Yeni Üyelik
18.
Bölüm

18. Bölüm

@yaxarbyr

1 HAFTA SONRA

- HER ŞEYİN HAZIR OLDUĞUNA EMİN MİSİN ABİCİM?

- EMİNİM ABİ YAAA HADİ BİZİ BEKLİYORLAR!

NİŞAN İÇİN her şey hazırdı uzun zamanın ardından sevdiğim adam ile nişanlanacam bu beni çok mutlu ediyor.

Uzun bir yolculuğun ardından nişan için kendi aramızda yazptık, imam nikahı, resmi Nihah hepsi sırasıyla kıyılacaktı.

Nişan başlamıştı ve komutanlarla oluşan bu nişan güzel gidiyordu.

 

Nişanın ardından herkes evlerine çekildi bizde evimize çekildik artık nişanlıyım ve bir eşim vardı.

Nişanın verdiği yorgunluk ile odama çekilip kısa bir duşun ardından kendimi yatağı atmıştım ve en son hatırladığım şey ise boranın bana sarılması ydı

 

Sabah uyandığımda üzerime öküz gibi yatan kocam ile karşılaştım bir iki kere üzerimden atmaya çalıştım, bir kere daha denedikten sonra onu yatağın öbür ucuna yuvarladım derken görmeniz lazım ayağı fırlayıp eline verdiği silah şekli ile etrafa sallamaya başladı bunu görmemle öyle bir kahkaha attım ki bora sonradan bir ban abir elime bakarken daha komik gözükmesi ile daha çok güldüm.

Bora sonradan olanları kavramış olacak ki gülme dedi ama kendisinde gülmemek için kendini sıktığı ap açık ortadaydı yani ve sonra eğer seni yakalarsam pis ederim demişti bende korku ile yataktan düşücektüm üstüme gelmesi ile koşarak aşağıya indim borada peşimden gelmedi ile gülmekten önümü görmüyordum o kadar çok gülüyordum ki en sonda yere oturarak gülmeye başladım.

Bora yanıma çöküp çenemi tuttu ve yan çevirip yüzümü ısırdığı an çığlık attım acımıştı pislik heriffff! Diye bağırınca bunların öcünü sende yatakta alırım yavrum sen hiç merak etme deyince utançtan ve kızarmak belli olmasın diye boranı itip yerden kalktım bu sefer kahkahayı patlatan bora oldu.

Ona sinirli sinirli baktıktan sonra mutfakta kahvaltı hazırlamaya başladım, bora ise hülmesinin ardından duş almak için odaya çıkmıştı.

Kahvaltı hazır olduktan sonra borayı da çağırıp kahvaltıya oturduk.

Ben kahvaltımı yaptıktan sonra evi toplamaya başladım kocama tripliydim banane

Ev işlerini hallederken bora kahvaltısını yapıp çıkmıştı bak görüyor musunuz gönlümü bile almadan evden çıkı verdi öküzzzzzzzz hıhhh ona ben göstercem akşam

Ev işlerini ve mutfak işini hallettikten sonra saat baya geç olmuştu borayı beklemeden odama geçtim ve tlelfonla vakit geçirmiştim ardından uyuya kalmışım.

 

​​​​

Loading...
0%