Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Şehzade¡

@yageycalskan

5 yıl sonra

 

Hayatı yaşamak için değil tutunmak için yaşayacaksın, bu hayata tutunacak bir dalın olmadığı zaman seni o dipsiz kuyuya hapis eder. Benim bu hayata tutunaçak kimsem olmadı arkamda dağ gibi duraçak kimsem yoktu 10 yaşında öğrendim ben hayatın kuralını.

 

Daha 10 yaşında başladı her şey, o gece benim hayatımı benden çalan beni dünyaya getiren ailemdi, sahi benim ailem beni bu dipsiz kuyuya hapis edip nereye gitti, kendi çıkarları için maf ettikleri hayatlar. İşte beni bu hayata bağlayan tek bir çöp yoktu varla yok arasında olan ben ve hayatım sizde dahil oldunuz. Sonu dipsiz bir kuyu gibi biteçek olan o sona.

 

¡¡¡

 

"Ziyaretçin var" dedi hemşire."Kimseyi görmek istemiyorum" dedim."Annen geldi" dedi hemşire yatakta oturur pozisyona gelerek ayağa kalkıp hemşirenin önünde dikildim."Yanılıyorsun benim bir annem yok" dedim göz devirip odadaki pencereye doğru giderken odaya o şuhursuz iğrenç yüz ile ikiledim.

 

"Asıl sen yanılıyorsun kızım sen benim birtaneçik kızımsın" dedi annem oluçak kadın ondan o kadar iğreniyordumki."Benim annem 15 yıl önce öldü benim annem o gece babamla birlikte öldü" dedim hafif yüksek sesle."Senin baban çok hastaydı leylim" dedi."Yalan söylüyorsun benim babamı hasta yapan sizdiniz onu bu hale getiren sizdiniz" dedim."Bu konular çok eski anneçim biz bu konuları konuşup hal etik ben buraya seni çıkartmak için geldim" dedi annem oluçak kadın.

 

"Gine benimle ilgili ne gibi bir düşüncelerin var ne olduda beni çıkartma kararı aldın" dedim."Senin burda kalmana dayanamıyorum sen buraya ait değilsin senin evin bizim yanımız anneçim" dedi."Siz benim kabuslarımsınız hayatımın maf olma sebebi sizsiniz" dedim."Yeter artık leylim eve gitme zamanı artık bizimle birlikte kalacaksın ve bu olaylardan kimseye bahsetmeyeçeksin" dedi annem oluçak kadın."Kimse derken doğru gerçekleri ben sen birde dedem biliyor AA pardon birde halam var dimi" dedim gülerek.

 

"Beni delirtme leylim eve gittiğimizde evdekilere londuradan geldiğini ve çok iyi olduğundan bahsedeçeksin" dedi."Beni buraya neden kapattığınız unutuyorsunuz nergis hanım" dedim."Yeter artık çıkış işlemlerin hal oldu sana bavul hazırladım bu poşettekileride giy yoldan gelmiş gibi olsun" dedi nergis hanım."Yeni bir yalan hayata başlıyoruz demek" dedim."Abin evlenecek bu güzel günde onun yanında olmanı istiyor abin için" dedi nergis denen kadın, sahi ben abimi çok özlemiştim.

 

"İyi çık odadan" dedim nergis odadan çıkıp gitti bense çantadaki kot şort ile kısa kolu siwit giyerek beyaz spor ayakkabımı giyip odadan çıktım."Çok güzelsin aynı benim gençliğim" dedi nergis hanım."Iyyy Allah yazdıysa bozsun" dedim annem oluçak kadınlar birlikte hastaneden çıkıp karşımızdaki uzun minivan arabaya binip eve doğru yol aldık. Derin bir nefes alıp verdim hava çok güzeldi ilk özgürlüğümü derin bir nefesle doya doya yaşamalıydım.

 

"Seni çok özlediler tabi 10 yıl oldu hiç birinin haberi yok süpriz oluçak" dedi annem oluçak kadın."Yaa dedeminde mi yok" dedim alaycı bir ses tonu ile."Yok zaten umrumdada değil sen benim kızımsın senin yerin benim yanım" dedi annem oluçak kadın."Hayır benim yerim benim sen değilsin ben kimsenin esiri değilim" dedim."Değilsin tabiki sen benim kızımsın özgür yetkili serbest bir kızsın artık" dedi nergis hanım.

 

Yola bakıp derin bir iç çektim sonunda o güzel şehri bende görebiliyor tada biliyordum. Arabanın durması ile o şah eseri olan herkezin AAA ne güzel ailen var, para pul pırlanta son model araba telefon kıyafet daha ne istiyorsun dediği evde ben sadeçe huzur mutluluk sıçak bir aile ortamı istedim, tabi onun için babaya ihtiyaçımız vardı dimi pardon.

 

Arabadan inip etrafa bakmak yerine derin nefes alıp o güzel yaz havasını içime çektim, o sırada makbuş yanıma gelerek boynuma atladı."Ah benim güzel kızım hoş geldin evine" dedi makbuş adı makbuleydi ama ben ona makbuş derdim."Makbuşum hoş buldum çok özledim seni" dedim makbuşun sarılmasına karşılık vererek."Gel bak sana ne yemekler hazırladım" dedi makbuş benden ayrılarak belime sarıldı birlikte eve doğru yol aldık.

 

Aklıma eski o kötü anılarım geldi, ne çok kötü anılarım vardı bu evde, tabi güzel şeylere anı denir dimi kötü şeyler kabus olarak kalır aklımızda.

 

''''

 

"AH DEDE BIRAK NOLUR BIRAK YAPMA GİTMEK İSTEMİYORUM ORAYA NOLUR YAPMA DEDE SÖZ KİMSEYE BİR ŞEY DEMEM NOLUR İZİN VER BURDA KALAYIM" dedim bağırarak elimi saçlarımdaki ellerin üstüne koyarak açıyan saçlarımın serbest kalmasını sağladım ama olmadı."SUS SENİ YILAN BURDA KALIP HER ŞEYİ MAF EDEÇEKSİN İNANIRMIYIM BİR DAHA BEN SANA HEE BABASI KILIKLI" dedi dedem o iğrenç sesi tüm konakta duyruldu.

 

"Baba yapma bırak kalsın söz bu sefer ağzını açmaz" dedi annem."YOO BU KAÇINCI SÖZ HE KAÇINCI YEMİN BU LEYLİM HANIM YETER ARTIK SENİN YERİN VE KADERİN ORASI SEN BİR DELİSİN AYNI BABAN GİBİ" dedi o nefret dolu ses tonu."BENİM BABAM DELİ DEĞİL BEN DELİ DEĞİLİM ASIL DELİ SİZSİNİZ SİZ BİR KATİLSİNİZ SİZ BENİM AİLEM DEĞİLSİNİZ" dememle yüzüme yediğim tokat ile kendimi bahçenin ortasında bulmam bir oldu.

 

Dedem baş parmağını kaldırıp önüme eğilerek parmağını saladı."İnan bana o sesini kesmezsen başına daha neler gelir benim bile aklım almıyor yerinde olsam susup yerimde oturur adam olurum yoksa seninde sonun baban gibi olur leylim beni torun katili yapma" dedi dedem o sırada korumalar beni tutup zorla arabaya bindirerek o nalet olası evden uzaklaştırdı...

 

''''

 

"Leylim kızım iyimisin" dedi makbuş."İyiyim iyiyim yorgunum sadeçe" dedim."Sıçak bir çorba iç hemen kendine gelirsin" dedi makbuş bana gülümseyerek, beraber eve girip salona gelir gelmez mine bana doğru koşup boynuma atladı."ABBLAAAA" dedi mine öyle bir sarılıyorki nefes almak mümkün değil."Ben hayal görmüyorum dimi karşımdaki şah eser ablam" dedi efnan."Eğer aynı hayaldeysek inan ilkkez uyanmak istemiyorum kuzen" dedi barış.

 

O sırada efnan ile barış yanıma gelip onlarda bana sarıldı."Yaaa inanmıyorum ablam gelmiş" dedi efnan."Ohh çok özledim sizi" dedim ilk mineyin saçlarından sonra da efnanın saçlarından öptüm."Bizde bizde" dedi mine yanağımdan öperek."AAA ama çocuklar bakın ablanız uzun yoldan geldi hadi masaya geçelim" dedi nergis hanım."Off ama mama ben ablamı özledim" dedi mine her zamanki mine.

 

"Bende bendee" dedi efnan."Ben aç değilim size açım ama" dedim."Bizde sana hadi koltuğa oturalım bize her şeyi anlat ablacım hem sen bizsiz nasıl yaptın o uzak ülkelerde" dedi mine ah benim küçük kardeşim, salondaki koltuğa oturduk. Ev hala aynı dekolteye sahipti babam öldükten sonra ufak bir değişiklik oldu ama ondan sonra beliki olmamış.

 

"Hiç öyle gezdim dolaştım" dedim."Nasıl yani okula devam etmedin mi" dedi barış."AAA barış abi benim ablam bir manken unutun galiba" dedi efnan."Sahi o iş ne oldu gittiğinden beri dört kez falan gördük seni sahalarda sonra neden devam etmedin ünlü leylim karabey" dedi barış sorma ölmeden mezara girdim."Zaman ilerledikçe yeni yeni figürler çıktı o yüzden pek görünmedim" dedim."EEE ama devam edeçeksin gine dimi" dedi efnan."Bilmem biraz kafa dinlemek istiyorum" dedim.

 

"AAA abla zaten londurada baya bir dinlendin mızıkçılık yapma ya" dedi mine."AAA kızım biliyorsun dedeni" dedi nergis hanım."Biliyorum biliyorumda ablamıda biliyorum ve tanıyorum, o ferman karabeyse ablamda leylim karabey kim tutar onu" dedi mine."Neyse hadi masaya geçelim" dedi annem oluçak kadın daha fazla oturmadan kalkıp masaya oturup bir şeyler atıştırdım pekte aç değildim aslında.

 

Yemek yedikten sonra masadan kalkıp salona doğru geldik."Evet ablanız artık dinlensin" dedi nergis hanım o sırada salona o iğrenç yüz girdi."Nergis" dedi sert ve hafif yüksek sesle o tanıdık nefretle dolu olan ses tonu."Baba odanda konuşalım mı" dedi annem."Sana nergis dedim bu kızın bu evde ne işi var" dedi dedem evet çok özlemiştim bu anı ama onun karşısında artık 15 yaşında küçük korkak bir leylim yoktu."Akın çok istedi baba biliyorsun evlenecek, hem odada konuşsak" dedi annem.

 

"Ne o dedecim pek sevinmeden beni gördüğüne" dedim kolarımı bağdaç kurarak karşısında dikildim."Sen sus" dedi dedem o an ufak bir sırıtış yerleşti yüzüme."Pardon sus derken benimle ilgili konuşuyorsun şuan" dedim."Nergis bu kızı çabuk geri gönder" dedi dedem."Ama dedişkoo yaaa" dedi mine."SEN SUS MİNE" dedi bir anda o yüksek ses tonu ile."Baba burası leylimin evi o benim kızım onun burda kalmaya hakı var" dedi annem.

 

"Sen bildiğin halde onu buraya getirdin" dedi dedem."Annem neyi biliyor dede" dedi efnan."Söylesene anne dede" dedim."Leylim" dedi annem dedem yanıma gelip karşımda dikilerek elini kaldırıp tam yüzüme tokat indireçekken arkadan bir el tutmuştu. Alışmıştım evet ama o tokatın öcünü hay hayli alırdım."DEDEE" dedi o yüksek ses bu abimdi zaten ondan başka kimse korumazdı beni.

 

"O BENİM KARDEŞİM BENİM YANIMDA YANİ EVİNDE BURDA KALAÇAK ONUN YERİ EVİ BURDA O BURAYA AİT" dedi abim dedemin elini iterek beni arkasına aldı."BİR DAHA BU EVDE LAYLİME TEK BİR KALKAN EL GÖRÜRSEM YEMİN EDERİM O 10 YILIN HINÇINI HEPİNİZDEN HAY HAYLİ ALIRIM" dedi abim her zamanki akın güzeri, o bir karabey değil güzeriydi."Akın-" dedi dedem."YETER DEDE" dedi abim dedem ise sert bir nefes alıp vererek salondan çıkıp gitti.

 

Abim bana doğru dönerek belime sarılıp benimle birlikte etrafından dönerek saçlarımdan öptü."Çok özledim seni kız yer fıstığı" dedi abim."Yoo ben büyüdümki" dedim abimi öperek abim ise saçlarımı eli ile dağıttı."AAA kıskanıyorum ama bak" dedi efnan."Gelin kız buraya" dedi abim mine ile efnan abimle bana sarıldı."Oh be sonunda kavuştuk" dedi efnan."Sonunda" dedim."Çok güzelsiniz" dedi annem.

 

Tam bize sarılırken ben abim gilden ayrıldım."EE ben uyusam biraz çok yorgunum" dedim."Doğru, odan hala aynı yerde sadeçe iç dekoltesi değişti ama eğer beğenmez-" dedi annem sözünü kesen ben oldum."Gerek yok yani bana fark etmez" dedim eski odama doğru yol alıp odama girerek kapıyı kilitleyip odadaki balkona çıkıp derin derin nefes alıp verdim."Sakin ol leylim az kaldı senin artık kimseye minnetarın yok sen artık özgür bir kızsın senin arkanda bir abin var" dedim.

 

Uykum asla yoktu güzel bir çılgınlık yapmanın tam zamanıydı, ne zaman bunalsam her zaman evden kaçmak en iyisiydi, sahi eskidendi evden kaçmak dimi artık özgür ve yetişkin bir bireydim. Balkonun arka tarafındaki merdivene eğilerek aşağıya indim, araka bahçeden ön tarafa yönelerek evin otoparkına inip ejderhamı görür görmez ufak bir çığlık attım. Hayat kurtaran o kıp kırmızı üstü cabrioma bindim.

 

Yesss her zamanki gibi anahtar üstündeydi, otoparkın arka tarafından usulca çıkarak o esen havanın saçlarımı uçurmasına izin verdim."EVVVETTT LEYLİM ARTIKK ÖZGÜRRR BİRİ BENN ÖZGÜRÜMM ARTIKKK" o an o kadar güzeldiki hayatıma dahil olan herkezi tek tek silerek ilerlemek istiyordum, sadeçe ben ve o deli dolu olan kafam hayat böyle çok güzeldi. Esen havaya eşlik etmesi için son ses şarkı açarak arabayı deli gibi kullandım.

 

Hayat böyle çok güzeldi, keşke dünyaya para pulsuz geleydim sadeçe elimde mutluluk olsaydı, inan bana asla pişman olmaz nankörlük etmezdim çünkü ben böyle çok güzeldim. O boş araziden çıkarak trafiğe karışmıştım trafikte dururken yan taraftaki arabadaki adamın göz kırpıp salak salak gülmesi ile aklıma eski zamanlar geldi, vay be ne deli doluydum."Naber güzellik" dedi adam.

 

"İyi senden naber yakışıklı" dedim."Senin yanında iyi olmak biraz zor be tatlım" dedi adam."Gel doktorum ol diyorsun yani" dedim."Yani bu geceyi bana ayırabilirsin mesela" dedi."Çok isterdim senin gibi yakışıklıya bir gece ayırmak ama malesef başımda daha büyük bir moruk var kaptan" dedim."Yaa mızıkçılık bu" dedi adam."İnan karşında ben değilde eski ben olsa alırdı seni yanına" dedim."O zaman başka sefere" dedi adam.

 

"İşallah" dedim bana bir kart uzatarak bense aldım."Numaram ara beni" dedi adam."Arayacağım bak" dedim."Her zaman beklerim" dedi adam o sırada yeşil ışık yanması ile gaza basıp o en sevdiğim sesle yola devam ettim. Aferim leylim ayak üstü girdin gine elin adamının kanına, EE napalım işim bu nede olsa bir manken olarak herkezde ayrı bir etki bırakıyorum. O değilde bir kadeh içki olsa güzel olmazmıydı ya.

 

Arabamı bir gece kulübüne doğru sürdüm geceleri boş olurdu, tanıdığım bir yer vardı bir bardaktan bir şey olmazdı. Bara gelip arabadan inerek içeriye girdim o sırada islim karşıma çıktı."Leylim bu sen misin" dedi islim."Dur bakayım" dedim kendime bakarak."Evet benim pek bana benzemiyor ama" dedim gülerek islim ise bana sarıldı."Hoş geldin çok özledim seni" dedi islim."Bende kadehin varmı" dedim."Sana her zaman var" dedi islim.

 

İslimle içeriye girip uzun sandalyeler yani kadehlerin içildiği yere oturduk, islim iki kadeh koyup birini bana verdi."Sabah sabah fazla kaçırma" dedi islim."Yok bu gün benim özgürlük günüm" dedim."Sahi sen gine hastaneden mi kaçtın" dedi islim."Yok bee annem oluçak kadın geldi çıkartı başına da bela aldı" dedim bardağı bir anda kafama dikerek."Sakin ol kızım sakin iç sonra çıkar başına dedeçiğin" dedi islim.

 

"Ay sus ona dedeçiğim deme, şeytan görsün yüzünü" dedim islim bardağıma içki doldurdu onuda bir seferde içtim."Bu günki kadron doldu" dedi islim."Aynen, neyse ben kalkim daha gezmem gereken almam gereken havalar var" dedim sandalyeden kalkarak. Mekandan çıkıp arabama geri bindim akşama kadar gezip tozaçaktım bu benim genlerimde vardı. Ara sokaktan çıkarken sağdan gelen arabaya çarpmamla öne gidip geri geriledim.

 

O sırada karşımdaki arabadan siyahi bir adam inerek arabamın karşısında dikildi, bense arabadan inip ejderhama baktım."Naptın sen bee" dedim."Offf tampon gitmiş" dedim."Kızım sen ehliyeti pazardan mı aldın" dedi adam."Asıl sen nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirsin" dedim."Bana çarpan sensin" dedi adam."Ara sokakta gezende sensin" dedim."Pardon ara sokakta gezme denildiğini unutmuşum" dedi adam."Ya sen benim minik tırtılımı ezdin" dedim.

 

"Vinç miyim ben kızım" dedi adam ne kadar ukala."Ayı olabilir misin ayı" dedim."Bana ayı deme" dedi adam."Derim işte ayı ayı ayı" dedim adam yanıma gelip beni araba ile arasına aldı."Napıyorsun çekil dibimden eşkiya" dedim."Üfff içtin mi sen" dedi adam."Sanane ya sanane" dedim."Hem içiyorsun hemde araba kullanıyorsun öyle mi" dedi adam."Sanane bundan" dedim."Eğer daha hızlı çarpsaydın ve karşında benden başka biri olsaydı onun hayatına mal olabilirdin" dedi adam.

 

"Merak etme bendeki bu şansla bana çıkan kurban sen olursun" dedim."Beni beğenmiyorsun" dedi adam."Yoldan geçen herkezi beğenme gibi bir huyum yok" dedim yarım saat önce adamın birinin numarasını alan ben buna güldü."Fazla çirkefsin" dedi adam."Bana hakaret edemezsin" dedim."Haşa sana hakaret etmek" dedi adam o sırada adamı itmemle bir an boşluğuna gelip duvara deydi sırtı.

 

"Vay elin baya ağır" dedi adam."Seninle uğraşacak vaktim yok" dedim arabama binerek çalıştırmak isterken bay arabama yaklaşıp elerini camın olduğu yere dayadı."Pardon benim arabamın şah eseri ne oluçak" dedi dingil."Neyse ne ver evinin adresini adam göndertip hal ederim" dedim."Vay bonkörüz" dedi adam."Yani istem dışı bir bonkörlük" dedim."Sen adres yerine telefon numarası verde ben sana adam göndereyim leylim karabey" dedi adam o sırada kafamı çevirip yüzüne şaşkın baktım.

 

"Adımı nerden biliyorsun" dedim."Bilmem sençe" dedi arabadaki dikiz aynasını işaret ederek, aynada adım soyadım yazıyordu."Neyse ne madem yardım kabul etmiyorsun o zaman iyi günler odun beyfendi" dedim arka arka giderek."Yanlız orası çıkm-" dedi adam sözünü kesen arka arka giderek duvara çarpmam oldu, adam ama aslında insan olmayan şahıs bana bakarak hafif sırıttı."Sus sus bin arabana ve çekil yolumdan" dedim."Emir edersiniz hünkarım" dedi odun arabasına binerek arka arka gitti bense o çıkmazdan çıktım.

 

¤¤¤

 

Eve gelerek arabamı otoparka park edip normal düz yoldan devam ederek eve girdim, o sırada karşımda dedem dikildi."Ne o leylim fazla açıldın" dedi o pis pis kolanya kokan dedem."Belkide beni boğaltan şeyler vardır" dedim."Seni boğaltan şey ailen mi leylim" dedi dedem."Ailem derken sadeçe 3 şahıs var benim için abim mine efnan aile benim için bu ve beni bunaltan onların dışında bir şey yani sen annem halam bu" dedim.

 

"Ah leylim gine o akılı kafanla beni kendine aşık ediyorsun" dedi dedem."Dur sen dur beni deli etmeye çalıştığınız her günün acısını çıkartacağım sizden" dedim."Ah bunu deneme bile sonu kötü bitter biliyorsun" dedi dedem."Unuttuğun şeyler var dedecim ben artık küçük bir kız değilim yetişkin biriyim 25 yaşındayım ben bir ebebeyin olduğum için beni o hastaneye bir daha sokman mümkün değil" dedim."Ah evet bu yüzden elimde tek koz var" dedi dedem.

 

"Ya bak merak etim şimdi nedir o dedeçim" dedim."Annen veya o çok sevdiğin abin kız kardeşlerin gibi mesela" dedi dedem."Onu sakın deneme dedecim yoksa benimde bazı şeyleri açığa çıkarmama neden olur" dedim."Her zaman beklerim torunum" dedi dedem oluçak it salondan çıkarak gitti."Ah ferman karabey Ah senin başına daha neler geleçek sen sabır et" dedim gülümseyerek odama doğru giderken mineye yakalandım.

 

"Abla nerden böyle" dedi mine."Ufak bir hava aldım diyelim ablacım sen naptın" dedim."Hiç öyle ders çalıştım" dedi mine."Ya ne okuyorsun" dedim."Güzel sanatlar müzisyen olmak istiyorum" dedi mine."Yaa çok güzel peki sınava girdin mi" dedim."Bir ay sonra giriçem dedem pek istemiyor ama annem onu ikna etti" dedi mine."Sen bakma o bunağa boşver dilediğin gibi yaşa hayatı güzelim" dedim."İyiki varsın ablam" dedi mine.

 

"Sende güzelim bunu unutma ben her zaman senin arkandayım" dedim."Sağol abla" dedi mine."Neyse ben temiz bir duş alayım" dedim."Olur bende mutfağa gidip bir kahve alıçam" dedi mine."Tamam canım" dedim mineden ayrılarak odama çıkıp duşa girerek güzel ve ılık bir duş aldım, bana en iyi gelen tek şey duş almaktı beni ben yapan tek şey yani. He birde o malüm içki var tabiki, millet içkiye hayran kalır ben kokusuna öyle bir manyağım yani.

 

÷÷÷÷

 

Ilık bir duştan sonra üstüme rahat siyah kısa kolu şort tulum giyip saçlarımıda taradım. Makyaj yapmayalı baya olmuştu yapmayı pek seven biri değilim ama eskiden mankenlik yaparken fazla kulanıyordum, makyözler sağolsun. Yerimden kalkıp beyaz bir spor ayakkabı giyip tam odadan çıkarken odanın kapısı çaldı.

 

Kapıyı açmamla karşımda elinde kahve tepsisi ile abimi görmem bir oldu."Abi" dedim."Müsait misin leylim abi kardeş konuşalım biraz" dedi abim bense gülümseyerek kapıyı sonuna kadar açtım."Gel tabiki sana kapılar sonsuza tek açık" dedim abim içeriye girerek odamdaki koltuklu masaya tepsiyi koyup koltuğa oturdu bende yanına oturdum.

 

"Leylim bak sen benim ilk göz ağrımsın 10 yıl önce annem gil okuman için londuraya gönderdi seni ama sen okulu lise sonunda bırakmışsın ben bunu duydum gine sustum mankenliğe daha 15 yaşında başladın çok hevesliydin izin verdim ben hep senin arkanda oldum" dedi abim abimin dizinde olan elinin üstüne elimi koydum."Biliyorum sen bana bize hep abiden daha çok baba oldun sen benim her şeyimsin ben bu yüzden çok şanslıyım" dedim.

 

"Bundan sonrada arkandayım hep ama bana söz ver" dedi abim."Ne gibi" dedim."Bundan sonra başka bir şehire yurt dışına gitmek yok" dedi abim."Yok bundan sonra asla gitmem" dedim."Aferim benim kardeşime" dedi abim kahvesinden içerek."Bu arada senin düğün ne zaman" dedim."Yarın" dedi abim."Ne bu kadar çabuk mu" dedim."Çabuk değil 5 yıldır birlikteydik aslı ile senin haberin yoktu" dedi abim."Ev tutunuzmu peki" dedim.

 

"Yok hayır burda kalaçağız" dedi abim."Çiddi misin" dedim."Evet, ne o mutlu olmadın sanki" dedi abim."Yok oldum oldumda yani dedem annem halam onların içine getireceğin kız bir günde kaçmazsa iyi" dedim."Yok yok aslı tanıştı ailem ile bir tek seninle tanışmadı merak etme aslı onları delirtir, bende burda kalmaktan pek memnun değilim ama biliyorsun konuyu" dedi abim."Aynen haklısın" dedim."Neyse hadi iç kahveni" dedi abim bense kahvemden içtim.

 

○○○ ○○○ ○○○

 

"Artık uzun bölümler atıyorum"

 

Yeni bölüm bomba gibi geliyor

 

"Sıra kadem basaçak gerçekler için yıldıza basmanız yeter aşklarım"

 

 

Loading...
0%