Yeni Üyelik
5.
Bölüm

"ANLAŞTIK. "

@yagmurkkk

Sabah uyandığımda güneş ışığı gözlerime vuruyordu. Bir iki saat uyumuştum sadece. Yorgun bir şekilde yataktan kalıp banyoya doğru yürüdüm. Yüzümü yıkadıktan sonra kahvaltı yaptım ve hazırlanmaya başladım. En sevdiğim deri ceketimi aldım, bol paça bir kot pantolon ve beyaz düz bir crop giydim. Yanıma küçük bir çanta alıp evden çıktım. İşe git ek istemediğim için Tolga yı aradım.

-Alo. Tolga

-Efendim Kumsal sabahın köründe ne var?

-Saat 11 Tolga. Ben bugün işe gelemeyeceğim.

-Nedenmiş o?

-Canım istedi.

-Kumsal bugün bir nisan falan mı?

-Yooo. Ben sadece akşam anlaşırız diye alışverişe çıkacaktım.

-Babanla konuşurum ben. Sen keyfine bak.

-By. 

Bişey demeden telefonu kapattım. Arabayı çalıştırdım ve mağazaya doğru yola çıktım. Alişveriş yapmaya bayılırdım. Hele kendi başıma iken çok güzeldi. Kozmetik sonra ayakkabı, çanta ve kıyafet. Akşama kadar alışveriş yaptım eve geldiğimde ablam bana şaşkın bir şekilde baka kaldı. Evet fakir değildik zengin sayılırdık. Ama ben bir seferde asla bu kadar şey almazdım.Ablam bana şüpheli bir şekilde bakıp.

-Maaşın mı yattı?

-Evet dün sabah.

-Kız beraber yapardık.

-Senin maaşa artık.

-Aptal. Ben düzenli bir işte çalışmıyorum. İş gelirse para geliyor.

-Gel aldıklarımı gösteriyim.

-Hadi kız.

Odama geçip yatağa oturduk poşetleri önüme dizdim. Önce çiçekli çok hoş bir elbise çıkardım, ablam hayran kaldı. Hele aldığım topuklu ayakkabı kalbimi uçurdu. Akşam yemek saatine kadar ben aldıklarımı bir yandan ablama gösterip dolabıma yerleştirdim. Annem odaya girip hazırlamamız söyledi. Bana da"Sakın yine o lanet deri ceketi giyme! "diye uyarı yaptı. Tabii diblemicektim. Ama bugün annemin kalbini kırmak sitemdiğim için sözünü tuttum. Yeni aldığım lacivert midi boy sağ kısmında yırtmaç olan askılı elbiseyi giydim. Saçlarımı sert bir şekilde özenmeden topladım. Saten nefret ediyordum saçımdan çok kısalar ve kumrallar. Aynı babamınkiler gibiydi lanet olsun ki. Siyah rasgwke bir topuklu mnik bir çanta ve hafif bir makyaj yaptıktan sonra çıktık. Annemin arabasına binip yola koyulduk. Aslında hepimizin arabası vardı benim jip annemin Mercedes ablamında bir motoru vardı araba sevmezdi o. Şöfor koltuğuna geçeyim ve sürmeye başladım. 10 dakikaya orda olmuştuk. Hizmetlerden biri kapıyı açtı bizi içeri davet etti. Bizim gelişimiz le herkes masaya oturdu. Yemekte çatal kaşık sesinden başka çıt yokken oturma odasına geçtimipizde Tolga sessizliği bozdu.

-Bizim için o herifi yakalayacak mısınız?

-Evet. dedim gür bir sesle. Tolga devam etti.

-Plan şu sizi Pamukkalye yolluyoruz. Adam yeni hırt dışından gelmiş iki hizmetçi arıyor. Siz de bu iki hizmetçi olacaksınız.

-İyi de neden hizmetçi?

-1 adamın evine girmenin tek yolu bu. 2Sen bir aşçısın. 3ablam iyi temizlik yapar ve o bu konularda tecrübeli.

-Tolga seni tanımadan örgüt lideri sanardım.

Tolga çerpık bir şekilde sırıtıp devam etti.

-Adamın evinde kalacaksınız. Onun isteklerini yapacaksınız ve benim istediklerimi öğreneceksiniz. Ne kadar çok bilgi öğrenirseniz bu konu o kadar hızlı kapanır.

-ANLAŞTIK. dedik ablam ve ben. Biraz daha sohpet ettikten sonra eve doğru yola çıktık uçka biletlerini ertesi güne aldık. Pamukkalye gidiyorduk.

 

 

 

 

Loading...
0%