Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@yazar_papatya

Fotoğrafı kaydırın lütfen. YouTube kanalımdan sizler için özel bir video var🕊️

"Bazı insanlar kitap okur, bazıları ise bir sayfa. Ben sana bir cümle olabilirim sadece Fırat Karahan. Sadece senin anlayacığın bir cümle."

Dicle Kaya, babasının sevgisizligi yüzünden daha onyedi yaşındayken ailesinden kaçıp, kurtulmak için Fırat Karahanla tanışır. Hayatı baştan sona değişen Dicle. Fırat Karahan' da arar babasında görmediği sevgi ve ilgiyi. Peki bu boşluğu doldurabilecek miydi Dicle?

"Ben birini sevmem, sevemem sanardım Dicle. Korkardım, korkaktım."

Fırat Karahan Çok sert ve sinirli bir adamdır. İçine kapanık ama merhameti çok yüce bir adam. Dicle'den yedi yaş büyük olan Fırat ,Diclenin eksikliğini tamamlayabilecek mi dersiniz?

Bildiğiniz tüm aşk hikayelerini unutun derim size. Bir kadın nasıl sevilir Fırat'ın Dicle'ye olan sevdasında göreceksiniz. Diclenin yanlışları sizin doğrularınız, sizin yanlışlarınız Diclenin doğrularıdır belki. Dicle ve Fırat kalbinize dokunmaya, orada taht kurmaya geliyor. Onlarla üzülüp, onlarla mutlu olmaya ne dersiniz?

 

HER HALİMLE SEV KİTABI HEM İÇİNİNİZİ ISITACAK HEM DE TÜYLERİNİZİ DİKEN DİKEN EDECEK. BU HİKAYE İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN MAVİ BİR GÖKYÜZÜ VADEDİYOR. HERKESİN BULUTLARININ YAĞMURA İHTİYACI VARDIR. BAZILARININ MUTLULUĞA, BAZILARI HÜZNE DAMLAR. DAMLALARI KARŞILAMAYA HAZIR MISINIZ?

 

Bölümlerde düzenlemeler yapıldı YouTube kanalımdan Fırat ve Dicle için videolar var ve olmaya devam edecektir. Sevgiyle kalın 🫠

Loading...
0%