Yeni Üyelik
1.
Bölüm

KARAKTER TANITIMI

@yarenfetin16

Berfu Ateş

Emir Yaman

.

.

.

Merhaba kar tanelerim. Bu bölüm benim Ölüler Arasında: Mafya kitabımın başladığını gösteriyor. Artık Ölüler Arasında: Mafya bizlerle ve ben çok heyecanlıyım. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir andayım. O yüzden şu an çok bir şey yazamayacağım. Öncelikle bu kitap benim ilk kitabım. Ölüler Arasında: Mafya'yı bundan tam 1.5 yıl önce yayınlamıştım ama içime sinmediği için silmiştim. Günlerce, aylarca düşündüm ve tekrar yazmaya karar verdim. Uzun süredir yazıyorum ve artık sizlerle paylaşma zamanım geldi.

Hep Wattpad'te yazıyordum ama maalesef Wattpad kapandığı için artık burada devam edeceğim. Belki beni Wattpad'ten okuyanlarınız vardır. Neden Wattpad'in açılmasını beklemiyorsun diyenler de olabilir ama maalesef bu saatten sonra açılacağını düşünmüyorum. O yüzden artık buradayım.

Umarım kitabımı seversiniz. Wattpad de her cuma saat 20.00'da bölüm paylaşıyordum. Burada da aynı olacak. Her cuma saat 20.00'da yeni bölüm gelecek.

1. Bölüm bu cuma saat 20.00'da burada olacak. O zamana kadar kendinize iyi bakın. görüşmek üzere. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Loading...
0%