Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Yelken⁶

@yageycalskan

 

^Suyun Büyüsü^

🔥..

 

💧..Numara mı nasıl buldun demiçem

 

🔥..Bençede çok basit olur

 

💧..Çok tatlı değil mi

 

🔥..Kim sen mi, evet çok tatlısın

 

💧..Hayır ya ben değil köpek

 

🔥..AA pardon güzelliğinden köpeğe bakmayı unutmuşum

 

💧..Çokmu bağımlısın sen

 

🔥..Kime sana mı Evet

 

💧..Her soruda neden benden bahsediyorsun

 

🔥..Gerçekten bunu soruyormusun

 

💧..Evet

 

🔥..Cevabını bildiğin halde

 

💧..Evet

 

🔥..Demek istemiyorsun

 

💧..Neyi

 

🔥..Beni

 

💧..Hayır ne alakası var sadeçe cevabı ağzından duymak istiyorum suçmu

 

🔥..Seni sevdiğime inanmak istiyorsun yani

 

💧..Hayır sana güvenmek alışmak seni tanımak istiyorum ateş korkarak yaşamak istemiyorum

 

🔥..Haklısın ama şuan bilmemen en iyisi inan bana

 

💧..Ateş yapma bak senin bir ailen var diyelim sen kabul etin peki ya ailen

 

🔥..İşte o umrumda değil su onlar seninle evlenmiçek seninle bir ömür geçirmiçek o yüzden onlar umrumda bile değil sen benimsin

 

Evet belki ben onundum veya o öyle düşünüyordu, peki ya sonunda ne oluçaktı. O benden hata geçmişinden kaçarken biz nasıl yuva kuruçaktık.

 

💧..Evlilik diyorsun yani

 

🔥..Ne o hoşuna gitti sanki

 

💧..Bilmem bir garip geldi sadeçe

 

🔥..Sen hala benimle sevgili olmamışken biz nasıl evelençeğiz su

 

💧..Ben henüz bir çıkma teklifi almadım

 

🔥..Teklif diyorsun

 

💧..Öyle diyorum

 

🔥O neyki en kolayı..sen kabul ediyorsun yani beni seviyorsun

 

💧..Ben öyle bir şey demedim..deneyelim dedim

 

🔥..Deneme süreçi diyorsun yani

 

💧..Yani hem seni daha yakından tanırım dimi

 

🔥..Yarın ilk işim sana çıkma teklifi etmek o zaman

 

💧..Gerek yok ben şuanki mutluluğunu his edebiliyorum

 

🔥..Demekki gerek varmış

 

İyimi yapıyorum kötümü hiç bir fikrim yok, tek bildiğim ona bir şans tanımak sadeçe şans. Belkide korktuğum kadar değildir belkide onun dediği gibi zamana ihtiyacımız var.

 

🔥..Neyse hadi uyu artık geç oldu..yarına hazırla kendini

 

💧..Meraklandırdın beni şimdi nasıl uyuyayım

 

🔥..Merak etme senin kadar güzel olmayaçak

 

💧..Nedenmiş o ben değersiz miyim

 

🔥..Hayır hayır öyle değil yani hiç bir şey senin kadar güzel olamaz anlamında güzelim

 

💧..He anladım...neyse iyi geceler ateş

 

🔥..Sanada güzelim

 

♧♧♧♧

 

Güzel bir sabahtı bu gün, artık işime gidebilir derin nefes alabilirdim. Yatakta doğrulup esneyerek ayağa kalkıp banyoya girip rutin işlerimi hal edip geri çıktım, kıyafet dolabından askılı diz üstü kot bir buz mavisi elbise giyip altına ise spor ayakkabı giydim. Saçlarımı ise dalgalandırıp saldım hafif makyaj ile odadan çıktım.

 

Mutfağa geldiğimde masa hazırdı."Günaydın su hadi otur" dedi gökçe o sırada yanıma dün gece bulduğumuz köpek geldi, oyun istiyordu küçük hanım."Aşkım sanada günaydın" dedim köpeğin önüne diz çökerek,"Gökçe" dedim gökçe ise masaya oturdu."Efendim" dedi gökçe."Adı ne olsun bu sevimli şeyin" dedim "Bilmem" dedi gökçe.

 

"Bençe kara baş olsun" dedi musa "Neresi kara bu sabinin sap sarı baksana" dedim köpeği severek."Bençe maya olsun" dedi gökçe."O ne be hamur mayasımı bu" dedi musa."Yoo bençe çok masum maya" dedi gökçe."Buldum bihter olsun" dedi musa."Bihter mi güzelmiş" dedi gökçe."Ne diyorsun su" dedi gökçe."Bilmem güzel isim aslında, bihter" dedim köpek ise bir anda havladı sanki bizi anlıyor gibiydi.

 

"EE o zaman ben bihterin yemeğini verip çıkıyorum" dedim mutfak dolabından köpek maması alıp bihterin tabağına koydum, bir ara bihter için alışveriş yapmam gerek."Kahvaltı yapmayaçak mısın" dedi gökçe."İştahım yok hastanede bir şeyler yerim hadi size afiyet olsun" dedim "Onun kime gittiği beli, kömürle yapar artık kahvaltıyı" dedi musa çataldaki salatalığı yerken kafasına hafif vurdum.

 

"Musa onun adı kömür değil ateş" dedim "Lafta söyletmiyor sevgilisine" dedi musa."Nasıl sevgilimi oldunuz" dedi gökçe."Hoho bu çok saf ya" dedi musa."Su" dedi gökçe bana ters ters bakarak."Yok yok öyle bir şey musa işte götünden atıyor bakma sen ona hadi ben kaçtım" dedim mutfaktan çıkarak, gökçe ise arkamdan bağırdı."Akşam alıçam hesabını" dedi gökçe bense evden çıktım.

 

Karşımda ise arabam vardı iyide tamirde değilmiydi araba, arabama yaklaşıp kapıyı açtım açıktı. Bense arabaya bindim anahtar kontaktaydı, anahtarlıkta ise küçük bir ayının üstünde not vardı. Bu anahtardaki ayıcık bana ait değildi, ateşin işiydi.

 

"Bu gece benimsin akşam ataçağım konuma gel yeter sevgilim" yazıyordu sabah sabah bana ilaç gibi gelmişti. Sevgilim demişti bana bu gerçekten çok tuhaftı. Aynı zamanda hoşuma gitmişti, arabayı çalıştırıp hastaneye doğru yol aldım akşam ne oluçaktı açaba. Beni ne gibi bir şey bekliyordu.

 

Hastaneye gelip arabayı park ederek arabadan indim, direk hastaneye girip giyinme odasına girerek çantamı falan dolaba koyup hastane önlüğümü giyerek odadan çıktım. Mesaime daha vardı o yüzden kafeye inip bir kahve alıp içtim, Kafeden çıkarak hastanenin dış kapısında durup kahvemi içerken derin nefes alıp verdim, Hava çok güzeldi sanki ilk bahar gibiydi.

 

O sırada telefonum çaldı arayan yengemdi, hala hala neden arıyorduki şimdi. En son musa gelmeden bir gün önçe konuşmuştuk belkide musaya ulaşamadı beni aradı."Alo yenge" dedim o sırada yengem nefes almadan bir anda konuştu."Yengem sen ne etun" dedi yengem ben ne etmiştimki."Noldu yenge ben ne etmişim" dedim "Senin elin uşağı ile ne işin vardır da" dedi yengem hangi elin uşağı bu.

 

"Kim kimden bahsediyorsun yenge daha açık mı konuşsan" dedim "O ateş midur nedur da bak deden çok sinirlidur da" dedi yengem ateşi nerden tanıyordu yengem."Sen ateşi nerden tanıyorsun yenge musamı söyledi" dedim ah musa ah."Yok musa bir şey demedu, deden dedu" Dedi yengem nasıl ya dedem ateşi tanıyormuydu. "Yenge bana düzgün anlat şunu dedem ateşi nerden tanıyor" dedim bu adam kimdi dedemle ne işi olurdu.

 

"Dedenun iş ortağıymış dedenden kum alıyordu" dedi yengem ateş bunu bile bile benden saklıyordu, kim bilir beni ne zamandan beri tanıyordu. Bu adam bir çeteydi, "Yenge sen kapat ben seni arayaçağım" dedim "Tamam yengem unutma ara beni ha merak ederum" dedi yengem. "Tamam yenge tamam" dedim telefonu kapatıp önlüğümün çebine koydum. Allahım ateş benim dedemin ortağı ve ben bunu daha yeni öğreniyordum.

 

Kahve bardağımı çöpe atıp telefonumu alarak ateşi aradım, ama açmadı ne yani kaçıyormuydu benden. Neydi bu haçker falan yok yok bu dengesiz, ya adama hesap sormak için gidebileceğim bir ev adresi bile yoktu bu adam kimdi. Ben bu adama nasıl sarıldım nasıl açtım evimi allahım ben napıyordum.

 

 

 

 

🧠.. Aferim su şimdi vur kafanı duvarlara salak sana dedim ben dimi, dedi sağ yanım<

 

🫀..Sen bir sussana, anlamadan dinlemeden hey heylenme su ilk bir konuş, dedi sol yanım>

 

 

 

 

🧠.. Hala konuş diyor ya adam telefonu bile açmadı diyoruz sana görmedin mi, dedi sağ yanım<

 

🫀..İşi vardır adamın su hem belkide şarjı falan birtmiştir sen bakma ona, dedi sol yanım>

 

♧♧

 

Açilde hastalara iğne dikiş muayene falan ediyor kafa dağıtıyordum, gökçede gelmişti. Nasıl çalışıyorum veya ne yapıyorum bilmiyordum hala aklımda ateşin bana söylediği yalan vardı. Daha doğrusu kendi geçmişini saklarken benim ailemi tanıdığınıda saklıyordu, bunun bir açıklaması olmalıydı.

 

Akşam saat 07.30'du saat baya geç olmuştu gökçe gitmişti bense bu gün nöbette kalaçaktım, kafa dağıtmak istiyordum ateş beni aramış hata meşaj bile atmıştı ama ne aramasına cevap vermiş nede meşajına bakmıştım. Umrumda bile değildi en başında yapmam gereken şeyi yapıyordum.

 

Açilde bir teyzeye serum yapıyordum."Açımıyor dimi teyzeçim" dedim. "Yok kızım açımıyor, sağol Allah ne muradın varsa versin" dedi teyze. "Amin teyzeçim amin" dedi arkamdan gelen tanıdık bir ses."Ateş" dedim arkama bakarak."Maşallah bu delikanlı senin kocan mı kızım" dedi teyze."Yo-" derken sözümü kesen ateş oldu."İşallah oda oluçak teyzeçim" dedi ateş son çümleyi bastıra bastıra söylemişti.

 

"Teyzecim ben serumu yaptım bittinci çıka bilirsiniz" dedim. "Sağol kızım, allah ikinizinde yolunuzu açık etsin" dedi teyze bense teyzenin yanından ayrılıp başka bir hastaya giderken, ateş kolumu tutup beni durdurdu."Nereye küçük hanım" dedi ateş bense kolumu çekmek istedim ama olmadı."Sanane ateş" dedim "Noldu sana ne bu tirip telefonlar neden açılmıyor meşajlar neden bakılmıyor" dedi ateş "Ateş bakmam gereken bir sürü hasta var bırak kolumu hastalar ile ilgilenmem gerek" dedim.

 

"Bende hastayım su benimde senin ellerine ihtiyaçım var, hata bir tek ellerine değil du-" dedi ateş bense sözünü kestim."Kes sesini ateş bir sürü insan var burda" dedim ateş ise hala kokumu tutuyordu."Banane insanlardan hem ben sana sabah demedim mi bu gece benimsin diye" dedi ateş."Ben kimsenin falan değilim ateş heleki senin gibi yalancı birinin hiç değilim" dedim.

 

"Yok yok bir şey olmuş, anlat bana kim ne dedi sana" dedi ateş. "Buraya baka bilirmisiniz öldük burda hanım efendi" dedi bir adam sedyede yatarak."Ateş bırak kolumu bak beni çağırıyorlar" dedim ateş ise adama baktı."Sana bir soru sordum su ya benimle gelir her şeyi anlatırsın yada ben seni burdan çıkartmasını bilirim" dedi ateş.

 

Bense kolumda olan ateşin elini tutup resmen yalvardım."Ateş nolur bırak kolumu bak hastalara yardımcı olmam gerek, seninle konuşacağım hiç bir şey yok benim" dedim ateş ise bu sefer etrafa bakarak elini ensesine atıp ovaladı."Son sözün bumu su" dedi ateş."Evet bu ateş" dedim o sırada ateş beni bir anda omuzuna aldı."Ateş napıyorsun bırak beni, ateş herkez bize bakıyor" dedim.

 

"Konuşmamız gerek dedim sana dimi su" dedi ateş açilden çıkarak, hala herkez bize bakıyordu. Ya benim nöbettim vardı allahım hastalar vardı of ateş of. Çırpınarak ateşin beline vurdum ama yok adam ne indirdi nede tek kelime etti, nereye gidiyorduk biz ya böyle.

 

"Ateş indir beni bak benim işim gücüm var konuşacak hiç bir şey yok" dedim hastaneden kompile çıktık, ateş beni indirip arabası ile kendi arasına alıp. Bir anda elini yanağıma koyup anlını anlıma birleştirdi."Tek kelime tek soru noldu" dedi ateş nefesini yüzüme vurarak."Olmadı bir şey ateş yapma böyle olmuyor" dedim "Ne olmuyor su düne kadar olan bu gün neden olmuyor" dedi ateş.

 

"İstemiyorum seni" dedim."Peki dün neden olur gibi oldu" dedi ateş bense ateşin kolarının arasından kaçmak istedim ama olmadı."Soruma cevap ver su" dedi ateş."Ya sen demedin mi beni istemesen ben senden uzak dururum diyen, seni istemiyorum işte" dedim ateş ise benden ayrılıp beni arabaya nazikçe bindirerek kapımı örtüp arabaya binip kapıları kilitledi.

 

Bense kapıyı açmak istedim ama olmadı, şu düştüğüm duruma bak ya, neden böyle olmuştu dün ne kadar mutluydum bu gün ise somurtuyordum. Noluçaktı bu adama nerden bulaştım ben salak kafam işte.

 

 

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

 

 

 

"Her kıtaya her sanhneye yorum isiyorum bunu çok görmeyin"

 

 

 

 

Bu bölüm en gıçık olduğunuz sahne

 

 

 

 

"Oy ver da kolun kırılmaz ya"

 

 

 

💓💋🤣🫠💕💖🏵💘

 

 

 

❤️❤️🔥💧

 

 

Loading...
0%