Yeni Üyelik
31.
Bölüm

24. Bölüm (Düzenlenmiştir)

@yazarcerenoktay

06.09.2024, 13:38 🐺
Yeni bölüme hepiniz hoş geldiniz,
ve keyifli okumalar!

Okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya yazın lütfen.

 

MARIE ve LOUIS – ARNOLD’UN GELDİĞİ GÜNÜN SABAHI

 

Marie, kahvaltısını yapmaya devam ederken çalan telefonunun sesini duydu. Ekrana bakışlarını çevirdiğinde kendisini arayan kişinin erkek arkadaşı olduğunu gördü. Ellerini peçeteye silip telefonu eline aldıktan sonra aramayı yanıtlayıp "Hayatım," dedi. "Günaydın."

Louis, Marie’nin sesini duyduktan sonra "Günaydın," diyerek yanıt verdi. "Cesetlerin üzerinde bulunan kıllara dair inceleme sonucu çıktı. "

Marie, nihayet beklediği sonucu duyacağı için rahatlamıştı. Parmakları telefonu sıkıca kavrarken “Harika!" dedi ilgili ses tonuyla. "Umarım bana verecek güzel haberlerin vardır."

Louis, Marie'nin sözleri üzerine "Güzel bir haber mi tam olarak bilemiyorum," diyerek yanıt verdi. "Çünkü böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum."

Marie, Louis'in sözleri üzerine fazlasıyla meraklanmıştı. Louis, gevelemeyi bırakıp lanet olasıca sonuçları söylese iyi ederdi.

"Yani?" diye sordu Marie kuru bir sesle. "Artık uzatmayıp lanet olasıca sonuçları söylesen ya."

Louis, Marie’nin sert sözleri üzerine direkt konuya girdi. "İki kurbandan almış olduğumuz tüyler aynı katile ait. Ama bir sorun var. DNA hem hayvan hem de insan DNA'sı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım için çok şaşırmış durumdayım. Ama bundan yaklaşık on yıl önce bu tip cinayetlere rastlandığını hatırlıyorum. Katil tespit edilememişti. Bu şekilde faili meçhul bir sürü dosya bulunuyor."

Marie, erkek arkadaşının kendisi ile kafa bulduğunu düşündü. Böyle bir şey mümkün değildi. "Şaka yapıyor olmalısın!" derken öfkesi belli oluyordu. "Benimle kafa bulma sabah sabah."

Louis, böyle bir şeyin mümkün olmayacağını biliyordu. Ama bu iki vakada ve bundan önceki çözülememiş bazı cinayet vakalarında belirttiği gibi insan ile hayvan DNA'sı bir arada bulunmuştu. Bu faili meçhul cinayet dosyaları tozlu raflardaki yerlerini çoktan almış olmasına rağmen Marie’ye "İstersen bana inanman için bu dosyaları inceleyelim ve aradaki benzerlikleri saptayalım." dedi.

Marie, erkek arkadaşının hâlâ kendisi ile kafa bulduğunu düşünüyordu. Ama madem dosyaları incelemek ve kendisine inandırmak istiyordu, bunu yapacaktı. Birlikte bu faili meçhul cinayetlerin dosyalarını inceleyeceklerdi.

"Pekâlâ," dedi Marie, hâlâ inanmadığını belli eden bir ses tonuyla. "Bu bahsettiğin dosyaları inceleyelim bakalım."

Louis'in telefonu kapatmasının ardından aklına Jenny geldi. Bu insan DNA'sı acaba ona ait olabilir miydi? Gerçi kız kasabaya geleli daha bir gün olmuştu. DNA'nın ona ait olması bu durumda imkânsız görünüyordu.

Marie, düşünmeye devam ederken çalan zil sesini duydu. Sandalyeden kalkıp kapıyı açmak üzere yürümeye başladı. Kapıyı açtığında karşısına çıkan FBI Ajanı Arnold'du. Soğuk ve mesafeli bir yüz ifadesiyle genç kadına bakmaktaydı.

 

Bu bölüm 15. Bölüm'ün öncesini anlatmaktadır.

Loading...
0%