Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.BÖLÜM

@yaxarbyr

Can Sıkıntısından Mutfağa Geçtim elmalı turta yapımı için gogleden biraz okuduktan sonra yapmaya koyuldum, uzun zamandır elmalı turta yapmadığım için yapımını unutmam tabikide normal işe koyulup elmaları ezdikten sonra bir kenara koyup turanın hamurunu hazırladım (hamur derken yanlış anlamayın lütfen)

Ardından şekil vererek elmaları içine yerleştirdim ve ardından fırını açtım ve için koydum dk tutup pişmesini bekledim, vişneli İçecek hazırlamak için aldığım buzlu suyu da biraz beklettikten sonra evden getirmiş olduğum lezoyu yaptım ardından fırının örmesi ile içindeki elmalı turtayu çıkardım.

Soğumasını beklerken telefonda biraz takıldım ardından tabaklar hazırlayıp annem ve anneanneme götürdüm.

-benim hamarat torunum

dedikten sonra sadece güldüm mutfağa geçip kendi tabağımı aldıktan sonra bana ayrılan odaya geçtim. Yaptığım elmalı tırtaları yedikten sonra, banyoya geçip işlerimi gördüm ve yatağa geçtim ve uyumam pek uzun sürmedi.

__________

3:24 

Gece uyandığımda aldığım telefon ile annemlere haber veremeden evden çıktım elibiselerim ve valizim evde kalmıştı anneme kısa bir mesaj yazıp hemen arabaya binip yola koyuldum.

(3:20 geçe)

Ard arda çalan telefon ile uykundan sıyrıldım.

-alo kızım b-ben yelizin A-nnesi s-sultan kızım araba kazası geçirdi ne yapacağımı bilemedim senin burda olman umudu ile kızımı bu hastaneye kaldırdılar ama sen yoksun lütfen ölmesini istemiyorum kızım daha çok küçük benim güzel kızım 20 yaşında -

Bunu ardından aldığım haber ile hızla üstümü değiştirip apar topar evden çıktım elim ayağım bir birine dolanmıltı yeliz nasıl kaza yapardı. Hzılı bir şekilde arabayı kullanmaya başladım aklıma annem gelince kısa bir sesli mesaj atıp gönderdim eve gelince ona her şeyi daha detaylı anlatırdım...

 

2 saatin ardından iş gördüğüm hastaneye geldim yeliz ameliyathaneye alınmış nedenini bilmesemde hemen müdahale etmek için ameliyat kapısına vardım, annesinin. Kenarda kızını sayıklayarak uyuduğunu görünce içim acıdı amiliyata girdim ve doktorlardan olayı öğrenip müdaahale edeceğimi söyleyerek işe başladım.

İçerde giyinmek için verdikleri maskeleri hızlı bir şekilde takarak işime devam etmiştim.

4:10 

Yelizin yumurtalıklarının üst kısmına gelen bir cam parçası ile son anda anne olamamaktan kurulmuştu eğer camı hemen çıkarırsak yumurlaıklaro zarar grebilrdi ve cam dibe girmişti narkoj verildikten sonra ne olur ne olmaz herkez titizlikle çalışıyordu.

 

MAFYANIN ANLATIMI İLE

​​​​​bulunduğumuz bara baskın yapılınca çatışma başlamıştı, bir Rus mafyasının inine girmek nedir onlara çok güzel gösterecektim.

 

Saldırıda bir çok adamımız yaralandığı için bir doktora ihtiyacımız vardı mafya olduğumuz için hastaneye gitmek tehlikeli olurdu ve baskın hala devam ediyordu adamları tek tek avladım.

 

Son noktada yamanın vurulduğunu duyunca hemn yanına koştum o benim sağ kolumdu,

- yaman koçum iyi misin?

- yaman!! Cevap ver koçum sesim geliyor mu lann!

- Boraaaa! Yamanı burdan götürün lan hemn bir doktor bulun lan çabuk olun!

Emrimi. Verdikten sonra adamlarım burayı temizlerdi yamanı arka kapıdan dışarı çıkardığımız bende arkalarından gidiyordum ki sırtımda hissettiğim acı ile silahımı çekip arkamdan bana vuran şahsın anlından vurdum.

Boranın bana doğru koşması ile ne dediğini duyamadım yamanı arabaya bindirdikkerini anlayınca adım atacaktım ama adım attığım an damarlarımda hissettiğim sızı ile gözlerim karardı.

 

SARANIN ANLATIMI İLE

Tamı tamına 4 saatını ardından ameliyatı başarılı bir şekilde yapmayı başardık zorlu bir ameliyattı ve çok yorulmuş ve terlemişim ameliyattan çıktıktan sonra lavaboda alimi yüzümü iyice dezenfekte ettikten sonra lavabodan çıktım ve sultan abla ile karşılaştım iyi haberi aldıktan sonra kızının taşındığı odaya yiyecek ve içecek götürüyordu bende ona yardım amaçlı elimdekileri alıp beraber odaya gitti.

Sultan abla o kadar tşk etti ki kendimle resmen gurur duydum Yelizin o halde bırakacak değildim tabikide görevimi yaptım biraz Yelizin yanında kaldıktan sonra telefonumun çalması ile odadan ayrıldım.

Arayan annnemdi :

-kızım apar topar çıkmışsın yavrum odada seni göremeyince çok korktum kızım sonradan bana attığın mesajı gördüm, yeliz nasıl kaza geçirmiş kızım iyi mi? Durumu nasıl yavrucağın annesi şimdi çok üzülmüştür vahh vahh!

- anne öncelikle sakin olur musun biraz kalıp bir kaç işi halledip geleceğim yanınıza inşallah ta, sabah leyin sultan ana aradı kızının kaza geçirdiğini söyleyince bende o an ki panikle habersiz çıkıverdim kusuruma kalma annem, buraya geldikten sonrada ameliyata girdim o kadar yorgunum ki anlatamam, şimdi ise ameliyattan çıktıktan sonra odaya alındı durumu gayet iyi.

- Allaha şükürler olsun kızım, çok şükür iyi olmuş erkenden eve gel olu mu aklım sende kaldı kızım gelirkende arabayı yavaş kullan kınanın olayım.

- kullanırım anam sen şimdi bunları kafaya takma bende Bi işlerimi halledeyim geleceğim aklın kalmasın Validem arabayı yavaş kullanırım. Öptüm baybay

- görüşürüz kuzum

Annemle konuşmanın ardından bende yelizke alakalı son kontrolleri yapıp bir sorun olmadığına emin olduktan sonra annesi ile vedalaştım, eğer bir ieı olursa aramadı gerektiğini ve sakin olmasını istedim

Ardından arabaya binip yola koyuldum yolda giderken aniden yolumu kesen siyah arabalar ile neye uğradığımı şaşırdım.

​​​​​

 

 

 

 

​​​​​

 

 

 

 

Loading...
0%