Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@yaxarbyr

3. BÖLÜM

(İYİ OKUMALAR)

EVİMİZ

3+1 yani 4 odali bir yerdi salon, mutfak ve iki odadan oluşuyordu. Salon ve mutfak alt katta iki oda ise üst katta bulunuyordu. Bunu nasıl tuttuğu hakkında hiçbir fikirim yoktu ama tutmuş işte.

 

( ŞİMDİKİ ZAMAN)

- Yaaa abi vurmasana şu yastığı kafama davula mı vuruyon sanki yaaaa!!

- Hadi be kızım açlıktan öldüm lan açım be kahvaltı hazırlasan ölür müsün!!!

- sabah sabah sabah sabah yarebbi!!

- Ne sabahı abicim kafayı mı yedin yavrum saat öğlen nerdeyseeee!!!

 

Abimin bu sözü ardından yataktan fırlayıp telefona baktım saati görmemle abime sataşmaya başladım. Daha doğrusu o bana sataştı.

-Noldu abicim far görmüş tavşan gibisin!!

- Ya ayazzz abii neden uyandırmadın ya

Ben kendi kendime konuşurken abimi takmadan banyodaki işlerimi halledip çıktım abim ise çoktan aşağı inmiş ve kahvaltıyı önden hazırlamaya başlamıştı bende aşağı inip yardım etmeye başladım beraber kahvaltıyı hazırlayıp, ne varsa masaya dizdiktrn sonra güzel bir kahvaltı yaptık abim işinin olduğunu ve erken çıkması gerektiğini söyleyip kahvaltıdan sonra gelen telefon ile apar topar çıkmıştı ne olduğunu anlamayan ben ise işe koyulup mutfağı toparladım.

 

Mutfağın ardından telefona takıldım gizli ajanlık işlerini ve polisiyeyi sevdiğim için araştırmalar yaptım bir şeyler okuyup akılda kalıcı olmasıyla öğrendiklerimi aklım kazıdım. Saatin farkında olmadan araştırmaya dalmıştım abimin aramadı ile sıyrıldım.

ARAYAN (ARAZ ABİM)

- Aloo güzelim.

- efm abi.

- ne yapıyorsun bakalım?

- araştırma yapıyorum abi de sen neden aradın bşr şey mi oldu?

- yok abim bir şey olmadı da benim işler uzadı haberin olsun diye aramıştım.

- Amaaa abii bugün cumartesi ne işi olabilir ki öğle de kahvaltıdan gelen telefon ile apar topar çıktın zaten.

- çalıştığım lojmanda işim çıktı kızım ben ne yapabilirim biliyorsun ajanlık ve gizli işler.

- Anladım abi, anladım.

- Neyse beni çağırıyorlar abicim kapıyı kilitle ve sakın kimseye açma ben gelene kadar tm mı abim işim var ben seni sonra ararım!

Dedikten sonra pat diye telefonu suratıma kapatması ile lanet ettim. Telefonu koltuğa fırlatmam ile saatin 4 olduğunu fark ettim ne yani ben şimdi 3 saattir araştırmanı yapıyordum vay anasını.

 

Ne yapabilirim diye düşünürken evin çöp götürmesi aklıma geldi gerçi biz temizdik te işte toz moz filan ne olsun, Hemen işe koyulup ne varsa silmeye başladım camlar, pencereler, yerler bulşılar ve dolapları sildikten sonra terden geberiyordum. Bunu umursamayıp işe odaklandım.

 

Arada ne kadar zaman geçti diye saate bakarken yorgunluktan bitkin düştüm, sattin 7 olması ile birlikte ee o kadarda olsun evi pırıl pırıl etmiş odaya geçip kıyafetleri düzelttikten sonra kendim için kıyafet olarak siyah bir Tayt , iç giyimlikler ve bol bir tişört alıp duşa girdim.

 

Duşun vermiş olduğu rahatlık ve işin verdiği yorgunluk ile kendimi yatağım attım aklıma gelen şey ile telefonumu aşağıdan alıp odama geçtim çekmeceden aldığım şarj ile telefonu şarja takıp yatakla tekrar buluştum ve uyuya kalmam pek uzun sürmedi.

Loading...
0%