Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.BÖLÜM

@yaxarbyr

Yolumu kesen siyah arabalardan takım elbiseli adamlar çıktı, arabadan indiğim an adam hayıflanma başladı ne yapacağımı bilmez halde adamı dinlemeye başladım konuşmam izin bile vermedi.

- efm yardım etmeniz gerekiyor lütfen bizimle gelin zorluk çıkartmayın, gidince size her şeyi anlatacağım şu an fazla zamanımız yok, karan bey ölmek üzere

Karan da kim oluyor nediyor bu adam ölmek derken.

-Siz kimsiniz? Ölmek derken bu ne anlama geliyor beyfendi? Sizinle geleceğim merak etmeyin eğer hayati tehlike varsa gocunmadan gelirim de lütfen yolu tarif edin fazla bekleme yapmadan gidelim

Adam bu halime şaşırmış bş şekilde arabaya bindi bende onunla bindim çünkğ korumalardan biri arabamı alıp sürmeye başlamıştı bile anlaşılan koruma olduğuna göre önemli bir iş adamıdır herhalde diye düşündüm, ama oraya vardığımda ne ile karşılaşacağımı bilemezdim.

 

Biraz geçtikten sonra bir yere geldik durduk ve bende hemn arabadan inip kendi arabama yöneldim içinden sağlık çantasını alarak fazladan bulundurduğum aldivenkeri aldım. ​​

Ve beraber içeri geçtik bir. Sürü yaralı vardı elimdeki çanta bunlara yetmezdi. Yanımda olan korumaya dönerek.

- şey acaba hastaneden elimde bunulunan çantadan 2 tane daha getirebilir misiniz?

- tabi efendim öncelikle beni takip edin bizim beyi iyileştirmeyi lazım efm.

Hızlı bir şekilde bir odaya girdik sırtından vurulan bir adam ve etrafında ise doktora benzeyen ama aslımolarak işini yapamayan doktorlar vardı hızlı bir şekilde koşarak adamın yanına gittim vurulduğu merminin pan zehri bende vardı ama şimdi müdale etmezsem ölebilirdi hızlı bir şekilde çantayı açmaya başladım ve içinde bulunan panzehir çırınkaya koyup damarına enjekte ettim ardından yaranın içimdekini çıkara bilmek için yanımda eşya yoktu ama korumanın belinde bulunan bıçağı aldım herkes merakla bana bakıyordu.

Korunmadan çakmak istedim ve bıçağın ucunu yakmaya başladım ardından ise hızlı bir şekilde yaranın içindeki mermiyi çıkaracaktım ama canı çok yanardı eğer hareket ederse yara derinleşe bilir bu yüzden bende hemen korumayı yanıma çağırdım ve onu tutmasını istedim bıçağı yraya koyup hızlı bir şekilde mermiyi çıkardım çok fazla kan kaybettiği için onun yarasına baskı yaptım ardından bir korumayı daha çağırdım ve ardından baskı uygulamasını istedim kan gurubunu sorunca 0 eraş negatif olduğunu öğrendim benimkiyle aynıydı zar zor bulunan bu lan gurubu ile insan hayatını bile kaybedebilir,

 

Çantadan çıkardığım boruyunun(derken küçük ufak olanlar kan enjekte si için) iki ucuna iğne yerleştirdim ve bantladım ardından hızlı Bi şekilde bir kenara koydum korumayı yaranın üstünden kaldırıp pasumanlayıp yarayı kapattım....

Yanımda bulunan kan torpasına kendi kanımı ilave edip ardından adama enjekte edecektim yara kapatıldıktan sonra iğneyi kendime batırdım ve kanı, kan torbasına enjekte. Etmeye başladım ama sabit bir yerde durmam gerekiyordu kanepeye oturduktan sonra herkesin bana garip garip baktığını gördüm korumaların ise hayranlıkla baktığını...

 

Bir koruma gelip bir şeye ihtiyacınız var mı diye sorunca etrafta çirkin ördek yavrusu gibi adamın kaslarına bakan doktorlara sinir olmuştum buraya izlemek için değil iyileştirmek için gönderildşler farkında değiller mi?

- şu hemşireleri gönderde yaralı olan varsa yaralarımımsarsınlsr bişi işe yarasınlar. Verdiğim komutanım ardından hızlı bir şekilde gönderdi kanımı enjekte ettiğim için başım dönmeye başlamıştı kan kaybı fazla gibi gözüküyordu kafam biçip tarttıktan sonra gerekli olan bu torbanın tamamıydı bende verecektim görevim buydu.

 

Bir süre sonra torba doldu ve bende çıkarttım yarama yara bandı yerleştirip ayağı kalktığım an gözümün kararması ile bir koruma beni tuttu elimi başıma götürüp kendime gelmeye çalıştım.

-iyi misiniz efm?

- şey iyiyim sadece kan kaybettiğim için tansiyonum düştü şimdi beni boş verinde şu yarı beyefendiyi iyi ediyim.

korkumu bu dediğime anlamsızca güldü hayranlıkla bakıyordu neden böyle baktı ki?

Aklıma gelen şey ile hemen işe koyuldum sırtında bulunan. Yarayı enjekte etmiştim ama dikemiştim hızlı bir şekilde iğne iplik çıkardıktan sonra yarayı dikmeye başladım adamın tepki vermemesi beni korkutsada işime soğuk kanlılıkla devam ediyordum. Yarayı tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde bileğine kelebek takip kanı enjekte etmeye başlamıştı. Başımın dönmesi ile destek amaçlı uzandığı koltuğu tuttum koruma bunu fark edip hızla yanıma bir adam gönderdi ve benide bir yere oturttu.

Odaya dalam bir kadın ile bakışlar oraya döndü ayağı kalktım ve ucunu yaktığım bıçağı temizlemeye başladım kan olmuş diye derken bir korumanın bağırması ve kolumun yanma hissi ile kapıya baktım bir kız ve bir silah korumalar :

- heyyy durun efm abinizin hayatını kurtardı oo

- neee? Ben şimdi abimin hayatını kurtaran kıza mı vurdum?

Gözümün kararması ile yere yığıldığımı hatırlıyorum ve en son gördüğüm şey ise o yaralı adamın gözünün aralıklı olmasıydı.

________

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%