Yeni Üyelik
49.
Bölüm

Sırr⁴⁸

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Kapıya ne kadar vurursam vurayım açılmadı kapıdan ayrılıp evin salonuna doğru ilerlediğimde buranın ateşle benim kaldığım ev olduğunu anladım. Salon duvarlarına bakmamla gözlerimden yaşlar aktı inanmak istemedim."H-hayır hayır yalan onlar benim a-annem değil h-hayır HAYIR HAYIR DEĞİLLER" dedim bağırarak salondan çıkmak istedim.

 

O sırada koridorun ışıkları yandı gine aynı resimler gözüme çarptı, annemin pavyon resimleri babamla kaçtığı resimler hata annemin ölmüş olduğu gün çekilmiş olan resimler. Yerlerdeki kan annem param parça olmuştu benim annemin canı ne kadar yanmıştı."KİMSİN SEN ALLAHIN CEZASI NE İSTİYORSUN BENDEN NEDEN BUNLARI GÖZÜME SOKUYORSUN NEDEN" dedim bağırarak duvardaki resimlere yaklaşıp elimle yırttım.

 

Annemle benim bebeklik resimlerimizde vardı, annem beni kuçağına almış saçlarımı seviyordu yeni doğmuş olmama rağmen saçlarım sık ve gürdü. Annemin gülüşü gözümün önünden gitmedi, o sırada bir ses yükseldi bu benim annemin sesiydi çok güzeldi sesi ben yılar sonra annemin sesini ilkkez duyuyordum.

 

"Anneçimm suyum güzel kızım benim sen büyüyüp doktormu oluçan anne çok hasta onu tedavi edersin dimi güzel kızım babası kılıklı kızım güzel gözlüm nur yüzlüm annem minik bebeğim" demişti annem sesler her dakika tekrarlıyordu artık kulaklarımı kemirir hale gelmişti."Anneçimm suyum güzel kızım benim sen büyüyüp doktormu oluçam anne çok hasta onu tedavi edersin dimi güzel kızım babası kılıklı kızım güzel gözlüm nur yüzlüm annem minik bebeğim" diye diye tekrarladı her kelimeyi on kere söyledi.

 

"YETERRRR ARTIK SUS NOLUR YETTER SUS ARTIK ALLAH İÇİN SUS" dedim o sırada sesler sustu ayak sesler duymam ile kafamı kaldırıp karşımdan gelen kişiye baktım. Bu kişi denizdi şerefsiz senin kız kardeşin öldü hala intikam peşindesin."Vay vay vay su hanım demek fare yemi yedi" dedi deniz."Neden inat ediyorsun korkuyorsun dimi beni öldürmekten o silahı çekmekten korkuyorsun erkek değilsinki sen erkek olsan sıkardın kafama" dedim yerimden kalkarak karşısında dikildim.

 

"Sabrımı sınıyorsun ben ateş değilim veya seni burda kurtaraçak bir ateş yok o yüzden sussan iyi edersin" dedi deniz."Yoo ben kurtulmak istemiyorum hadi sıksana bana hadi sık artık kurtar benide kendinide bu intikam uğrundan" dedim gözüm dönmüştü kendimi artık tanımak istemiyordum."Fazla cesursun ama seni öldürmiçem ondan daha iyi bir fikrim var" dedi deniz."Neymiş o" dedim."Her sabah her gece her dakika ölmek için yalvaraçağına gibi mesela" dedi deniz.

 

"Bu tam senlik bir haraket biliyormusun korkak olup kaçmak gibi mesela" dedim."Peki ben sana yılardır hayatınla oynanan oyunlardan bahsetsem mesela annenle ateşle ilgili" dedi deniz."Ne yaparsan yap ne beni nede ateşi bir birimizden vazgeçiremezsin" dedim."Beni alakadar etmez nede olsa sonunda ikinizde öleceksiniz kardeşim gibi" dedi deniz."Sen kendi kardeşini kendin öldürdün deniz" dedim."Sus sakın yükünü hafifletmeye çalışma" dedi deniz.

 

"Neyse gelelim o senin yalan dolan olan hayatına dimi" dedi ateş."Ben bile hayatımı bu kadar merak etmiyorum seni neden alakadar ediyor" dedim."Kuzenim ve amacamla alakalı olunca ister istemez ediyor işte" dedi deniz ne saçmalıyordu."Neyse" dedi deniz ordan oraya gidip durarak bir anda elindeki çubuk ile duvardaki annemin kolunu tutan adamı bana gösterdi."Bu kim biliyormusun su" dedi deniz.

 

"Tabi nerden bileceksin sen o zaman daha dünyada bile değildin" dedi deniz pislik."Bu benim can cağazım baş düşmanımın babası ömer zorlu" dedi deniz o an donup kaldım."Sus saçmalıyorsun" dedim."Yoo gayet ciddiyim" dedi deniz."Buda senin alt manyağın annen" dedi deniz o an denizin saçını başını yolmak isterken silahını bana doğru tutu."AAA suçum gerçekleri öğrenmeden ölmeni istemem lütfen öte git" dedi deniz pisliği lan birde alay ediyor.

 

"Neyse işte senin annenin belalısı benim amcam ömer, EE babanda yiğit delikanlı olunca bunu sineye çekemeyip annene aşık olmuş ne yazıkki her şey burda başlamış" dedi deniz hayır hayır ömer iti benim annemi öldürmedi dimi."Deniz iyiçe saçmaladın defol git burdan saçmalıyorsun" dedim."Hala hala harbiki ben çok ciddiydim" dedi deniz."Hayır ömer iti benim annemin belalısı olamaz" dedim.

 

"Keşke bir tek belalısı olarak kalsa" dedi deniz."Ne o ne demek" dedim."Ömer aynı zamanda anneni senden alan ölümüne sebep olan kişi" dedi deniz."HAYIR YALAN SÖYLÜYORSUN YOK ÖYLE BİR ŞEY BENİM ANNEMİ ÖMER ÖLDÜRMEDİ BENİM ANNEMİN KATİLİ ÖMER DEĞİL ANLADIN MI DEĞİL" dedim bağırarak denizin üstüne yürüyüp yakasına yapışarak belini sertçe duvara vurdum. Elimde bir silah olsa kafasına sıkmıştım.

 

Deniz beni bir anda yere itmesi ile yere düşerek ağlamaya başladım."B-benim annemin k-katili ömer d-değil hayır hayır değil" dedim ağlayarak deniz önüme çökerek beni saçlarımdan tutarak yüzüne bakmamı sağladı, yüzüme yediğim sert tokat ile elimle dudağımı tutum dudağım kanamıştı, ama acımıyordu kalbimdeki gibi bir ağrı yoktu."Bu acı sana ölene kadar yeter hee birde sakın kendini öldürme o iş bana kalsın" dedi deniz.

 

Elime silahını tutuşturdu."Belkide annenin katili olan bir adamın oğlunu vurursun bu sayede bende bir kişiyi öldürmüş olurum" dedi deniz silahı elime vererek evden çıkıp gitti yere çökerek kafamı parkelerin üstüne koyup silahı karnımın üstüne koyup elimi tetiğe koydum. Evde ağlama seslerim yükseldi kalbim ağrıdı kafama sıkıp gebermek istiyordum.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

"Noldu güney" dedim çalan telefonumu açarak."Su yok" dedi güney o an oturduğum yerde dikleştim."Ne demek yok lan nasıl yok" dedim."Bilmiyorum senin yanından ayrılıp eve geldim gökçe yok gitmiş dedi" dedi güney."Kapat Allah için kapat bir işide düzgün yapın" dedim telefonu kapatarak bulunduğum yerden çıkıp arabama bindim.

 

Ah su ah nereye gittin neden bir kere adamı dinlemiyorsun. Kendi kendime söylenirken telefonuma bildirim geldi."Evine gitti bir bak derim her şey yerli yerindemi" yazıyordu mesajda atan kişi denizdi bu çocuk sınırlarını zorluyordu. Kendi evime doğru yol alıp yolda güneyi aradım."Güney bana deniz itini bul bu sefer elimden kaçarı yok" dedim."Tamam kardeşim" dedi güney.

 

Telefonu kapatıp kendi evime geldim, kapının önünde suyun arabası vardı, ha siktir. Eve doğru koşarak içeriye girdim gördüğüm manzara ile duraksadım öğrenmişmiydi, evin salonuna geldim."Su" dedim salondaki koltukta oturmuş elindeki silaha bakıyordu, geldiğimi görüp ayağa kalkarak silahı bana doğrultu üstüne doğru gidip silahı almak istedim o sırada su silahı kafasına dayadı.

 

Çok ağlamıştı göz altları kıp kırmızı olmuştu aynı zamanda yorgunduda."S-su yapma güzelim bırak onu hadi sevgilim yapma" dedim köpek gibi korkuyordum biliyordum su bunları kaldıramazdı heleki konu annesi olunca."Ne yapıyorumki ben" dedi su kendinde değildi inanmak dahi istemiyordu."Su güzel sevgilim silahı ver bana nolur ver öyle konuşalım hadi birtanem" dedim.

 

"A-ateş ben..ben annemin katili olan adamın oğluna aşık oldum neyi konuşacağız biz nerden başlayalım" dedi su dediği o ilk cümle canımı çok yakmıştı."Su sevgilim haklısın ama böyle olmaz o silahı indir yapma nolur yapma benden nefret et bağır çağır kır dök ama bunu bize yapma su" dedim suya doğru bir adım attım."Dur gelme yanıma uzak dur benden yaklaşma bana" dedi su benden uzaklaşarak silahı daha sıkı kavradı.

 

"Su bak benim babam şerefsiz bir adam ondan nefret ediyorum ama bende yeni öğrendim senden uzak durmak istedim ama olmadı su yapamadım senden uzak kalamıyorum" dedim su gine akıttı göz yaşlarını."Ben yılarça annem ile babam öldü bildim her gece annem olmadan uyudum başkasının sevgisine muhtaç kaldım" dedi su haklıydı yerden göğe kadar hemde."Su sevgilim sana söz veriyorum bunu yapan benim babamda olsa ben senden çaldığı 22 yılı ondan alıçam ama nolur sen o silahı indir" dedim.

 

"Peki benim annem o..o bunu hak ettimi ateş o neden öldü ben seni değilse bile o ömer denen şerefsizi gebertiçem" dedi su silahı indirip kapıya doğru giderken suyu tutup silahı elinden alarak bir köşeye attım. Su ne kadar çırpınıp gitmek isterse istesin izin vermedim,"BIRAAK BENİ BIRAAK NOLUR BIRAK BEN ÇOK YORULDUM ANLIYORMUSUN YORULDUM" dedi su bağırarak suya sarılıp saçlarından öperek kokladım.

 

Suyu iyiçe kendime çekerek baçak arama alıp baçaklarım ile tutum."Bırak beni..bırak dedim sana bırak uzak dur benden sendende nefret ediyorum" dedi su beni iterek benden uzaklaştı."Benden sakladın böyle bir şeyi benden sakladın ateş babanı korumak için sakladın benden" dedi su."Hayır hayır yok öyle bir şey ben sadeçe sen daha fazla üzülme istedim hepsi bu su o adam nefes alamayı dahi hak etmiyor" dedim."İyi o zaman bırak benide öldüreyim o adamı babamın yapamadığını bırakta ben yapayım" dedi su.

 

Suya yaklaşmak istedikçe benden kaçtı,"Sen elini kirletmiçeksin su" dedi ateş."Sanane ya konu sen değilsin baban bu yüzden konunun dışındasın AA ama eğer babanı kurtarmak istiyorsan buyur önüme çıkarsan hiç acımadan sıkarım sanada ateş" dedi su ayağa kalkarak evden çıkıp arabasına binerken kolundan tutup kendime çekmemle nefes nefese kalmış bir şekilde nefeslerimizi yüzümüze vurduk,o derece yakındık.

 

Elimi suyun beline dolayarak kendime iyiçe bastırıp dudağına yaklaşarak nefesimi verip dudağına yapıştım. Suyun karşılık vermeyeçeğini beklerken tam tersi olmuştu, 2 dakika boyunca suyun dudağını öperken bir anda suyun beni itip yüzüme attığı tokat ile sırıttım. Vurduğu yerde güler açıyor haberi yok,"Dua et elimde silah yok yoksa" dedi su.

 

Suya bir adım atarak tekrar elimi beline dolayıp kendime çekerek anlımı anlına yasladım."Yoksa ne" dedim nefesimi dudaklarına vererek iki elimide beline doladım buram buram burnuma kokan kokusu ile sarhoş olmamak elde değildi."Y-yoksa" dedi su gözlerime bakarak."Benidemi öldürürsün" dedim dudağımı ısırarak suya baktım."Evet öldürürüm" dedi su."Sen beni kalbimden vuralı 6 yıl oldu su hanım" dedim."Olsun bu seferde son noktayı vurur ardıma bakmadan giderim" dedi su.

 

"Onuda yaptın su" dedim."Dur ilk ömer itini vurayım sonra sıra sanada gelir" dedi su benden ayrılmak istedi ama izin vermedim."Bırak beni öküz" dedi su."Öküz" dedim."Öküz ateş bırak beni" dedi su yok bu kızın ağzı çok bozuldu."Ukala kızsın ukala" dedim."Diysin" dedi su."Diyrim" dedim o sırada erkekliğime yediğim dirsek ile suyu bırakıp elimle erkekliğimi tutum."Diysin he diysin al sana ukala kız sen buna dua et" dedi su evden uzaklaşarak koşmaya başladı.

 

"SUU KIZIM BAK DUR BEKLE BENİ SU KİME DİYRİM BEN" dedim acıyla suyun peşinden koştum en son tarla gibi açık bir alanda koşmaya başladı."SU SANA DUR DİYORUM BAK BİR YERİNE BİR ŞEY OLUÇAK DUR ARTIK" dedim suyun peşinden koşarak."GELME PEŞİMDEN ÖKÜZ ATEŞ GİT BABANI KORU SEN BENİM ELİMİ KİRLETMEM GEREK" dedi su bağırarak sanki bana seri katil."HEE NEYLE ÖLDÜREÇEKSİN ACABA" dedim."BULURUM BEN BİR ŞEY" dedi su.

 

Doğru fare zehiri bile bulur öyle deli yani. En son suyun yere düşmesi ile yanına koşup önüne çöküp tutmuş olduğu ayak bileğini tutum."İlam kendine zarar vereceksin dimi" dedim."Ahhh açıtıyorsun öküz ateş" dedi su elimle suyun eşofmanın bilek tarafını açıp bileğine baktım."Çokmu ağrıyor" dedim."Ahhh evet" dedi su yerden kalkıp suyu kuçağıma aldım."Ahh ben yürüye bilirim" dedi su."Hıhıı görürsem söylerim" dedim arabaya doğru ilerleyerek.

 

"Yaa ateş iyiyim ben" dedi su."Bileğini kırmış veya inçitmiş olabilirsin su" dedim."Keşke kafamı kıraydım" dedi su bense suyun yüzüne baktım."Çok konuşuyorsun aynı zamanda boşta konuşuyorsun" dedim."He sen çok doğrusun" dedi su."Beynim yandı su susarmısın artık" dedim."İyi o zaman indir benide susayim" dedi su."Asla" dedim."İnatçı" dedi su bunu bildiği halde inat etmesi.

 

...

 

Arabaya gelip suyu arabanın önüne bindirip emniyet kemerini takarak kapıyı örtüp şöför koltuğuna bindim."Acıyormu hala" dedim."Hayır" dedi su."Yalançı" dedim arabayı hastaneye doğru sürerek. Hastaneye gelip arabadan inerek suyun olduğu kapıya gelip suyu kuçağıma aldım."Çok acıyor" dedi su."Sana kim koş dedi" dedim."Senin yüzünden bıraksaydın böyle olmazdı" dedi su.

 

Hastaneye girdim o sırada hemşireler sedyeyi getirdi."Ya ben vurulmadım ayağımı burktum alt tarafı" dedi su hemşireler suyu açile aldı doktor muayene edip ayağına destekleyici bandaj sardılar, kırık veya çıkık yoktu inçilmişti sadeçe."Geçmiş olsun" dedi doktor odadan çıkıp giderek su yatakta dikleşip oturur pozisyona gelerek ayakkabısını giymek istedi."Ahh" dedi su bileğini tutarak.

 

"Neden bu kadar inatçısın" dedim suyu kuçağıma almak isterken su buna izin vermedi."Senin yüzünden" dedi su."Ayağını inçittin yürüyemezsin doktoru duydun 1 ay kulanman gerek bandajı" dedim."Ben iyiyim hem inçinmiş sadeçe bir şey olmaz" dedi su ayakkabıyı giymeden ayağa kalkıp düşeçekken kolumu tutu, suyu kuçağıma aldım."Ahhh senin yüzünden çok acıyor" dedi su.

 

Suyla birlikte odadan çıktım."Biraz adamı dinlesen iş buraya kadar gelmeyeçekti su" dedim."Ukala demeseydin sende" dedi su."Sen vururken iyiydi ama" dedim hastaneden kompile çıkarak."Sen ukala dedin diye vurdum" dedi su arabanın ön kapısını açıp suyu arabaya bindirerek kemerini takıp tam arabadan çıkarken su yakamı çekerek beni kendine doğru çekerek gözlerime baktı.

 

"Ukala olan kıza aşıksın dikkat et kendine" dedi su gözlerim suyun dudaklarına kaydı."Bunu biliyorum bana bilmediğim bir şey söyle su" dedim alt dudağımı ısırarak."Seni kendi ellerimle öldürücem" dedi su."Heh bundan asla şüphem yok işte" dedim suyun dudağına yapışarak unutamayaçağı bir iz bıraktım bunu zaten her defasında deniyordum.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Ful ateşli bir bölüm oldu"

 

Geç geldi bölüm ama olsun

 

"Yıldız verin daa AAA emek var bebeğim"

 

 

Loading...
0%