Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. BÖLÜM

@yaxarbyr

Sabah uyandığımda banyoda işlerimi hallettikten sonra Kızıl saçlarımın dalhalılığı ve mavi gözlerime aynadan bir merhaba deyip odadan çıktım benim evim.

3+1 yani dört odalıydı mutfak ve salon birdi sadece ortada bir masa vardı, üs katta ise merdivenlere çıkıldığında iki oda vardı ben ise aşağıda bulunan odada kalıyordum ve üst kattaki odalardan birinde geçmeyi düşünüyordum.

İlk olarak mutfağa geçip öncelikle güzel bir kahvaltı hazırlamıştım kahvaltımı yaptıktan sonra r güzel evi makine yapıp bulaşıkları yıkadıktan sonra basan soğuk havada, sıcak ter ile duşa girdim ardın evi hsvalamdırfıktan sonra canım sıkıldığı için gezmeye karar verdim.

Öncelikle odaya geçip dolaptan kıyafet seçmeden önce eğlenceli bir yer arayacaktım ama bulamamıştım öylesine dolandırdım herhalde odaya geçip güzel bir kıyafet seçtim büyük ihtimal buralara yakın düğün falan bulursam oynamaya kaçardım hahaha.

Şakasına kafamda kurduğum bu düşünceyle kendi kendime güldükten sonra dolaba yöneldim ve mavi bir kot pantolon ve üstüne kısa Macı bir kazak giydiğimde gözlerimle uyumlu olması ile maviler içindeydim bugün.

Elime aldığım sıyaj bel çantası ile belime bağladıktan sonra içine telefonumu ve birde ne olur ne olmaz yanımda taşıdığım gizli eşyalarımı aldım.

Evden çıktıktan sonra kapıyı kilitledim ve yola koyuldum sonuçta iki gün sonra doğum günümdü ve ben kendime eşya alacaktım...

 

​​​​​​Uzun bir sürenin ardından iyicene sıkılmıştım aklıma gelen şey ile biraz araştırma yapacaktım mesela barları çok merak ediyorum, tabi gece hayatı ama hiç gitmediğim için bilmiyordum nasıl bir yer ve bir ortama sahip olduğunu.

Öylesine gezerken birinin bana çarpması ile yerimden iki adım geriye savruldum kafamı kaldırıp baktığımda ki bakmaz olaydım karşımda belinde bir silah olan maskeli bir adam duruyordu adam hiç bir şey demeden geçerken :

neden önünüze bakmıyorsunuz ki! Kendi kendime söylenirken iki korumanın buraya doğru koşması ile yerime mıhlanmıştım resmen aklımdan geçen şey ile arkama baktığımda adam hızlı bir şekilde uzaklaşıyor arkasına bile bakmadan bağıran adamları es geçiyordu.

 

Her şeyi boş verip hızlı bir şekilde arkasından giderek çantadan çıkardığım ıslak mendili adamın yanına doğru savurdum adam durup yere düşen şeye baktığında bende :

Aaaa elimden kayı verdi tühhhhh tutamadım acaba rica edersem bana uzatır mısınız.?

Adam arkama baktıktan sonra bende arkama bakmıştım ama orda kimse yoktu o adamlar nereye gitmişti, önümü döndüğüm an bana çarpan adamın arkasındaki iki korumanın bana aynı anda sesiz ol demesi ile gözümü ordan çevirdim adama baktım, adam ise gözünü kısmın beni inceliyordum bende konuşmaya karar verdim.

Ee şey ben en iyisi ıslak mendili i alim sizde şey yolunuza devam edin olur mu.

Bunu dediğim an arkadaki korumalar adamın boynuna indirdileri darbe ile ben donup kaldım sonrada ordan hzılı bir şekilde ayrıldım saate baktığımda saat 6 ya geliyordu koruma olarak bildiğim adamlar bana minnetle bakıyorlardı acaba adam azılı suçlu muydu az önce ben nasıl bir olay yaşamıştım ki alla alla

İlerledikten sonra hızlı bir şekilde arkamdan bana seslenen kişi ile arkama baktım ve durdum.

Hanım efendi bakar mısınız?

Buyrun?

Efendim biz düşündükte bize o kötü adamı yakalamaya yardım ettiğiniz için tşk ederiz nasıl farl ettinizi bilmiyorum ama cesaretiniz taktır ettim.

Şeyy ben belindeki silahı görünce sonra sizi görüp paniklediğini görünce adam öyle şey oldu ya bende yardım ettim polis misiniz?

Adamlar birbirine baktıktan sonra aynı anda.

Evt polisiz efm bu suçluyu yakalamak için sivil giyindik.

Anladım beyler.

Konuşmanın ardından yoluma devam etmiştim nedense onların polis olduğuna inanmamıştım ama yinede maf- aaaaaa aklıma gelen fikir ile bunlar takım elbiseli eeee silahlı eeee asabiiii eeeeee siktir bunlar mafya aaaaaaaa arkama baktığımda kimse yoktu gündüz baktı sokaklarda neden kimse olmaz ki bir Allahın kulu bile mi yok ya.

Böyle konuşa konuşa en sonda yere çalışacaktım Valla önümede bakmıyordum. Saatte baktığımda 6 buçuktu hızlı bir şekilde eve gitmeliyim çünkü her saate saat 7 gibi ateş abim yanıma gelirdi hızlı bir şekilde koşmaya başladım eğer beni evde göremezse beni o eve geri götürecekti.

 

Önceden bir anlaşma yapmıştık kız başıma kaldığım için eğer beni bir yerlerde geç saate kadar görürse beni tehdit etmişti beni güzel abim ev hiçbir kızıl yok yani anlayacağınız evlatlıktım.

 

Eve koşar adımla devam ederken arabaları takmadan hızlı bir şekilde karşıya geçiyordum nefes nefese kalmış bir şekilde biraz soluklanırken ebimin aramadı ile kalbim deli gibi atıyordu.

Bir yere geçip oturduktan sonra telefonu açtım marketten aldığım suyu içmeye başladım.

 

Telefonu açtığımda abim beni soru yağmuruna tutmuştu bende soruları es geçip bir arkadaşım ile çıktığımı söyledim ve birazdan eve geleceğini söyleyip telefonu kapattım ama tekrar arayıp arkadaşının sesini duymak istediğini söyleyince sıçtığımı anladım hızlı bir şekilde ayağı kalkıp etrafa bakındım böyle bu telefona cevap verebilecek birini arıyordu gözüm.

Abime ise arkadaşımın bir mağazaya girdiğini ve şimdi geleceğini söyledim bekleyebileveğinş söyleyip konulmak istediğini dile getirdikten sonra bende hemn önümden geçen kızı durdurdum.

Kız bana garipseyerek bakıyordu mikrofonu kapattım.

Şey hanım efendi kusur bakmayın ben sadece abim beni bir arkadaşımda olarak biliyor da şey....

Bi an konuşamayınca kız gülmeye başladı elimden telefonu alıp abimin adını sordu bende ateş dedim başını sallayıp konuşmaya başladı abimle ardından başını sallaması ile telefonu kapattı.

Çokkkk tşk ederim beni ölümden kurtardın hahaha

Rica ederim canım ne demek benimde başıma böyle olaylar geliyor hahahha çünkü benim abim bir mafya eğer bir erkekle takıldığımı duyarsa o kişiyi öldürür.

Kıza nasıl bakıyorsam Bi anlık afalladı ve

Heyyy inandın mııı şaka yaptım hadi ama hahhaha

İkimizde gülmeye başladık. Kıza elimi uzatım merhaba ben lal dedim kızda memnuniyetle bende yaren demişti tanıştıktan sonra beraber ilerlemeye başladık sohbet ettik ve benimle tanıştığına memnun olduğunu söyledikten sonra yanımdan ayrılmıştı bir koruma gelmiş ve sert bir şekilde arabaya binmesi için galiba zorluyordu.

Aklıma gelen şey ile hızla yanına koştum

Heyyyy yaren!

Yaren bana dönüp büyük bir gülümseme ile karşılık verdi.

Şey durdurdun sizi kusura bakma ama telefon numaranı alabilir miyim?

Ee şey tabii buyur al.

Bana telefonun numarasını verdikten sonra bileğimden tutup sende gelsene senşd bırakalım ha ne dersin?

Bu şey benim için çok iyiydi çünkü eğer eve geç gidersem abimin okkalı tokadını yerdim sert ve kıskanç bir abiye sahiptim.

Arabaya binip yol boyu konuştuk ve yolu tarif etmiştim eve geldiğimde arabadan hızla çıkıp tşk ettikten sonra hızla koşar adımla kapıda bakleyen abimin yanına koştum kapıyı açıp içeri davet ettim eve girdiğinde odaya çıkıp üstümü değiştirdikten sonra abime yemek hazırlamaya başladım mantı yapıyordum suyu koydum biraz yağ ve tuzun ardından kaynayan suya mantıyı attım.

Bi yarım saat bekledikten sonra bir türlü emin olamadığım mantının piştiğini anlayınca suyunu süzdüm ve ardından üstüne yoğurt ve kozarttığım yağı döktükten sonra mantı hazırdı. Tabaklara yerleştirdikten sonra abime verdim.

Abimde et görmüş köpek gibi ağzına attığı kaşık ile birlikte anam yandım diye bağırınca gülme krizine girdim görmeniz lazımdı.

 

Yemeğim ardından mutfağı toparladım ve abiminlede sohbet ederken gelen telefon ile çıkmıştı bende onun çıkması ile duşa girmiş ve yatmıştım.

​​​​​

 

 

 

​​​​

 

 

 

​​​​​

 

 

Loading...
0%