Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. BÖLÜM

@yaxarbyr

KARANIN ANLATIMI İLE

Sara için çağırdığım doktor bütün gece boyunca Saranın ateşini düşürmeye çalışıyordu, ne yaptıysa ol adı ateşi bir türlü inmidordu çıldırmak üzereydim, o böyle yatakta cansız bir şekilde yatıp her soğuk bez koymalarında inleyince, erkek doktor çağırdığıma pişman olmuştum benden başka kimse onun o naif sesini duymasını istemiyordum...

Sabah canlı canlıyı ne olduda böyle düştü hiçbir fikrim yoktu, ateşi olduğu için üstünü çıkarmıştık ve o kavisli beli ve her şeyi ile karşımdaydı sadece üstünde iç giyimlikleri vardı, her seferinde rüyasında annesini sayıklaması ve gördüğü kabuslar yanlış düşünmüyorsam ateşini tetikliyordu, havle geçirmekten her seferinde kıl payı ile kurtuluyordu, ara sıra gözlerini aralasada kabuslarım etkisi ile tekrardan uyuya kalıyordu kızaran ben beyaz yüzü ile insanı baştan çıkarıyordu...

Geçmişinde yaşadığı ne varsa kabusları olmuştu babasına vurma dediği ile şiddeti anlamamakta mümkün değildi, bazen gülüp bazen ağladığı bu karma karışık rüya ve kabusları dinleyerek içim acımıştı doktor ilacı verdikten sonra rahat bir uyku çekebileceğini söyleyip evden çıkmıştı ve çıkmadan önce ise içtiği bir şeyden etkilenmesinin ardından kusması ile bu hale girmesinde içtiği şeyin yan etkisiymiş, bütün zehri ol masada bir çoğunu kusarak attığını söylemişti..

Ben ise duyduklarımın şoku ile deli olmuş bunu yapanı bulmaya gitmiştim çünkü gece tek içtiği şey ona getirdiğim içecekti, evden hızla ayrıp yamana haber vermiştim.

2 saat sonra ;

- eğer ölmek istemiyorsan cevappp verrr lannn!

- karımın içeceğine kim zehir koyduuu laannnnn!

- Ne oldu karın hasta mı oldu kıyamam yatakta okşasaydın onu karannnn.

Adamın verdiği her cavapla yüzüne yumruk atıyordum madem cevap vermeyecekti, yamanla bu işi sonlandıralım.

- yaman!

- hazır karan.

Yamanın ketirdiği kızgın demir ile adamın tam kalbinin üzerinde kızgın demir ile çok güzel iz çıkaracaktım.

- abi etme abi kurbanın olayım etme! Demiri hızlı bir şekilde yanaştırdım yavaş yavaş yakmaya başladım ardından :söyleyeceğim umutttt! Aaaaaaaa umut yaptıııııı!.

İsmi duymama birlikte o kadar çok öfkeliyim dim ki bayılana kadar adama batırdım ardından telefonumun çalması ile telefonu açtım.

- Abi nerdesin?

- sara kabuslar görüp bağırmaya başlıyor sakinleştiremiyorum abi çok ağlıyor doktoru çağırdım birazdan burda olur ama saranın sana ihtiyacı var.

Telefonu kapatarak hızla mekandan çıkıp arabaya bindim yaman işleri halledeceğini söyleyip umutu aramaya çıktı bende sevgilim yanına gidecektim. Arabanın hızını düşürmeden sürmeye devam ettim hızlı sürmeden dolayı eve varmaya çok az kalmıştı eve vardıktan sonra arabayı bahçeye park ettikten sonra hızla içeri girdim merdivenlerin ardından odaya vardığımda saranın sayıklayışları devam ediyordu doktor ilaç verdikten sonra hızla elinden tutup sakinleştirmeye çalıştım saram kendine geldikten sonra yani sayıklayışları durduktan sonra doktorla bir kaç birşey konuştuktan sonra yanımızdan ayrıldı ela ise adamı uğurlamaya gitti.

 

Pencere önünde duran tekli koltuk ile saranın baş ucuna getirdim ardından hızla oturdum umut itini bulduğum yerde öldüreceğime yeminliydim artık düşüncelere dalmışken sadece sarayı izliyordum karanın sarası bunun ardından artık ona evlenme teklifi ile karım olacaktı kimse saraya dokunmaya aktı bu saatten sonra asla izin vermeyecektim!

__________

Sabah 6'ya karşı uyandığımda midemin hafif yanması ile ve sussuz kalmamla birlikte su almak için hareketlendim baş ucumda uyuya kalan karan ile karşılaştım elimi sımsıkı tutmuştu elimi çekmeye çalışsamda ilk başta beceremedim ardından yavaşça elimi çektim, ayaklanıp odadan çıktım ve merdivenlerden inip mutfağa geçtim dolabı açıp lana kana su içtim, başımın dönmesi ile tezgaha tutundum merdivenlerden gelen karanın sesi ile irkildim "saraaa güzelim!". , karan?

Karanın bakışları etrafı tararken benim gözlerimle kesişti, hızla yanıma gelip bana sıkı sıkı sarıldı ardından yüzümü avuçları arasına alıp yüzümün her yerini öpmeye başladı,

​​​​​- k-

- kara-

- karannnn nefesim kesildi ya Bi dursana.

- güzel sevgilim, uyanmışsın seni kaybedicem diye çok korktum aşkım.

Beni kendine çekip hızla sımsıkı sarıldı bende ona sarıldım ardından beni kucağına aldı ve odaya götürdü benimle beraber yatağa uzandı, başını göğsüme koydu ve beni sımsıkı sardı uykum olmadığı için bir süre bekledikten sonra tekrardan uyuya kaldım...

 

​​

 

Loading...
0%