Yeni Üyelik
51.
Bölüm

Yuva⁵⁰

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Kahvaltı yapmıştık masayı ne kadar toplamak istersem isteyeyim ateş izin vermedi."Ben sana demedim mi bu bandaj çıkmayacak diye" dedi ateş salonda oturmuş olduğum koltuğun yanına gelerek önüme çöküp bandajı ayak bileğime sardı.

 

"Ama acıtıyor ateş" dedim."Çok sıkmışık ondandır dur ben biraz bollaştırayım" dedi ateş bandajı sıkamayacak şekilde bileğime sardı. Ayağa kalkıp yanıma oturdu."Su toprak çok mutlu oldu biliyorsun dimi" dedi ateş."Evet harbiki hiç bir şey yapmadım" dedim."Yok hayır aksine çok şey yaptın belkide bilmeden onuda kendine bağlıyorsun" dedi ateş."Senin gibimi" dedim."Evet benim gibi" dedi ateş.

 

"Ona abladan daha çok şey katıyorsun" dedi ateş."Bunu yapmam hoşuna gitmiyormu" dedim."Yok aksine beni çok mutlu ediyor babasını iyileştirip oğlunun yarasına melhem olman bu çok güzel bir şey" dedi ateş."Heh benimde istediğim bu zaten o küçük dünyasında küçük bir yer edinmek" dedim."Hayır su ilerledikçe onun hayatında büyüyeceksin" dedi ateş.

 

"Umarım onuda kendime aşık etmem" dedim gülerek."Yoo bir kızı bin kişi sever ama bir kişiye kısmet olur" dedi ateş bana göz kırparak yerinden kalkıp yukarıya gitti. Alem adamsın ateş konuştuğu şeye bak, dur ben toprağı kendime aşık edeyim hele sen o zaman gör. Yerimden kalkıp yukarıya toprağın odasına girdim oda baya değişmişti bir tek benim aldığım erkek bebek beşiği vardı geniş olduğu için pekte beşik sayılmaz.

 

Vay be 2 yıl önce ateş ile ne mutluluklarla almıştık şimdi ise sevdiğim adamın oğlu uyuyor. Odaya girdiğimde toprak kazağını çıkartmış giyemiyordu, bense yanına gidip giymesinde yardımcı oldum. Bu arada bizim ufaklık hala bez kulanıyor hemde yürüye bildiği halde, olsun bebek birdi iki oldu."Tu aba ne zaman parta dideçeğiz" dedi toprak bana tu aba demişti al sana tuda olduk.

 

"Şimdi hata hemen koş halana bak bakim hazırmı" dedim."Yasasınnn" dedi toprak alevin odasına koşarak bense ayağa kalkıp odada gezindim. Kıyafetler yeni değilde bebek kokuyordu, toprağın bebeklik kıyafetleri hala duruyordu zıbın kazak gibi. O sırada arkamdan biri belime sarılıp kafasını boynuma gömdü, bu ateşti kokusu çok güzeldi burnuma efil efil esti."Beşiği değiştirmemişsin" dedim.

 

"Kıyamadım" dedi ateş."Yeliz nasıl izin verdi" dedim."Pekte umursadığı söylenmez" dedi ateş."Kıyafetler bebek kokuyor" dedim ben hiç bir zaman anne olamicaktım bu hakkımı elimden almışlardı. Ama asla modumu düşürmiçektim."Tıpkı senin gibi" dedi ateş bense ateşe doğru döndüm."Toprak çok güzel bir çocuk çok masum" dedim."Çocukluktan gelme" dedi ateş."Belkide görmediği baba sevgisinden dolayıdır" dedim.

 

"İşlerden dolayı toprakla pek ilgilenemedim doğru ama asla sevgimi kaçırmadım" dedi ateş."Haklısın ama erkek çocukları sevgiye düşkün olurlar ömer gibi ondan uzak durma" dedim ateşe sarılarak."Merak etme ben asla ömer gibi bir baba olmayıçam" dedi ateş saçlarımdan öperek o sırada odaya toprağın girmesi ile ateşten ayrıldım."Hadi didelim" dedi toprak odadan çıkıp giderek.

 

"Su eminmisin bak ayağını daha yeni burktun" dedi ateş."Yok yok ben iyiyim hem arabayla gidip geleceğiz bir şey olmaz" dedim topallayarak odadan çıkıp aşağıya indim. Alev ile toprak beni salonda bekliyordu ateş arkamdan gelip benim kaldığım odaya giderek beyaz spor ayakkabısı alıp yanıma geldi."Alev siz arabaya binin su geleçek, he birde arabayı sen kulan abiçim malüm su hanım kulanamaz" dedi ateş ebeveyin ateş zorlu.

 

Alev ile toprak evden çıkıp gitti bense koltuğa oturdum ateş yanıma gelerek önüme çöküp ayakabımı giydirdi."Acıyormu" dedi ateş bense omuz silktim."Acırsa söyle" dedi ateş gine omuz silkip dudak büzdüm. Ateş ayakkabımı giydirdikten sonra yanıma koltuğa oturdu."Ne oldu neden küstün bana" dedi ateş küstüğümü biliyordu."Sıkıldın dimi" dedim."Neyden senden mi" dedi ateş."Evet" dedim dudak büze büze konuştum ateş ise iki parmağıyla büzmüş olduğum dudağımı tutup makas atar gibi güldü.

 

"Senden sıkılsam peşinde dolaşırmıyım" dedi ateş."Dolaşırsın belkide toprak için" dedim."Sen çok bunalmışsın beli benim sana olan aşkımı görmüyorsun" dedi ateş."Seviyorsun beni" dedim."Ölüyorum bittiyorum senin için" dedi ateş."Salaksın ve ben o salağa aşığım" dedim ateşin yanağından öperek ateş ise dudağımdan öptü."Hadi kalk küçük hanım daha fazla bunalmadan" dedi ateş.

 

"Hmm bunak mıyım ben" dedim."Değilmisin" dedi ateş."Sensin yaşlı" dedim ayağa kalkıp evden çıkarak arabaya bindim toprak arkada çocuk koltuğunda oturmuş kemerini bağlamıştı, bense kemerimi bağladım alev arabayı çalıştırıp parka doğru yol aldı. Yolda gökçeyi arayıp haber verdim gökçe ise tamam dedi biz parka gelip banka oturduk toprak ise parkta oynamaya başladı.

 

...

 

Uzun bir sürenin ardından gökçede gelmişti melih ile toprak parkta oynarken bizde banka oturup konuştuk."EE su ne oluçak bundan sonra" dedi gökçe olan her şeyi anlatmıştım babam olsun ömer itinin yaptıkları olsun her şeyi biliyorlardı."Bilmiyorum tek bildiğim babam oluçak adam her şeyi bildiği halde neden bu kadar zaman bekledi" dedim.

 

"Bunu bende merak ediyorum" dedi gökçe."Onunda bildiği bir şey var demek" dedi alev."Neyse ne olan anneme oldu" dedim içimdeki o ufak kız bunu sindiryemiyordu."Takma kafaya herkez ettiğini bulur" dedi alev."Haklısın" dedim."EEE alev hanım musa bana bir şeyler söyledi" dedi gökçe."Ne gibi" dedim."Bilmiyorum artık alev anlatsın" dedi gökçe.

 

"EEE ne anlatayımki" dedi alev."Şu evlilik konusundan başlaya biliriz mesela" dedi gökçe."NEE" dedim alev ise bir anda ağzımı kapattı."Sus kız biri duyaçak" dedi alev."Ayyy kız nasıl olsa herkez duyaçak bu neyin gizliliği" dedi gökçe."Ayy yeni bir gün yeni bir aile yuvası bayılırım" dedim."Ya bakın abim duyars-" dedi alev sözünü kesen ben oldum.

 

"Başlatma abinden alev o bir şey demez merak etme sen ben halederim" dedim."Ciddimisin sen su" dedi alev."Evet ciddiyim abin bana bir şey diyemez" dedim alev ise bana sarıldı."Sen musaya haber ver yarın akşam gelsin istesin seni" dedim."Ne çok erken değilmi hem abim daha izin vermedi" dedi alev."Sen bakma ona ben konuşurum biraz naz eder ama olsun kız evi naz evi" dedim gülerek.

 

"Çok güzel olucak o kadar olaydan sonra bize bu düğün çok iyi geleçek" dedi gökçe."Hemde ne iyi geleçek" dedim bir ailenin daha mutluluğuna şahit olmak gibisi yoktu heleki konu musa ile alev olunca. Musamı sonunda düzene sokacak bir kadın vardı bu beni mutlu ediyordu, offf şimdi dedemlerde duyaçak.

 

~~~

 

Alev toprakla eve gelmiştik ateş evde yoktu, toprağı duş aldırıp giydirerek yemek yedikten sonra odaya çıkıp uyuttum. Akılı bir çocuktu toprak babası gibi yaramaz değildi, odadan çıkıp salona gelerek salondaki koltuklardan birine oturdum. Alev odaya çıkıp uyumuştu bense ateşi beklemeye başladım.

 

Yarım saat sonra ateş gelmişti salona gelip yanıma koltuğa oturup yanağımdan öpüp dizem uzandı. Bak ya beyfendinin keyfine,"Uyumamışsın" dedi ateş."Seni bekledim" dedim."Toprak uyudumu" dedi ateş."Evet uyudu çok yoruldu bu gün" dedim."Sayende ilkkez bu kadar mutlu oldu" dedi ateş."Mutlu olmak her çocuğun hakkı ateş" dedim."Sen çok güzelsin" dedi ateş.

 

"Etrafımdaki insanlar çok güzel" dedim."Kendini kıyaslama" dedi ateş."Neyse sen onu bunu boşver benim sana güzel bir haberim var" dedim ateş ise şaşkın şaşkın yüzüme baktı."Nedir o" dedi ateş."Yarın akşam alevi istemeye geliyorlar" dedim ateş bir anda gülmeye başladı."Şaka yapıyorsun hahaahha alev bizim alevi istemeye geliyorlar hahahahah" dedi ateş gülme krizine girdi resmen.

 

"Ateş ben ciddiyim" dedim ateş bir anda dizimden kalkıp koltukta oturur pozisyona geldi."Şaka yapmıyorsun sen" dedi ateş."Evet yapmıyorum sana şaka olduğumu kim söyledi" dedim."Su nerden çıktı bu hangi dingil benim kardeşimi isteyeçek" dedi ateş."Dingil falan ayıp oluyor ateş" dedim."Ne ayıbı ya o benim kardeşimi istiyor ama" dedi ateş.

 

"Seviyorda istiyor ateş" dedim."Lan bu devirde sevgimi kaldı" dedi ateş o sırada oturduğum yerde dikleşmem ile ateş dediği şeyi bir kere daha düşünüp anlayınca sustu."Bu devirde sevgimi kaldı derken o ne demek ateş sen beni sevmiyormusun yani yalandı dimi her şey nankör bir adamsın sen" dedim."Su ben onu demek istemedim konu bam başka yere gitti" dedi ateş."Yok yok ben seni anladım sen beni sevmemişsin" dedim.

 

Koltuktan kalkıp tam giderken ateş kolumdan çekip beni üstüne çekerek kuçağına oturmamı sağladı, dik bir şekilde baçaklarımı açarak ateşin kuçağına oturdum."Özür dilerim bir anlık sinirle ağzımdan kaçtı sana olan sevgim sorgulanamaz" dedi ateş bense kolarımı ateşin boynuna dolayıp burnumu ateşin burnuna sürttüm."Sen çok fena bir kızsın su" dedi ateş."Konu sevdiğim adam olunça oluyor işte" dedim.

 

Ateş dudağıma yapışarak ellerini kalçamın üstüne koyarak avuçlayıp sıktı,"Ayağın hala ağrıyormu" dedi ateş."Biraz ama çok değil" dedim."Yatmadan önce krem sürelim geçer" dedi ateş."Olur" dedim."Su sen ciddimisin" dedi ateş."Alev konusunda ciddiyim" dedim."Kim bu çocuk" dedi ateş."Sakin olucaksın ama" dedim."Kişiye bağlı" dedi ateş."O zaman söylemem" dedim ateş ise elini belime atarak tikime dokundu."Emin misin" dedi ateş.

 

"Ahhaha tamam tamam söyleyiçem" dedim."Mutu" dedim sesiz bir sesle."Ne duymadım muttinmi" dedi ateş."Muslüm" dedim."Kim kim lan o kim muhala" dedi ateş o nerden çıktı."Ali rız" dedim."Su vallaha patlayıçam söyle artık kim bu çocuk" dedim."Off musa işte" dedim bir anda."Hangi musa bizim musamı" dedi ateş."Evet kuzenim musa" dedim.

 

"Yok siz şaka yapaysunuz" dedi ateş böyle konularda en sevdiği cümle."Yok vallaha yapmayruz" dedim ateş bir anda beni üstünden indirip ayağa kalktı."Lan hangi ara bunlar konuyu evliliğe getirdi" dedi ateş hafif yüksek sesle."Bilmiyorum ama çok seviyorlarmış ateş" dedim masum bir ses tonu ile."He sen konunun içinde değilsin yani" dedi ateş."Yok vallaha dışındayım bu sabah öğrendim" dedim iki elimi baçak arama koyarak strese girdim resmen.

 

"Su alev benim kardeşim" dedi ateş."Olabilir sonuçta kendi kararlarını vere bilen bir ebeveyin kız 26 yaşında ateş" dedim."Kaç yaşında olursa olsun o benim hala kız kardeşim su" dedi ateş hafif yüksek sesle."Evet ama onunda evlenmesi yuva kurması gerek ya hani ateş" dedim."Benim kardeşim daha çok küçük su" dedi ateş yuh ateş kız 26 yaşında neresi küçük.

 

"Bir abinin kız kardeşi olmak çok zor" dedim bir yandanda bir abim olsa fena olmazdı."Abi olmak daha zor" dedi ateş her neyse ikiside aynı şey."Ateş fazla tepki veriyorsun hem ikiside cahil değilerki ben bayadır hissediyordum" dedim."Su bu konu çok başka" dedi ateş ayağa kalkıp ateşin karşısında dikilerek ellerini tutum."Abisin anlıyorum korkuyorsun ama musa kötü biri değil" dedim.

 

Ateş elini ensesine koyup ovaladı."Biliyorum su ama ne bilim alev düne kadar ufacık bir kız çocuğuydu oyun oynardı evlenmek yani bilmiyorum çok tuhaf bir his" dedi ateş bense ateşin yanına yaklaşıp tekrar ellerini tutum."Sen o küçük kızın hep arkasında oldun halada öyle arkasındasın o yüzden o çok şanslı sen olduğun için bu kadar özgüvenli ve mutlu o küçük kızın neşe kaynağı sensin" dedim."Benim öpmeye kıyamadığım kızın üzmezler dimi" dedi ateş bense güldüm.

 

"Merak etme musanın eli kalkmaz kalksa bile masadan önce alev kaldırıp tutar" dedim ateş beni kendine çekerek sarıldı."Kefilimsin" dedi ateş."Kefilinim musa aynı senin gibi seviyor o yüzden sakın korkma" dedim."Sever severde benim seni sevdiğim gibi sevemez kimse" dedi ateş saçlarımdan öperek beni kuçağına aldı."Nereye" dedim."Odaya gidip duş aldıktan sonra kremini sürüp uyuyoruz sevgilim" dedi ateş.

 

"Ben evime gitsem" dedim."Yoo senin evin burası" dedi ateş benimle birlikte salondaki odama girdik, ateşle duş alıp giyindikten sonra saçlarımızı kuruttuk ateş ayak bileğime krem sürüp bandajı takarak yatağa uzandık. Ateş yatağın bir tarafına uzandı bense diğer tarafa uzanıp ateşe doğru dönerek gözlerimizin ta derinliklerine indik.

 

Aslında ikimizinde aklında tek soru vardı bundan sonra ne olucak? İnan bunu ikimizde bilmiyorduk tek bildiğimiz sabaha kadar hata ölene dek aynı gözlere bakmak. Onunla yaşlanmamıza torun sahibi olmamıza izin verirmiydi bu hayat, torun sevmemize parka götürmemize ve günün sonunda her gece bu odada bir birimizin gözlerine bakarmıydık.

 

İşte bu sorunun cevabı için zaman gerekti o nefret ettiğim zaman, gerçekten hayat çok acımasız dimi severken ayrılmakta var kaderde. Zaten hayatın kuralı buydu sevdiğin halde uzak durmak ona bir şey olmasından korkmak gerçek aşk bumuydu. Bençe gerçek aşk sadeçe gözlerle anlatılıyordu kalp sadeçe seviyordu gözler ise anlatıyordu her zamanki gibi.

 

İki çift göz herkeze bakar ama sadeçe bir kişiden etkilenir kalbin ritmini değiştiren gözlerdi, kalp sadeçe kalabalığı saklar içine atar gün gelinçe sirkeler atar söyleyin bana ben bu adamı nasıl sirkeleyip atayım nasıl kıyarım bu adama gözleriyle aşık bakan adama kim kıyardı. Ondan istesemde uzak duramam artık galiba fena tutuldum.

 

Odadaki o yoğun sessizliği bozan kapı sesi olmuştu,"Gide bilirmiyim" dedi toprak bense yatakta doğruldum."Gir tabi" dedim toprak odaya girerek yatağa yaklaştı."Ortanızda uyuya bilirmiyim" dedi toprak masum masum bense ateşe bakıp güldüm."Tabiki gel bakalım küçük bey" dedim toprak ise gülerek benle ateşin ortasına yattı bense toprağın üstünü örtüp bir yandan ben bir yandan ise ateş toprağa sarıldı.

 

Elimi toprağın karnının üstüne koydum ateş ise elimin üstüne elini koyup bana baktı, o gözler hiç bir zaman ayrılmasın olurmu."İdi geceler" dedi toprak bense toprağı yanağından öptüm."İyi geceler birtanem" dedim toprak ise güldü ateş toprağın yanağından öptü."İyi geceler babaçım" dedi ateş toprak ise karnının üstünde olan benle ateşin elinin üstüne elini koydu. Gözlerini yumarak uykuya teslim etti kendini.

 

Nolur bu an asla bozulmasın ne olur hep böyle olalım diz dize yan yana aynı yatakta anne baba çocuk, çok güzeldik biz böyle hemde çoktan daha çok güzeldik. Ateşin aşk dolu gözleri toprağın uyurkenki masumluğu benim o anın keyfini çıkarmam bunlar çok güzeldi. Ben iki adama aşıktım bu iki adam dünyanın en güzel insanıydı.

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıldı, suyun toprağa olan ilgisi"

 

Ateşin alev ile musaya olan tepkisi

 

"En sevdiğiniz karakter desem"

🎈🙆🏼‍♀️🫅🤩🥰🪄🧚

 

 

Loading...
0%