Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.BÖLÜM

@yaxarbyr

Sabah kapının alacaklı gibi çalması ile yerimden sıçradım hızlı bir şekilde kalktım ve kapıya yöneldim elime aldığım biber gazı ile gizli bıçağı aldım.

Kaputa yöneldim ve delikten baktım karşımda babamı görmemle ve yanında ise bir kaç adam vardı hemen kapıdan uzaklaşıp kapının önüne salonda bulunan tekli koltuğu çektim.

Hızla odama geçip çantamın içine eşyalarımı koydum kapının zorlanması ile korkum artıyordu hızla aşağıya indim ve arka kapıdan çıkıcaktım ama kapının kırılması ile kapıyı isttiler o an tam kaçacaktım ki bir elin saçımı tutup beni duvara yapıştırması ile elimde tuttuğum bıçak başka bir tarafa savruldu ve acıyla inledim.

Araya bileceğim kimse yoktu ya onlar beni öldürecekti yada ben onları, üzerime gelen iki adam beni tutup kaldırdı ve babam ise benim karşıma geçti.

- paralar nerde!

- Neden geldinn seni pislik evimde neden rahat bırakmıyorsun beniii!

- Bana bak oruspu şimdiye kadar ece bin erkek atmışsındır haaaa!

- Ne saçmalıyorsun haaaaa ne dediğinin farkında mısın ben senin kızların gibi oruspu değilim beni onlarla karıştırma!

Yüzüme yediğim sert tokat ile resmen başım dönmüştü dışarıdan gelen siren sesleri ile bi an herkes duraksamıştı ben ise babamın yüzüne bakıp sırtım.

Bana sen mi çağırdın diye iftira atmaya başladı hızla çekmeceleri karıştırdı hiçbir şey bulamayınca belinden çıkardığı silahı ayağıma nişan alarak iki el ateş açtı.

Ardından beni fırlatarak yanımdan evden uzaklaştı lar ben ise acıyla baş başa kalmış bir şekilde yerde yatıyordum belimin ve ayağımın ağrısı her şeyin dahada berbat olmasını sağlıyordu.

Gücümü toparlayıp ayağı kalktığım an başımın dönmesi ve midemin bulanması ile duvara tutundum siren sesleri uzaklaştığın lanet ettim galiba babamın peşinden gitmişlerdi Bi an kapının tekrar çarpması ile ateş abimi gördüğümde sırtım koşarak yanıma gelmişti nasıl haberi olmuştu son takatimle adım attığım an kendimi abimin kucağında buldum.

Ve sonrasını inanın hiç hatırlamıyorum.

​​​​​​

Gözlerimi açtığımda etrafı biraz üzdükten sonra hastanede olduğunu anladım vücudumdaki ağrı ile biraz kıpırdandım ama daha çok ağrı girmesi ile inledim inanılmaz bir ağrıydı resmen vücudum yokmuş gibi hissediyordum.

Abimi yanımda göremedim acaba neredeydi hastanelerden nefret ediyordum onlar benim anılarımı tazeliyordu, anılarım pek iştak abartacak kısımları yoktu şimdiki olduğu gibi şiddet unsuru şeyler içeriyordu yavaş hareletletle kalktığımda üstüme hastane kıyafeti vardı etrafa baktığımda tekli koltuğun üstündeydi hızlı bir şekilde onları aldım ve banyo benzeri bir yere geçtim ve üstümü zorda olsa giymiştim hızla odadan ayrıldığımda kimseye görünmeden burdan çıkmak istiyordum hızla asansöre bindim ve aşağıya indim ardından görevlilere bakmadan hızla çıktım arkamdan birinin bana seslendiğini sandım galiba hızla oradan ayrıldıktan sonra hızla evin yolunu tuttum.

Ağır adımlarla eve dokru yürürken aldığım yağmur haberi ile başımı gökyüzüne kaldırdım yağmur yavaş yavaş çiselerken bende ağır adımlarla eve doğru gidiyordum artık başka bir ev tutmam gerekiyordu telefonumda yanımda yoktu ve havada kararmaya başlamıştı.

 

Eve geldiğimi kırık olan kapıdan içeri girdim abim eve adam koymuştu beni gördüğünde selam verdi, bende verdim burda olduğuma şaşırmıştı ben de odama geçip telefonumu çantamı falan aldım ardından içi dolu alan biriktirdiğim çantalarımı aldıktan sonra ağır adımlarla evden ayrıldım yerlerde benim kanım vardı ayağımın ağrısı artıyordu uykum geliyordu yatmak istiyordum biraz ilerledikten sonra düşündüm kimi arayabilirdim ki kimseyi arayamazdım arkamdan adım sesleri ile duraksadım ve arkama baktım bu saten sonra en fazla başıma ne gelebilirdi ki.

Arkama döndüğümde elleri. Yaralı ateş abi ile karşılaştım gelip bana sarıldı elimden tutup beni kendi evine götüreceğini söyledi ardından yolda bulunan arabaya bindik ve ben arabanın içinde uyuya kaldım.

 

 

​​​​​​

​​​​​​

​​​​​​

Loading...
0%