Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@yaxarbyr

YAZARDAN

Merhaba arkadaşlar iyi okumalar kitabı gözden geçirdiğimde, yazım yanlışları gördüm ve onları toparladım.

Eğer yazım yanlışını çok görürseniz veya kafanıza esmeyen yerler varsa o yerler, olursa lütfen çekimeden yorum yapıp düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

 

Ve yeni bölümler gelmeye devam edecektir eiiösen geldiğince yeni bölümler atmaya devam edeceğim.

​​​​​*

 

 

 

(İYİ OKUMALAR)

​​​​​​İçine nnodleyi lk okul yıllarında hep karşılaştığımız abim dediğim, abimin arkadaşıydı sesinden kim olduğunu anlamıştım.

-alo ben fırat beni hatırlayamadım mı lila.

-hatırladım abi sen fırat abisin abimin arkadaşı olan.

-aynen öyle güzellik.

Ben telefonda fırat abi. İle konuşurken çoktan varmıştık komutanla beraber asansöre bindik ardından bir kapıda durdu ve anahtarla açtı ardından beraber içeri girdik burada kalacaktım hem güvenliğim için hemde alacağım eğitim içindi.

İçeriye girdiğimizde işimin olduğunu söyleyip çoktan telefonu kapatmıştım.

Komutan ise işinin çıktığını bir şey olırsa karşı lojmanda kaldığını söyleyip gitti, neden bu kadar soğuk bu adam, adam remesn yaşlı bunak hahhaa aklıma gelenler ile kendi kendime güldüm.

Geldiğimiz yer mutfak, salon ve odadan oluşuyordu 2+1 Bi yer. Benim için gayet uygun bir yer ve sevdim bu yeri odaya geçip hemen elbiselerimi dolaba yerleştirdim ve ardından hızlı bir şekilde duş alıp iç giyimler ve şort ve atlet ile yattım yatağıma abim 1 aya yakın gelmeyeceğine adım gibi emindim o adamı kafaya çok takmıştı kesin olarak o adamı öldürecek bence. Bu düşünce ile uyuya kaldım.

________

Alışkanlık olduğu için saat 6'da kendi kendime uyanıyordum telefonuma baktığımda şarjı bittiği için baş ucumda bulunan komidinin üstünde şarja taktım biraz bekleyerek ardından banyoya geçip elimi yüzümü yıkadım odadan çıkıp sarsak sarsak adımlarla yürüdüğüm için yere kapaklandım gözlerim ağrıdığı için zar zor açamıyordum gözlerimi gözlerimi.

 

Yere düşmemle bir ses çıkıvermişti o kadar komik bir şekilde düştüım ki inanın kendime gülüyordum, acıktığım için mutfağa yöneldim ama erzak yoktu acaba buralara yakın bir yer var mı diye düşünürken kapının alacaklı gibi çalması ile bu saate kim ki, kapıya yöneldim. Kapıyı açtığımda karşımda komutan ve erzak poşetleri vardı komutan onları almakla uğraşıyordu konulurken lafı yarıda kesildi;

- Lila bunlar erzaklar dün acil işim çıktığı için erzak hakkında bilgi verememiştim bende-

Kafasını kaldırıp poşetleri kaldırdığında bende üstüme baktım komutanla aynı anda "siktir" Dedik ben ise hemen kapının arkasına geçtim.

Komutan kafasını etmiş konuşuyordu ama şu an kendime saydırıyordum neden dikkat etmedim ki offfffff.

Efm çok özür dilerim ben şey üstümde bunlar olduğunu unuttum.

-sen en iyisi o kapının arkasından çıkma kapıyı açta eşyaları ben taşıyayım gören olursa seni o halle yakışık kalmaz lila.

Komutanın seni sert ve soğuk çıkmıştı bende hemen odaya geçtim o bıraktıktan sonra çıkardı zaten. Neden dikkat etmedim ki, seside çok soğuk çıktı sanki düşmanıyım alla alla ya istemsizce oldu ya Valla offff..

Kaonın kapanma sesi ile bende odadan çıktım komutan poşetleri bırakıp çıkmıştı, ben şimdi bu adamın yüzüne nasıl bakacam ya. Ne kadar ayıp ettim ben şimdi ne etçem.

Şunu düşünmeyi bırakıp işe koyulsam iyi olacak yoksa açlıktan bayılacaktım, mutfağa girip getirdipi erzakları. Dolaplara yerleştirmeye başladım, erzaklar dan fazlasıyla evde bulunsun diye almıştı bu adama Derek borcum katlanıyordu nasıl ödicektim ki

Erzakları yerleştirmeyi bitirdiğimde yemek yapmak için tezgahta bıraktığım nodleyi sıcak su yardımı ile pişircektim, kaynatçaktım yani yapılışını unuttum resmen.

Bir küçük tencere çıkartıp iki bardak su ilavesi ile ocağa koydum ve ardından altını açıp İçine nodley koltuğa oturdum suyun kanadığını anladığımda baharatlarını koymak için ayaklandım baharatlarını ekleyip iyicene karıştırınca tabağa koyup ekmek ile beraber bulunan masanın üzerinde yemeye başladım, yemeği yedikten sonra telefonumu almak için odaya geçtim telefonumu aldıktan sonra şarjına baktım tam dolmuştu.

 

Telefonu açtığımda ise mesajlar ve aramakla karşılaştım.

Wastaptan 5 yeni Mesaj

3 cevapsız çağrı ve ardada gelen mesaj sayısı.

İlk başta kimin aradığına baktım beni abim, ve fırat abi aramış. Hemen abimi arayıp bulaşıkları yıkamaya başladım çalan telefonun ardından kimse açmayınca bende sataşmak için wastapa girdim.

Bilinmeyen numaradan genelen mesajlar ile ilk başta numarayı kaydettim fırat abi diye ve ardından mesajlara giridim.

Fırat abi ;

- Günaydın güzellik uyandın mı?

-anlaşılan yatıyorsun iyi iyi.

- aradım ama telefonun kapalıydı iyi msin?

- Telefonu açınca

- bana haber ver olur mu.

Ben :

- Günaydın fırat abi merat ekme bşr şey olmadı sadece telefonum kapalıydı iyiyim.

​​​​​​Attığım mesajın ardından Komutanım dan bir yeni Mesaj olduğunu görünce hemen komutanın mesajlarına döndüm.

Komutanım :

- aktifsin?

Ben: 

- olamaz mı?

Komutanım :

-hayır o yani genelde aktif olmazsın ondan.

Ben:

- anladım, bende fırat abi ile konuşuyordum merak etmiş beni.

Komutanım :

- fırat mı?

- o kim lila?

- Abi demek.

Ben :

- evet komutanım abimin arkadaşı olur kendisi bende ilk başta tanımadım ama sonradan aklıma geldi.

Komutanım :

- anladım.

Ben :

- bugün eğitim yok mu efendim?

- iyiki varsınız (silindi)

Komutanım :

- ilk olarak yazdığını silme lila

-ikinci olarak bana bora diyebilirsin.

- çekinme ufaklık (;

Ben :

- tamam bora abi.

​​​​​​Komutan :

- Abi mi?

- o kadar küçük müsün sen?

Ben : 

- ben 18 yaşındayım ayaz abim ise 20

- senin yaşın kaç komutanım?

Komutan :

​​​​​​- demek 18 hımmmm.

- ben abinden büyüğüm, küçüğüm (;

Ben : 

- Kaçççç?

Komutan (çevrim dışı)

​​​​​​Off neden cevap vermeden gitti ki şimdi merak ettim neyse aynı yerdeyiz öğrenirim mutlaka. Şimdi biraz dışarı çıkmaya karar verdim üstümü değiştirmek için odaya geçtim elime gelen içi pamuklu siyah bir Tayt ve kırmızı bir kazak ile çıkıcaktım havalar soğumaya başlamıştı.

 

Dışarı çıktığımda komutanın sesi işitiliyordu her yer asker vardı ve bir kaç komutan, ilerleyip boranın yanına geçtim şimdi mesajımı neden yanıtsız bıraktığı ve göremediği anlaşılmıştı biraz kargaşa çıkmış ve onlarla uğraşıyordu, bende komutanı izlemeye başladım taki aramadan "lila" diye çağıran fırat abiyi duyana kadar komutanın bana bakması ile bende arkama baktım arkadan yanıma gülerek gelen bir asker vardı ama kim olduğunu çoktan çözmüştüm ama asker olmasını beklemiyordum demekki görüşmekten kastı buydu aynı yerde olduğumuzu öğrenmişti.

 

Arkamda hissettiğim dev beden ile boranın yanıma geldiğini anladım ve onun varlığı bana huzur veriyordu bunu kabul ediyorum, fırat abi borayı görmesiyle yüzü düşmüştü neden böyle oldu hiçbir fikrim yoktu ama boraya baktığımda ruhsuz taş gibi fırata kenetlenmişti, kendine gelmesi için kolumla onu hafifçe dürttüm bu hareketim ile bana daha çok yaklaştı, ben ise fırata dödğm o ise bana bakıyordu.

- görüşmeyeli çok güzelleşmişsin.

- ee şey tşk ederim sende çok şey - boranın bana olan yakınlığı aklımı karıştırıyordu ve kalbimin hızı oldukça değişmişti konulmaya devam ettim. Baya değişmişsin ya hiç tanımadım bakıyorum da iyi çalışmışsın.

- askeriz tabikide bu kadarda olsun lila görüşmeyeli uzun zman oldu be güz-

Konuşmasını bölen bora oldu.

- hayırdır asker?

- efm ben Lila için şey ettim, şey oldu ne oldu amk

- bir komutanın yanında asla küfür edilmemesi gerektiğini bilmen gerekiyor asker yoksa olacakları çok iyi biliyorsun.

Ne oluyordu ya bu gerdin hava da neyin nesi aklıma gelen fikir ile boraya döndüm.

-bora bey.

- efm lila.

​​​​​​- şey ya beni biraz burası hakkında bilgilendirir gezdirseniz olur mu.?

amacım bu gergin havayı dağıtıp onları uzaklaştımaltı Ama daha beter ettim sanırım çünkü lafa fırat abi atlamıştı.

-ben seni gezdiririm istersen istediğin yerede götürürüm lila.

- lann oğlum sen ben misn lan bana sorulan soruya atlıyorsun atlama fırat sana ne oluyor amk kız bana sordu lan!

- fırat abi tşk ederim ama ben bora beye emanetim ve seni fazla tanımıyorum bora bey baş komutan olduğu için buraları daha iyi biliyordur beni gezdiren de bora olacak yinede tşk ederim düşündüğün için ​​​​​​.

Ben bunu derken bora ise hızla yanımızdan uzaklaştı askerlere olan sinirini bizden çıkarıyor bu adam arkasından ancak koşarak yetiştirdim yaşlı bunak resmen füze gibi uçuyor mübarek, arkasından gittim en sonda bir yerde durup sigara yaktı bende yanına ulaştım..

- neden bu kadar sinirlisin komutan?

- o it herif sana yaşıyor farkında mısın lila?

- yavşamak! Ama ben on abi diyorum farkındaysan komutan.

- ama o seni bir kardeş olarak görmüyor farkında değil misin sen yoksa annen baban sana fazla ilgi vermediği için mi böyle erkeklerden ilgi istiyorsun lila?

son dediği şey ile resmen dondum kaldım, sinirden gözlerimin dolmasına engel olamadım bende sakinliğimi korumaya çalışarak başladım.

- Annem ve Babam yokkk! sesim sandığımdan yüksek çıkmıştı kolay gelsin komutan bey! Diyerek yanından ayrıldım.

​​​​​​

 

 

 

 

​​​​

 

 

​​​​​

​​​​​​

​​​​

​​

Loading...
0%