Yeni Üyelik
13.
Bölüm

Siyah beyaz¹²

@yageycalskan

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Gecenin karanlığıyla baş başa kalmak 14 yıldır istanbuldaydım gündüzle aram iyi değildi, gece yansıyan karanlık beni yansıtıyordu. Geceleri korkmazdım gündüzleri olanlar beni daha çok korkuturdu, gündüzleri sevdiklerimden uzak olmak beni korkutuyordu.

 

Sevdiğim kadın şuan kollarımda uyuyordu peki yarın sabah belkide başka bir sabah, işte bunları düşünmek beni korkutuyordu. Ben bu yüzden ondan 4 yıl uzak durdum o gelip beni buldu. Kim derdiki 4 yıl uzaktan sevdiğin kadın seni bir gün amilyat edip sırtındaki mermiyi çıkartaçak.

 

Sanki benim uzak durmamın bir nedeni varmış, ömrümün sonuna kadar bu şekilde kalabilirdim. Suyun saçlarından öpüp ellerim ile saçlarını okşadım çokmu masumdu, benim yaşadığım hayata karşı çok masumdu ama çokta güçlüydü, peki ya benim hayatımı öğrenirse o zaman gine beni severmiydi. İşte onu bende bilmiyorum.

 

Öyle öyle düşünürken bir anda gök gürüldedi, suyun bir anda sıçraması ile suya daha sıkı sarıldım, suya baktığımda uyanmıştı."Şşş uyu güzelim yok bir şey gök gürüldedi" dedim su ise kafasını kaldırıp bana baktı."Sen neden hala uyumadın" dedi su uykulu bir ses tonu ile."Uykum kaçtı o yüzden uyuyamadım güzelim sen uyu takma beni" dedim su ise kafasını boynuma gömmüp boynumdan öptü.

 

"İyiki varsın ateş" dedi su bense suya daha sıkı sarılıp saçlarından öptüm."Sende iyiki varsın sevgilim" dedim her şeyi öğrendiğinde bana gine iyiki varsın dermiydi, beni gine severmiydi. İşte bu düşünce beni deli ediyordu.

 

♧♧

 

Sabah gülme sesleriyle uyandığımda güney ile alev başımızda dikilmiş gülüyorlardı."Heh paşamız uyandı" dedi güney "Olum siz salak mısınız" dedim "Lan asıl biz neçiyiz burda çocuğun olduktan sonramı bize söyleyeçektin" dedi güney."Olum sen ankarada değilmiydin" dedim."He dün gece geldim gelir gelmez ilk iş sana geldim" dedi güney o sırada su uyanmaya başlamıştı, kafasını kaldırıp güney ile alevi görür görmez, üstümden kalkmak isterken dirseğini erkekliğime vurmuştu.

 

Bense olduğum yerde oturup elim ile erkekliğimi tutum, güney ise gülmeye başladı."Hiii ateş çok özür dilerim" dedi su güney ise dizine vurarak gülüyordu."Güney siktir git evimden kalkarsam sikerim seni" dedim."Yenge sen daha evlenmeden bu adamı kısırmı yapıçan" dedi güney gülerek."Sus güney sus" dedim "Merhaba yenge ben güney ateşin arkadaşı" dedi güney suya elini uzatarak.

 

"Memnun oldum güney ben su" dedi su güneyin elini tutup sıkarak. "Neyse evlendikten sonra yaralarını sarar su senin kardeşim" dedi güney bu adam tam dayaklık, su utanmış bir şekilde kafasını yere eğmişti."Güney hadi gel biz seninle bir mutfağa bakalım kahvaltı hazırmı" dedi alev güneyi alıp salondan çıkarak gitti.

 

"Ateş çok açıdımı" dedi su bu kız neler diyordu böyle."Yok hayır açımadı ama eğer öpmezsen açır" dedim su ise koluma bir tane vurdu."Salak salak konuşup durma ateş" dedi su."Öyle değil" dedim suyun dudağına yapışarak."Böyle" dedim "Seni çok seviyorum ateş" dedi su boynuma sarılarak.

 

"Bende seni güzelim hadi güzel bir kahvaltı yapıp sonra dışarı çıkarız" dedim "Dışarıda napıçağızki" dedi su."Bilmem orasıda bana kalsın" dedim su ile koltuktan kalkıp mutfağa gelerek masaya oturduk. Güney ile alevde oturmuş masada bizi bekliyordu.

 

"EE ne zaman tanıştınız daha doğrusu nasıl oldu" dedi güney "Ney nasıl oldu" dedim "Senin gibi bir adamın yanında kız görmek" dedi güney."Neden ateşin sevdiği veya sevgilisi olamaz mı" dedi su tabi haklıydı o beni tanımıyordu."Yok olur tabiki ama ateşi daha önçe hiç bir kız ile yan yana diz dize hata aynı yatakta bile görmedim" dedi güney."EE sende artık alışsan iyi edersin" dedim.

 

"Öyle adınıza çok mutlu oldum, EE artık banada bir kız bulursun dimi yenge" dedi güney suya."Kızmı ne kızı" dedi su "Hoho yenge sen şimdiden böyle yaparsan" dedi güney "Sen evli değilmisin" dedi su "Yok be yenge nerde bizdeki o şans" dedi güney.

 

"Sen böyle giderse asla kız kovalayamazsın" dedim "Ne o Sen zamanında çokmu kız kovaladın" dedi su oy nenem "Yok güzelim o anlamda demedim ben bu salak ya ondan dedim" dedim "Beyimiz şimdiden kılıbık olmuş" dedi güney "Sevmek kılıbık mı oluyor güney" dedim "Yok o başka" dedi güney.

 

 

^Suyun Büyüsü^

 

Kahvaltı yapmış odaya çıkmıştım giyinmek için, ateş odada kıyafet var dedi ama ben bu eve kıyafet getirmedimki. Odadaki kıyafet dolabını açtığımda dolapta bir sürü kıyafet elbise ayakkabı çanta eşofman takımı gecelik vardı. Çok hoş bir karşılama olmuştu bu adam fazlamı çömerti.

 

Dolaptan günlük siyah diz üstü bir elbise alıp giyerek altına ise beyaz spor ayakkabı giyip, saçlarımı saldım elbise tam bana göre dikilmiş gibiydi.

 

Daha bu sabah tanıştığım güney iyi bir adama benziyordu hem komik hemse samimi birine benziyordu. İlkkez ateşin arkadaşı ile tanışmıştım, pek güzel karşılaşma olmasada olsun. Odadan çıkıp salona indiğimde ateş salondaki koltukta oturuyordu bense yanlarına gittim.

 

"Ooo yengeme bak be" dedi güney aynı musa gibiydi "Olmuşmu" dedim ateş ise yanıma gelip belime sarılarak dudağıma ufak bir öpücük bıraktı."Çok güzelsin hemde fazla güzelsin sevgilim" dedi ateş bense ateşin kulağına yaklaşıp fısıldadım "Bir tek sana güzelim" dedim ateşe gülümseyerek baktım "Öylesin tabiki bir tek benimsin" dedi ateş o sırada güney öksürdü "Öhüm öhüm genç çiftimizi sevişmek için odasına alsak" dedi güney.

 

"Ben seni odaya alsam güney" dedi ateş "Oww sevgilin varken ben mi, yok artık ateş ben almayayım" dedi güney o sırada alev ile bense güldük "Neyse hadi biz gidelim artık güzelim" dedi ateş bana doğru dönerek "Nereye nikah tarihi almaya mı ama bak yarına almayın yarın işim var diğer gün olabilir" dedi güney "Güney zevzeklik yapma" dedi ateş sonra ateş ile evden çıkıp arabaya bindik.

 

Arabayı ateş kullanıyordu iyide biz nereye gidiyordukki. "Ateş nereye gidiyoruz" dedim "Süpriz güzelim" dedi ateş neydi bu süpriz olan "Peki ben bu süprize bayılaçak mıyım" dedim "Orası sana kalmış ama bençe bayılaçaksın" dedi ateş "Bak şimdi daha çok merak ettim" dedim ateş ise elimi tutup öptü bu adama çok aşıktım ben.

 

Ateş yavaş yavaş süprize doğru gelmişti yok artık çiddi olamazsın ateş dimi."Ateş tahmin ettiğim şey mi yoksa" dedim "Tahmin ettiğin şey güzelim" dedi ateş hastanenin önünde durarak el firenini çekti. Bense o anda ateşe sarıldım."Seni çok seviyorum" dedim "Ne yani işine geri dönmesen sevmiçekmiydin" dedi ateş "Hayır ben seni her halin ile seviyorum" dedim ateşten ayrılarak dudağına yapıştım.

 

İşime geri dönmüştüm en önemlisi ise ateşe olan güvenim artmıştı. "O zaman bu gece mesaiye falan kalmak yok bu gece gerçekten benimsin unutma" dedi ateş "Bu gece gerçekten seninim" dedim "O zaman akşam iş çıkışı adamlardan biri gelip seni alır sense bizim evimize gidip odana çık hazırlan ben seni almaya geliçem" dedi ateş "Tamam sevgilim" dedim ateşin yanağından öpüp arabadan çıkarak hastaneye girdim.

 

Bu sabah ben neler yaşamıştım. İyikide yaşamıştım, hastaneye girer girmez gökçe koşarak yanıma gelip boynuma sarıldı. "Ayy hala inanamıyorum" dedi gökçe "Beenndee" dedim gökçeden ayrılarak."Lan ateş adamla yüz yüze bile konuşmadan telefon ile hal etmiş bizim got kafalı uşağu" dedi gökçe ikimizde güldük.

 

"Yemin ederim bir an çok korktum" dedim "Sen mi ben mi" dedi gökçe "Bu arada benim sana bir haberim daha var" dedim "Senin bana söyleyeçek çok şeyin varda neyse" dedi gökçe "Bu daha önemli" dedim "Nasıl neyki o kadar önemli olan" dedi gökçe "Evleniyorum" dedim bir anda hastanede bağırarak kimse umrumda değildi. Gökçe şaşkın şaşkın yüzüme baktı."Nasıl ya kiminle yoksa ateşmi yemin ett ayyyyy" dedi gökçe inanması çok zor dimi.

 

"Evet ateşle bu gece bana evlilik teklifi ediçek gökçe inana biliyormusun" dedim ben hala inanamıyordum.

 

🧠.. İçimde garip bir his var bir şey oluçak<

 

 

🫀.. Bir kerede ağzını hayra aç senin yüzünden güzelim çift maf oluçak>

 

🧠.. Ağzımın şom olduğunu bilsem asla susmam bundan emin ol<

 

"Hadi gel kantine inelim bu saatte pek hasta olmuyor, sende bana şu ateşle nasıl buralara kadar geldiniz onu anlatırsın" dedi gökçe "Olur hadi inelim" dedim gökçe ile aşağıya kantine inip kahve alıp masalardan birine oturduk.

 

<>

 

Hastanedeki işim bitmişti bense giyinme odasına gidip önlüğümü çıkartıp dolaba koyup kilitledim. Hastaneden kompile çıktığımda kapıda ateşin adamlarından biri beni bekliyordu. Ben yanına gidince adam kapımı açtı."Buyur yenge" dedi adam bense arabaya bindim adam ise kapımı örtüp şöför koltuğuna binerek arabayı eve doğru sürdü.

 

Eve gelip arabadan inerek içeriye girip odama çıktım. Yatağın üstünde çok güzel bir elbise vardı tarif edilir gibi değildi, yatağın üstündeki elbiseyi elime alıp baktım ben galiba elbiseye düştüm.

 

 

Elbise çok açıktı ama bir o kadarda çok güzeldi. Ben bu elbiseyi giyip ateşin karşısına nasıl çıkacaktım, çok güzeldi ben ilkkez bu kadar açık bir elbise giyeçektim.

 

Odadaki banyoya girip güzel bir duş alarak bornozumu giyerek yüzüme bakım yapıp banyodan çıkarak elbiseyi giydim. Allah kahretsin gine üstüme oturmuştu, saçlarımı kurutup düzleştirip makyaj yaparak ayağa kalkarak boy aynasından kendime baktım.

 

Evet bu gecenin bir rüya olması gerek ben yoksa kafayı yiye bilirim. Odadan çıkıp merdivenlerden inerek aşağıda merdiven başında duran ateşe baktım. Salonda yankılanan ayakkabımın sesi kulaklarımı dolduruyordu, merdivenlerden indiğimde ateş elini bana uzatı bense elini tutup etrafımda döndüm.

 

"Nasıl olmuşmu" dedim ateşe bakarak ateş ise beni kendine doğru çekip elini belime dolayarak dudağıma yapıştı, bu adam çok hızlıydı."Çok çok güzelsin ama bir tek bana güzelsin" dedi ateş "Bir tek sana" dedim ateşin dudağına tekrar yapışarak. O siyah ben beyaz iki düşman rengi birleştirmiştik. Bundan daha büyük ne olabilirdiki.

 

Ateş gözlerime odaklanmışken telefon sesi aramızı bozmuştu, ateş benden ayrılıp telefonunu açarak konuştu. Sesi bir müddet sonra sert ve gür çıkmaya başladı. Telefonu kapatır kapatmaz bana doğru döndü ne olmuştu az önceki ateşe neden bu kadar sinirli ve gergindi.

 

"Ateş kötü bir şey mi oldu" dedim "Su benim açil gitmem gerek" dedi ateş ne olmuştu neden gitmesi gerekti."Ateş ne oldu dedim nereye böyle apar topar" dedim "Gitmem gerek dedim su, alevin başı dertte söz veriyorum hemen geliçem" dedi ateş tam giderken kolunu tutum."Bende geliçem alevin iyi olduğunu bilmem gerek" dedim ateş ise durup omuzlarımdan beni tutarak anlımdan öptü.

 

"Olmaz orda neyle karşılaşacağım beli değil senide yanımda sürükleyemem söz veriyorum geliçem" dedi ateş konuşmama izin vermeden evden çıkarak gitti. Bense ortada kalmıştım ne yapaçaktım inan bilmiyorum, alev umarım iyidir ki alev en son evde değilmiydi off su off.

 

<>

 

Ateş gideli 10 dakika olmuştu bense salonda oturmuş ateşi beklerken dışarıdan araba sesleri geldi bense kapıya doğru gittimki iki adam kapıyı kırarak içeri girip, beni kolumdan tutup resmen sürükleyerek evden çıkardılar."İMMDAAT YARDIM EDDDİNNN ATTEŞŞŞ" dedim gelen adamlar ateşin adamlarını tutmuş kafasına silah dayamıştı, adamlar beni arabaya zorla sokup kapımı örtüler.

 

Bense kapıya cama vurarak kapıyı açmak istedim ama olmadı."İMDAAT ATTEŞŞŞ YARDIM EDDİN İMDAAAT" dedim ne kadar bağırırsam bağırayim kimse sesimi duymamıştı araba ilerledi bu adamlar kimdi benden ne istiyorlardı.

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Bölüm nasıldı ayy gine ateş ile suyun gecesi maf oldu"

 

 

Gine yorum oy yok ama olsun wattpaddan sonra birde istegram gitti ah şu türkiyeden ne istiyorlar her dakika bir yasa geliyor

 

 

"Neyse siz ginede o güzel el çağızlarınız ile bana bir oy'u çok görmeyin"

 

🦋❤️‍🔥😙🌼🤗🙃💗

 

❣️😁💜❤️‍🔥

 

 

Loading...
0%