Yeni Üyelik
24.
Bölüm

Yaşam²³

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Dışarı çıktığımda ateş kapının ağzına çökmüş elleri ile kafasını tutuyordu."A-ateş ben..istemiyorsan anlarım seni y-yani..hazır değils-" dedim sözümü kesen ateşin bir anda beni kuçağına alarak döndürmesi oldu."ALLLLAAAHHH BABA OLUYORUM LAN BEEENNN DUYDUNUZMU LAAANN" dedi ateş ekvator bile ateşin sesinden ters yöne etki yapmıştı, o derece yüksek çıkmıştı sesi.

 

Ben olayın şokunu yaşarken ateş hala beni kuçağından dönderiyordu."Ateş dur düşeceğiz bak" dedim ateş ise beni indirerek dudağıma yapıştı."Ben şimdi baba oluyorum yani öylemi senden çocuğum oluçak yani" dedi ateş "Yok beraktan oluçak ateş" dedim "Çok şakacı bir karım var" dedi ateş bana öyle bir sarıldıki bir an boğuluçam sandım.

 

Ateş benden ayrılıp arabasının kornasına bastı."DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ATEŞ ZORLU BABA OLUYOR BABA BAAABAA HEMDE SEVDİĞİ KADINDAN" dedi ateş bense ateşin yanına giderek ağzını kapattım."Ateş sesiz ol herkez uyuyor rahatsız ediyoruz" dedim "Uyusunlar banane kızım ben baba oluçam onlar uyuyormu" dedi ateş bense güldüm."Çokmu istiyordun baba olmayı" dedim "Hayır" dedi ateş.

 

"Nasıl o zaman neden bu kadar mutlu oldun" dedim ateş ise arabadan inerek karşımda dikilip dudağıma yapıştı. Bu sefer uzun bir öpücük olmuştu."Senden bir çocuğum oluçak bu beni mutlu etti senin bana ait olduğunun bir tane kanıtı daha" dedi ateş bense ateşe sarıldım."Sen çok güzel bir baba oluçaksın hemde çok" dedim.

 

"Beni dünyanın en mutlu insanı yaptığın için sana teşekkür ederim sevgilim" dedi ateş bu adam fazla centilmendi."Seni seviyorum" dedim parmak uçlarıma çıkarak ateşin boynuna sarıldım."Kızım biz niye hala burda duruyoruz bin hadi arabaya hastaneye gidelim" dedi ateş "Neden" dedim "Bebeğimizi konturol etmeyelim mi yani iyimi değilmi bunu bilmek gerek dimi" dedi ateş bense güldüm.

 

"Sevgilim geç oldu saat sabah gideriz hem bu saatte doktor olmaz hastanede" dedim "Olsun ben seni başka özel bir hastaneye götürüp doktoru getirtirim" dedi ateş "Ateş gerçekten bak gece gece kandı tahlildi sonuçlardı geç olur" dedim "Olsun olsun bir şey olmaz ben hızlandırırım" dedi ateş bense ofalayarak arabaya bindim. Ateş ise hastaneye doğru yol aldı.

 

...

 

Hastaneye gelmiş kan tahlili vermiştik, şuan ise doktorun odasında tahlil sonuçlarını bekliyorduk. Ateş dediğini yapmıştı bu saatte doktoru evinden getirmişti, birde ne desem inanırsınız doktorun adı beraktı gece gece ateş eçeline susamıştı her halde. Kadının adını duyduğu halde bilmiyordu heyçandan her şeyi unutmuştu, bu adam baba oluçağı için çok mutlu.

 

"Heh tahlil sonuçlarıda geldi" dedi berak hanım odaya gelen hemşireden sonuçları alarak göz gezdirdi."EE nasıl iyimi bebek bir sıkıntı falan yok dimi doktor hanım" dedi ateş eli ayağı titriyor ne dediğininde pek farkında değildi."Sakin olun ateş bey tahliler gayet temiz bebekte annede çok iyi ters bir durum yok" dedi berak hanım.

 

"Emin misiniz doktor hanım iyi bakın sonra aksilik çıkmasın" dedi ateş "Yok yok gayet temiz tahliller siz merak etmeyin ateş bey" dedi berak hanım "Peki bebeği görebilirmiyiz" dedim "Henüz daha 1 haftalık bir nohut kadar bile değil" dedi berak hanım "Mercimek kadar yani" dedi ateş bu adamın halleri beni öldüreçek."Evet öyle ateş bey ben sizi ulutrasonun oraya alayım su hanım" dedi berak hanım.

 

Bense ayağa kalkarak ulutrasonun yanındaki sedyeye uzandım, ateş ise yanıma gelerek elimi tutup anlımdan öptü, onun yanımda olması bana destek olması çok güzeldi. Berak hanım üstüme çarşaf örterek elbisemi karnıma kadar açmamı istedi, bense elbisemi açtım, berak hanım ise elindeki jeli karnıma dökerek ultrason ile karnıma dokunup baktı.

 

"Evet bebeğimiz henüz çok küçük ve kendini beli edeçek kadar büyük değil o yüzden size şu kadarını göstere bilirim" dedi doktor ekranı bize çevirerek,"Bu küçüçük nokta ya merçimekten bile çok küçük" dedi ateş "Evet kendisi henüz 1 haftalık bir aylık olursa yavaş yavaş büyür" dedi doktor ateşin resmen gözleri dolmuştu."Ben biraz hava alıçam" dedi ateş tutuğu elimi öperek dışarıya çıktı.

 

"Babamız biraz fazla heycanlı ve duygusal" dedi berak hanım "Evet öyle" dedim "İlk çocuğunuzmu" dedi berak hanım "Evet ilk bebeğimiz" dedim "Normal sizin gibi çok aile ile tanıştım Allah analı babalı büyütsün" dedi doktor hanım."Amin amin" dedim sonra doktor hanım karnımdan aleti çekerek bana peçete verdi, bense peçete ile karnımı silip elbisemi indirerek sedyede doğruldum.

 

Berak hanım ise bana bir kağıt uzattı, kağıta baktığımda bebeğimin ilk ulutrason resmiydi. Noktadan daha küçüktü ben bu bebek ile nasıl büyüyeçektim. Sedyeden inerek doktorun yazdığı vitamin ilaçını alarak odadan çıktım, hastaneden kompile çıktığımda ateş arabada oturmuş uzaklara dalmıştı.

 

Ben arabaya binince bana doğru dönerek emniyet kemerimi taktı,"Ne dedi doktor kötü bir şey yok dimi" dedi ateş sanki ağlamış gibiydi."Yok kötü bir şey vitamin yazdı birde her hafta konturole gelin dedi" dedim "Ver bakim reçeteyi ben nöbetçi eczaneden alırım" dedi ateş "Gerek yok sabah ben alırım hastanenin oradaki eczaneden" dedim "Yok şimdi alalım sen hemen iç" dedi ateş bense reçeteyi ateşe verdim. Ateş tam arabayı çalıştırırken, kontaktaki elini tutum.

 

"Noldu ateş az önçe çok multluydun bir anda ne değişti" dedim "Yok yok bir şey su öyle işte bir an duygu karışıklığı yaşadım" dedi ateş "Ama iyisin dimi fikrin değişmedi hala aynı..onu istiyorsun yani" dedim ateş ise bana doğru dönerek ellerimi tutu."O benim kanım su o benimde bebeğim onu sen tek başına yapmadın böyle düşünme..dedim ya bir an duygu kargaşası yaşadım o kadar" dedi ateş anlımdan öperek.

 

"Hadi vitaminleri alıp evimize gidelim sevgilim" dedi ateş önüne dönerek arabayı çalıştırdı. Bense esneyerek kafamı arabanın camına yaslayarak gözlerimi yumdum. Çok yorulmuştum uyursam dinleneçektim belkide huzurlu bir uyku çekecektim.

 

<>

 

Gözlerimi açtığımda yatak odasında uyuyordum, hava hala karanlıktı ateş yanımda yoktu, üstümde ise gecelik vardı. Yataktan kalkarak odadan çıkıp gözlerimi ovalayarak aşağı salona indiğimde ateş salondaki koltukta oturmuş gine uzaklara dalmıştı."Ateş" dedim ateşin oturduğu koltuk tekli koltuktu bense karşısında dikildim."Sen neden uyandı güzelim" dedi ateş "Bilmem uykum kaçtı" dedim.

 

"Gel yanım" dedi ateş bense ateşin kuçağına yan bir şekilde oturup kafamı boynuna gömdüm."Seni bu saatte kadar uyutmayan nedir ateş" dedim ateş ise saçlarım ile oynayarak saçlarımdan öptü."Bilmem uykum gelmedi bende oturdum öyle" dedi ateş bense ateşe bakarak ellerim ile yüzünü sardım.

 

"Sende bir şey var ateş hissediyorum" dedim "Korkuyorum su" dedi ateş "Neyden korkuyorsun ateş" dedim "Baba olmaktan, babam gibi bir baba olmaktan" dedi ateş bense ateşin dudağından öptüm."Öyle söyleme ateş sakın öyle deme bir daha, sen baban gibi değilsin öyle biri olamazsın sen çok güzel bir baba oluçaksın" dedim.

 

"Ya istemeden ona sana zarar gelirse o zaman ben kendimi nasıl afederim su" dedi ateş "Olmayaçak öyle bir şey ateş sen bizim yanımızdasın, sen varken bize hiç bir şey olmayaçak ateş sen benim yanımda ol yeter bende uzak kalma ateş" dedim ateşin elini tutup karnımın üstüne koydum."Onun sana alışması annesi gibi sana tutunması için ona destek ol ateş ondan uzak kalma" dedim ateş ise kafasını boynuma gömmerek boynumdan öptü.

 

"Ben her zaman sizin yanınızda oluçam güzelim bunu sakın unutma bundan sonra sadeçe bebeğimizi düşün başka hiç bir şeyi kafana takma olurmu birtanem" dedi ateş "Sen merak etme, sen iyi ol ben zaten iyi olurum sevgilim" dedim "Hadi artık uyuyalım geç oldu" dedi ateş bense kafa salayarak ateşin üstünden inip. Ateş ile odaya çıkarak yatağa yatıp uyuduk.

 

♧♧

 

Sabah uyandığımda saat sabahın 07.00'dı zamanlamam çok güzeldi, yataktan kalkıp altıma tayt giyerek üstüme ise uzun kolu siwit giydim. Saçlarımı at kuyruğu yaparak hafif makyaj yaptım. Ateş hala uyuyordu, telefonumu elime alıp gökçeyi arayarak balkona çıktım.

 

"Alo güzel anne" dedi gökçe "Sanada günaydın gökçe" dedim "Yeğenim iyimi" dedi gökçe "Bak ya papuçum dama atıldı yani" dedim "Yani en azından 9 aya kadar fazlada olabilir" dedi gökçe "Aşk olsun" dedim gülerek "Kızım siz dün gece ne yapmışsınız öyle" dedi gökçe "Ne yaptıkki" dedim "Eve geldiğim gibi herkez bana soru sordu su hamilemi su ne ara evlendi nasıl oldu zor kaçtım olum" dedi gökçe.

 

"Yemin et şimdi dedem gilde öğrenirse" dedim "Öğrensin olum nasıl olsa evleneceksiniz dimi" dedi gökçe "Öylede ne bilim keşke evlendikten sonra duysalardı o kadar emekleri var üstümde ayıp olur" dedim "Haklısın ama deden sana kıyamaz biliyorsun hem nasıl olsa evleneceksiniz" dedi gökçe "Doğru" dedim "Sen hastaneye geleçek misin" dedi gökçe "Geliçem tabiki hastalar bizi bekliyor" dedim "Tamam o zaman hastanede görüşürüz" dedi gökçe "Görüşürüz" diyip telefonu kapattım.

 

Telefonu cebime koyarak elimi karnımın üstüne koydum, onunla birlikte 1 hafta aynı bedende nefes alıp vermiştim. Önümüzde daha 9 ay vardı,"Sen çokmu küçüksün tabi bu iyi günlerim 2-3 ay sonra şişerim, baban açaba şişmanım diye severmi beni hala" dedim elim ile karnımı ovalayarak, o sırada arkadan belime biri sarılarak elini karnımda olan elimin üstüne koydu."Bu adam seni her halinle çok seviyor sevgilim" dedi ateş bense ateşin ellerini karnımın üstüne koyarak ellerinin üstüne elimi koydum.

 

"Bizde seni her halinle çok seviyoruz, hemde çok" dedim ateşe doğru dönerek dudağından öptüm."Hasta oluçaksın hadi içeriye girelim" dedi ateş bense tamam diyerek içeriye girdik. Ateş giyindikten sonra aşağı salona indik, alev ile güney salondaki koltukta oturuyordu, güney kaç gündür yoktu kim bilir nerdeydi. Diyip içten içe güldüm."Ooo sabah şerifleriniz hayır olsun ateş bey" dedi güney "Bu sabah moralimi bozamazsın güney bey" dedi ateş koltuğa oturarak."Niye ne varki bu sabah" dedi alev.

 

"Bilmem ne olabilir" dedi ateş "Ya ateş sus şimdi söylemesek" dedim ateşe doğru dönerek dudak büzdüm."Nedenki sevgilim onlarında bilmeye hakı var" dedi ateş "Evette, ben utanıyorum" dedim son çümleyi sesizçe söylemiştim."Elinde sonunda öğrenecekler ama sevgilim" dedi ateş."Biri bizede bir açıklama yapa bilirimi ne oluyor" dedi alev.

 

"Alev abiçim biliyorum çok gençsin, sende çok ergen bir amça oluçan ama hala oluyorsun abiçim" dedi ateş "Ya ateş neden damdan düşer gibi söyledin" dedim "Aşkım başka nasıl damdan düşmeyeçek gibi anlata bilirim" dedi ateş o sırada koltuğun kulpunda oturan güney yere düşerek pat diye bayıldı, alev ise deli gibi gülüyordu.

 

"Lan sanki cenaze çıktı dedim bunda bayılaçak ne vardı" dedi ateş ayağa kalkarak güneyin yanına gidip güneyi sarstı. Bense alevin yanına gittim."Lan ben şimdi halamı oluyorum yemin edin lan ben hala oldum ya" dedi alev "Günaydın yengeçim günaydın" dedim alev ise bir anda bana sarılıp ayrılarak iki yanağımdanda öptü. En son elini karnımın üstüne koydu,"Ana benim yeğenim burda yani dimi ayy bu çok değişik bir his ya" dedi alev.

 

"Alev bu uyanmıyor kalk git bir vidon su get-" dedi ateş o sırada güney uyandı."Yok yok iyiyim ben" dedi güney "Hayırlı olsun güney amça oluyorsun" dedi alev "Yaa ama ben daha çok gençim" dedi güney "Lan bu harbi salak" dedi ateş "Hem daha benim çocuğum bana baba demedi bana amça diyeçek ufak ufak ateşler" dedi güney."EE ne güzel işte baba olmadan tecrübe olur senin içinde" dedi ateş.

 

"Siz çiddisiniz dimi ben şimdi hala oluyorum yani" dedi alev "Evet abiçim bak buda yeğenin" dedi ateş cüzdanının içine koymuş olduğu ultrason resmini aleve gösterdi."Yaa ben se-" dedi alev tam karnıma elleyeçekken ateş alevin eline hafif vurdu."Elemek yok alev hanım bebeğim babası gibi ellenmeyi sevmiyor" dedi ateş bense güldüm.

 

"Ben onun halasıyım bir kere elemek hakım" dedi alev "Bende babasıyım elemek yasak" dedi ateş bense sadeçe ikisine bakarak gülüyordum. Güney ise sonunda yerden kalktı."Ben ançasıyım eleye bilirim" dedi güney yanıma gelirken ateş bana sarıldı."O benim bebeğim" dedi ateş bense ateşten ayrılarak ayağa kalktım."Ben annesiyim ve kimseye elletmiyorum" dedim mutfağa giderek, alev ise arkamdan seslendi.

 

"Yengoş bir kere sevsem" dedi alev bense mutfak masasına oturarak kahvaltı yapmaya başladım, sonra ateş alev güneyde gelip masaya oturdular."Bençe siz çok güzel baba hala amça olaçaksınız" dedim "Ben yeğenime futbol öğretiçem" dedi güney ekmeğini yumurtaya bandırarak."Nerden biliyorsun belkide kız oluçak ben saçlarını örüçem" dedi alev "Sağlıklı olsun yeter kız erkek fark etmez" dedi ateş elimi tutarak."Aynen öyle" dedim iştahlı bir şekilde kahvaltı yaparak açıkmıştım gerçekten.

 

<>

 

Kahvaltı yapmıştık alev peşimden ayrılmıyordu, ila avm'ye gidelim bebeğe elbise zıbın emzik falan filan alalım dedi bense daha erken olduğunu söyledim. Hastaneye gitmem gerekti yoksa geç kalaçaktım. Alevi zor ikna etmiştim yarın gidelim diye alev ise tamam demiş evden çıkıp şirkete gitmişti, güney zaten erkenden çıkmıştı.

 

"Ateş ben hastaneye gidiçem" dedim "Su bu halinle hastaneye gitmek, olmaz artık hastaneye gitme" dedi ateş "Ama ben iyiyim ateş işim zor değilki" dedim ateş ise yüzümü avuçladı."Biliyorum ama şimdi hastane kokusu falan miden bulanır hasta olursun su" dedi ateş "Sadeçe 2-3 aya kadar gitsem sonra gitmem söz" dedim ateş ise beni kendine çekerek sarıldı.

 

"Peki öyle olsun ama kendini yormak yok kendini kötür hissedersen beni arıyorsun" dedi ateş "Bir şey olursa zaten hastanedeyim ateş merak etme" dedim "Sen ginede beni ara dikkat et kendine seni çok seviyorum" dedi ateş bense ateşin dudağından öptüm."Bende seni sevgilim" dedim.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Ateşin babalık mutluluğu, sizçe ateş nasıl bir baba oluçak?"

 

Sizçe ileriki bölümlerde neler olur

 

"Hadi oy verin bebeklerim o güzel yorumları benden esirgemeyin"

 

 

 

 

Loading...
0%