Yeni Üyelik
11.
Bölüm

Yalan¹⁰

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

 

Gözlerimi sabahın ilk ışıkları ile açtığımda sabah olmasına rağmen hava hafif kapalı gibiydi. Yataktan kalkıp banyoya girip güzel bir duş aldıktan sonra odaya geri gelip kıyafet dolabımdan kısa siyah bir şort giyip üstüne ise kısa kolu siwit giyip beyaz bir spor ayakkabı ile tamamladım.

 

Saçlarımı başımın üstünde topuz yapıp hafif makyaj yaparak odadan çıktım, evde kimse yoktu mutfağa girdiğimde masa hazırdı ama kimse yoktu. EE nerdeydi bu ev ahali, ekmeklerin arasındaki beyaz kağıtı elime aldım. Gökçeden bir nottu."Hastaneden çağırdılar açil gitmem gerekti sana afiyet olsun musa sabah erkenden çıkmış" yazıyordu hastaneyi şimdiden özlemiştim.

 

Masaya oturup bir şeyler atıştırdıktan sonra masadan kalkıp kahvaltılıkları dolaba dizerek, bulaşıkları ise makinaya dizip masayı sildim. Artık evden çıkıp kendime iş araya bilirdim, çantamı alıp evden çıkarak kapıyı kilitleyip arkamı döndümki ateşi gördüm. Sözünü tutmuş gelmişti aşıktı bu adam.

 

"Ateş" dedim yanına giderek ateşe sarıldım, ateş ise kafasını boynuma gömmüp boynumdan öptü."Günaydın sevgilim" dedi ateş bense ateşten ayrıldım."Günaydın sevgilim" dedim gerçekten günümü aydınlatmıştı."Hastaneye mi gidiyorsun" dedi ateş."EE yok hayır ilk hastane arkadaşıma uğramam gerek" dedim kafadan atmıştım."Neden" dedi ateş elleri hala belimdeydi."EE kız kardeşi rahatsız ona bakmam gerek" dedim bunuda kafadan attım.

 

"İyide arkadaşında hemşire değilmi o neden bakmıyor" dedi ateş EE buna ne diyeçeksin su."O daha yeni başladı işe eli pek yatkın değil ondan" dedim zekana hayran kaldım su."O zaman seni ben bırakim sonra ordan hastaneye geçeriz" dedi ateş."Gerek yok ben giderim sen işinden geri kalma" dedim nolur tamam de ateş."Yok yok kalmam hem bende seninle vakit geçirmiş olurum" dedi ateş ne diye bilirdimki şimdi."Tamam olur" dedim.

 

Ateş ise arabasının ön kapısını açtı bense arabaya binip kemerimi taktım, ateş kapımı kapatıp şöför koltuğuna bindi. Ah ben seni ne yapayım şimdi su, noluçak şimdi. Ateş arabayı çalıştırıp benim evimden uzaklaştı."EE nerde arkadaşının evi" dedi ateş heh şimdi buna cevap ver bakalım su."EE şeyde" dedim "Nerde güzelim" dedi ateş nerde su nerde, bir dakika melisin evi evet ora olur."Üsküdar tarafında ***** mahalesi" dedim.

 

"Kahvaltı yaptın mı" dedi ateş."Evet yaptım" dedim gergindim ne bok yiyeçektim şimdi ben."Durgun gibisin sanki" dedi ateş viteste olan eli ile çenemi tutup yüzüme baktı."Rengin solmuş sararmış gibisin sanki" dedi ateş."Y-yok hayır iyiyim ben sana öyle gelmiştir" dedim ateş ise elini elimin üstüne koyup yola baktı."Hiç sanmıyorum sende bir haller var ama ne" dedi ateş beni tanıyordu.

 

"İyiyim ben merak etme" dedim sahi iyimiydim."Öyle olsun sevgilim" dedi ateş melisin evine gelmiştik arabadan inmeden ateşe doğru döndüm."Sen gidebilirsin ateş ben işim bittinçe melisle birlikte geçerim hastaneye" dedim bu sefer onaylarmıydı. Ateş yanıma yaklaşarak dudağımdan öptü."Peki sen bilirsin güzelim eğer bir şey olursa beni ara tamam mı" dedi ateş oh çok şükür.

 

"Tamam ateş merak etme" dedim kemerimi açıp arabadan inerek melisin kapısına gelip zili çalar gibi yaptım, ateş ise arkamdan uzun süre baktı. Off napıçaktım derken melis gilin apartmanın girdim, ateş ise gitti oh şükür. Evden çıkıp gelen ilk taksiye bindim.

 

EE nereye gidiyorsun su, ne bilim yol nereye giderse oraya gidiyorum. Offf ben ne yapıçaktım iş yok güç yok ortada kaldım kedi gibi allahım yardım et bu açiz kuluna.

 

<>

 

Kaç tane hastaneye gittim bilmiyordum. İstanbulu tur attım ama yok kimi boş kadro yok diyor kimi ise ilk hastanemden kovuldum diye almıyordu en son gökçenin yanına eski hastaneye geldim. Kapıdan içeriye gireçekken ambulans siren sesleri geldi. Normalde bu saatte çok trafik kazaları olurdu onlardan biri diye düşündüm, saat akşam 20.30'du kapıda durup ambulanstaki kişiye yardım etmek istedim ama yapamazdım.

 

Ambulans durmuş içindeki kişi sedye ile inmişti, gördüğüm yüz ile kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü."MUSAA MUSSAA HAYIR HAYIR MUSAA" dedim bağırarak musanın sedyesinin olduğu yere gidip musanın yüzünü avuçladım. Yüzü gözü kan içindeydi karnında derin bir yarası vardı, elimi yarasına koyup kanaması dursun diye tampon yapmak istedim. Ama olmadı hemşireler izin vermedi.

 

"BIRAK BIRAKK BENİ MUSA NOLUR UYAN MUSAAA YAPMA BANA BUNU LAN MUSSSA NOLUR KENDİNE GEL" dedim "Hanım efendi nolur uzak durun mudahele ederseniz hastayı kaybederiz" dedi hemşire."Olmaz nolur ona bir şey olmasın nolur" dedimki o an sesimi duyan gökçe yanıma gelerek beni tutup musadan ayırdı.

 

"Su kendine gel su bana bak su, musa iyi oluçak su yapma böyle" dedi gökçe bense yere çökmüş ağlıyordum neydi az önçe olanlar."G-gökçe mu-musa iyi oluçak d-dimi o i-iyi oluçak" dedim gökçeye bakarak gökçede ağlıyordu."İyi o-olucak musa sen k-kendine gel iyi oluçak m-musam" dedi gökçe beni yerden kaldırarak hastaneye girip musanın girdiği amilyathane kapısının önüne geldik.

 

"Otur hadi su" dedi gökçe hastane köşesindeki oturaklara oturmam için bense oturağa oturup kafamı ellerimin arasına aldım."Y-yok yok olmuyor ben kendime gelemiyorum musanın o anki hali gözümün önünden gitmiyor" dedim gökçe ise yanıma oturup elini sırtıma koyarak ovaladı."Sakin ol iyi oluçak musa ben yanındayım" dedi gökçe bense gökçeye sarıldım.

 

10 dakika olmuştu gökçe kantine inmişti bense hala aynı yerde oturmuş amilyattan biri çıksın diye bekliyordum. Telefonmun titremesi ile telefona baktığımda arayan ateşti bense açıp konuştum."Alo ateş" dedim "Su iyimisin sen sesin kötü geliyor nerdesin" dedi ateş."H-hastanedeyim" dedim titrek ve ağlamaklı bir ses tonu ile."Yanına geliyorum hemen bir yere ayrılma" dedi ateş telefonu kapatarak.

 

Ona ihtiyaçım vardı kafamı dizimin üstüne koydum, elime kazağıma musanın kanı bulaşmıştı. Resmen kan elimde kurmuştu hala ağlıyordum musa benim kardeşim abim gibiydi. Ona bir şey olursa ben yengeme dedeme ne derdim, en önemlisi ben bunun altından kalkamam musa benim tek kuzenimdi.

 

Gökçe elinde iki tane su ile yanıma gelip oturarak suyun kapağını açtı içmem için bense elim ile ittim."Su falan istemiyorum gökçe" dedim yaşlı gözler ile gökçeye bakarak gökçe ise bana sarıldı."Geçecek kuzum iyi oluçak musa senin ilk kendine bir gelmen gerek hadi gel laboya gidelim elini yüzünü yıka" dedi gökçe."Yok ben iyiyim gökçe gerek yok" dedim tekarar kafamı dizime koymak isterken ateşin sesini duydum.

 

Ateş yanıma gelir gelmez boynuma sarıldı bense kafamı boynuna gömmüp ağlamaya başladım hafif bağırarak."Şşş ben burdayım" dedi ateş benden ayrılarak ellerimi tutup elime baktı."Noldu su elin üstün neden kan bir yerine bir şey mi oldu kim naptı sana, nolur konuş su bana cevap ver" dedi ateş bense ellerime bakarak hıçkırarak ağladım.

 

Ateş yüzümü avuçladı."Su nolur cevap ver bana korkutuyorsun beni ne bu halin" dedi ateş beni konturol ederek iyide ben iyiydim ama musa."A-ateş musa o a-amilyatta" dedim tekrar ağlayarak ateşe sarıldım ateş ise kafamı göğüsüne koyup saçlarımdan öptü. Bense hala ağlıyordum deli gibi.

 

"Güzelim birtanem yapma böyle iyi oluçak musa ağlama" dedi ateş yüzümü avuçlayarak."Ağlamana dayanamıyorum yapma böyle" dedi ateş göz yaşlarımı silerek."A-ama çok kötüydü ateş o hali gözümün önünden gitmiyor" dedim o sırada gökçe ateşe suyu uzattı."Ben verdim içmedi belki seni dinler" dedi gökçe ateş ise suyu alıp kapağını açarak bana içermek istedi, bense itiraz ettim.

 

"İstemiyorum" dedim "Güzelim bu suyu içmemenin musaya bir yararı olmaz ama sana olur hadi bir yudum iç" dedi ateş bense ateşin elinin üstüne elimi koyup sudan bir yudum içtim."Su hadi gel elini yüzünü yıkayalım" dedi gökçe."Ama musa o ne oluçak" dedim "Ben burdayım su bir şey olursa sana haber veriçem" dedi ateş bense kafa salayarak ayağa kalkıp gökçe ile laboya geldim.

 

<>

 

Elimi yüzümü yıkamış amilyathanenin önünde oturmuş kafamı ateşin omuzuna koyarak amilyattan çıkaçak olan musayı bekliyordum. Ateş bir elini belime koymuş kafasını saçlarıma gömmüştü, iki üç kere telefonu çalmıştı ateşin meşgule atmıştı. Musa iyi oluçakmıydı yoksa.

 

Gözlerimi kapatıp dinlendirmek isterken musanın amilyathanesinden doktor çıktı, bense hemen ayağa kalkıp doktorun yanına gidip önünde dikildim."M-musa nasıl iyimi o doktor" dedim "Merak etmeyin fazla kan kaybetmeden hastaneye gelmiş biz yarasını mudale edip dikiş attık birazdan normal odaya alırız" dedi doktor bense derin bir nefes alıp verdim.

 

"Peki görebilirmiyim onu" dedim büyük bir hevesle."Malesef su eskiden olsa izin verirdim ama şuan hastanede çalışmadığın için olmaz" dedi doktor Allah kahretsin bu hastaneyi."Peki normal oday alınça görebilirmiyiz" dedim "Olur uyanınca görebilirsiniz" dedi doktor yanımızdan ayrılıp gitti, arkasından ise musa çıktı sedye ile.

 

"M-musa musam iyi oluçaksın" dedim musanın sedyesinin yanına giderek elini tutum. Gökçe ise diğer tarafa geçip musayın diğer elini tutu, gökçe musayı kardeşi gibi görüyordu çok iyi anlaşıyorlardı. "Ah be musam iyi oluçaksın" dedi gökçe hemşireler ise musayı normal odaya aldılar, bizse kapının önünde oturup musanın uyanmasını bekledik.

 

O sırada koridorun sonundaki girişten dedem yengem amçam girip yanıma geldiler. Yengem ise boynuma sarıldı,"S-su kizum musa nasil iyidur dimi uşağuma bir şey olmadu" dedi yengem benden ayrılarak."İyi çok iyi yenge daha yeni amilyattan çıktı merak etme" dedim yengem ise camdan musaya baktı, amçam ile dedem ateşin yanına gidip tokalaştılar.

 

"Sizin burda ne işinuz vardur ateş bey" dedi dedem EE napıçaktık şimdi. Ateş bana baktı gözlerimle ona yalvardım resmen dedeme bir şey demesin diye."Haberi duyup geldim geçmiş olsun diye ama siz yoktunuz bende bekliyim dedim" dedi ateş derin bir nefes alıp verdim."Zahmet etmişsiniz sağolun ateş bey" dedi dedem yanıma gelerek bu sefer bana sarıldı dedem.

 

"Kizum musa iyidir dimi sen daha iyi bilirsin" dedi dedim benden ayrılarak."İyi çok iyi dede merak etme sen" dedim sonra amçam bana sarıldı derken öyle öyle vakit geçti.

 

<>

 

Musa uyanmıştı iyidi her şey yolundaydı şuan ise musanın odasındaydık, ama ateş ortalıkta yoktu nerdeyse yarım saat olmuştu merak etmiştim. Bir iki kere aradım ama meşguldü nerdeydi bu adam."Su amilyatıma girmekten zevk aldın mı" dedi musa salak."O ne demek olum ben burda üç buçuk attım" dedim musa ise sırıttı."Ne yani benim kuzenim benim amilyatıma gitmedimi" dedi musa."Malesef" dedim "Neden girmedun su" dedi yengem. O sırada odaya hemşire girdi.

 

"Kizum uşağum nasıl iyimidur" dedi yengem."İyi iyi merak etmeyin ben şimdi serum takıçam daha iyi olur" dedi narin."Kizum sana ne gerek vardır benim kizumda hemşiredur oda takar" dedi yengem uy nenem."Malesef su takamaz" dedi narin."Neden" dedi yengem."EE yenge gel biz seninle kantine inelim" dedim yengemin yanına gidip koluna girdim."Dur kizumda gideruz ne açelen vardır" dedi yengem."Sen bir de hele kizum su neden serumu takamazdur" dedi amçam.

 

Ah su sen bittin, gökçe ile bir birimize baktık."Su bu hastanede çalışmıyor artık kovuldu" dedi narin gökçe ise narine ölümçül bir bakış attı, narin çok lafçı bir kızdı cenesini gine tutamadı."Nasil ne diyordur bu kiz su" dedi dedem."EE dede bunu sonra konuşsak" dedim "Merak etme bunu evde konuşiçağız" dedi dedem. Ah galiba bitmişti her şey kafamı hangi taşa vurasam bana bir çözüm yolu bulun.

 

<>

 

Dedem gilden zorda olsa kaçıp odadan çıkarak kantine indim, beynim karma karışıktı ona ihtiyaçım vardı ama o yoktu. Kantindeki bir masaya oturup kafamı masaya koyarak dinlenmek istedim çok yorgundum ilkkez bu kadar çaresiz hissediyordum kendimi.

 

Belimde his ettiğim el ile kafamı masadan kaldırıp yanımda oturan kişiye baktığımda bu kişi ateşti, ona sarılsan kızarmıydı."Yoruldun mu" dedi ateş."Beden olarak değil ruhsal olarak yoruldum" dedim "Deden gil öğrendimi" dedi ateş "Neyi seninle sevgili olduğumu mu" dedim "Hayır 2 yıllık işinden benim yüzümden atıldığını" dedi ateş tabi ya doktor söylemişti orda öğrenmişti.

 

"Evet az önçe öğrendiler" dedim kendimi zor tutuyordum ağlamamak için, nerdeyse işten kovulduğumden beri doluydum ağlamamak için kendimi tutuyordum ama nereye kadar."Bana yalan söyledin su" dedi ateş haklıydı."Söyleseydim ne değişecekti ateş" dedim "Çok şey su sen bana güvenmedin ve ilişkideki ilk yalanı söyledin" dedi ateş haklıydı ne diye bilirdimki.

 

"Yanlış yaptım biliyorum özür dilerim" dedim "Sen ne zaman bana güveneceksin su ben sana demedim mi sana bir telefon kadar uzağım" dedi ateş "Evet dedin ama ben seninde canını sıkmak istemedim" dedim "Senin canın sıkılmış su benimkinin ne önemi var gerçekten neden kendini düşünmüyorsun" dedi ateş "Bilmiyorum ateş ben hiç bir şey bilmiyorum nolur üstüme gelme" dedim evet suçluydum.

 

Gözlerim dolu bir şekilde ateşe baktım."S-sana sarıla bilirmiyim ateş" dedim "Gel buraya" dedi ateş beni kendine çekerek sarıldı bense kafamı boynuna gömdüm. Ona çok ihtiyaçım vardı."Bir daha ne olursa olsun ağlamak yok ben senin ağlamanı istemiyorum gözünden akan tek damla yaş için dünyayı yakarım su bunu adım gibi yaparım" dedi ateş bense kafamı göğüsüne koyup orda kaldım.

 

"Bir daha benden bir şey saklamak yalan söylemekte yok eğer bir şey varsa ben bunu senden duymak istiyorum bir başkasından değil su söz mü" dedi ateş bense kafamı kaldırıp ateşe baktım, varlığı huzur veriyordu."Söz veriyorum birde senden hiç bir şey saklamiçam" dedim ateş ise anlımdan öptü."Aferim benim akılı sevgilime" dedi ateş bense tekrar ateşe sarıldım.

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

"Ah gine yorumsuz oysuz bir bölüm"

 

 

Güzel ve gergin bir bölüm oldu sanki

 

 

"Diğer bölümde görüşmek üzeri aşklarım"

 

🪷❤️‍🩹🤗🙃😙😉🥰

 

💙💜🩵❣️

 

*2 bölüm üst üste attım artık bir oy verin da vallaha yoruldum*

 

Loading...
0%