Yeni Üyelik
42.
Bölüm

Zaman⁴¹

@yageycalskan

^Suyun Büyüsü^

 

Hani bana diyorsunuz ya hak ettin sen bunları su, ben bu kadarınıda haketmedim ben severken ölmeyi haketmedim bunu ben istemedim. Gitmem ne kadar yanlış olsada en doğru karardı ama biz gine başa döndük o zaman ben neden gittimki. Madem gitmem en doğru karardı o zaman neden her şey daha kötü oluyor.

 

Tam her şey bitti derken tekrar her şey allak bullak oluyor bunu ben istemedim, sevdiğim adamın çocuğu olsun evlensin ondan 2 yıl uzak durmayı ben istemedim, durmak zorundaydım durmasaydım her gün mezarına gül dikerdim.

 

Salonda yerde oturmuş sırtımı koltuk kulpuna yaslayarak sadeçe düşünüyordum, beynimin içi karma karışıktı. Eve ateşin girmesi ile yanıma gelip oturması bir oldu,"Su ne oldu burda buranın hali ne" dedi ateş,"Ne mi bilmiyormusun" dedim ateşe bakarak."Su ne oluyor neyi bilmiyorum" dedi ateş."AA ama ateş bunu benim sana söylemem olmazki süpriz kaçar en iyisi evine git karın anlatsın" dedim "Su ne oluyor dedim sana ne saçmalıyorsun" dedi ateş.

 

"Doğru ben saçmalayrum ben hep saçmalayrum zaten" dedim sinirden ne dediğimi bilmiyordum."Beliki bir şey olmuş su şunu gevelemeden anlat" dedi ateş,"Peki söyleyeyim ateş tebrik ederim ikinçi kez baba oluyorsun" dedim,"Sen nerden duydun" dedi ateş o an oturduğum yerden kalkıp kafamı iki elimin arasına alarak ordan oraya gidip durdum."He sen biliyordun yani benden sakladın" dedim yutkunmak sindirmek susmak zor geliyordu."Su bak sana sö-" dedi ateş sözünü kesen ben oldum.

 

"YA SEN BANA NEYİ SÖYLEYECEKTİN ATEŞ, AAA PARDON SU BEN OTEL ODASINDA SENLE BİLİKTE OLURKEN ASLINDA İKİNÇİ KEZ BABA OLUYORDUM MU DİYEÇEKSİN" dedim bağırarak artık susmak istemiyordum."Su bir kendine gel sana her şeyi anlatıçam ama şimdi değil şimdi olmaz" dedi ateş "Sen bana daha ne anlatacaksın ya, ama hata bende evli bir adam ile birlikte olan benim asıl salak benim" dedim ateş bana yaklaştıkça uzaklaştım.

 

"Ya bana dedinki seni başkası ile paylaşamam sen benimsin bana aitsin falan filan bunlar derken benim sevdiğim adam kaç kadınla birlikte oldu he ben seni neden paylaştım" dedim,"Evet ben başkası ile bilikte oldum çocukta yaptım oldumu beni kendinden başka insanlara mahkum edip giden sensin" dedi ateş."He yani buda benim suçum dimi demek ben gebersem gitsem sen 20 çocuk yaparsın bu demek oluyorki sen şerefsiz bir adamsın" dedim hafif yüksek sesle.

 

"Anlamıyorsun beni konu bam başka sen neden bunu anlamak istemiyorsun" dedi ateş,"Sen o yüzden karınla tatile gittin dimi, nereye gittiniz ankarayamı bana evlilik teklifi ettiğin havuz başında mı aldın onu altına he ordamı siktin he ordamı yaptın çocuğu" dedim hafif yüksek sesle."Lan ben kimseyi koynuma altıma almadım anlasana bunu almadım" dedi ateş,"O zaman leyleklermi getirdi o çocuğu ateş he kim getirdi ateş" dedim yüksek sesle."Zaman zamana ihtiyaçımız var" dedi ateş.

 

"Ama benim zamana ihtiyaçım yok 2 yıl boyunca zaman zaman diye diye benim ağzıma sıçtı zaman" dedim hafif yüksek sesle ateş bana doğru yaklaştı, bense bir adım geriye gittim."Su yapma böyle izin ver her şey hal olduktan sonra konuşalım" dedi ateş elimi saçlarımın içinden geçirip kafamı kaşıdım, sinirden gülerek ordan oraya gidip durdum."Yok ben beklemek falan istemiyorum seninle aynı ortamda bulunup aynı havayı solmak bile istemiyorum" dedim.

 

"Su tamam bana kırgın olabilirsin anlıyorum seni ama burdan gidemezsin dışarı çıktığın an başın belaya girer" dedi ateş."Umrumda bile değil en azından senden ve yalan dünyandan kurtulur giderim işte ne güzel" dedim kapıya doğru giderken ateş önüme geçip beni omuzlarımdan tutarak sarstı."ANLAMIYORMUSUN SANA BİR ŞEY OLURSA GEBERİRİM BİR KEZ DAHA SENSİZ YAŞAYAMAM SU BUNU NEDEN ANLAMIYORSUN" dedi ateş.

 

"Ben seninle yaşamaktansa ölümü terçih ediyorum" dedim ateşten uzaklaşmak için çırpındım ama olmadı."Son sözün bu yani" dedi ateş,"Evet bu" dedim yüzüne iğrenerek bakarak, ateş beni en son karnımdan dik bir şekilde kuçağına alarak aşağı kata indi."Ateş napıyorsun, bırak beni yaa bırak gidiçem, ateş bırak dedim sana napıyorsun" dedim,"Aklını başına almanı sağlıyorum" dedi ateş.

 

Aşağıya bodrum gibi bir yere inerek bir odanın kapısını açtı, her yer çok karanlıktı göz gözü görmüyordu resmen, ateş benimle birlikte odaya girip benden uzaklaşmak isterken izin vermedim."A-ateş yapma nolur yapma ben burda kalamam nolur yapma ateş" dedim "Madem ölümü terçih ediyorsun bir kere daha düşün dimi" dedi ateş benden ayrılıp kapıyı örterek kilitledi.

 

"ATTEŞŞŞ GİTME NOLUR BIRAKMA BENİ BURDA BEN KALAMAM BURDA ATEŞŞŞ NOLUR AÇ KAPIYI ATEŞŞ AÇ ŞU KAPIYI ALLAHIN CEZASI AÇ DEDİM SANA" dedim kapıya vurarak ayağımla tekme attım ama yok ateşten ses seda yoktu."ATEŞ NOLUR AÇ KORKUYORUM KALAMAM BEN BURDA ÇOK KARANLIK ATEŞ NOLUR AÇ KAPIYI ATEŞŞŞ AÇ ŞUNU ARTIK NEDEN BANA BUNU YAPIYORSUN AÇ DEDİM SANA AÇÇÇ" dedim ama gine ses vermedi, ama pes etmiçektim. Bu kapı açılaçaktı ben bu evden gideçektim.

 

^Ateşin Büyüsü^

 

2 saat geçmişti su inatla 1 saat kapıya vurdu en son inadımı anlayıp vurmaktan vazgeçmişti, suyu kilitlediğim kapının önünde oturuyordum. Ona zarar vermek canını yakmak istemedikçe o beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyordu, inadını sürdürmekten vazgeçmiyordu.

 

1 saattir sesi soluğu çıkmıyordu, ayağa kalkıp kapıyı açtığımda yerde duvara sırtını dayamış bacaklarını karnına çekmiş kafasını ise dizlerinin üstüne koymuştu, odaya girdiğimi fark etmemişti çünkü uyuya kalmıştı. Yanına çökerek suyu kuçağıma alıp yukarıya çıkarak sabahki odaya gelip suyu yatağa yatırdım.

 

Hala göz altlarında göz yaşları vardı elimle yanağındaki göz yaşları silerek iki göz kapağınıda öptüm."Bazen çok hırçın ve asabi oluyorsun bu halin ne kadar hoşuma gitsede sinirlenmiyor değildim" dedim,"İnan bana zamanı geldiğinde her şeyi anlatıçam sana o zaman gelene kadar gözümün önünde ol yeter, seni kaybetmek istemiyorum sen bunu anlamak istemiyorsun" dedim.

 

"Kalbini çok kırdım özür dilerim sevgilim seni severken kendimi kaybediyorum, ama tek isteğim senin güvende ve mutlu olman sensiz bir hayat yok bana seni kaybetmek aklıma geldikçe kafayı yiyen adama bunu yaşatmaya hakkın yok" dedim,"Seni çok seviyorum" dedim suyun üstüne inçe bir pike örterek saçlarından öpüp odadadan çıktım.

 

Salonda gördüğüm güneyin yanına geldim."Öğrendimi" dedi güney,"Evet öğrendi" dedim,"Zamana ihtiyacımız var ateş sadeçe zaman ve senin akıllıca düşünüp haraket etmene ihtiyacımız var" dedi güney."Odadaki bende akıl bırakırsa olur" dedim,"Oda haklı biliyorsun dimi" dedi güney,"Biliyorum her şeyin tam tersini bilse" dedim,"Şuan bilmemesi gerek ateş" dedi güney,"Neyse sen korumaları artır su artık burda kalmak istemiyor deliçe bir haraket yapa bilir" dedim."Tamam ben onu halettim yoldalar merak etme" dedi güney,"Sağol kardeşim" dedim.

 

^Suyun Büyüsü^

 

Yatakta doğrulduğumda ateş odada yoktu, aklımı kullanıp uyuma numarası yapmıştım, ne yani bu kadar şeye rağmen ateşle aynı evde kalamazdım. Bu kadar geniş bir kadın değildim, yataktan kalkıp kapıya yaklaşarak dışarıdan sesler geliyormu diye dinledim, ama ses yoktu kapıdan ayrılıp balkona geldim.

 

Balkon yüksek değildi sürgülü camdı, camı sesizçe açarak etrafa baktım kimse yoktu, iyide diyelim burdan atladım peki ya it ölüsü gibi uzun olan duvara nasıl tırmanaçaktım, onuda o zaman düşünürüz dimi, sesizçe balkondan atlayıp çimenlerden kalkarak duvara yaklaştım. Kırık olan taşların arasına ayağımı koyarak duvarın sonunu tutup tırmandım.

 

Sonunda duvarın üstüne çıkmıştım, heh şimdi burdan atla bakalım su, duvarın uzunluğu balkondan daha uzun amk bu ne, yani ne gerek var bu duvara zaten korumalar var kim senin götünü sikeçek, "Bismillah" diyerek duvardan atlamam ile yere yapışmam bir oldu,"Offf, bu duvar sesin götüne girsin ateş" dedim gider ayak küfürümüde edip ayağa kalkarak ormana doğru koştum.

 

Zaten her yer ormanlıktı burda kedi köpeğe yem olmazsam iyi, her yer bir birine benziyordu aynı zamanda ise hava çok soğuktu. Bençe ben donmaktan ölüçem, kurt sesleri kulağıma geliyordu kokuyla etrafa bakarak koşuyordum. Sonum ya kurda yem yada denize yem, aslında ateşin kolarındada ölebilirim.

 

Git git bitmiyordu yol her yer bir birine benziyordu, en son bir ağaçın önüne çökerek oturdum. Soluk soluğa kalmıştım, derin derin nefes alarak verdim, çok yorulmuştum burda uyusam sabaha sağ çıkarmıydım sanırım hayır.

 

...

 

Biraz daha oturduktan sonra kalkıp tekrar yola devam ettim, sonunda bir yol gördüm ormanın sonunda arabaların geçtiği yol vardı, oraya doğru koşarak geldiğimde hiç araba yoktu allahın bir arabası bile geçmedi. Ne salak saçma bir yere düşmüştüm tek bir araba bile yoktu bu devirde evdende kaçılmaz. En son iki tarafımıda siyah arabalar sardı, ormanlık alana doğru koşmak isterken iki adam gelip kolumdan tutu.

 

"Vay vay vay su hanım sizi gökte ararken yerde bulduk" dedi deniz pisliği yanıma gelerek karşımda dikildi, iğrenerek baktım yüzüne."AA ayıp oluyor ama insan bir hoş geldin denizcim der" dedi deniz."Bırak beni şerefsizi" dedim."Bırakın kızı" dedi deniz adamlara emir vererek, adamlar ise kolumu bıraktılar."Hem su salak değil kaçıpta sevdiği adamı ateşini ateşe atmaz" dedi deniz,"Sen şerefsizi bir adamsın" dedim.

 

"Bunu biliyorum çok söyleyen oldu, ama sende pek temiz sayılmazsın evli bir adamla aynı evde olmak mesela bu bir oruspuluk metres anlamına geliyor" dedi deniz."Kandavası uğruna kuzenini öldürmeye kalkan onu canı ile sevdiği ile tehdit eden denizmi söylüyor bunu" dedim."Amcasının kanları elinde olan adamla evlenip çocuk yapan sonra çocuğunu kaybedip ateşin ne bok olduğunu anlayıp onu terk eden kadınmı söylüyor bunu" dedi deniz.

 

"Ben ateşi kaybetmemek ona bir şey olmasın diye terk ettim onu yani senin yüzünden terk ettim" dedim,"Tamam işte bende onu diyorum sen ateşi kaybetmemek için canından oluçaksın" dedi deniz."Ben bundan kaçmıyorumki karşındayım deniz bak burdayım işte öldürsene beni" dedim o sırada ateş arabasını denizin adamlarının üstüne doğru sürerek dibimizde durup arabadan indi, silahını belinden çıkartarak denize doğrultu arkasından nerdeyse 10 araba adam daha geldi.

 

"Su yanıma gel güzelim" dedi ateş güney arabadan inerek oda silah doğrultu, ateş gil silah doğrultunça denizin adamlarıda silah doğrultu."AAA sevgili kuzenim, pardon eniştem gelmiş" dedi deniz."Uzatma deniz çek adamlarını kendi yoluna bak" dedi ateş."Olmaz su bana söz verdi hem o senin gibi korkak değil çok sadık biri sevdiği adam için ölüçek kadar hemde dimi su" dedi deniz silahı çekip bana doğrulttu.

 

"En ufak hatanda seni bitiririm deniz" dedi ateş."Ah sevgili enişteçim biliyormusun su gine seni terk etti ama bu yeni bir şey değil" dedi deniz,"Deniz sus artık sıkaçaksan sık erkek ol bir kere" dedim,"Su yapma nolur yapma" dedi ateş,"Merak etme su seni sevdiğin adamın gözü önünde öldürücem bu 2 günde ablama yaptıkların için onun canını yaktığın gibi" dedi deniz.

 

"Deniz hadi sık hem beni hemde ablanı yeğenini kurtaraçaksın onlar artık üzülmeyeçek ateş için korkan bir su olmayacak artık" dedim."Su yapma güzelim yanıma gel bak kimse sana dokunamaz söz veriyorum her şeyi düzeltiçem yapma nolur yapma" dedi ateş, ateşe doğru baktığımda korkuyordu endişeliydi ama geri dönemezdim ben ölürsem her şey bitteçekti."Su gökçe musa alevi düşüne hata yapıyorsun" dedi güney.

 

"Su sen sanıyorsunki sen ölürsen ben yaşayaçakmıyım mutlu bir şekilde hayata devam edeçekmiyim, hayır su sen ölürsen benide öldürürsün bunu bize yapmaya hakın yok" dedi ateş."Senin bana yaptıkların ben bunu haketim mi ateş ben seni severken sen her gün unutmak için başka bir kadınlaydın şimdi ölürsen ölürüm diyorsun inanmak istemiyorum sana tekrar kanmakta istemiyorum" dedim,"Evet haklısın ama benim pis işlerim yüzünden sana zarar gelsin istemiyorum bunu haketmiyorsun" dedi ateş.

 

"Ben artık yoruldum ateş" dedim."EEE yeter artık sizin burda aşk hikayenizi dinleyemem" dedi deniz elindeki silahı tutup kalbimden çekerek anlıma doğrultum."Vuracağın yer burası kalbim zaten ölü unutmam tek kurşunla bitirmen için vur hadi ama benden sonra ateşe dokunma olurmu o mutlu olsun ben bir kez daha yanılmak istemiyorum" dedim."Deniz o tetiği çekersen seni gebertirim, o silahı suya kaldırdığın için zaten öleceksin" dedi ateş.

 

"Hadi sonkez veda et aşkına ateşçim" dedi deniz erkek değil işte erkek olsa tek kurşun ile bitirir."Deniz bundan sonra neler yapaçağım aklının uçundan bile geçiremezsin sana öyle şeyler yapacamki" dedi ateş."AAA bak merak ettim şimdi enişteçim napaçaksın" dedi deniz."Deniz sevdiğim kadına zarar verirsen arkamda götüreçeğim tek şey sen olmazsın" dedi ateş.

 

"Bunu zaten biliyorum" dedi deniz tetiği çekerek."Ateş" dedim ateşe bakarak."Seni çok seviyorum her şeyden çok seni terk ettiğim için özür dilerim" dedim,"Su yapma deme öyle nolur izin ver ben her şeyi düzeltirim hadi sonkezde olsa bana güven" dedi ateş gözlerimi kapatarak denizin silahı sıkmasını bekledim.

 

Etrafı sarmış olan arabalar adamlar yüzünden hiç bir araba burdan geçmemişti, yarıya kadar gelenler arabaları görür görmez yön değiştiriyordu, ateşin adamları denizin adamlarına silah tutuyordu, ateş ise denize burda belkide 2 kişi ölüçekti ama ateş yaşayacaktı o benim için bizim için yaşayacaktı. Derin derin nefes alıp verdim belkide böylesi en iyisiydi.

 

Onu çok seviyordum her şeyden çok seviyordum onun canı yansın veya onu kaybetmek istemiyordum, o çok güzel seviyordu ama yanlış zaman yanlış kişiyi seviyordu en başında dedim biz ayrı dünyaların insanıyız biz bir birimize için imkansız olarak yaratıldık bizden olmazdı, olsa bile sonu kanlı biterdi bu gün olucağı gibi.

 

Denizin o son gülüşüyle ateşin bağırma sesi duyduğum belkide son ses olmuştu, o karartı havanın ardından yağan yağmur damlaları aldı götürdü kalbimi, içindekini düşünmeden söktü, hani her masalın sonu kötü bitmez her masalı mutlu bitiren bir prenses vardır ya, işte artık o prenses yoktu kıralını terk etmişti tekrar ve tekrar kaybetmişti..

 

 

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

 

"Bölüm nasıl, son sahne"

 

Merak edilen bir son oldu

 

"Korkuyorum diğer bölümden"

 

Loading...
0%