Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@yaxarbyr

Sabah uyandığımda abimin yatağında yatıyordum oda koltukta yatıyordu her yerim ağrıyordu hastaneden kaçtığımı bilmiyordu ne ilaç almıştım nede başka bir şey doğum günüme 1 gün kalmıştı,

Yerimden kalkıp banyodaki işlerini hallettim ardından abimin yerinde olmadığını gördüm odadan çıktığımda evde herkesi görünce şoka uğradım herkes evdeydi ablalarım abilerim ama bu nasıl olur beni onların evine mi getirmişti, halbuki beni bu hale onlar getirmişti sinirle odadan çıktığımda bütün gözler üzerindeydi kaldırmadan çıkış kapısına gittim tam açtığımda karşımda babamı görmemi beklemiyordum gördüğüm kişi ile iki adım geriledim ardından babam içeri girdiği an bana tokat yapıştırdı saçımı tuttu ve bağırmaya başladı o anki ağrıyla çığlık attığımda ateş abim hızlı bir şekilde gelip babamın suratına okkalı bir yumruk geçirişiyle babam saçımı bıraktı ardından ateş abim beni arkasına sakladı.

 

Babam abime bağırmaya başladı " Bu oruspu un burada ne işi var lannn" bağırmasının ardından abim bir yumruk daha geçirdi üstüme gelmesi ile abim burdan hemn uzaklaş dedi herkes araya girdi mahallekiler geldi ben hemen evden çıkıp hızlanma bildiğim kadar hızlanarak oradan kaçmaya çalıştım arkamı dönüp yoluma devam ediyordum ki bir kişiye çarptığım an dengemi kaybederek geriledim beni belimden tuttu ve ne olduysa Bi anda " git burdan" o dedi o kalın sesi insanı korkutacak derecede sessizdi koluna baktığımda sol kolu dövmeyle kapalıydı arkadan duyduğum sesle hızlan ordan uzaklaştım nereye gidebilirdim bilmiyordum.

 

Evden baya uzaklaştıktan sonra bir parkta oturuyordum yaralı ayağım lan olmuş ve kan kaybetmiştim, hızlı bir şekilde ayağımı uzattım ve gözlerimi kapattım paralarım abimde kalmıştı ama olsun sonra alırdım kılıfının arkasında bulunan para ile gece market alışverişi yapardım bir ev bulduktan sonrada abimden paralarımı ister Evi alırdım.

 

Telefonumun çalması ile bir yabancı numaranın aradığını gördüm ama açmadım, yerimden kalktım ve eve yok aldım bu kadar yürümem iyi değildi her an ayağım mahvolabilirdi....

 

Eve vardığımda kapı onarılmıltı büyük ihtimal abim onarmıltı kapıyı açıp içeri geçtim kilitli değildi anahtarlık gördüğüm anahtarın bu kapının olduğunu anladım ve hemen kapıyı kilitledim ve odama geçip üstümdekileri çıkardım ve bir duşa girdim tabi yarayı poşetle örtmüştüm duş aldıktan sonra yarayı açtım ve çekmecede bulunan ilk yardım çantası ile ayağımdaki yarayı dezenfekte ettikten sonra pasumanlayıp sardım ve çantayı toparlayıp çekmeceye koyduktan sonra da uyudum...

 

Gece 9 da uyandığımda ilk yaptığım iş mutfak için alışveriş yapmak oldu üstümü giyinip evden çıktım oda sadece çeket giymiştim üstüme marketin yolunu tutmuşken şansıma burdada kimse yoktu yaralı olan ayağım hala ağrıyordu ama yinede öncekilerin göre iyiydi hızlı bir şekilde gidiyorken ara sokakta duyduğum ses ile merakıma yenik düşerek oraya doğru ilerledim kenardan ne olduğuna baktığım an karanlıkla bir olmuş iri cüsseli bir adam ve sokağın ışığının aydınlattığın dövmeli kolu ile ağzımı kapattım çünkü o an o dövmeli adam başka bir adamın kafasına sıkmıştı yanında bir kaç adam daha vardı hzılı bir şekilde geri çekilirken o adam beni gördü dövmeli adam beni gördüğü an ben kılamadım bu ayakla ne yapabilirdim ki hızla oradan ayrılıp koşmaya başladım ayağımı siktir edip ayaklarım g.... Çarpa çarpa seke seke koşuyordum ki iki adamın önüme çıkması ile dona kaldım ayağımdaki ağrı artınca ayağımı tuttum ve inledim arkamda olan iti cüsseli adamın gözlerinin orda olduğunu anladım yaralı olan ayağıma bakıyordu aslında bol giyindiğim için belli değildi.

Adam yanıma geldi ve ben hızla geri çekildim şimdi arkamda kimse yoktu, kaçmayacaktım aslında kaçmayacaktım değil kaçamayacaktım, yanıma geldi ve çenemi kavradı sıkmaya başladı dün yüzüme tokayı yediğim için dudağım kanamıştı ve bağımı vurduğun için kaşımın kenarı çizilmişti, adam her bir yaraya teker teker baktıktan sonra gözlerini kıstı o an çenemi daha çok sıktı ve konuşmaya başladı.

- orda olanları gördün mü!

Ürkütücü sesi kendimi geri çekmeme neden olmuştu beni kendine çekmesi ile yüzüm buruşmultu, yüzümde hissettiğim nefesi ile gerildim yaln atmayacaktım gerek yoktu gördüysem gördüm dicektim çenemi sıktığı için konuşamadım ama başımı olumlu anlamda salladım bunu gördüğü an gözlerini daha çok kıstı...

 

Ayağıma giren ağrı ile elinden kurtulup geri adım attım ama o adam kaçacağını sandığı için beni sıkıca kolumdan tutmuştu o taraf yaralı olduğu için Bi an inleyince adam kaşlarını çattı ve kolumun tutuşunu yumuşattı.

- ben şey sen gördüm, orda sen onlar siz katil oldunuz! Bağırmamak birlikte ağzımı kapattı ve konuşmaya başladı.

- eğer bunu birine anlatırsan ecelim olurum.

Omuz silkip umrumda değil dedikten sonra yola devam ettim babamdan alışmıştım bu davranışlara bütün korumalar şok olmuş bir şekilde bana bakarken;

- neden cin görmüş küçük çoçuk gibi bakıyorsunuz ki cinayetiniz neden beni ilgilendirsin bu hayatta hiçbir şey benim umrumda değil anladınız mı, cinzyet işleyen sizlersiniz artık b... Temizlerisiniz umrumda değilsiniz dedikten sonra adama baktım, o da bana şaşkın gözlerle bakıyordu önüme dündüm ve yoluma devam ettim derken başımın dönmesi ile buz gibi olan yere yığıldım tek hatırladığım şey buydu.

 

YAZARDAN

İnsan bir beladan tam kurtuldum derken hayat onu sarsar, medeniyetli dedikleri insanlar ise canavardı kendi neslimizin bize davrandığı şekiller nasıl?

Size soruyorum hayatın böyle sert böyle yıkımı olmasının nedenini biliyor musunuz?

İşte bunun nedeni biz insanlarız neden peki?

Kötü davranırız, her şey kötü olur bizim milletimize bunu yapar ve bizde milletimize bize nasıl davranıyorlarsa bizde öyle davranıyoruz işte bu millet bu yüzden kötü oluyor.

 

Ne diyorum abi ben bile kitap yazarken kendi dünyamda kayboluyor belki saatlerce orda kalıyordum

SİZE. SÖYLÜYORUM HEP İYİ OLUN Kİ SİZİN KARŞINIZDA İYİ ÇIKSIN, KÖTÜ OLUSANIZ İYİLİĞE LAYIK GÖRÜLEMEZSİNİZ, GÖRÜŞEMEYİZ.....

 

hayalleri vardı küçük kızın adı laldi, bir gün büyüyünce avukat olup iyileri savunacaktı ama olamadı çünkü onu alan gaddar bir aile buna izin vermedi sizinde aileniz sizin hayallerinizi elinizden aldı mı??

 

 

 

 

                              Sonnn

 

 

 

​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Loading...
0%