Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Zehirli ok¿

@yageycalskan

5 yıl önce

 

"Pişştt hadi kalk" dedi o tanıdık fısıltılı bir ses."Ne var" dedim gözlerimi aralayarak."Şşş sesiz ol zamanı geldi kalk hadi" dedi o boğuk ve hırçın ses yerimden kalkmama neden oldu."Giyin hadi sonra sesiz bir şekilde balkondaki merdivenden aşağıya inip yolun sonundaki arabaya bin" dedi tekrar aynı ses yataktaki elbiseye baktım.

 

"Peki ya onlar ne oluçak" dedim sesiz bir biçimde."Orasını halettim sen dediklerimi yap" dedi aynı ses odadaki balkondan çıkıp giderek, gine o yeni bir cehenneme göz açmıştım asla göz ardı edemezdim. Elbiseyi giyinip topuklu ayakkabılarıda giyerek üstümdeki elbisenin dekoltesine hayran kaldım.

 

Baya olmuştu böyle oldukça dekolteli elbise giymeyeli, özlemiştim ama ben en çokta ondan kaçmıştım, yılarça beyaz gömlek ile bağlanıp hapis edildiğim oda ve yatak asla bana ait değildi bu elbise. Benim hayalerimi karartan bir geçmişim vardı bundan asla kaçamazdım. Bu gece gine her şeyi unutup yüzümdeki sahte gülümseme ile ait olduğum kişi oluçaktım.

 

¿¿¿

 

Odadaki balkona çıkıp dikkatli bir şekilde merdivenlerden indim, etrafa göz gezdirdiğimde o eski cıvıl cıvıl olan hayatımı özlemedim değil, yolun sonundaki duvara tırmanarak hapishanemden çıkıp karşımdaki arabaya bindim."Hoş geldin hapishane kaçağı" dedi o hiç sevmediğim ses."Beni zindan eden kişimi söylüyor bunu" dedim."Ben sana iyilik yapıyorum minik tırtıl" dedi o sahte sevimli ses tonu.

 

"Senin iyiliğine muhtaç değilim kendim için burdayım" dedim."Merak etme bana iyilik yapan kişiyi öldüreçek kadar küçülmedim" dedi o kıldan bile inçe olan ses tonu."Neyse ne bu günki kurbanın kim" dedim."Seni şakacı şey, ama bu kadar meraklı olma bu kişi öbürleri gibi kolay olmayacak" dedi o bir anda ciddileşen ses tonu."O ne demek" dedim."Bu kişi diğerleri gibi saf değil yani çok kurnaz işini bilen kaçak oynayan hayatı kumarlarla geçen, gecesi ile gündüzü bir olmayan kişi demek" dedi sakin ve gerilimli bir ses.

 

"Beni fazla hafife alıyorsun" dedim."Seni hafife alsam burda olmazdın dimi" dedi rahat bir ses tonu."Peki o zaman gidip görelim bakalım gecesi ile gündüzü bir olmayan kişiyi belkide geceye düşer ne dersin" dedim."Kara gece seni, seninle oynamayı çok seviyorum" dedi o rahat ses tonu."Dikkat et fazla dolanma ayak altında sonra düşersin o hiç bilmediğin karanlığa" dedim o sırada alaycı bir kahkah sesi yükseldi arabada."Merak etme seni hafife alaçak kadar aptal değilim" dedi o tanıdık ses.

 

◇◇◇

 

"Evet bu günki kapak yerin burası 6789 nolu masada yer alaçaksın bu resime iyi bak kapak atacağın kişi bu, hadi göreyim seni" dedi o kadar rahat oynuyorduki hata yapsam bile inanmazdı."Fazla mı yakışıklı" dedim."Ağzının tadını iyi biliyorsun" dedi tekrar aynı yerde dönen ses."Ağız tadım değilde akıtmayı daha çok seviyorum anlarsın ya" dedim karşımdaki sırıtan pskopata göz kırparak."Adamlar seni içeride karşılayacak bu gece olaysız bitsin istiyorum ona göre" dedi o boğuk ses tonu.

 

"Merak etme hapishaneye hapis olsamda deli değilim" dedim o anda tekrar kahkah attı o iğrenç ses."Senin gibi birini oraya hapis edenler deli inan bana sana deli diyen aptaldır" dedi o rahat ses tonu."Neyse ne sabah erkenden mekandan ayrıl iki adam gönderip seni aldırıcam kuralları sakın unutma yoksa" dedi o korkak ve cız çıkan ses tonu."Sakın beni tehtit etmeye kalkma sonucunu biliyorsun" dedim.

 

"Seni tehtit etmek asla sadeçe işini adam gibi yap öbürü gibi hata kaldırmaz bu iş" dedi o cız çıkan ses tonu."Merak etme bu seferki bir başka oluçak aklındaki şüphelere yer kalmayacak" dedim."Sana güveniyorum" dedi o boğuk ses tonu. Arabanın kapısı açılması ile arabadan inip karşımdaki ışıl ışıl parlayan mekana doğru yol alıp, içeriye girer girmez yanıma gelen adam çeketimi alıp eşlik edeceğim masaya doğru yol aldık.

 

6789 nolu masaya gelip 4 oturumlu olan masadaki tek olan kişiyi gözüm çarptı, bu gün eşlik edeceğim sabahı sabah edeceğim kişinin gözlerine baktım, kendisi pek beni fark etmek istiyor sayılmaz. Dediği kadar vardı adam tam bir dumdu,"Ooo yeni bayan hoş geldin" dedi suratsızın yanındaki bay."Hoş buldum, şeytanınız bol olsun" dedim adamın gözleri sonunda beni bulmuştu o nazim masadan gözlerini ayırıp beni boydan süzdü.

 

Adamın Olduğu masadan uzaklaşıp barmenden iki bardak içki alıp masaya yaklaşıp eşlik edeceğim kişiye uzattım. Nezaketimi geri tepeçeğini düşünürken o karşılık vermiş bardağı elimden alıp yudumlamıştı."O zaman başlaya biliriz dimi" dedi adam kadınlarla fingirdeşen adamlar yerine benimki dum gibiydi. O kadar masaya katıldım böylesini hiç görmedim insan bu kadar istekli olduğunu beli etmez.

 

"8'e 9" dedi adam taşı salayıp atarak kart çekti, ellerimi eşlik edeceğim adamın omuzlarına atarak kulağına fısıldadım."Bu gece şeytanın olabilir miyin" dedim sesiz ve cız bir ses tonu ile."7'ye 6'tı" dedi şeytanın şehzadesi."Çokmu sakinsin" dedim tekrar kulağına o sırada içkisinden yudumladığını ve gergin olduğunu iliklerime kadar hissettim."Sekiz sekiz" dedi diğer adam buna fazlası ile sinirlenmişti şehzadem.

 

"Sakin ve rahat insanlardan nefret ederim beni memnun etmeni isterim sen beni bende seni hissetmek isterim" dedim uzun bir kelime kurmuştum."9'a 4" dedi şehzadem."4'e 4" dedi diğer adam tekrar gerildi elmacık kemikleri."AAA kafan nerde senin şehzade çok sakin ve çok gergin oynuyorsun bu gidişle yenileceğiz" dedim galiba yaptığım şey fazla kötü yerlere gidiyordu."6'ya 7" dedi şehzadem."9'a 5" dedi adam."Sakin ol şehzade iyi gidiyorsun, elindeki son kalan oyun 5'e 5'i çek" dedim.

 

Gergin bir şekilde içkisini içerek kartları çevirip karıştırdı."Hadi ama gurur zamanı değil her şeyini kaybedersin şehzade" dedim içkiyi bir anda kafaya dikmesi ile kartı çekip masanın ortasına koydu."5'e 5" dedi o an adamların mort olması ile taşlar şehzademe doğru dağıtıldı, o an yüzündeki keyif beni gülümseti.

 

"Şeytanın bol bu gece sançak" dedi adam adı sançakmıydı cevap vermek yerine ufak bir göz devirdi, bu haraketi hoşuma gitmedi değil."Beyler son 2 oyun" dedi barmen."Gelsin o zaman" dedi adam keyifle içkimden yudumladım. Sırf bu gece için leblebileri kulazete atan ben gerçekten bana iyi gelen tek şey içkiydi birde bu gece bana iyi geleçek olan bu gece her gece gibi değildi bu gece bir başkaydı.

 

"9'a 8" dedi adam o an şehzademin yüzü tekrar bozuldu sonra birden bir sırıtış geldi."9'a 9" dedi sesi oldukça kalın çıkmıştı."Sançak kazandın devam etmek istermisin" dedi adam kendisi içkisinden yudumlayarak kafasını kaldırıp bana baktı."Bu güzel günü ayırmak istediğim başka şeytanlar var" dedi o sırada yüzüme oldukça büyük bir gülümseme yetleşti, bu oldukça hoşuma gitmişti bu gece benim için ayrı bir gece oluçaktı belki sabah leblebiler yüzünden onu hatırlamicam ama olsun onu kısaçıkta olsa hissetmeye değer.

 

Şehzadem ayağa kalkarak elerini elerimin arasına geçirerek kenetleyip diğer eliyle içki bardağını eline aldı. Bir yandan beni çekiştirerek bir yandan ise içkisini yudumlayarak bardağı yere atması ile param parça oldu. Beni asansör düğmesinin olduğu duvar ile arasına alarak baş parmağı ile çenemi tutup dudaklarıma bakarak konuştu."Bunu nasıl beçere biliyorsun" dedi şehzadem."Neyi" dedim şehzademin dudaklarına bakarak.

 

"Beni bir mıktasız gibi kendine nasıl çekebildin" dedi, o gözler asla ayrılmadı dudaklarımdan."Bilmem" dedim o sırada asansör olduğumuz kata inerek açılması ile şehzadem beni asansöre çekip düğmeye basarak kapanmasına neden olup dudağıma yapışıp baçağımı tutarak beline doladı, deli gibi öptüğü dudaklarım resmen o kalın sert dudaklarının arasında ezliyordu bu asla onun umrunda değili, sahi benimde değildi.

 

^!Burdan sonrası +18 sahnesi içermektedir rahatsız olan burayı geçebilir!!^

 

Asansörün açılması ile şehzadem beni hoplatarak kuçağına alıp, unutamayacağım bir geceyi bana sundu bense önceden kabul etiğim şeyi tekrarladım. Asansörden çıkarak uzun bir koridorun sonunda karşımıza çıkan masanın üzerine beni oturtması ile masanın üstündeki örtü vazo falan yere düşüp param parça oldu. Bu şehzademin asla umrunda olmamıştı.

 

Baçak aramın iyiçe açılması ile baçak arama girip dudaklarıma yapışarak ellerini belimde gezdirdi, eleri elbisemin sırt tarafındaki iplere gitti parmağına dolayarak iplerimi açarak elbisemin omuz tarafını indirdi."Bu gece bana eşlik etmek için burdasın" dedi o istekli ses tonu ile."Bu gece sana ait hissediyorum kendimi" dedim elbisenin göğüs tarafının inmesi ile kadınlığımda hissetiğim eler ile içimi derin bir sıcaklık kapladı.

 

Ellerimi erkekliğine atarak oraya ait olmak istedim."Bu gece bunu bana sunarmısın" dedim."O kadar para sundum göstermek için değil tabiki hissettirmek istiyorum" dedi şehzadem elerimi kemerine atarak kemeri açtım o sırada şehzadem kendini dudaklarıma hapis etmişti, resmen kulübün üst katında şehzadem ile aşk yaşıyorduk.

 

Şehzademin pantolon düğmelerini açarak pantolonunu indirip, erkekliğini hapis olan o baxsırdan indirmem ile saçlarımdaki açı ile kendimi şehzademin altında hissettim. Erkekliğinin bir anda ağzıma girmesi ile o anın keyfini emerek çıkartım."Hmm nesin sen" dedi o inlemeli çıkan ses tonu."Esirin" dedim gülerek o keyifli erkekliğini emeye devam ettim.

 

Bu gece onunla sabaha kadar sevişip sabah emdiğim erkekliğini içimde hissederek uyanmak koynunda uymak istiyordum, ben ilkkez böyle bir his yaşıyordum, ne olmuştu bana neden bu kadar keyif veriyordu onu hissetmek. Erkekliğini emerken elerim ile göğüslerimi tutarak avuç içimde ovaladım, kendimi bir anda şehzademin kuçağında bulmam ile şehzademle birlikte bir odaya girip yatağa atıldım.

 

O karşımda soyunurken elbisemi üstümden indirdim, bir tek kilodum vardı onu masus çıkarmamıştım. Onun oraya dokunup bana kendini hissetirmesini istiyordum. Ben böyle biri ile ilkkez karşı karşıyaydım ilkkez karşılıklı isteyerek tanımadığım birinin olmak istiyordum. Benim olmasını istiyordum kendimi ona ait hissediyordum."Çok isteklisin" dedi şehzadem."Konu sensin çünkü" dedim üstüme oturması ile alta doğru eğilip kadınlığıma yöneldi.

 

Eleri ile ufak dokunuşlar yaparak kadınlığımı okşadı, ıslanmıştım dokunması ile dahada ıslanıyordum, sahi onun derdide oydu dimi."Çok hızlısın" dedi o ses tonu beni ister istemez heyanlandırıyordu."Her anını hissetmek istiyorum seni unutmak bu geceyi unutmak istemiyorum sabah olsun istemiyorum" dedim."Sana bu geceyi her gece hatırlatmak istiyorum" dedi şehzadem Ah keşke keşke."Bu mümkün değil şehzade" dedim.

 

"Neden" dedi yüzüme yaklaşarak gözlerime baktı eleri hala iş peşindeydi."Sana sahip olmak çok istiyorum ama o şanslı kişi ben değilim" dedim o anda şehzadem tekrar kadınlığıma inerek dikkatini oraya verdi."O zaman kaderine küs küçük hanım" dedi şehzade kilodumu indirerek kadınlığımı öyle bir dişlediki altında inlememek mümkün değildi."Ahhmm ohhh ahh" dedim bana hiç bilmediğim bir tat veriyordu.

 

Kadınlığımı emerek baş parmağını içime itmesi ile tekrar o zevki tatmak çok güzeldi, altında izleyerek kendimi daha çok ona hapis ettim bunu çok istiyordum. Kadınlığımdan ayrılarak erkekliğini eline alarak kadınlığıma yönelip bir anda içime girmesi ile köklemem bir oldu."Ahhgğg ımmhh ohhh" dedim iyiçe içime girerek kolarımı açıp yatağa bastırarak yüzüme yaklaşıp dudağımı öpmek yerine anlımı öpüp boynuma yönelerek boynumu emerek öptü.

 

"Hızlansan artık" dedim."Hayır" dedi."Neden" dedim."Seni hissetmek istiyorum demedin mi" dedi şehzadem."Dedim" boynundaki kalıçı olarak kalaçağını bildiği izlere derin derin baktı."O zaman benimle kal" dedi şehzade içimde hızlı hızlı gel git yaparak bütün dölerimi erkekliğine buladı, o beni bende onu hissetmek istiyorum. Ama bilmediği bir şey var ben onun dünyasına ait değildim benim dünyam bam başkaydı.

 

O güzel gece asla bitsin istemedim asla o geceden kopmak ayrılmak istemedim, benim hayatımda çok kez böyle olaylar oldu ama benim ilkim oydu. Ben bundan emindim."Adın ne senin" dedi şehzadem."Adımı şimdimi soruyorsun" dedim."İlk sorma fırsatı bıraktın mı adamda" dedi şehzadem."Bilmem" dedim her hareketimde içi gidiyordu, öyle derin yutkunuyorduki adem elması yumurta gibi belirginleşiyordu.

 

"Sahip olduğum kişinin adını bilmek istiyorum" dedi şehzadem."Bunu bir sır olarak saklasam" dedim."Asla her geceme ortak olmanı istiyorum" dedi."Belki günün birinde tekrar denk düşeriz" dedim."Ben o günün birini bekleyeceğimi sanmıyorum" dedi sabırsız şehzade."Kanarya, kanarya hayatında kanarya olarak kalmak isterim" dedim."İnan bana bendeki yerin kanaryadan büyük" dedi dudaklarıma ıslak sıçak bir öpücük bıraktı o an hiç bitsin istemedim.

 

○○○ ○○○ ○○○

 

"İlk bölüm nasıldı, ufff bir gecede kafamdaki o bölüm o sahne buydu işte"

 

Yemin ederim bu kadarını ben bile beklemedim

 

"İlk bölüme destek olmak amaçlı yıldız alsam yeter☆"

 

 

Loading...
0%