Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. BÖLÜM

@yaxarbyr

Neredeyse 1 ay olmuştu ve komutan hala dönmemişti...

 

Aşağıya inip biraz oturmaya karar verdim bankta kendime otururken arkadan birinin omuzuma dokunması ie arkamı döndüm bora geri gelmişti onu gördüğüm an hemen sarıldımmmmmm oheesssss.

- Boraaaaa arkadaşlar resmen çığlık atmıştım orda.

-Güzelimmmmm çok özledim seni! Saçımı öpüp kokladı ardından yarası var mı diye bakmaya çalıştım ama izin vermedi, kokusunu içime çekerek resmen hayat buldum koca cüssesinin yanında kaybolmam ayrı bir konu zaten Haha haha herkes bize bakıyordu ve ben abimin geldiğinden habersiz onun gözlerinin önünde boraya sarılacağımı bilemezdim.

Abimi gördüğüm an geri çekildim bora bu tepkime şaşırdı arkada olan Bi bana bir boraya bakarken işin ciddi yani çok şaşırmıştı ay görmeniz lazım hani çok sevindiğin bir şey okurda yüzünde sarsak bir ifade oluşur ya işte benim abim o ifadede ayarı bozuk makina gibi. Takılı kalmıştı hahahahaha.

Abim zaten benim onu sevdiğimi fark etmişti de bora sana bakmaz, bora sono bokmoz diyip duruyordu Allahın sevdiği kulu hahaha abim yanıma yaklaştı kulağıma fısıltılı bir şekilde borayla resmen bakışarak anlaşıyırlardı:

- abicim?

- efm ayaz abi?

- hayal mi?

- hayır gerçek abi.

- sarıldınız mı? ( yok abim öpüştük puhsahahhaha)

- yok sana öyle gelmiştir.

- sarıldık mı bora?

- bora?

-Bora?

- başka ne desin lan kız?

- Bora!

- efm abim yani kayın birader mi desek?

- Boraaaa!

- efm kom- efm kayın- ananı devreler yandı, efm ayaz.

- sussan mı?

- tamam ayaz.

- abi eve geçsek? Orda konuşsak, olmaz mı?

abim Bi anda bağırmaya başladı.

- lann siz ne ara ev alıp evlendiniz? Haaa sizden hızlısı mezarda hemm ben evlenmeden sen niye evleniyor Kız?

- e olabilir.

- haklısın olabilir abicim amk benimde devreler yandı hadi eve geçek arda konuşalım.

​​​​​​Ben ve bora aynı anda tm dedikten sonra abim güle oynaya benim eve geçti, ee Valla hemde oynaya oynaya eve geçti vayyy, oynaya oynaya güle oynaya kesinlikle bunun altında bir şeyler varrrrrr. şer olan abim yumuşak aklımda bir ihtimal var ammmaaaa evt kesinlikle gerçekten sevdiği var anlaşıldıııııı.

 

Eve geçtiğimizde abim keeşımızda oturmuş bizi de aiki azılı suçlu gibi seyrediyırdu boranın eli kolu sabit durmuyordu ki dikkatimi veremiyordum. Ya orda ya burada, ya belimde, ya saçımda, ya yüzümde, yada elimde olan elleri dikkatımı bozuyordu.

Abim boğazını temizleyip, burda olduğunu belli etti bora ise elimi tutup abime baktı ardından abim bir şeyler mırıldanıp Bora ile yanlız konuşmak istediğini söyledi ve bora anlıödan öpüp benim odama gittiler, bende kahve yapmak için malzemeleri çıkardıktan sonra yapmaya başladım ardından biraz zaman geçtikten sonra cezvede yaptığım kahveyi bardaklara ilave ettikten sonra abim onar odadan çıktı bende tepsinin üstüne bardakları yerleştirip abime ve boraya servis ettim.

Abim bu sefer benle konuşmak isteyince sadece bir bakışım yetti ona böyle ve ya zor zamanlarda anlaması için sadece bakma yeterli oluyordu, abim geldikten sonra görevlere katılacağımın iptal olduğunu söyledi sadece nadir zamanlarda olaya karışmaya izin vardı nedenini sorduğumda ise tek verdiği cevap boşuna 1 ay geçirmedik kızım demişti, bende pek takmamıştım abim bir anda anlamadığım Bi eşey yaptım masa ve bu kınan iki koltuğu çekmemiz istedi bizde ayağı kalkıp masanın üstüne koyduğumuz kahveden sonrada koltuğu çektik bir anda abimin bana yumruk sallaması ile bileğini tutup büktükten sonra kolunu sırtının arkasından sabitleyerek yüz üstü abimi yatırdık ve ardından koluna ve vücuda ağırlığımı verdikten sonra iş bitmiş demektir.

Abim serbest bırakıp ayığı kalktım çok hızlı davranmışım farkındaydım ama böylede olması gerekiyordu, abim yerden kalkıp :

- olum sen bu kızı neyle besledim lan benden bile daha kuvvetli hale gelmiş ve daha hızlı.

- askeri eğitim ayaz askeri eğitim verdiğim için söylediğin gibi hiç acımadım sert bir eğitim ile bu işi hallettik.

- bide aranızda anlamışsınız pislikler sizi!

- öyle deme güzelim.

- öyle deme güzelim. Bi anda kime bakacağımı şaşırdım abim ve bora aynı anda söyledikleri cümle ile gülmeye başladım, çünkü şu an abim ve bora bir birlerine el kol hareketi yapuordu görmeniz lazım ayy karnım mmm, gülmem şiddetlenince geri geri çekildim ayakta duramıyordum arkada olan kanepeye aniden düşünce sanki uçurumdan düşüyormuş gibi hissettiğim için çığlık attım istemsizce oldu ama. Yanıma gelip ne oldı gibisiyle bora yanım oturdu abim ise ayakta bizi izliyordu, koltuğu yerine koyduktan sonra bizde koltuğu düzelltik ardından masayıda hallettikten sonra oturduk bora yanıma oturmadan abim yanıma oturdu diğer tarafıma ise bora, ikisinin arasında kaldığım için böyle bir bunaltı gelmişti saate baktığımda 1 e geliyordu kahvaltı hazırlamak için kalktığımda kahvaltı hazırladım masaya yerleştirdikten sonra mutfakta olan masaya ardından akşam yemeği için ne yapabilirim diye düşünürken yumurta kırdığım sırada bir bardak aldım ama o bardağın yere düşüp parçalanması ile parçaları toplamak için eğilmiştim ve gözükmüyordum.

Abim ve bora korkuyla mutfağa baktıklarında eğildiğim için beni görmedikleri için herhalde ikiside bayıldım sanmiş mutfağa koşmaları ile beni yerde cam toplarken gördüklerinde güldüler, abim kapının önünden getirdiği süpürge ile kürekle kırık camları aldıktan sonra iyicene sardı ve ardından çöpe attı,

- Gücelim aklım çıktı be abicim zaten ufaksın gözükmüyorsun ie girmişsin masanın arkasına hiç gözükmeyince bayıldın sandık vallahi.

​​​​​​- Abi ne kadar kötüsün insan kardeşine kısa der mi?

​​​​​​- Demezmi?

- bence demz demez.

- tamam işte abim sen içini ferah tut kimsenin yapmadığını ben yapıyorum işte nettt kısasın.

Abimin bunu demesi ile hepimiz gülmüştük bende bir şaka amaçlı borayı kıskandırmak için abime göz kırptım yanı bana uy ve konuyu saptırma manası ile abimde göz kırınca rahatça kahvaltı yapmaya başladık bir yandan yerken bir yandan sohbet ediyorduk.

- abicim aklıma gelmişken söylim hani seni bu ilk okuldan liseye kadar sever bir çoçuk vardı hatırlıyor musun?

- hayır hatırlayamadım ne oldı ki?

- hani adı neydi ferzan mı fırat mu tam hatırlamıyorumm ama o burda çalışıyormuş asker olarak.

Bora ismi duyduğu an bakışları buz kesti elinde olan çay bardağını sıkıyordu eli yanacaktı yaaa.

- 1 dk o fırata bu fırat mı şaka yapma abi sırası değilll!

​​​​​​Su içecektim ki söylediği şey ile öksürmeye başladım bora hemn müdahale etmek için sırtımı sıvazla Dı ve su uzattı. ​​​​​

-evet abicim maalesef o.

Bwnde yorum ki bu niye bana wastaptan yazıyor numaramı nerden buldu da yazdı, sesli düşünmem ile bu sefer boranın boğazında kalması ile abim gülme krizine girerken ben müdale ettim ve su uzattım bota aniden ayağı kalktığı an telefonumu istedi bende verdim, şifresini bana sormadan telefonu açtıktan sonra fıratın numarasını engelledi ve bana geri verdi.

- Bu böyle kalacak lila!

- ama ayıp oldu şimdi engelleyince hem aynı yerdeyiz.

- başlarım ayıplarım ayıplarona lan s.... Mesinler kayıplarını.

 

 

 

 

Loading...
0%