Yeni Üyelik
50.
Bölüm

Tünel⁴⁹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Ateşle eve gelmiştik hangi ev diye sormayın bende artık bilmiyorum beynim döndü ordan oraya. Gelir gelmez ateş beni bir yatak odasına koyup gitti, bu adam tam bir öküzdü lan yarım saat oldu hala gelmedi. Üstüm başım zaten berbat ayağımda ağrıyordu. Takıldım kaldım bu odaya.

 

Ama suç bende vuraydım orda ateşin baçağına şimdiye ömeri gebertmiş mutlu bir şekilde nezaretteydim. Odaya ateşin girmesi ile yatakta dikleştim,"Ateş nerdesin sen ya kaç saat oldu odun gibi koydun beni buraya az kalsın meyve vereçektim" dedim bir anda konuşarak ateş kıyafet dolabından gecelik çıkartıp yanıma gelerek yatağın yanına oturdu.

 

"Kusura bakma su hanım beklettik sizi aşağıda yoğunluk vardı" dedi ateş."Yoğunluk derken kim vardı aşağıda" dedim."Güney geldi onunla konuştum" dedi ateş elindeki kutuyu komidinin üstüne koydu."Kas gevşetici krem doktor yazmıştı" dedi ateş."Konu bu değil ateş bırak beni ben gidiçem" dedim kalkmak isterken ateş beni belimden tutarak geri oturtu."Güzel bir duş aldıktan sonra kremini sürüp yemek yedikten sonra uyuyup dinleniyorsun su" dedi ateş.

 

"Ben çocuk değilimki seni alakadar edip ilgilendirende ben değilim" dedim ateş ise beni kuçağına alıp banyoya doğru ilerledi."Benim tek derdim tek işim sensin o yüzden kapa çeneni" dedi ateş."Ateş bırak beni ben duş almak falan istemiyorum" dedim."Pasaklı bir kız mı oluçaksın su" dedi ateş."Evet öyle oluçam sende benden uzak durursun bu sayede" dedim."Ben senden uzak duruçam asla seninle bir çöplükte yaşamaya bile varım" dedi ateş.

 

"Çöp adam mısın sen ateş" dedim."Ben değil ama sen biraz daha durursan öyle oluçaksın" dedi ateş banyoya girerek."Zorla beni yıkayacak ya ben ter temizim sen git kendin yıkan" dedim."Olur bilikte yıkanmaya ne dersin" dedi ateş."Olmaz derim" dedim."Ben yıkana bilirim sen çık" dedim ateş beni banyodaki küçük dolabın üstüne oturtup baçak arama girdi.

 

"Ben sevgilimi izliçem" dedi ateş."Sapık adam" dedim."Konu karım olunca oluyor öyle" dedi ateş."Açtırma benim ağzımı konuşursam ortalık çocuk kaynar" dedim birde konu sen olunca diyor sanki benden başkası ile birlikte olmadı gevşek."Hiç biri senin tırnağın olamaz" dedi ateş."Senin altında oldu ama" dedim."O zaman sensizlikten kafayı yiyordum" dedi ateş sanki şuan kafası var."Neyse ne çık banyodan ben yıkanırım" dedim.

 

"Yoo karımın ayağı burkuldu ağrıyor onu ben yıkayaçağım" dedi ateş ya sabır."Ayağım sakat olabilir ama kolum çalışıyor ateş" dedim."Olsun ben seni burda yanlız bırakmam" dedi ateş üstümdeki siwiti indirerek dudağımdan öptü."Pişkin bir adamsın o kadar şeye rağmen" dedim."Pişkin değil karıma aşığım" dedi ateş banyonun kapısını örterek duş aldık ama sadeçe duş.

 

...

 

Banyodan çıkmış giyinmiştik odada kalorifer olduğu için kısa bir gecelik giymiştim, ateş saçlarımı kurutup taramıştı bende onunkini tarayıp kuruttuktan sonra yatak başlığına belimi yasladım, ateş ise ayak uçuma oturup bileğimdeki bandajı açarak krem sürüp öfeledi."Ahhh acıyor" dedim gerçekten çok acıyordu dokunması ile sanki bıçak saplanıyordu.

 

"Yemek geldikten sonra ağrı kesiçi içersen hiç bir şeyin kalmaz" dedi ateş."Hiç bir şeymi" dedim ateş kafasını kaldırıp bana baktı."Hiç bir şey sen yanımda ol yeter su hiç bir engel kalmadı artık bir tek deniz ile ömer var sana söz onları ben halediçem" dedi ateş ömer benim elimde kalaçaktı."Ateş ortada bir can var ben bunun hesabını sormak istiyorum" dedim ateş kremi sürüp ayağımı öfeledikten sonra bandajı bileğime sarıp yanıma yaklaştı.

 

"Sana söz kafandaki her sorunun cevabını bir bir alaçaksın ama böyle değil bana güven sadeçe su" dedi ateş."Sana güveniyorum ateş ama bu konu ap ayrı" dedim."Bu konunun diğerleri ile asla farkı yok su biri senin annen biri ise benim babam sana söz arada kalmayacaksın" dedi ateş."Söz mü" dedim."Söz sevgilim" dedi ateş yüzüme yaklaşıp elini dudağımın üstüne koydu.

 

"Bunun hesabını ayrı soruçam" dedi ateş beli etmesede sinirliydi gözleri ateş atmasada dişleri gıçır gıçır ediyordu."İnan bana bunun bir önemi yok" dedim."Benim için var su sen benimsin sana kalkan eli kırmak beni görevim sen düşünme bunları" dedi ateş o sırada odanın kapısı çalarak odaya hizmetli girip tepsiyi komidinin üstüne koyup odadan çıktı. Ateş tepsiyi alıp dizimin üstüne koydu.

 

Ateşle birlikte yemek yedikten sonra ağrı kesiçi içip yatağa uzandım."Hadi uyu artık geç oldu" dedi ateş."Sen uyumayaçakmısın" dedim."Benim işlerim var hal edip geliçem sen uyu dinlen" dedi ateş."Gitmesen birlikte uyusak" dedim dışarıda yağmur yağıyordu hava hem soğuk hemde gürültülüydü."Merak etme erken geliçem" dedi ateş üstümü örterek saçlarımdan uzunca koklayarak öptü.

 

"Hadi uyu beni bekleme ve sakın yaramazlık yapma" dedi ateş."Tamam dikkat et kendine" dedim."Ateş ise dudak kenarımdan öptü."Tamam ayağa kalkma uyu" dedi ateş bu gidişle biz ayrılamayız."Tamam sende dikkat et" dedim ateş ise ayağa kalktı."Tamam ederim" dedi ateş üstünü değiştirerek odadan çıkıp gitti bense gözlerimi kapatıp kendimi uykunun kolarına bıraktım.

 

~~~

 

Arkamdan birinin yatağa yatması ile arkamı dönüp baktığımda bu kişi ateşti. Kolarımı ateşe sararak üstüne çıkıp baçak arasına girerek kafamı boynuna gömmüp elimi yanağına koyarak okşadım. Çok uykum vardı bir tek burda rahat ediyordum,"A-ateş" dedim uykulu bir ses tonu ile."Benim güzelim hadi uyu" dedi ateş.

 

"G-Geçiktin" dedim."İşlerim uzadı ondan geçiktim" dedi ateş battaniyeyi üstümüze örtüp elini battaniyenin altında belime dolayıp burnunu saçlarıma daldırarak koklaya koklaya öpücükler bıraktı. Bense ateşin köpürçük kemiğini öptüm ateşin ellerini saçlarıma atıp okşaması ile derin bir uykuya dalmak için gözlerimi yumdum.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

Gözlerimi açtığımda hava aydınlanmıştı su yanımda yoktu, yatakta doğrulup banyoya baktım ordada yoktu odadan çıkıp evin her yerini gezdim gine yoktu. Sakın su sakın aklımdaki şeyi yapmış olma, odaya geri gelip telefonumu alarak güneyi aradım."Güney çabuk ömerin mekanına git çabuk ol bende geliyorum" dedim çekmeceden silahımı alıp belime koyup odadan çıkarak evdende çıkıp arabama binmek istedimki lastiği patlaktı.

 

"AHH SU AHH" dedim ayağım ile lastiğe vurarak, en son yola çıkıp yolun sonuna doğru koştum ki koşarak nereye varaçaksam. En son karşımdan gelen taksiyi durdurup taksiye binerek ömer itinin adresine doğru ilerledim."Daha hızlı ol bas gaza" dedim elimle boynumu ovalayarak, su yapma sakın böyle bir şey yapmış olma sevgilim nolur yapma böyle bir şey.

 

Ömerin mekanına gelip direk arabadan inerek mekana girip ömerin odasına girdimki ne göreyim su bıçağı ömerin boynuna dayamıştı."Su bırak onu güzelim" dedim arkamdan güney girdi."Yoo bu şerefsiz son duasınıda eti bir tek abdes almadı ama olsun oda onun günahı dimi" dedi su bıçağı ömerin boynuna daha çok bastırdı."A-ateş al şu deliyi başımdan bu sendende deli çıktı vallaha öldüreçek beni" dedi ömer itti.

 

EEE kimin karısı."Sen daha dur ben senin mezarının üstüne toprak bile attırmiçam geberip gideçeksin" dedi su resmen dişlerini sıkarak konuşuyordu, aynı kocası gibi deli."Yenge yapma bırak o bıçağı sana söz biz onun cezasını vereçeğiz" dedi güney."Su sevgilim bak bu pis herifin kanını eline bulama hem ben sana söz verdim" dedim."Bu adam nefes aldıkça benim annemin orda canı yanıyor üşüyor benim annem olmaz bunun hakı ölüm" dedi su.

 

Bıçak ömerin boynunu hafif kesmişti zır deli biraz daha inerse katil oluçaktı."Su bak beni kendini bizi düşün yapma sevgilim mesleğini düşün sen bir doktorsun annenin gururusun inan bana annen olsa oda istemezdi bunu yapmanı" dedim."İstemezdi dimi o bunun gibi pislik şerefsiz cani bir insan değildi" dedi su ömerin boynuna daha çok bastırdı bıçağı."A-ateş ateş ö-ölüyorum lan babanı kurtarsana piç" dedi ömer.

 

"Seni artık elimden kimse alamaz ömer zorlu" dedi su ömer iti suyun kolunu ısırması ile bıçak yere düştü ömer ise koşarak odadan çıkıp gitti, su ömerin peşinden gitmek isterken suyu karnından tutarak dik bir şekilde kuçağıma aldım. Su ise kıpırdaşmaya başladı."Bırak beni bırak dedim sana ateş ben o şerefsizi gebertiçem bırakk" dedi su bağırarak, mekandan çıkıp suyu güneyin getirmiş olduğu korumalardan birinin arabasının önüne bindirip kapıyı örterek kilitledim.

 

Şöför koltuğuna binip tam arabayı çalıştıraçakken tutmuş olduğum öfkeyi suyun yüzüne vurdum."SEN NAPTINI SANIYORSUN SU" dedim bağırarak su korkmuş oluçakki yerinden sıçradı."Napmışımki ben he ne yaptım" dedi su hafif yüksek sesle."HE TABİ YA SEN HİÇ BİR ŞEY YAPMAZSIN ZATEN, YA O ÖMER İTİNİN ADAMLARI SANA ZARAR VERSEYDİ O ZAMAN NE OLUCAKTI SU YA BEN YETİŞEMESEYDİM" dedim bağırarak.

 

"Keşke yapsaydı" dedi su elimle suyun saçlarını tutup hafif kendime doğru çektim."CANIMI SIKIYOR AYNI ZAMANDA CANIMIDA YAKIYORSUN" dedim."SENDE KARIŞMA BANA O ZAMAN" dedi su."BAĞIRMA BANA" dedim."ASIL SEN BAĞIRMA BANA" dedi su."SENDE BAĞIRTMA O ZAMAN" dedim."Canımı yakaysun" dedi su bense saçlarını daha çok kedime doğru çekip dudağına yapıştım suyun.

 

Sanki yılardır hasret kalmış gibi dudaklarını kemirip emerek boynuna sarıldım, ellerimle saçlarını çekmek yerine okşadım. Çok korkutmuştu beni ve bunu her defasında yapıyordu,"Acıyormu ayağın" dedim."Yok sarılınca geçti" dedi su bense gülüp suyun boynundan öptüm."Delisin biliyorsun dimi" dedim."EEE deli kocaya deli karı lazum dimi" dedi su."Diysin yani" dedim."Diyrum tabiki uşağum" dedi su bu kızın laz haleri beni öldürüyor.

 

Sudan ayrıldım."O zaman seni eve bırakayım benim biraz işim var" dedim."Olur ama sabahki eve gitmeyelim" dedi su."Nereye gidelim" dedim."Toprağın yanına gidelim çocuk yanlız kaldı" dedi su önüne dönerek."EE hadi gidelim ateş ne bekliyorsun" dedi su."Toprağın yanına gidelim" dedim."Evet anneside yok çok yanlız kaldı biz yanında olalım" dedi su."Su alev yanında" dedim."Olsun sende bende yanında olalım hem sen babası değilmisin bende ablası olarak yanında olurum" dedi su.

 

Bu kızın çok güzel kalbi vardı bir tek beni değil herkezi sığdırıyordu."EEE hadi ama ateş bak saat daha çok erken bu saatte uyanmamıştır toprak dimi" dedi su."Yok uyanmaz bu saatte" dedim."Ne güzel işte bende kahvaltı hazırlarım ona birlikte kahvaltı yaparız" dedi su asla şaşırmıyordum hata içimde öyle güzel mutluluk vardıki anlatamam."Gidelim o zaman" dedim arabayı çalıştırarak eve doğru yol aldım.

 

Eve gelir gelmez su arabadan inip eve doğru seke seke gitti, bu kız gerçekten sabırsız. Arkasından eve girdiğimde salonda oturan alev yanınıza geldi."Hiii nolmuş sana" dedi alev suya sarılarak."Yok yok bir şey ufak bir kaza" dedi su."Nerden böyle hey heyli" dedi alev sudan ayrılarak."Adam öldürmekten" dedim."Ne kim kimi öldürüyordu" dedi alev."Ben" dedi su."Ne sen..Adam öldüreçektin ciddi olamazsın" dedi alev.

 

"Neden abin olsa inanırsın" dedi su."O abim için geçerli" dedi alev."Artık su içinde şaşırmana gerek yok alev az kalsın ömeri öldürüyordu" dedi ateş."Evet ateş yüzünden yapamadım ama olsun bir dahakine" dedi su."Neyse ben ellerimi yıkayıçam hangi odayı kulanayım" dedi su sanki bilmiyor evi."Odan boş gidebilirsin hata ben sana yardım edeyim" dedi alev suyun koluna girerek aşağıdaki suyun odasına girdiler. Bu kız beni her defasında kendine aşık ediyordu bu huyu beni sarhoş ediyordu.

 

^Suyun Büyüsü^

 

Odaya gelip elimi yüzümü yıkayarak dolapta olan kıyafetlerimden altıma siyah tayt giyip üstüme siwit giyip ayağımı sıkan bandajı çıkarttım. Gerçekten çok açıtmıştı hem pekte bir işe yaramıyor."Toprak hala uyuyormu" dedim."Evet uyuyor" dedi alev."Tamam o zaman ben mutfağa geçip kahvaltı hazırlayıçam" dedim odadan çıkarak mutfağa geldim.

 

Ateş salonda yoktu işim var demişti galiba gitti, alevde yanıma gelip masayı kurdu, bense patates soyup keserek tuzlayıp fritöze koydum yumurtada yaptım o zamana kadar patatesler oldu bense tabağa koyup masaya koydum patatesle yumurtayı. Çay zaten hazırdı bardaklarıda koyup peynir reçel bal kaymak zeytin simit falan koymuştu alev.

 

Her şey hazırdı yumurta toprağın sevdiği gibi göz gözdü."Toprak çok mutlu oluçak" dedi alev."Bende onu mutlu etmek için yaptım zaten" dedim."İyiki varsın su" dedi alev."Sende iyiki varsın alev, EEE daha uyanmadımı küçük bey" dedim o sırada mutfağa kuçağında toprak ile ateş girdi. Ateş toprağı öpüp gıdıklıyordu. Ateş beyimiz duşunu almış giyinmişti bile.

 

"Günaydın" dedim toprak ateşten gözlerini ayırıp masaya baktı."AAA patatezzzzz" dedi toprak."Ben dedim ama" dedi alev."Masa çok düzel" dedi toprak."Kuranda çok güzel babaçım" dedi ateş o sırada toprak bana baktı."Bu aba kim" dedi toprak doğru ben onu muayene ettiğimde baygındı kendisi, toprağın yanına gidip elimi uzattım."Su ben babanın arkadaşı" dedim.

 

Ateş ters ters bana baktı bense hiç oralı olmadım."Bende toprak" dedi toprak elimi tutup sıkarak."Memnun oldum toprak" dedim toprağı ateşin kuçağından alarak masanın başına oturtum."AAA bak ya yerimi kaptı küçük bey" dedi ateş toprağın sol tarafındaki sandalyeye oturarak. Bense toprağın sağına oturdum alev ise yanıma oturdu.

 

"EEE bu gün napıyoruz" dedi ateş."Seni bilmem ama biz toprak ile parka gideçeğiz" dedim."Su ayağın" dedi ateş."Bir şey olmaz benim ayağım iyi" dedim."O zaman bende size katılırım hem gökçede melihi getirir" dedi alev."Olur çok güzel olur dimi toprak sanada arkadaş olur" dedim toprak o sırada patatez yiyordu babası gibi ot manyağı değil.

 

"Oluuu çok güzel olu pamuk şekerde alırız dimi" dedi toprak."Alırız tabiki" dedim."Bobo onnom nerde" dedi toprak bu sorunun cevabı çok ağır."Ann-" dedi ateş sözünü kesen ben oldum."Annenin ufak bir işi çıkmış toprak onu hal edip gelecekmiş biraz uzun sürebilir işi o zamana kadar seni bana emanet etti" dedim ateş bana bakıp masanın üstündeki elimi tutu."Geleçek ama dimi" dedi toprak."Geleçek tabiki merak etme hadi yemeğini ye sen" dedim toprak ise kahvaltı yapmaya devam etti.

 

Annesizlik çok kötü bir histi bunu çok iyi biliyordum yeliz toprağı bana emanet etti her şeyden önce toprak benim sevdiğim adamın oğluydu onu yanlız bırakıp sevgisiz büyüsün istemiyordum. O daha çok küçüktü melekti o onun yanında olmam gerek.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, suyun ömerin boynuna bıçak dayaması"

 

Kitabın devamı>>>

 

"Hadi yıldız timeee"

 

 

Loading...
0%