Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13.BÖLÜM

@yaxarbyr

Yaptığım türlü işkenceleri ardından it herifin acı bağorışları boş olanda yankılanıyordu, yağma diye ne kadar haykırsada karan devam ediyordu...

YAZARIN ANLATIMI İLE

Karan evden ayrıldığında beri sara karanı çok merak ediyordu neden öyle aniden çıkması işinin olduğu anlamına geldi diye düşünmüştü, sara ela ile ne kadar takılıp konuşsada aklı karandaydı.

Sara karana be kadar mesaj atsada mesajlarının hiçbiri görünüyordu, sara bu duruma hem sinir olmuş hemde bu işin ne kadar önemli olduğunu sorgulamıştı.

Saranın en sonda aklına gelen fikir ile aramaya kalksa da telefonun açık ve çalıyor olmasına karşın hiçbir cevap alamamıştı.

KARANIN ANLATIMI İLE

Bütün sinirimi umuttan çıkarmam ile artık adamlarım kollarımdan tutup beni çekmeye çalışıyorlardı ama beceremiyorlardı, yaman önüme geçip beyim yeter öldüreceksiniz siniriniz hakim olun! Bağırmasının ardından kanlar içinde olan tişörtümü görünce umuta baktım artık tanınmayacak haldeydi.

Eğer burda kalmaya devam edersem onu öldürecektim burayı kilitlemelerini ve kimsenin giriş çıkış yapmasını istemiyorum! Bir şey olursa bana haber verirsiniz eğer burda kalmaya devam edersem bu adamı öldüreceğim! Hızla mekandan ayrıldım yamanda işleri halledecek ve ardından bana katılacaktı, arabaya binip evin yolunu tutmamla şebekenin çekmesi ile telefonum çıldırmış gibi bildirim vermeye başladı.

Sevgilim :

- Karan neden apar topar çıktın (1:18)

​​​​​​- Karan (1:28)

- Neden cevap vermiyorsun ki (2:10)

- anlaşılan işin çok önemli sen en iyisi işinle ilgilen bitince yazarsın yada yazmana da gerek yok sen bilirsin (3:1)

- Bak seni merak etmeye başladım aradım ama ulaşamadım sen iyi msin (5:10)

- işin her neyse iyi çalışmalar karan! (5:10)

Siktir ben sara'ya haber vermeyi unutmuştum arabayı daha hızlı kullanıp eve vardım arabadan çıktığımda korumaların üzerimde olan bakışları ile üstüme baktığımda itin kanı ile kirlenmişti üstümü çıkardım ve korumanın kapıyı açması ile eve girdim ama evde kimse yoktu arkamdan baranın seslenmedi ile:

- efm 

- Ne oldu baran?

- efendim şey sara hanım ve ela hanım evden çıktılar bir süre oluyor size haber vermemi istediler aslında kendileri haber verecekti ama size ulaşamayınca ikiside sinirle evden çıktılar.

- Yanlarında olan korumaların numaralarını bana getir baran!

- efendim şey hiç bir korumayı yanlarında istemediler efendim ama biz takip ettirdik şu an bir bardalar efendim.

- Ne demek KORUMA YOK LANNN siz beni sinirden öldürmeye mi pılan kurdunuz! Bana o barın hemen yerini bul arabayı hazır et benden habersiz nasıl giderler lan ya başlarına bir şey gelirse!

- ben arabayı hazır edeyim efendim sizde üarünüz-

Sinirle odaya çıkıp kısa bir duş aldım ardından hiç bekleme yapmadan giydiğim lacivert takım ile hızla evden ayrıldım arabaya bindim batan beni bulundukları bara getirdi, hızla arabadan inip içeri girdim.

Bara girdiğimde gördüklerim ile şoka girdim ilk defa barda kadınlar için ortam yapmış erkekler ise oturup izliyordu hemde alkışlayarak içeri etrafta sara ve elayı arıyordum ortada delice dans ediyorlardı. Yanlarına gidip saranın kolundan tuttum sara ilk başta korktu beni görünce umursamayıp dansına devam etmişti sanırım biraz içmişti.

 

SARANIN ANLATIMI İLE

Ela ile karandan haber alamayınca korkmamam gerektiğine beni ikna ettikten sonra biraz olsun eğlenmek için bara gitmiştik barda istediğim şarkıya ikna ettikten sonra oynamaya başladık erkekleri oturtup eğlenmeyen kadınlarıda eğlendirmeye başladık ve aştığımız şarkı :

Buydu ve ardından herkes eşleri ile beraber dans etmeye başlamıştı ardından kadınlar oynarken erkekler alkışlama başladı bizde sahnenin ortasında oynamaya başladık, ardından kolumu tutan biri ile yerimden sıçradım resmen hızla baktığımda karan olduğunu fark ettim onu takmadan oynamaya devam edince, ela bizi fark edip yanımıza geldi, ardından bardan içeri giren yaman da yanımıza doğru ilerledi karan beni kucaklayıp alınca çığlık attım, kapıdan dışarı çıkana kadar herkes baktı ve gülmeye başladı bize ardından yamana "yaman elayı halledersin" yaman elayı da alınca bardan çıkıverdik beni arka koltuğa alan karan ile kendisinde oturdu yanıma ve beni kucağına aldı ona hiç pas bile vermiyordum, yaman ile elada öne bindiler ben ise yamana sinirli sinirli bakıyordum yaman ise arabanın içinde kahkaha atmaya başladı:

- yavrum şöyle bakmaya devam edersensonu hiç iyi olmaz.

- sen bana bir şey yapamazsın karan hıhhh! İçtiğim içkinin etkisi ile zor konuşuyordum v eilk defa içmiştim beni çok etkilemişti şu an boğaya bile kafa tutabilirim.

- emin misin güzelim sana en güzel şekilde yata-

- aaaaaa tabiii ailelere vayyy buğdaaaaa!

Elanın karılık konuşması ile gülmeye başladım konulunca jers ve mimikleri o kadar komikti ki gülme krizine girdim ardından elada gülmeye başladı.

- ​​​​elaa?

- hıııı

- ama nasılda coysturyduk demiii!

- hahhaa yenge

- hıııı

- içkiyi fazya kaçıymışızzz!

Hahahhahahaahaaha ikimizinde arabada attığı kalhkalarlar ne ara eve geldik farkında bile değildik yaman elayı odasına götürürken elaya göz kırptım ela ise " yengee o iş mendeee merayakkk etmeee!" herhalde Yamanın son olarak kenardan elaya bakarak güldüğünü gördüm yaman beni odasına getirmişti neden ki :

Yaman üstünü gözümün onünde değiştiriyordu merak etmeyin iç giyimlikleri vardı hahaha. Kafamın yerine gelmesi ile çığlık attıktan sonra gülmeye başladım.

- Yaman.....!!!

- hahahhahhahha

- Ne oluyor amk bu içki seni çok çarpmış anlaşılan bundan sonra sana içmek yok!

- sana neeee içerim yaaa bennnn!

- içemezsin diyorsam içemezzsinnnnnn!

Karanın üstüne şort ve tişört ile yanıma geldi. Bütün kasları belliydi ne yaptığımı bilmeden aniden karanın dudağını öptüm karan ilk başta afallasada daha fazlasını istemesi ile daha şiddetli öptü uykumun ağırlaşması ile dudaklarından ayrılıp kendimi yatağa attım karan ise yanağıma bir öpücük bırakıp yanıma uzandı ve onun verdiğigüven ile uyuya kaldım.

 

​​​​​​

​​​​​​

Loading...
0%