Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Bora

@yagmurkkk

Pamukkale ye geldik bir otelde kaldık.

Ertesi gün:)

Sabah kalkıp kahvaltı yaptık. Tolgayla konuşup Bora denen adamla görüşmek için hazırlanmaya başladık. Ablam bana en sevdiğim deri ceketimi giydirmemişti. Paraşüt siyah bir pantolon, griy sıfır kollu bir crop ve lacivert bir kapışon giyip saçlarımı sıkıca at kuyruğu yaptım.

İş görüşmesi içi konuştuğumuz yere geldiğimizde masada fotoğraftan da yakışıklı bir adam vardı. Yeşil gözleri çok dikkat çekiyordu. Arada restoranda ki kadınlar kafalarını çevirip onu kesiyorlar. Bu yüz by bakış çok tanıdıktı. Vücütu da kelimelerin yetemeyeceği kadar dikkat çekiciydi. Masaya geçtik ve bir dosya uzattım. Sesli bir şekilde okumaya başladı.

-Kumsal Tekin ve Tutku Tekin. Kumsal gastronomi okumuş. Şeflik yapmış. Tutku meslek lisesi mezunu. (Aslında Kara Harp Okulu mezunuydu ama ajanlık yapardı.) Madem şefsin Kumsal neden hizmetçim olasın ki?

-Burda çok iş bulamadım Bora Bey.

-Hımmm. Peki siz Tutku hanım?

-Bilirsiniz meslek lisesi mezunları iş bulamaz.

-Asgari ücret. Benim evimde kalacaksınız. İsterseniz önemli durumlarda izin alabilirsiniz. O da hafta sonu.

-Tamam Bora bey. Ne zaman başlayalım ben ve kardeşim.

-Şimdi. Benimle beraber eve geleceksiniz.

-Peki.

-Hadi.

Dedi. Ve oturduğu yerden kalktı o anda restorandaki tüm kadınlar onu izliyordu. Hem bu kadar soğuk hemde bu kadar yakışıklılık fazlaydı. Bir arabanın önünde durdu Mercedes siyah büyük bir jipti. Arabaya bindi ablam ve bende tadından arkaya bindik. Eve geldiğimiz de iki katlı hoş bir villaydı. Çelik griy bir kapısı vardı. Açtı ve bizi büyük bir slaon karşıladı. Griy tonlatındaydı her yer. Arada kahverengi tonlarında vardı. Bizi evin alt katına götürdü. Bodrum dağil üç karşıydı. Bırdum katı çok güzel di. Bizi bir odaya soktu tantana iki yatak vardı. Bodrum katı eğlence etkinlik falan katıydı o kata özle bir sinema odası bile vardı. Bora evden hemen ayrıldı. İşe gittiğini söyledi bizde. Evi gezmeye başladık. Bora nın odasına girdiğimde çekmecelere bakmaya başladım. Alt çekmeceyi açtığımda bir kutu dikkatimi çekti içini açtığımda kutunu kapağında bir fotoğraf vardı. Ben ve çocukken sözleşme imzaladığı çocuk ilk aşkım vardı. Kutunu içinden o çocukla bir kaç fotoğrafımız vardı. Onun da sdı Boraydı ama bu değil di dimi. Çocukken en sevdiğim bandanam, saç tokam ve bilekliğim gibi şeyler vardı. Ve bir anda kapı açıldı kafamı çevirispimde karşımda gördüğümle şoka girdim.

 

Loading...
0%