Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.BÖLÜM

@yaxarbyr

İnsanlar hayatları boyunca ne ile karşı karşıya gelecekleri hakkında hiçbir fikri yoktur.

 

Kimi insan kötü olaylardan ders alıp küçük yaşta ve o küçük bedende, ruhları olgunlaşıken....

 

Bazı insanlar vardır ki hiçbir yaşanan olay veya olaylardan ders almayarak Her bir hatanın en kötüsünü yapmaya ve bu yaptıklarından ders çıkarmayarak hataya bencillik ile devam ederler.

 

Şimdi ben size soruyorum siz hangi taraftasınız erken yaşta ruhları olgunlaşanlardan mı yoksa ne yaparsa yapsın hiç ders çıkarmayanlardan mı?

 

Peki ben?

Ben hangi taraftayım, ben hangi olayla büyüdüm, ben yaşadıklarımdan ders çıkardım mı?, ben hatalarımı tekrar, tekrar ve tekrar yaptım mı?, hiç demem hatasız kul yoktur şöyle hatalı olmayan hiçbir kul yoktur, her kulun bir hatası mutlaka vardır.

 

Şimdi bana gelmiş olursak ben kendimi tanıtmadım öyle değil mi...

 

Ben Lal 20 yaşındayım, sizi tanıştıra bileceğim bir ailem yok çünkü onlar tarafından Red edildim.... Annem, babam, abim ve ablalarım vardı hepsi tarafından Red edilince tek başıma o evden ayrılıp kendi aylarımın üstünde durup hayatımı kudum....

 

Tam 16 yaşımda annem ve babam beni hayırsız bir. Evlat olarak görmeleri üzerine beni evden kovmuşlardı sadece arkamda duran bir abim tek vardı ateş abim benden iki yaş büyüktü ve beraber benimle beraber o evden ayrılmıştı bir polisti.

Şimdi ise taşındığım evin adresini ateş abimden başkası bilmiyor, tembihlemiştim onu kimseye söyleme diye.

Şimdi ise kendime çay yapmış bir filim izliyordum televizyondan izlediğim filmin sonlarına doğru göz yaşlarımı tutamamıştım filim bittikten sonra hüngür hüngür ağlıyordum bunun nedeni ise filim o kadar anlamlı ve duygusaldı ki Bi an etkilenmiştim bazı dilimler insanlar üzerine çok etki ederdi de şimdi ise bende bu filimden etkilenmiştim.

 

Kapının çalması ile kalkıp elimi yüzümü yıkadıktan sonra hızlı Bi şekilde kapıya yöneldim kapıyı açtığımda ateş abim ile karşılaşmıştım ilk başta fark etmemiş olacak ki sıkıca sarıp ardından eve girdi Bi an yüzüme bakması ile şaşkın bir bakış sergiledi bana baktı yanıma yaklaştı göz yaşlarımı sildi ardından ne olduğunu sorunca vende bir filimden etkilendiğimi söylemiştim gülerek beraber içeri geçtik izlediğim filim hakkında bilgi verince kendisininde izleyeceğini söylemişti.

 

Uzun bir süre sohbet ettikten sonra gelen telefon ile vedalaşıp çıkmıştı, bende dağıttığım etrafı toparlamaya başlamıştım saate baktığımda neredeyse akşam geliyordu bende etrafı toparlamaya başladım iş bittikten so Ra yatardım artık, işe odaklanmış bir şekilde işlerimi hallederken işlerimi halletmiştim saate baktığımda neredeyse 8 geliyordu.

 

Odama çıkıp aldığım duş ile ferahlamıştım kıyafetlerimi giydikten sonra kendimi yatağa atıp uyuya kalmam fazla uzun sürmemişti.

 

Aklıma gelen şey ile gğkğmsemiştim 3 gün sonra 21 yaşında oluyordum.

​​​​​​

 

 

​​​

Loading...
0%