Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. BÖLÜM

@yaxarbyr

 

DUYURU

bölüm yeniden düzenlenmiştir

Keyifli okumalar dilerim.

 

 

 

 

Bu koku karan beyin kokusuydu sandal ağacı gibi kokan ondan başkası değildi. Karan beyin olma umudu ile hem korkuyla hemde heyecana karışık bu duygular ile konuşmaya başladım.

- Karan bey?

- efm doktor.

- içki mi içtiniz?

- evt 

- kendinizde misiniz?

- hayır.

- kendinizde değiseniz nasıl cevap veriyorsunuz?

-vermemem mi gerekiyor.?

- kesinlikle vermemeniz gerekiyor efendim.

bunu söyledikten sonra hafif bir kıkırtı sesi geldi ne yani sert adam gülüyor muydu gerçekten mi, ondan uzaklaşmak istedim ama bir türlü izin vermedi belimi o kadar sıkı tutmuştu ki bırak ayrılmayı hareket bile edemiyordum.

Telefonumun çalması ile birbirimizden azda olsa ayrıldık karan bey ise saorhoşluğun vermiş olduğu etki ile bir şeyler murıldanıyırdu bu adam yaralı değil miydi ya nedir bu güç, bu kuvvet Allah aşkına.

-Bana öyle yiyecekmişsin gibi bakmaya devam mı edeceksin yoksa ard arda çalan telefona mı dönmeyi tercih edersin?

kendime gelerek hemen telefona döndüm arayan annemdi karandan ayrılıp hemen mutfağa geçtim ve ışığı açtım.

- alo anne?

- kızım aradım ama açmadın kaç defa çok mu yoğunsun güzel kızım yüzünü özledim Bi görüntülü arasam he kızım bak aklım gittiğinden beri sende hem bir erkek açtı telefonunu o kimdi kızım?

- anne o şey- (karana baktım duvara yaslanmış beni izliyordu) yani güzel annem- ya ben en iyisi sana oraya gelince anlatırım olur mu - ee çünkü şu an çok şeyim-

telefonda annemin ve anneanemin gülme sesleri ile dillerine düştüğünü anladım. Kesinlikle bunlar yanlış anladı ayy ben ne edecem şimdi ayy karan ayyy adam yaralı da ayaklı gazate gibi ortalıkta yereeebbiii!

- alo oooo hahahha kızım orda mısın yavrum cevap versene dilini mi yuttun kızzzz.

- Haa anne şey şebeke annecim

- şebeke kızım şebeke hahha

- şebeke annem

susadığım için dolaptan su çıkarıp içmeye başladım ennemin sözleri ile su boğazıma dikildi ve karan ise korkarak yanım geldi.

- eh kızım sevgiline benden selam söyle karancıpıma.

öksürük krizi ile boğulan ben ve bir adet karan ile az kalsın ölüyordum ki herşey iç içe girdi

- güzelim iyi misin yavrum, yavaş içsene suyunu bak güzelim boğazında kaldı.

- anneeemmmmm sen karanlaaa mısın.nnn?

- anne yok devenin nalıylayım sen karanı nerden biliyorsun ya sevgili ne alaka yaaaaa anneeee!

- kızım hani ben Bi ara telefonunu bir oğlan açtı demiştim ya işte o karan oğlum Du bana, beraber kalacağınız söylendi yavrum.

- ya biz ne ara sevgili olduk beyfendi!!

- yavrum ne beyefendisi seni sevgilim yaptım bitti anne ile de konuştuk sen benimsin artık, bir mafyaya çattın yavrum bunun bir bedeli olacaktır.

________

Çıldırmış bir şekilde evin içinde gidip geliyordum.

KARANIN ANLATIMI İLE

Uyandıktan sonra herşeyden haberdardım, saranın telefonunun çalması ile bora her şeyi istediğim gibi yapmıştı yıllardır aradığım kadını buldum ve bırakmaya niyetli değildim, bora saranın annesine bizim sevgili olduğumuzu ve birçok şey söylemiş. Bunu benim isteğim ile yapmıştı, yıllar önce babasının sarayı ve ailesini bırakıp gitmesinden sonra hastaneye kardeşim için gitmiştik ve doktor olarak karşıma sara çıkmıştı

O günden bu yana onu ben kendime alacaktım, benim olacaktı ve olduda. Tek sıkıntı o beni hatırlayana kadar ben onu tanımıyormuş gibi yapacaktım ama ta ki sinir problemim yüzünden sarayı incitene kadar ondan sonra kim bile bilir Di ki saranında beni sevdiğini sadece kabul etmesini bekleyecektim. Onu bunca yıl beklediğim gibi.

 

 

SARANIN ANLATIMI İLE

Evde gidip gelmekten başım dönmüştü kanepeye oturup sadece biraz kafa dinlemek istiyordum kafamı koyup düşünmemeye çalışarak sadece kafamı dinlemek istiyordum, ne zman uyuya kaldım hakkında hiçbir fikrim yoktu.

 

Gece 2 sularında uyandığımda yanımda bir bedenin ağırlığı vardı kokusu hoş kendisi ise sarhoş ediyordu ve tekrardan uyudum sabah.

Sabah kalktığımda karan beyni evin içinde bulamadım en son uyuya kalmıştım hatırlayamıyorum telefonuma düşen mesaj sayısı ile hemen telefonuma baktım şarj 7 aaaaaa hemen hızlı bir şekilde mutfak masasının üstünde bulunan şarjı alıp koşa koşa adaya girdim ardından şarja taktım yabancı bir numaradan mesaj olduğunu görünce üstüne tıkladım.

Yabancı numara ;

- Günaydın. (8 ; 14)

- kimsiniz? Tanıyamadım?

- sanki tırstınız?

- Ne korkucam bee ben senin gibi adamları deviririm, kadınları veririm cinsiyetin bil belli değil uykum var uyuyacağım sabah sabah bela mı çekilir kardeşim alla alla.

- demek benim gibileri deviririm Haa?

(görüldü)

manyak karı, yada manyak adam mı desem bilemedim sabah sabah bu ne yağğ, kimdi ki acaba merakta ettim şimdi Umarım bu işin sonu kötüye varmaz. Yatakta öylece yatıyordum, sonra oturdum, kalktım banyoya geçip bir duş aldıktan sonra duşun verdiği rahatlık işe üst baş giyip iç giyimler şort ve atlet giymiştim ardından hızlı bir şekilde saçlarımı kuruladım ve örük yaptım....

Saçlarım kuruduktan sonra şekil verdim ve ardından aklıma sultan ana gelince telefonumu alıp yeliz için aradım.

Aranıyor... (Aradığınız kişiye ulaşılamıyor)

Aranıyor (Aradığınız kişiye ulaşılamıyor)

Aranıyor..... (dııttttt)

3 kere aramama rağmen ulaşamadım, içime bir huzursuzluk girince hemen üstüme bir ten renginde kollu bir takım elbiseye benzer bir şey giydim böyle takımları çok severdim, giyindikten sonra kıvırcık olan saçlarımı açtım ve hafif parfüm sıkıp dudağımı renklendirici çıktım arabanın anahtarını almadığımı hatırlayınca arabanın anahtarını aolamk için eve girdim ardından hızlı bir şekilde vestiyerde olmasıyla birlikte kolaylıkla bulmuştum, kapıyı kilitlryip arabama bindim direk arabayı hastaneye sürdüm...

Hızlı bir şekilde vardığım hastanede onların katına geldim annesi ve yeliz yatıyordu burda kakalı ne kadar olmuştu da hala taburcu değillerdi yeliz uyanıktı ve annesiyle sohbet ediyordu odaya girdiğim zaman gözler bana döndü yelizi iyi gördüğüme çok sevindim.

- sara AA abbblaaaa!

- yavaş yavaş bağırma yoksa dikişlerin acır sakin ol bakalım yeliz.

- sizi aradım ama açmadınız bir sorun mu var?

- hayır kızım sadece şey oldu-

- Ne oldu yelizciğim sultan anne evt dinliyorum çıkarın bakalım ağzınızdaki. Baklayı.

Yeliz ise hızlı bir şekilde konuşmaya başladı :

- sara abla buraya babam geldi ilk olarak normal konuşacağını sanmıştık ama, içki içmişti üzerime gelmeye çalıştı ama annem izin vermeyince telefonu param parça etti, buradaki güzevenlikteki abiler sağ olsun onu burdan çıkardılar bir dahada gelmedi şimdi ise telefonsuz kaldık ve kimseye ulaşamıyoruz

-ben size telefon işini hallederim sultan anne onu dert etmeyinde, bir yerinize bir şey oldu mu? Güvenlikleri uyarırım bir daha onları içeri almaz ve benim evimde kalsanız iyi olacak hem böylelikle size zarar gelmeyecektir kaç yıllık tanıyorum sizi söz etmeyin Valla darılırım sizde benim ailem in bir parçası gibisiniz.

Sultan anne göz yaşlarını silerken, acaba yanlış Bi şey mi dedim anlamadım, ayakta o kadar süre uzun kalınca beynim TIR geçmiş kamyona dödü başımın dönmesi ile duvara tutundum ama nafile vücudum sıcaklaşınca, yeliz ile ne zaman yanım sgrldiğini anlamadığım sultan ana çok korktu hemen kanepeye oturunca, sultan ana bana su getirdi ardından konuşmaya başladı ama duymadım iyiyim dedim mi demedim mi limiyorum ama kendi sesimi bile duyamadım. Koluma baktığımda kanama yoktu ama ağrım vardı.

Biraz bekledikten sonra kendim geldiğimde soru yağmuruna tutuldum :

- Kızım sen iyi misin ne oluverdi burda bir anda doktor çağıralım mı?

- iyiyim sultan ana sadece biraz başım döndü, tansiyonum düştü galiba neyse ben gitsem iyi olacak hem biraz işlerim var yemekte yemedi ya ondandır, AA bide siz yemek yediniz mi sultan ana?

- yok kızım yemedik bugün taburcu işlemleri için gitçek tim de yemk sonra yeriz diye düşündüm.

Aklıma gelen fikir ile hadi o zamn yeliz sen burda bekle biz işlemleri halledelim hatta sultan ana sen yeliz yardım et üstünü başını giysin bende işlemleri halledeyim ardından beraber evimde kahvaltı yaparız olur mu?

Sultan ana binlerce kez gerek olmadığını ve tşk aletini iletsede ben işimi bildiğim gibi yapmaya devam ettim .

 

​​​​

Loading...
0%