Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@yagmur.oz


SELAMMM:)))


NASILSINIIZZ??


BEN YİNE ÇOK HEYECANLIYIMM XD


BÖLÜME GEÇELİMMMM..


 


 

"Hiç sanmıyorum!" dedi arkadan bir ses. Ben dahil herkes o sese döndüğünde konuşan çocuk ayağa kalktı ve devam etti "Amca ve yengesini ayırmış bir aile yıkmış bu kız.Ayrıca sanki bilmiyordunuz Atlas denen o veledin ezikliğini. Herkesin nefret ettiği çocuğun ikiziyle de anlaşabileceğimizi sanmıyorum." kaşlarımı çattım.Ezik?Velet?Aile yıkmak? Ahh evet şimdi hatırladım.Bu çocuk ilk geldiğimde Alper ve Derya'nın yani kuzenlerimin yanındaydı. Alper de benim gibi son sınıftı ve okuldaki düşman iki popüler guruptan birinin başındaydı.Bunları bana Atlas anlatmıştı.


Karşımdaki boş konuşan çocuğu iğrenerek süzdüm. Siyah kare çerçeveli gözlükleri, siyah uzun sayılabılecek saçları vardı ve oldukça çelimsizdi. Gözlerinde tek bir duygu belirtisi olmadan doğrudan bana bakıyordu. Tam ağzımı açıp konuşacaktım kı Damla benden önce davrandı ve ayağa kalktı."Ne diyorsun oğlum sen. Ölen birinin arkasından konuşacak kadar acizsin ve hala burda laf yetiştirmeye çalışıyorsun Koray!.Sen git o iğrenç arkadaşalarına kendini kullandır, kızı rahat bırak" dediğinde adının Koray olduğunu öğrendiğim çocuk renkten renge girmişti. Herkes bir Koray'a bir Damla'ya bakarken varlığını bile unuttuğum öğretmen elini sert bir şekilde vurup varlığını hatırlatınca hepimiz oturduk. Öğretmen Koray'ın yanına gidip onu ders sonu müdür yardımcısının odasında beklediğini söyledi ve derse başladı. Koray ise ders boyu Damla ve bana öldürücü bakışlar attı.Tabii pek umursadığımız söylenemez.


Tenefüs zili çaldığında Damla kolumdan tutup kantine inmeyi teklif ettiğinde kabul ettim. Damlayla kol kola kantine indiğimizde gerçekten okulda guruplaşma olduğu görülüyordu.Kantinin sağ tarafında Alper Derya ve Korayı gördüm. Yanlarında iki kız ve iki erkek daha vardı ve hepsi bana nefret dolu bakışlarını sunuyorlardı. Onları umursamadan sol tarafa baktığımda ise dört erkek ve iki kızdan oluşan bir gurup farkettim. Hepsi gülüp konuşurken, içlerinden bir kız bana baktığında hepsi benden tarafa döndü. Peki ben ne mi yaptım ? Hiçbir şey. tam on üç kişinin bakışları arasında Damlanın koluna girmiş bir şekilde kantinin tam ortasındaki masaya oturdum.


"Neden bana bakıyorlar?" diye sordum Damla'ya. Damla ise önce sağına sonra soluna bakıp bana döndü." Senin Atlasın ikizi olduğunu biliyorlar.Doğruyu söylemek gerekirse Atlas bu guruplar içinde sevilmiyordu. Alper yani şu sarışın pislik en başta ona iyi davranıp yanlarında tuttu. Ancak daha sonra Atlasla büyük bir kavga ettiler. Nedeni de sol taraftaki kumral,yakışıklı çocukla yani Toprakla konuşmasıydı." Kafamı çevirip Damla'nın söylediği çocuğu gözlerimle aradım ve buldum.Çocuk dabenim gibi simsiyah giyinmişti. Koyu kahve saçları dağınıktı ama bir o kadar da özenliydi. Çocuğu süzdüğümde onun da bana baktığını farkettim ama bakışlarımı kaçırmadım. Çocuk yani Toprak once kaşlarını çatıp benim onu süzdüğüm gübi süzdü.Daha sonra ise dudakları kıvrıldı. Ne yani o kadar bakışmadan sonra gülümsüyormuydu.


Damlaya bakışlarımı çevirdiğimde konuşmaya devam etti."Daha sonra Atlas'ı Toprak yanına aldı ve Alperden korudu çünkü Alper aklının aklının alamıyacağı zorbalıklar yapıyor, sürekli onu eziyordu. Toprak ise haksızlığa gelemeyen biri ve Atlası yanına alarak Alperin onu zorbalamasını engelledi" Alpere dönüp öldürücü bakışlar attım. Atlas'a zorbalık yapmıştı öyle mi? Daha fazlasını ona yapmadan ölemezdi!

Kafamı tekrar Damlaya çevirdiğimde sinirden gözlerim yanıyordu. Damla bana tebessüm edip masanın üzerinde duran elime uzandı ve tuttu."İki gurupta sevmezdi dedin. Peki toprak neden onu yanına aldı." diye sordum. "Atlas ona ihanet etti.Toprağın sevgilisiyle çıktı." dediğinde şok içinde ona baktım. Atlas'ın ne zaman bir sevgilisi olmuştu? Tamam yakışıklıydı ama çok içine kapanık biriydi.Sevgilisinin olmasını bırak arkadaşı bile iki taneydi."Daha sonra Toprakda onu yanından gönderdi. Sonra Atlas tamamen açık adres haline geldi.Toprağın gurubundakiler ve Alperenin gurubundakiler durmadan ona zorbalık yaptılar. Atlas sürekli olarak gidip Toprağa öyle birşey yapmadığını ona inanması gerektiğini söylese de Toprak gördüklerine inanmayı seçti. Bir süre sonra Atlas okulda ruh gibi dolanmaya başadı o günden sonra Atlas yaklaşık iki hafta okula gelmedi.Geldiği gün ise..." dedi ve gözlerini kaçırdı. Geldiği gün ise intihar etmişti...


Duyduklarım karşısında ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum ancak şu kesin ki bu iki gurubun benden çekiceği vardı. Ya da benim onlardan çekiceğim...

Alperene duyduğum nefret büyürken,Atlasın Toprağa ihanet etmediğini düşünüyordum. Çünkü o Atlas'tı. Karıncayı bile incitmeyen,naif, kendini korumayı dahi bilmeyem biriydi ve belliki Alperen bunu kullanmıştı.

Masadaki dakikalar süren sessizliğin ardından yanimiza birinin gelmesiyle kafamızı çevirdik. "Naber kuzen?" diyen pürüzlü ve cırtlak sesini kesinlikle Şuleden alan Derya bonus kafası ve abartılı makyajıyla bana nefret dolu bakışlarını sunarken Damla'dan" Kuzen mi?" diye bir hayret nidası yükseldiğinde Derya ve ben bakışlarımızı ona çevirdik. Derya kahkaha atıp "Malesef bu ailemi dağıtan yılanla kuzenim" demesiyle Derya bakışlarını bana çevirdi. Ben de Derya'ya göz devirip "Evet malesef bu para avcısıyla kuzenim"dedim.

Derya yanımızdaki sandalyeyi sertçe itip bağırdı."Sen bana para avcısı diyebilecek son kişisin yılan haddini bil! Burası benim alanım!" dediğinde kahkaha atıp ayağa kalktım."Neden? Benim ailemin parası sayesinde burda değilmisin. Benim param sayesinde giymiyormusun bu paçavraları! Burasının senin alanın olması normal. Senin gibi çöp kokuyor."dediğimde etraftan gülme sesleri gelince Derya delirmiş gibi etrafına bakıp bu sefer çevredekilere bağırdı."Ayımı oynuyor lan burda dönün önünüze" dediğinde kulağına eğildim, " Ayı değil ama bir it onlara havlıyor" dediğimde beni itmesiyle sırtımı arkamdaki masaya çarptım. Evvett başlasın eğlence...


EVEETTT BÖLÜM SONUU<3333


BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU SORRYYY


NASIL BULDUNUZZ???


 


SİZCE ASYA BU GURUPLARLA NELER YAŞIYACAK???


 


DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZEREEE<<333333


Loading...
0%