Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8.BÖLÜM

@yaxarbyr

1. HAFTA

 

Tam bir haftadır vucudumu güçlendirmek için uğraşıyorduk biraz zayıfım ve bunun getirdiği sorunlarımla uğraşıyordum. Her sabah saat 6 dan akşam yediye kadar çalışmak fazlasıyla ilk günler yordu Ama sonradan yavaş yavaş vucudum alışmaya başladı. Sadece ağırlık çalışıyorduk tabi ayazla beraber birimiz zarar görene kadar dövüşüyorduk işin zor kısmı ise yaralanan hep ben oluyordum.

 

 

Kabul ediyorum bu iş zor her sabah aynı saate akşama kadar kavga ve gürültü insanı yoruyordu ama bunun karşılığını alacağımı çok iyi biliyordum önümüzdeki haftada askeri eğitimle devam edecektim zaman zaman kurulan oyunlarda oynayacaktım silah eğitimi vb. Şeyler için ise komutan ile iletişime geçeceğim söylendi bana......

 

 

________

 

 

1. Hafatada iyi çalıştın lila unutma karşındaki senin abin değil bir eğitmenin olarak düşünmelisin sakın ama sakın duygularınla işini karıştırma karıştırırsan o zman kaybedersin bunu asla unutma biz göremesekte güçlendiğinin farkına varmalısın.

 

Abimin söylediklerini çok iyi dinliyordum ama bir yandan dinleyip parkur tamamlamak çok zor oluyordu, giderek parkurlar sayesinde hızım artıyordu parkuru tamamladıktan sonra masanın üzerinde bulunan suyu alıp içtim bu pazar günü abim dinlenmemi istedi bende onayladım, ama akşama komutanın yanına gidecektik ve orada eğitimim devam edecekti, hem işi ile hem benle ilgilenmesi nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu ama çok sıkı çalıştığım için en kısa sürede gelişeceğimi biliyordum. Aklıma gelen şey ile düşüncelerimden sıyrıldım çevirdiğim yanlış numaraya yani komutana mesaj yazacaktım canım sıkıldığı için değil tabikide hem teşekkür etme fırsatı bulamamıştım bende tşk ederim. Aklıma gelen bu müthiş fikir ile hemen işe koyuldum son aramalarda silmemiş olduğum numarayı hemen "komutanım" olarak kaydettim.

 

Wastaptan hemen mesaj attım aslında biraz kararsızdım ama bu adam benim olmalı bence hahahha yoksa başkası kapar hahaha ne diyorum ben ya allahım aklım gitti.

Komutanım'a (çevrim dışı)

- iyi günler komutan bey. (silindi)

- beni kurtardığınız için tşk ederim (silindi)

- Nasılsınız (silindi)

 

ne yazıcam ben ya şimdi öyle başlasam olmuyor, şöyle başlarsam olmuyor yazdığım şeyleri silip silip durdum ne yapacağım ben şimdi konuşmayı başlayamıyorum da nasıl, konuşmayı nasıl başlata bilirim diye düşünürken telefonuma gelen mesaj bildirimleri ile kalbimin ritim hızı değişti resmen, ya ya abimdir demi yani başka kim olacak ki, deni yani.

Yanıma bıraktığım telefonu elime alarak wastap'a girdim gördüğüm mesaj ile ne ara ağzım yırtılırcasına güldüğümü bende hiç bilmiyorum gelen mesaj komutandandı.

 

Komutanım :

- Neden mesaj yazıp yazıp silmişsin ufaklık?

- Ne oldu yoksa heyecandan yazamadın mı?

- Ne o aktifsin ama cevap vermiyorsun güzelim olmaz böyle.

- hemm sen ne yazdın öyle söyle bakayım?

 

Mesajları okurken anlamadığım heyecan bedenimi sarmıştı.hemen kendime gelip doğru olanı söylemeye karar verdim.

Ben:

- şey aslında ne yacağımı bilemeden mesajlar arasında kararsız kalıp, yazıp sildim de.

- Rahatsız ettiysem kusura bakmayın komutan bey isterseniz yazmam aslında size tşk etmek için yazmıştım da biraz geç oldu ama.

 

​​​​​​Yazması için bekledim ama yazmadı bir 5 dk sonra tekrardan mesaj gelince telefona geri döndüm.

 

 

Komutanım :

- ben bir komutanım ve işimin gereğini yaptım.

 

Bunu dedikten sonra çevrim dışı olmuştu ne olduğunu anlamadan görüldü atıp çıkmıştı komutan tabikide işi vardır. Neden yazdım ki sanki soğuktu bana anlamdım ki ben kendi kendime konuşurken Bi anda karşımda olan komutanı farl edemedim ne ara geldi ne zaman geldi hiçbir fikrim yoktu. Ayağı kalkıp şaşkın ördek yavrusu gibi bakakalmıştım

-komutanım? siz ne ara geldiniz?

 

abimin sorusu ile arka tarafa baktım komutanın arkasında yani, komutan abime dönüp selam verdi ve beni almak için geldiğini söyledi

 

- araz Lilayı almak için geldim buralara pek güven olmaz ve güvenliğini sağlamak amaçlı onunla ben ilgilenmek istedim.

 

- anladım. Abim sende hazırlan yanına bir kaç parça eşya al ben görevden dönene kadar bora beyin(komutanın) yanında kalacaksın.

 

- Tamam abi. Dedikten sonra komutana bakmadan hemen hızlı bir şekilde ortada olan eşyalarımı bir çantanın içinde olması ile uğraşmadan aldım dağınık olduğu için ağırlaşmıştı bende sinirden bütün eşyaları boşalttım küçük bir. Ses yankı yapmıştı.

 

Abim onları hiç takmadım çünkü şu an bana garip garip bakıyorlardı ben elbiseleri katlarken her şeyi hızlı bir şekilde yerleştirdim Allah kahretmesin ki çantayı boşaltırken iç giyimler den biri yan tarafa uçmuştı salak kafam mm hızlı bir şekilde iç giyimliği aldığımda abilerin olduğu tarafa gözüm kaydı ki komutan elime bakıyordu içimde fırtınalar koparken hızlı bir şekilde elimdekini çantaya koydum ve eşyalarım tamamlandı.

 

Ne yani bakmasa ölür mü utançtan yerin dibine girdim komutanın ayaklanması ile elimdeki çantayı almak istedi ama vermedim vermem ede gerek yoktu ben taşıyabilirim.bir kaç eşya unuttuğumu hatırladım genelde çantamın yanımda eldiven ve bilekliklerimde olurdu küçüklükten beri kendi yaptığım kedi gözü tezbihide ile bileklik yapmıştım ve bileğimden çıkarmazdım.

 

Abim çoktan burdan çıkmış ben ise durdum eldivenin içine girmiştir herhalde diye düşünüp gizli yerden asansörle çıktık. Asansörde komutan bana hiç bakmıyordu ben ise aklıma gelen o olaydan sonra yüzüne bekmaya utanıyordum. Evden çıkıp arabalara bindik abimi bıraktıktan sonra benle komutan yanlız başımıza kaldık uzun bir yol muydu acaba buraya yakın mıydı nereye gidiyorduk? Aha unutmuşum ya offfffff.

 

 

Telefonumun çalması ile ikimizde aynı anda birbirimize baktık adının bora olduğunu öğrendiğim komutanla sonra telefonumun ısrarı ile kim olduğuna baktım yabancı bir numaraydı telefonu alıp açtım.

 

Arayan yabancı numara :

- alo kimle görüşüyorum acaba? Diye bir soru yöneldi bana.

 

 

 

 

 

Loading...
0%