Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. BÖLÜM

@yaxarbyr

Defilenin ardından karanın kazanması ile saat 21;00 gibi defile sona vermişti bizde arabayla eve geldik eve geldikten sonra bana ayrılan odada duşa girdim duştan bornozla çıkarak dolaptan aldığım geceliği yatağın üzerin bıraktım ardından iç giyimlik çıkardıktan sonra banyoya geçip giyinecekken yaman abinin odoya bodozlma salması ile karşısında bir adet bornozla ben ile tepkisi aynen böyleydi :

- Karan bey beni s..... Kesinikle

Ardından benim tabi aniden çığlık atmam iş birlikte odaya ardından karan girince ve yamanı görünce işler sarpa sardı resmen hızlı bir şekilde beni üzdükten sonra yaman abime dödü ;

- lann senin benim karımın odasında ne işin var puşşşttt!!

- yaman bey Valla bir şeyden, şey etmedim sadece bana verilen talimat ile buraya geldim sizin geldiğinizde Bi hnaerdim Valla.

yaman abi hızla odadan ayrıldıktan sonra karan ile odada kaldık, ne yani burda mı kalacak yok artık devenin nalı yemin ederim.

- Karan bak beni öyle süzmeye devam edersen yemin olsun şu masanın üzerinde olan vazoyu kafanda parçalarım hiç çekinmem m! Çokıver şuradan da giyimi verim yaaa,! , ayrıca sinema mıyım ben Haa sinemayı izler gibi beni izliyorsunnnn!

- acaba diyorum burda kalıp se-

- Bana bakkk vazo uçarak geliyoo haaa!

Karanın beni dinleyecek gibi gözükmemesi ile hızla eşyaları alıp banyoya geçtim allahtan bornoz uzunduda hiçbir yerim gözükmedi hızlı bir şekilde geceliği girdikten sonra banyodan çıktım karan ise pencere önünde bütün endamı ile duruyordu.

Yanına gittikten sonra ona sarıldım ardından oda başıma öpücük kondurdu bende daha çok sarıldım, bekledim sadece yıldızları izledik koltuğa oturduktan sonra ayağını okşayıp iki defa vurdu, ne demek istediğini anlayıp kucağına oturdum kucağına oturup kafamı boynuna gömdüm ve kokusu ile uyuya kaldım.

______________

Sabah uyandığımda karanın kucağında uyandım, karan da uykuda kalmıştı anlaşılan...

Hareket ettiğim an karan resmen inlemişti acaba canını mı acıtmıştım kemerinin bana batması ile ayaklarımı indirdim ve tam kalkacakken karan uyandı ben de hareketsiz kaldım.

- yavrum eğer biraz daha hareket etmeye devam edersen çok yanlış şeyler olacak güzelim

- Детка, мне нравится двигаться .

Rusça konuştuğu için anlam veremedim ama

- Karan kemerin batıyor aşkım.

- o benim kemerim değil hayatım.

Bunu demesini beklemiyordum hızla ayağı kalktım ve karan da kendini toparladı ayağı kalkıp bonyoya yöneldi ve ardından bir şey demeden bende aşağıya indim kahvaltı hazırlamak için inmiştim ama ilk önce elimi yüzümü yıkarsam çok iyi olacaktı karanın odasına geçip elimi yüzümü yıkadım.

Tam çıkacakken boxeri ile kalan karanı görmem ile dona kaldım hızla ellerimle yüzümü kapatıp özür dilemeye başladım cidden böyle olacağından Bi haberdim yani haberim yoktu karan beni gördüğünde kocaman gülümsedi, manyak adam ne gülüyordu sanki odadan çıkacaktım ellerimle gözlerimi sıkıca yumdum ve ardından hızlı bir şekilde ilerlerken karanın çıplak bedenine çarpmayı beklemiyordum belimden tutup beni kendine çekti desem şu an herşeyini hissedebiliyordum....

- nereye küçüğüm?

- Nereye olacak burdan dışarı!

- sevgilim dur bakim sen kızardın mı?

- yaa aşkım ne kızarcam bıraksan gitsem sende giyin bak aaaa ben yumurta için yağ koymuştum üstüne bak nasılsa unutmuşum hemen gitsemyi olcak.

Hızlı bir şekilde karanı itip koşarak aşağıya indim kalbim durdu resmen ben ne gördüm öyle tüfiii maşallah Valla çok kaslıydı benim kocam, nasıl Bie mafyaya çattık anlamadım kii!

Aklıma gelen şeyle çok mutlu oldum bugün annemin mezarını ziyarete gidecektik, bir yandan sevincimi yaşarken bir yandanda kahvaltıyı hazırladım

​​​Kahvaltı eksiksiz hazırlanınca kranı çağırdım karan geldikten sonra da güzel bir şekilde kahvaltının ardından....

Elada bize katılmıştı kahvaltılar yapıldıktan sonra karan gelen telefon ile çıkıverdi oysa bugün annemin yanına gidecektik ama, dalgınlıkla mutfağı toparlarken yanlışlıkla elimi kestim ela hemen bandaj getirip psumanladıktan sonra sardı oturmamı söyledi bende otudum bu elle yük olurdum ancak telefonda gezinmeye başladım ardından ne kadar geçti hiçbir fikrim yoktu ama koltukta uyuya kalmışım....

Saat 4 gibi gördüğüm kabusun etkisi ile yerler içinde nefes nefese uyandım mutfağa geçip su içtikten sonra uykumun kaçması ile gip geldim karnımın ağrısı giderek artığı için odama geçip uzandım. karnım o kadar çok ağrıyordu ki karnım giren kramplar ile gendimi fazlasıyla kasıyordum son kastığımda midemin bulantısı ile banyoya koştum, biraz bekledikten sonra kustum en azından biraz içim rahatlamıştı ama yinede ağrım çok vardı yatağa uzanıp battaniye üzerime örttüm çok üşüyordum doktor olduğun için müdaie etmem gerekiyordu ama gözlerimin yanması ile gözlerimi kapattım ve artık açamıyordum...

________.

Aradan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorum anlımda hissettiğim soğuk el ile başımı çevirdim onları duyabiliyorum ama gözlerimi açamıyordum vücuduma değen soğuk su ile titreyerek inledim ciğerlerimin yandığını bile hissedebiliyordum.

- abi sara'nın ateşi 40 derece hiç düşmüyor havlu ıslatıp koyuyoruz ama resmen havluyu yanarak geri alıyoruz.

- havale geçiriyor ?

- Nasıl oldu bu ha? Nasıl fark edemedin.

- yatıyordu sandım sonra yemek için sarayı uyandırmaya gelince bir türlü uyanamadı bende çok korktum hemen sana haber verdim böyle olacağını bilemezdim....

 

​​​​​​

 

​​​​

Loading...
0%