Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7 Bölüm

@yaxarbyr

Bir çok insanlar vücut titremesinin korku olduğunu dile getirirlerdi, benim vücut titremem ölü gördüğüm her beden üzerineydi bu bir travmaydı, NASIL MI?

 

Ben o arabada babamla beraber kaza geçiren kişiydim, sağ kurtulun kişi yine ben oldum, belki ben ölseydim kitabın başlangıç ve sonu daha güzel olurdu, yani ben öyle düşünüyorum.

 

Babamı kanlar içinde arabada görmüştüm ondan sonra zaten bilincimi kaybettim her seferinde kabuslarıma giriyordu ben artık Bu kabuslar dan korkan değil, bu kabuslar dan ders çıkarıp ayakta kalmak istiyorum ve bunu yapacağım. Ne kadar kötü olay yaşarsam yaşayayım ayakta durmayı başarmalıyım.

 

______

Gözlerimi açtığımda tanımadığım bir odada tek başımaydım buranın neresi olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, uzandığım yerden kalkıp kapıya yöneliyorum ki açılan kapı ile içeriye iri yari 1,83 boyunda bir beyfendi girdi kaliba komutandı üstüne giydiği takımdan anlamıştım.

- Uyanmışsın küçük.

- Burası neresi?

- burası benim evim küçük. Yanında olan telefondan abine ulaştık zaten sadece onun telefonu kayıtlı bide bir kaç kişinin telefon numarası.

- Ne zaman haber verdiniz?

- en yakın yarım saat oldu birazdan burda olur.

Aklıma gelen ile sordum :

- Sen osun demi yanlış numarasın komutan?

- Evt abin olarak aradığın aslında abin olmayan kişiyim ufaklık. Hafiften kırılan yanağı ile gözüm gülüşüne takıldı ne kadar öyle baktım bilmiyorum ama komutanın boğazını temizlemesi ile kendime geldim, yaptığım şeyin farkına varıp biraz kızardım.

 

Kapının tekrar açılmadı ile abimin geldiğini anladım attığı sert adımlar ve savurduğu küfürler ile içeri daldı benle komutanı görünce ilk başta beni süzdü yaram var mı diye ardından komutana selam verdi ve dışarıda biraz konuşmak için komutanı yanına çağırdı, gözlerinden okunan siniri her yerden belli oluyordu, abimin soğuk halleri işte asla pas vermezdi kimseye ama deli oluncada çıldırırdı tabikide. Bundan sonra bende abim gibi soğuk kanlı olacaktım buna kessin karar vermiştim.

 

ARAZIN ANLATIMI İLE

iş adamı olan karay beyin bizi fark ettiğinın farkında idik adamlarını etrafımıza salacağını biliyorduk bunun hepimiz farkındaydık ama bu kadar çabuk olabileceğini kimse düşünmemişti. Karay düşündüğümüzdende tehlikeli çıktı yaptığımız işte kendimizi ele vermek en büyük hatamızdan biriydi, kardeşimin tehlikede olduğunun farkındaydım ve bunu biliyordum eve geç dönecektim ve saldırı olabileceği hakkında düşünmemiştim.

Eve vardığımda gördüğüm manzara ile şoke olmuştum kapı aralıktı belimde olan silahı çıkarıp emniyetin açtım ve içeri girdim, hiçbir yere temas etmemeye çalışarak ve sessiz şekilde her yere baktım ama kimse yoktu, kimse yok, Lila neredeydi, ne oldu burda cebi de olan telefonu çıkarıp ekibi bulunduğum yere çağırdım, kardeşim ortalarda yoktu imarı iyiydi. Gelen ekip evi incelemesi ile hedefler kesinleşti kesinle istedikleri şey benim kardeşimdi hedef kardeşim ise zayıf yön bulunmuş demektir ve kız olarak kardeşimi kullanmak istediler.

Gelen telefon ile evden ayrıldım kardeşimin telefonundan aradığımı fark edince iyi olduğunu anladım bana atılan konum ile yarım veya bir saati içinde bindiğim arabam ile orda oldum, içeri girdiğimde sinir kat sayım tavandaydı sıraladıpom küfürler ile kapıyı çalıp açılır açılmaz içeri daldım gösterilen oda ile odaya girdim Bir yüz başı ve kardeşim ile karşılaştım kardeşimi süzdükten sonra yüzbaşına baş selamı ile konuşmak istediğimi dile getirdim.

- resmi davranmaya gerek yok bence ayaz.

- ne olduysa anlamanızı isyeceğim komutan.

Komutan ne olduysa ayak üstü anlattı ben ise soğuk kanlılıkla dinlemeye devam ettim, şimdi anlıyorum ki karay sadece saygın bir iş adamı olmakla birlikte, gizli olarak teröristlerle iş birliği yapıyor ve bizim bu adamı bitirmemiz gerekecek.

Yani birinin bana yardım etmesi gerekiyordu Lilayı bu konuda yiyecektim sadece çok az zamanımız var ve ne kadar çabuk eyitilirse o kadar iyi, öncedende kardeşimi bu konularda olaylara koydum ama iş ciddiye bindi anlaşılan onu korumak yerine yem olarak kullanacaktım tabi bu olayın kardeşimin haberi olacaktı.

Eyitmek için bir alana ihtiyacım vardı ve ben Lila için fazla yumuşak olurdum bunun için onu komutanın yanın bırakacaktım. Ben ise ajanlığıma bu sürede devam edip bilgi toplamak için sahte kimlik ve kılıkla sürdürecektim. Bu konuyu komutanla konuşmak için müsait bir zaman istedim ama ilk başta lila ile bu konuyu konuşmam gerekiyordu. Komutanla az buçuk açılan konularda konuştuktan sonra içeri döndük.

 

LİLANIN ANLATIMI İLE.

Her şeyin farkındaydım ne konuştuklarını az buçuk biliyordum ve bende abimin işinde ona yardım etmek istiyordum artık bende o guruba katılmak için her şeyi yapacaktım. İçeriye gelen komutan ve abim anlaşmış gibiler galiba abim yanıma gelip, iyi misin diye sordu, hafif baş salladım.

İkimizde aynı anda konuştuk:

Lila senle bir konu hakkında konuşmak istiyorum.

Abi senle bir konu hakkında konuşmak istiyorum.

İkimizde aynı anda konuşunca öncelik olarak abimin konuşmasını istedim.

- Bak lila uzatmadan konuya girmek istiyorum, biliyorsun ki yaptığım iş ajanlık ve biraz yardıma ihtiyaç var, bunun gizli olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz yani bir iş adamının terör ile iş birliği yapıldığı ortaya çıkınca işler karıştı ve uzadı anlaşılan gözler bizim üzerimizde, ve en çokta benim, seni istiyorlar senin benim zafı olduğunu biliyorlar ve seni elimden alıp koz olarak kullanmaya çalılacaklardır, ve bende tam olarak bunu istiyorum ama eyiitilmen gerekecek kısa bir süremiz var ve ben seni yanımda yem olarak kullanacağım....

Bunu duyduğumda biraz şaşırmıştım çünkü çok açık konuşmuştu gereken de buydu şimdi ise benden onay beklemesine gerek yorktu çünkü düşüncelerimiz aynıydı.

- kabul ediyorum abi biliyorsun Bi işlere çok meraklıyım yani bende bu işte çalışmak isterim, fikrimi önemseyip sorduğun için tşk ederim ama aklıma takılan bir soru var, ben nerde, ve nasıl eğitikeceğim?

- işte o kusmı bir telefonla halledeceğim merak etme bizim ajansta bir çok eğitim yeri var eğer orada seni eğitebilrisek eğiteceğiz ama senin bizim gibi sert eğitim alman gerekecek çünkü karşına çıkan adamlar zeki ve gayet gücü yerinde olan kişiler.

Hadi kalkalım yolda giderken kalacak yer ayarlarım sen dışarıda beni bekle ben geleceğim.

Abim bunu dedikten sonra dışarı çıktım arabanın yanında durup abimi beklemeye başladım, abim geldiğinde ise arabaya binip yola koyulduk yol boyunca teşkilatta yapmam gerekenlerden, sert olmam gerektiğinden ve gereği olmadıkça konuşmamam gerektiğini konuştu ben ise onaylayıp dinliyordum...

Geleceğimiz yere. Vardığımızda karşımda sadece küçük bir ev vardı ama gerisi yoktu anlamaz gözlerle abime baktığımda o sadece bana sırıtarak bakıyordu.

Bu evden daha önce bana hiç bahsetmedi aslında dışına kanmamak lazım arabadan inip evin içine girdik abim kütüphane gibi olan bu evin raflarına yöneldi tek ondaydı ama baya geniş bir alanı vardı, dışarıdan ev gibi görünen ama içi kütüphane olan bu evde kafam karıştı..

Abim kitaplardan birini çekince bir dolap yerinden oynadı ve kapı gibi açıldı karşımızda ise sadece asansör vardı, olayları yeni yeni kavrayan ben ise merakım giderek artıyordu, asansöre bindiğimizde tam 4 tane düğme var, abim kırmızı olana bastı ve kapı kapandı, yeşil olana bastığımda aşağı inmeye başladık ve bir yerden sonra asansör durdu ardından siyah olan düğmeye bastığında ise kapı açıldı...

 

Asansörden indiğimizde resmen yer altında karınca gibi bir alan yaratmış lardı ve emin olun ben burayı dışarıdan farklı girişli bir yer olarak görmeseydim inanın normal bir yer olduğunu anlamazdım.

 

Loading...
0%