Yeni Üyelik
14.
Bölüm

14. BÖLÜM

@yaxarbyr

 

Sara uyanmadan sabah erkenden yanından ayrıldım, bugün için çok iyi planlarım vardı, artık onu karım yapmak istiyordum zorunsız bir şekilde her şey devam ederse çok iyi olacaktı.

 

Sabah uyandığımda giydiğim takım ile saraya nişan için elbise ayarlamaları için mağazalarda beğendiğim en iyisini aldım ardından nişan için bir bölge seçimi ile ilgilendim ardından bir cafede kahvaltı yaptıktan sonra korumalar verdiğim görev ile her bir ayrıntısına kadar nişan için organizasyonu ben yapacaktım.

 

Ve tabikide elada da yazdım isteyerek değişiklikler yaptıktan, organizasyon işlerinden pek anlmasamda elanın yardımı ile her şeyi tamamladık ardından, saranın uyandı haberini aldıktan sonra fazla dikkat çekmemek için eve geri döndüm bu aralar ela ve yaman ile ilgili bir çok şey dikkatimi çekse de fazla kafaya takmadım sonra bu mesela hakkında ela ile yamanla konuşurdum.

 

Eve vardığında sara ve elanın kahvaltı hazırladığını görünce arkadan saraya sarılıp boynundan öptüm beni gördüğünde bana dönüp dudağıma bıraktığı buse ile daha fazlasını istiyordum, arkasını dönüp işlerini halletmeye başladı elada işi olduğunu söyleyip yanımızdan ayrıldı ağırlığımı biraz olsun verince sara yapmamam için uyarmıştı ama ben daha fazla ağırlığımı verince bana dönüp itti beni arkayı gösterdiğinde arkama dönüp baktığımda

 

- abi siz devam edin ya bölmeyin devam devam!

 

- elaa aaa ayıp oluyor ama!

 

- yenge şaka yapıyorum ya.

 

- ela! Gelde yardım et kardeşim karıma.

 

- ben yardım ediyordum yaa yengeme dayıya sensin ne yapim kalıp sizi mi izleseydim tabiii!

 

- ela yengecim zaten izliyordun

 

- bak yenge o çok doğru!

 

Ela bunu söyler söylemez karana baktım karan bana baktı ve karan konuştu:

 

- kaç!

 

Ela koşmaya başlayınca hızla peşinden gittim elayı yakaladım derken içeriye giren yamana bodozlama ren ela ile gülme krizine girdim, ela Yamanın üstüne düşmüştü bir süre öyle bakıştık tan sonra yaman hızla yanıma gelip :

 

- lannn

 

Karanın bağırması ile ikisi kendini toplayıp hemen ayağı kalktılar ela hızla uyanıp mutfağa giderken ben hala gülüyordum Yamanın:

 

- güzel abicim gülmesene hem siz neden önünüze bakmıyorsunuz?

 

- yaman abiy mskdmdk mdkdmkdnm mdldmkd

 

Ben gülmekten konuşamayınca karanda gülmeye başladı, ben gülmeye devam ederken :

 

- yenge ben seni bir yakalıyım o zman göreceksin!

 

Bunu söyledikten sonra çığlık atıp koşmaya başladım karanın yakasından tutup sağ sollayınca ela beni yakalamaya çalışıyordu bende bahçeye koştum elada arkamdan gelince karşımda gördüğüm kişi ile dona kaldım korumaların bağırış ve çağırışlarını duymamıştım galiba karşımda gördüğüm bedeni tam olarak iki beden tutuyordu gördüğüm benden ile buz keserken arkamdan gelen ela tepkimi gördükten sonra benle beraber aynı yere bakıyordu ve o kişi rıfattı yani benim babamdı.

 

Arkamdan karan ve yaman abi gelince karan yanıma geldi, babamı önceden görmemişti tabi ama yaman abinin sözleri ile karanın gözlerinden ateş fışkırdı beni hemen arkasına aldı, yaman öne çıkıp ;

 

- Seni it herif senin burda ne işin varr lannn!

 

- dinleyin beni ne olur kızımla konulmak istiyorum pişmanım dizlerinin üzerine çöktü. Pişmanım kızım lütfen affet beni kurbanın olayım biraz konuşalım ha bilerek yapmadım anneni bilerek öldürmedim o gece-

 

- kes sesiniiii! Eğer burdan gitmezsen andım olsun anlından vurur öldürürüm senii! Rıfattt sen annemi öldürdün asla benden af bekleeemeeee!

 

Rıfat yanıma gelince karan önüme geçti, karanın rahat olmasının nedeni onun inine giren bir kuzuydu, o kuzu benim babam dediğim adamdı, babam ayağı kalkıp daha çok yaklaştı bense karanın önüne geçip aniden babama tokat yapıştırdım.....

 

YAZARIN ANLATIMI İLE.....

 

Sizce o tokattan sonra ne olacak?

 

Biraz merak edin bakalım...

 

Yorumlarınızı alalım....

Loading...
0%