Yeni Üyelik
17.
Bölüm

17. BÖLÜM

@yaxarbyr

Sabah uyandığımda kendime kahvaltı hazırlama için mutfağa geçip atıştırdım ardından mutfağı toparlayıp eve bakındım galiba yine sabah erkenden çıkmak zorunda kalmışlardı çünkü evde kimde yoktu.

İyi dinlenmeni vermiş olduğu enerji ile telefonumdan açtığım şarkı ile kulaklık takıp evi taparlmaya başladım saate baklafıpımda saat 3 e geliyordu.

İşimi yapmaya devam ettim evin her zerresini temizledikten sonra yorgunluk ve terden resmen mahvolmultum duşa giricek tim

 

Elimdeki eşyaları yerlerine yerleştirip kirlileri kirli sepetine attıktan sonra elimi yıkadım ve odama geçtim kıyafet aldıktan sonra banyoya geçip yıkandım ardından üstümü giyinip çıktım abim gelmişti, aç oöduphçunu söylediği için kahvaltıyı tekrardan hazırlamıştım.

Saate baktığımda neredeyse akşam oluyordu kahvaltıyı hazırlamayı bırakıp yemekler için malzemeleri hallettik ardından abi de bana katılmıştı yaptığımız manti ve salata ile masayı kurduk ardından yemekleri sermiştik ve geçip oturduk, borayı aradığımda ebe viraz geç geleceğini söylemişti.

 

Biz ymeke yedikten sonra biraz oturup sohbet ettikten sonra mutfağı toparlamak için yerimi aldım, mutfağı toparladıktan sonra kapının çalması ile abim kapıya uönelmşşti boranın gelmesi ile selamlaştoltak sonra bora gelip bana sarılmıştı ve ardından bora için masaya koyduğum yemeği yemeye başlamıştı.

Günüm olgunluğu ile kanepeye geçip oturmuştum ve ne ara uyuya kaldığımı hiç bilmiyordum beni kim kaldırıp yatağıma koyduğunu az çok tahmin edebiliyordum.

Loading...
0%