Yeni Üyelik
5.
Bölüm

4. Bölüm

@yaren_yasar11

 

Yazarın anlatımı ile

 

Duvarda yazan yazıya bakıyordu Lavinia. Ayakta duacak gücü yoktu artık. Ciddi manada kendinde o gücü bulamıyordu. Odaya bakmaya devam ederken kendini dizlerinin üzerinde yere bıraktı.

Annesinin cesedi yoktu. Sanki bu odada annesi öldürülmemis gibi herşey derli topluydu. Sanki Lavinia bu odada annesinin cesedini hiç görmemiş gibiydi.

Riccardo ise şu anda bambaşka bir şok yaşıyordu. Duvarda yazan yazıya bakarken yeşil gözleri iyice koyulasmıştı.

Yıllar önce babasini öldürüldüğümde de duvardaki yazı ile aynı yazıya bakıyordu.

Yıllardır intikam ateşini içinde hatlar iken ilk kez gördüğü kadına aşık olan Riccardo o kadının yaşadığı evde de aynı yazıyı görmüştü.

Hepsi teseduf mi diye düşündü bir an. Yada sadece kendine yapilmis bir komplouyfu bu? Bi kızı özelikle mi arabanın önüne atladı diye düşünür iken kıza baktı.

Kız melek gibiydi.

Ama Riccardo'nun aklını kurcalayan sorular asla onu rahat bırakmıyor ve aklını kurcalamaya devam ediyordu. Kız onu tuzaga mi çekmek istiyordu?

Lavinia'nın böyle bir amacı asla yoktu. Kendi halinde yaşayan bu kızın şu anda annesinin katledilmesinin açısı ile yaniyordu.

Herşeyimi kaybetmişti.

Annesi onun herşeyiydi. Annesini her zaman kanatsız bir melek olduğunu düşünüyordu. Annesini haddinden fazla da sevdiği söylenebilirdi.

"Anne." Dedi Lavinia kısık bir sesle. Ağlamaktan sesi kısılmışti. Orada olmayan cesedi şu anda sanki oradaymış gibi görüyordu. Sanki annesinin cesedi hayla orada kanlar içinde yatırıyordu. Annesinin cesedi artık onun gözünün önünden uzun süre gitmeyecek gibi duruyordu.

Riccardo duvarda olab yazıya bakmaya devam ederken peri kızınin bu halde olmasina dayanamadı. Anında yere çöktü. Kızın gözleri de zaten bayılmak için yer arıyor gibi birşeydi. Nefes alamiyor gibiydi Lavinia.​

"Peri kızı." Dedi Riccardo. Kızı kucaklamak ister iken kız bakışlarını bir yere dikmişti.

"Ordaydi." Dedi yerde olan tertemiz halinin üzerini gösterirken. Dolabı gösterdi sonra titrek elleri. "Bana baktı ordan." Dedi nefes almak için çabalar iken.

"Tamam sakin ol." Dedi Riccardo kızın havadaki elini anında tutarak.

"Bana baktı ordan." Dedi bir kez daha. Oraya bakar iken birinin ona baktığını hoş etti yine. "Bakıyor." Dedi. Korkuyla geriye itti kendini.

Roccardo arkasına baktı anında. Dolaptan o tarafa bakan kimse yoktu. Kızın psikolojisi bozulmuş olma ihtimali aşırı yüksekti.

Bir katilden kaçar iken başka bir katile sığınan Peri kızi korku ile Riccardo'ya baktı. "Orda." Dedi parmağı ile o tarafı göstererek. Geriye doğru kendini sürüklemeye çalıştığı her şey ona acı olarak geri dönüyordu.

Riccardo'nun adamları kızın baktığı yere bakıyordu ama orada kimse olmadığı konusunda hepsi hemfikirdi.

"Orada kimse yok." Dedi Riccardo.

Lavinia ise ona inanmıyor ve aklının ona oynadığı oyuna inanıyordu. Riccardo'ya inanmak isteyen tarafı ile inanmak istemeyen tarafı arasında bir savaş dönüyordu.

"Görüyorum." Diye fısıldadı korku içinde Lavinia. Tekrar birinin kendisine saldıracağı düşüncesi aklından bir an olsun çıkmıyordu. Annesinin cesedi de sanki oradayımış gibi görüyordu.

Riccardo ise bu kızın şu halimden sanki kendi canı yanıyormuş gibiydi. Aynı zamanda ise süphe duyduğu taraf ile çelişıyordu.o da kendi içinde bir savastaydi.

Daha fazla kizin bu haline dayanamayıp tuzak da olsa ona inanmak istedi.

Silahını havaya kaldırıp dolabın olduğu tarafa tek bir kurşun sıkması kızın korku ile sicaramasina sebep olmustu. Daha sonra ise şok icinde elinde silah bulunan Riccardo'ya bakarak ona direnen gözlerine söz geciremeyerek kapadı gözlerini.

BÖLÜM SONU

​​​​​​Bu bölüm aşırı kısa ldugunun farkindayim ama bir aonraki bölüm için bu kısmi yazmam gerekiyordu. Bir sonraki bölüm de yakın zamanda bir isim çıkmaz ise gelecektir.

Öpüldünüz

​​

 

 

​​​​​​

 

 

Loading...
0%