Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15. BÖLÜM

@yaxarbyr

Ne kadar süre geçtiği hakkında hiçbir fikrim yok ama uyandığımda hastaneydim hareket etmek için vücudumu oynattığımda karnıma saplanan ağrı ile vaz geçtim sağ tarafımda uyuya kalan abim ve sol tarafımda bulunan sevgilim ile hiç bir şey hatırlayamadım biraz kendime gelmek için beklediğim sırada aklıma gelen olaylar ile kendimi unutup ani hareket ile karnıma baktığım anda o kadar kötü bağırıp dinlemiştim ki, bora yerinden fırlatıp bana baktı ardından abimde uyanınca soru dolu gözler ile karşılaştım ikiside ayağı kalmış aynı anda konuşmaya başladılar ağrıdan içim geçmesi ile bora hemen doktoru çağırdı.

 

 

Yani ne diye ani. Hareket ettim ki ben şimdi hay benim akıllı kafam ya doktor gelip ne olduğunu sorunca ani hareket ettiğimi söyleyince boranın ardından abim küfür savurdu haşdnx.

Doktor kontrolleri yaptıktan sonra uyandığıma göre artık 4 saat sonra taburcu olabileceğimi söyledi sadece biraz gözlem altında kalıp sonunda eve giyebilecektim.

 

4 saat boyunca kesintisiz abim onlar benim dinlenmem için yazlız bıraktıklarında, taburcu işlemlerini hallettikten sonra eve gittik. Yani lojmana abim işi olduğunu söyleyip yanımızdan ayrıldı, yaman ise beni için döner getirmişti bende onu yemiştim ardından kendimi biraz toparladıktan sonra bora başımdan bir saniye bile ayrılmıyor Du.

 

Kapının çalması ile kapıyı bora açmaya girri ben ise kanepenin üzerinde oturur pozisyonda kapıya odaklanmıştım kim olduğunu merak etmiştim boran kapıyı açtığında fırat ile karşılaşacağım aklım abimle gelmezdi bora fırsatı gördüğü an yumruğu indirmişti umut bayılana kadar vurmuştu, ve ben ne kadar yapma desemde yapmıştı.

 

 

 

Loading...
0%