Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1."Neyi?"

@yagmurkkk

Sabah ablamın dağınık uzun saçlarını bir kısmını omzunda geri kaşının sırtına doğru salmış bir şekilde odama pat diye girdi. Gözlerimi açtığımda bana elindeki telefonu uzattı. Telefon ekranına baktığımda Tolga 'nın biraz sinirlendim ve telefonu alıp:

-Ne var?

-"Ne var" değil efendim.

-Ne istiyorsun Tolga?

-Restorana gel.

- Neden?

-Benin yap dediğimi yap bir kerede Kumsal.

-Tamam sus be. Geliyorum.

-İyi. dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Telefonu ablama verdim. Ablam"Abbem keşke senden nişanlanmanı istemeseydi. O zaman bu manyaka katlanmazdın. "dedi. Minik bir tebessüm edip yataktan kaktım dolaba doğru yürümeye başlayıp" Olan oldu. Şuan yapabileceğim tek şey bu deliye katlanmak"dedipiöde ablam gülüp odadan çıktı.

Dolaptan rastgele bir etek ve crop çıkardım. Giyinip üstüme en sevdiğim deri ceketimi giydim saçımı at kuyruğu şeklimde hoplayıp evden çıktım. Siyah arabama binip. Restorana gittim.

İçeri girdiğimde Tolga ayağa kalkıp sinirle bana doğru yürüdü ve:

-Biraz hızlı olamaz mısın sen?

-Tolga bey sadece ne istediğini söylede sende vende kurtulurum.

-Odama çık.

-Neden?

-Yürü! dedi hafif bsğırmaklı bir sesle ona göz devirip merdivenlere döndüm. Yavaş yavaş merdivenlerden çıkıp odaya girdim. Girdiğimde Tolga'nın koltuğunda oturan babasını gördüm.

-Adem amca bu oğlun yine ne saçmalıyor.dedğimde Tolga bana ters bir şekilde baktı. Onu sinirlerini bozuyordum.Adem amca önce Tolga'ya sonra bana dönüp:

-Kumsal sana işimiz düştü.

-O belli.

-Gülümseyip"Bu kabuk sana anlattım? "

-Neyi?

-Bu akşam yemekte konuşuruz.

-Peki.diyip odadan çıkmak için kapıya yöneldim ki Adem amca

" Bu dosyayı Tutku'yla iyice incele. "diyip bana doğru uzattı. Yaklaşıp dosyayı aldım ve odadan çıkıp. Arabaya doğru giderken dosyayı incelemeye başladım

Loading...
0%