Yeni Üyelik
16.
Bölüm

16. BÖLÜM

@yaxarbyr

2 AY SONRA​​​​​​

Karanın yardımı ile kendimi topsrlamıştım, biz 2 ayın ardından sonra nişanlanmıltık, ela ve yaman abide sevgili olmuşlardı, karanla ben tek yaşıyorduk anlayacağınız.

- karım?

- acaba diyorum akşamı buluyor vakit biraz yaramazlık yapmaya ne dersin, ne gibi bir yaramazlık bu?

- mesela öpüp koklamak gibi.

Karan bunu söyledikten sonra koltukta yanına geçtim ve kucağına oturdum ve baskı uyguladım sadece biraz....

 

 

Şu an deliler gibi karanı istiyordum beni kucağına alıp yatağa götürdü üstümde hakimiyet kurarak öpmeye başladı ardından elini tişörtün altından koyarak karnımı okşamaya başladı......

Ama bu gece sadece kendilerini rahatlatmışlardı.......

Beraber duşa girdikten sonra kıyafet giyinip yatmışlardı.

 

 

( AFFEDİN AMA BEN ÖYLE SEVİŞMELİ, MEVİŞMELİ ŞEYLER YAZMAYI BİLMİYOM ESTAĞFURULLAH AYY AFFEDİN VE BİLGİNİZE KİTABİ 20. BÖLÜME KADAR SÜRDÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM)

 

 

 

 

Sabah uyandığımda karanla olmanın verdiği huzur ile kalkıp kahvaltı hazırlamaya indim, kısa bir süre sonra kahvaltı hazır olunca karanı uyandırmaya gittim karanı uyandırdım tan sonra güzel bir kahvaltı yaptık karan dula girmek için odaya çekilince bende mutfağı toparladım ardından odaya geçip üstümü değiştirdim ardından bandodan çıkan karan ile odadan ayrılacaktım ama yanıma gelip beni belimden kavradığı gibi kendine çekti ardından küçük buslerle her yerimi öptü.

Karan kendinden geçer gibi öpmeye başladığında bende kendimi çoktan kaybetmiştim beni duvara yaslayıp dudağımdan öpmeye başlaması ile elini vücudumda gezdiriyordu kalçamı tutup beni kendine bastorması ile ikimizde inledik.....

 

Çalan telefon ile ayrıldığımızda elanın aradığını gördük ela ile karan nişanlanma haberini aldığımızda yardım için hazırlanıp yanlarına gitmeye karar verdik, karan üstünü gitmeye gittiğinde bende kıyafetleri alıp giydim ardından karanın banyodan çıkması. İle hazır olduğunu anlamıştım, ela için elbise bakmaya gidecektik, kaptanlar ise kendileri için kıyafet bakmaya..

 

Karanla evden çıkıp arabaya binerek elaların olduğu eve geldiğimizde ikiside telaştan ne yaptıklarını bilmiyorlardı yardım etmeye çalışarak sa kinleştiedik ardından karan ve yaman abi bizi bir mağazaya birakamk için plan yapmışlardı, ela ve Yamanın hazırlanması ile evden ayrıldık.

 

Mağaza mağaza gezmemiz rağmen elanın beğendiği bir kıyafet bulamamıştık son ümidimi olarak girdiğimiz mağaza ile sonunda aldığı yeşir parlak askılı bir el bise ile tamamlandı bese kendime kırmızı askılı bir elbise alarak mağazada ödemesini yaptıktan sonra ayrıldık bizi bekleyen arabaya bindik ve eve geldik elbiseleri son bir kez deneyerek elbiselere uygun saç ve makyaz uygun bulduğumuzda işimiz tamamdı

Tam 3 saat sonra karan ve Yamanın gelmesi ile akşama yaklaşan saat ile evden ayrılmıştık kendi evimize geldiğimizde yardımcının yaptığı yemeği yedikten sonra karanla beraber filim izledik filimin ismi yeşil yoldu dilimin sonuna doğru o kadar çok ağlamıştım ki karan dayanamayıp filimi kapattıktan sonra bir güzel sövdü ve ardından beni teselli etmeye çalıştı ve gevelenmeye başladı, ben böyle bir filim olduğunu bilseydim kapatırdım amk izin vermedin ki hem kıyamam göz yaşlarına sana ağlamayı yasaklıyorum bir daha ağlama demişti.

Ben ise sadece kafa sallamak ile yetinmişti uykumun ağırlaşması ile karan bunu far etmişti ki beni kucağına alıp odaya götürdü üstümü örttükten so Ra hanıma uzandı aklıma takılan soru ile sormaya karar verdi.

- Karan gerçekten umut beni zehirledi diye öldürdün mü adamı?

- nerden geldi şimdi aklına bu güzelim evt öldürdüm.

- hadi ama yazık olmuş adama tühhh

- güzelim yazık ne düzelmedikten sonra ne anlamı var ölmesi daha iyiydi.

Uykunun göz kapaklarıma verdiği ağırlık ile karana onu sevdiğimi söyleyip uyuya kalmama ramak kala karanı da beni sevdiğini söyleyip bana sarılması ile kendimi uykunun kollarına attım

 

​​​​Bu bölüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum kötü olmuş demi??

 

 

 

 

Loading...
0%