedim "Konu zaten ateş onun canı tehlikede su ateş bunu anlamıyor" dedi kıvılcım hanım."Ne, ne demek istiyorsunuz siz" dedim "Otur öyle konuşalım su" dedi kıvılcım hanım bense geri yerime oturdum.

 

"Ateş eğer kuzeni ile evlenmezse deniz ya ateşi ya alevi öldüreçek bundan adım gibi eminim denizin gözü kararmış daha 3 aylık olan bebeğini bile gözü görmüyor kan bürmüş gözlerini" dedi kıvılcım hanım "Denizin çocuğumu var" dedim "Evet deniz evli, su nolur bir şey yap ateş seni çok seviyor ve bu yüzden ölmeyi bile göze alıyor yapma sen onun gibi yapma benim oğlumu bende alma" dedi kıvılcım hanım.

 

"Sende annesin beni anlarsın, çocuğunu kaybetmek ne demek en çok sen bilirsin en iyi sen anlarsın beni, ateşin başı dertte ondan uzak dur ondan boşan su boşan" dedi kıvılcım hanım o an aklımda sadeçe sevdiğim adam vardı, ben ondan nasıl boşanırdım nasıl uzak kalabilirim."Ben yapamam ateşe senden boşanmak istiyorum seni sevmiyorum diyemem bir daha böyle bir yalan söyleyemem" dedim "Su yapmak zorundasın eğer yapmazsan onu kompile kaybedersin ateş senden vazgeçmiyor uğruna ölür ginede vazgeçmez ama sen istersen senden uzak durur" dedi kıvılcım hanım.

 

"İnanmaz bana uzak durmaz benden ne yaparsam yapayım boşanmaz biliyorum" dedim "Nolur su bir yolunu bul benim oğlumun canını kurtar ondan uzak dur oğlumdan boşan" dedi kıvılcım hanım masadan kalkıp giderek. Kafamı masaya gömdüm, yapamazdım ateşe sevdiğime bunu yapamazdım. Bir daha ondan uzak duramam onsuz yapamazdım.

 

Hem ateş benden boşanmak istemezdi uzak durmaz, gine canını yakardım gine üzerim onu. Gine başını belaya sokardım napıçaktım ben gidip ateşe annen böyle böyle dedi desem ateşin başı belaya gireçek. Demesem gine belaya girecek neydi burda en iyi olan cözüm napıcaktım ben, masadan kalkarak hastaneden izin alarak hastaneden çıkıp arabama bindim.

 

Nereye gidiyordum bilmiyordum, tek bildiğim sadeçe düşünmek bir cözüm bulmaktı. Sahil kenarına gelerek arabadan inip sahilin kenarındaki taşlara oturdum, napıçaktım ne ediçektim bunun sonu ne olucaktı bilmiyordum, tek bildiğim ateşi çok sevdiğim ve onun için her şeyi yapabileceğimdi. Onun için yapacağım şey onun iyiliği için olmasada canını kurtarmak için ne kadar zor olsada kıvılcım hanım haklıydı.

 

Ateş benden vazgeçmiyor canını hiçe sayıyordu, ben bebeğimi kaybettim ama her anne bunu yaşamayı hak etmiyor, ne yaparsa yapsın hiç bir anne evlat acısını yaşamayı hak etmiyor. Evet ateş istemiçek kabul etmiçek belkide benden nefret ediçek ama ben onun için bir adım atacaktım. O mutlu oluçaktı bu beni ne kadar mutlu etsede içimde buruk bir his vardı, bunları düşünmek kadar iğrenç bir durum yoktu.

 

🫀.. Peki senden sonra başka bir kadın ile evlenip onunla o evde yaşaması sizin odanızda başkası ile uyuması sizin kurduğunuz o dünyada onun yaşaması nefes alması bunada göz yuma bilecekmisin su>

 

Sevgi çok ağır basan bir duygudur, sevdiğin için her şey yaparsın evet belki başkası ile aynı adamı paylaşmak zordur, ama ben her gün bir mezarın üstüne gül dikmek istemiyorum ben o gülü yaşatmak koklamak öpmek istiyorum. Eminim bir gün o gülü öpüp koklayacaktım her şeyden herkezden uzakta küçük bir evimiz olucak işte o ev benim masalım olucak.

 

Bunlar sadeçe masalın kötü kahramanları ve kötü başlangıcı her masalın sonu kötü bitmez, o masalın sonunu güzelleştiren bir prenses vardır eminim o prenses sonunda bulucak prensini işte o zaman bütün yaralar sarılacak, korkacakları tek şey çocuklarının hasta olması oluçak.

 

♤♤

 

Evde salonda oturuyordum ateş hala gelmemişti, alev musayla bilikte dışarı çıkacağız dedi. Kapının açılması ile koltuktan kalkıp kapıya doğru ilerledim, gelen ateşti direk yanına gidip parmak uçlarıma çıkarak boynuna sarıldım."Çokmu özledin beni" dedi ateş bense daha sıkı sarıldım,"Evet çok özledim kocamı" dedim hala ateşe sarılıyordum."Bilsem daha erken gelirdim" dedi ateş "Neden erken gelmedin çokmu işin vardı" dedim ateşten ayrılarak.

 

"Evet yoğun bir gündü bu gün" dedi ateş "Açmısın" dedim "Evet açım ama bir tek sana açım" dedi ateş boynuma yaklaşıp boynumdan öptü."Sen yemek yedin mi" dedi ateş "Evet yedim ben" dedim "O zaman uyuyalım mı sadeçe sabaha kadar uyuyalım bilikte" dedi ateş bense parmak uçuma çıkarak ateşin yanağından öptüm."Tamam olur" dedim ateş ile aşağıdaki odaya girdik, ateş duş aldı bense rahat bir gecelik giyip yatağa uzanarak ateşi bekledim.

 

Ateş duştan çıkıp giyinerek yatağa oturdu,"Ateş kalk" dedim "Ne oldu su" dedi ateş "Saçların ıslak hasta olursun" dedim yataktan kalkarak banyodan saç kurutmak makinası alıp odaya geri gelerek yatağa oturdum."Hadi gel otur yanıma" dedim yere yastık koydum ateş ise gülerek yastığın üstüne yani koltuğun köşesine yere oturdu.

 

Bense ellerimi ateşin saçlarına dalıdırıp saç kurutma makinasını açarak ateşin saçlarını kurutmaya başladım, Belkide saçlarına dokunduğum son zamanlardı ondan uzak kalmak ne kadar aptalca olsada her şey senin için sevgilim, senin benim için yaptığın şeyler gibi bende senin için bir şey yapıçam, inan bana seni hala çok seviyorum sadeçe ufak bir ara vereçeğiz o kadar.

 

"Su" dedi ateş o an düşüncelerden ayrılıp ateşe baktım,"Efendim sevgilim" dedim "Nereye daldın öyle, iyimisin" dedi ateş "He evet evet iyiyim" dedim ateşin saçlarını kurutup kurutma makinasını kapatarak yere koyup ateşin saçlarından öptüm."Mis gibi kokuyorsun" dedim "Tanıdık geldimi" dedi ateş "Ney" dedim "Şampuan seninkini kulandım" dedi ateş "Yaa bende diyorum neden bu kadar güzel kokuyorsun" dedim.

 

Ateş yanıma oturarak ellerimi tutu."Su sen şu selda hanıma devam et olurmu bırakma" dedi ateş "Zaten devam ediçem merak etme iyiyim bende, sen neden şimdi öyle dedinki" dedim "İyi olmanı istiyorum bana tek iyi gelen şey sensin su senin iyi olman benim için çok önemli" dedi ateş "Ben iyiyim sen iyi ol ben her zaman iyiyim evet zor günlerden geçtik ama geçti" dedim ateşe sarılarak bir ömür böyle uyuya bilirdim.

 

"Ateş iyi ol olurmu kendine çok dikkat et ben sen olduğun için ayaktayım" dedim "Ben her zaman iyiyim su hepte senin yanındayım, hadi artık uyuyalım" dedi ateş yatağa uzandım ateş ise yanıma uzanıp beni kendine çekerek sımsıkı sarıldı, halimden asla şikayetçi değildim keşke bir ömür böyle uyusak kimse bize dokunmasa, seni çok seviyorum ateş her zaman her an çok çok seviyorum.

 

♧♧

 

Sabah gözlerimi o kadar güzel bir güne açtımki kötü geçmesi mümkün değildi, burnumun dibinde uyuyan adam o kadar yakışıklı bir beyfendiki uyanmak mümkün değildi. Sabah sabah hangi rüyaya denk geldim bilmiyorum ama uyanmak nasip olmasın ben bu anın tadını çıkarmak istiyordum.

 

Ellerimi ateşin yüzünde gezdirdim, yeni yeni çıkan sakalları ellerime diken gibi batıyordu, o kadar büyük yüz hatları yüz biçimi vardıki elimle kompile yüzünü kaplamak istedim ama küçük gelmişti elim. Kaşları burnu çenesi çok güzeldi, heh o kadar yüz hatları varken hoşuna giden burnu kaşı çenesi yani su.

 

Yoo onuda kim söyledi onun her yeri bana aitti her şeyi bendim, çünkü o benimdi benim kocamdı. Ben onu çok seviyordum, ateşe yaklaşıp yanağından burnundan çenesinden anlından en sonsa dudağından öptüm. Ben bu adamı çok seviyordum sevdiğim için içime sokasım geliyordu, bu normal mi?

 

Öyle öyle düşünürken bir anda kendimi ateşin altında buldum,"Çok kurnaz ve tilkisin ateş" dedim "Nedenmiş o" dedi ateş "EE her seferinde sinsi sinsi beni izliyor sonra bir anda ani haraket yapıyorsun" dedim dudak büzerek "Gerçekten çok gıcıksın" dedim "Heh gıcık olan benim yani" dedi ateş."Evet" dedim.

 

"Öperken severken öyle demiyordun su hanım" dedi ateş " O başka bu başka ateş hem sende yatarken o kadar tatlı olma o zaman" dedim "He çok tatlı uyuyordum yani" dedi ateş "Evet çok tatlı uyuyordun bende kocamı sevip öpmek koklamak istedim suçmu" dedim "Yok suç değilde karşılıklı eşitmi olsa bu sevişme işi" dedi ateş "O nasıl oluçak" dedim.

 

Ateş ise yanağımdan öptü,"Böyle işte" dedi ateş burnumdan boynumdan öperek,"Ateş bak masus yapıyorsun orda tikim var" dedim burnunu masus boynuma sürtüyordu,"B-bak sjsjsjjsj gi-gine aynısını jsjsjsjsj yapıyorsun" dedim gülmekten konuşamıyordum. Ateş ise bu sefer dudağımdan öptü uzun bir öpüşmek olmuştu."Seni çok seviyorum bu suçmu" dedi ateş.

 

Bense güldüm,"Evet beyfendi karınızı çok sevmeniz bir suç" dedim gülerek "Peki kaç sene yatarım" dedi ateş "Hmm tahminen 20 sene falan" dedim "O zaman ben ömür boyu yatmaya razıyım" dedi ateş tekrar dudağıma yapışarak."Sen çok aşıksın ateş" dedim "Sen değilmisin" dedi ateş "Şüphen mi var" dedim "Yoo asla" dedi ateş gülerek.

 

Ateş dudağımdan öperek yataktan kalktı,"Hadi bakalım kalkıp duş alıp sonra kahvaltı yapıyoruz" dedi ateş bense yatakta oturur pozisyona geldim."Sonra napaçağız" dedim "Bilmem benim bu gün bir işim yok senin hastanede varmı" dedi ateş "Yok izinliyim bu gün" dedim ayağa kalkarak ateşin karşısında dikildim.

 

"Ateş senden bir şey isteyebilir miyim" dedim "Tabiki güzelim ne konuda" dedi ateş "6 yıldır karadenize gitmedim yani annem ile babamın mezarına gidemedim ne zamandır aklımda birlikte gidelim mi" dedim ateş beni kendine çekerek sarıldı."Bunun için benden izin alıyorsun" dedi ateş "Bilmem belki gitmek istemezsin diye düşündüm" dedim.

 

Ateş beni omuzlarımdan tutarak yüzüme baktı,"Benim her şeyim senin üstüne kurulu su bunu unutuyorsun" dedi ateş bense ateşe sarıldım."İyiki varsın ateş" dedim ateşin yanağından öperek, sonra ateşle bilikte duş aldık giyindik, siyah uzun kolu tulum giyerek beyaz bir ayakkabı giyip, saçlarımı saldım. Ateş ile odadan çıkarak salona gelip mutfağa girdik, kahvaltı hazırdı alevde masadaydı.

 

"Su nasılsın" dedi alev "İyiyim alev sen" dedim "Bende iyiyimde nereye gidiyorsunuz böyle ikinizde siyah giyinmişsiniz" dedi alev "Abini biliyorsun her zamanki gibi siyah giyinmiş ben günlük rahat giyindim" dedim "Doğru abim her zamanki gibi" dedi alev "Alev biz yengen ile 1 günlüğüne karadenize gideceğiz burda dikkat et kendine olurmu" dedi ateş."Tamam siz merak etmeyin gezin tozun eğlenin" dedi alev bu kız çok fırlamaydı.

 

...

 

Ateş ile arabaya binip havalimanına doğru yol aldık, biletleri almıştık. Bir yanım mutluydu annemle babamı göreceğim için bir yanım ise bundan sonra hiç bir şeyin bu sabahki gibi güzel olmayacağı için buruktu. İçimdeki çocuğa sahip çıktığın onu sahipsiz bırakmadığın için teşekkür ederim sevgilim.

 

Havalimanına gelip uçağa bindik yaklaşık 1-2 saatte karadenizde olurduk, uçakta bize ayrılan yere oturup kemerlerimizi bağladık. Kafamı ateşin omuzuna koydum onun varlığı huzur veriyordu, o naptı bilmiyorum ama bana iyi gelmeyi başardı.

 

♤♤

 

2 saat sonra uçaktan inmiştik, gine bizi ateşin adamlarından bir araba karşılamıştı, arabaya bindik tabi ateş bana annem ile babamın mezarlığını sormadı."Açıktın mı" dedi ateş "Yok hayır ilk mezarlığa gidelim sonra seni burdaki en güzel restoranta götürücem, bayılacaksın" dedim "O kadar eminsin yani" dedim "Evet ben okul çıkışı hep giderdim kafa dinlemek içinde çok güzel bir yer" dedim karadenizin dalgaları kimin kafasınıdaki soruları cözmezki.

 

"Senin yanında kafa kalmıyorki" dedi ateş."Bak ya ben ne etum şimdu" dedim "Bak sen demek kendi memleketine gelinçe şive değişiyor" dedi ateş "He gıı çok özledum, sen onu boşver o ne demek öyle sıkıldinmu yoksa benden" dedim "Yoo ben karumdan asla sıkulmam ama yani aklımda biraz az dolaşsan iyi edersun beynimle oynuyorsun da" dedi ateş o an gülmeye başladım.

 

"Yemin ederim sende tam bir karadeniz erkeği tipi var" dedim "Çokmu gezdin karadeniz erkekleri ile" dedi ateş "Ateş ben karadenizde büyüdüm 18 sene yani hani amcam dedem musa var ya" dedim "He anladım senin karadeniz erkeğin değil istanbul etkeğin burda" dedi ateş bazen ateşi tanımak çok zor oluyor, ama o benim bir tane kocam.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasildu da, ateş ile suyun karadeniz sefası"

 

O değilde kitap asıl şimdi başlıyor, eğer kitapla ilgili fikirleriniz varsa yorumlarda belirtin.

 

"Hadi bir yıldız daha verinde kitaba heycan olsun bebeklerim"

🫣😊🌞😝🥰

 

 

Loading...
0%