Yeni Üyelik
10.
Bölüm

4. Bölüm

@yazarcerenoktay

03.10.2024, 03:55 🐺
Yeni kitabımın dördüncü bölümüne hepiniz hoş geldiniz,
ve keyifli okumalar!

Okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya yazın lütfen.

Yorumlarınızı satır aralarına yazmayı ihmal etmeyin.

 

Not : Bu kitap bolca fantastik öğe, daha önce görülmemiş doğaüstü - fantastik yaratıkları, insan görünüşlü olan varlıkları ve daha fazlasını içermektedir. Bu tarzda bir kitap arayan herkes için uygundur.

 

MİRA

 

Ethan’ın adını öğrenmeme rağmen soyadını bilmiyordum. Hayatıma aniden girmiş, kısa bir süre kalmış ve ardından çekip gitmişti. Ama bu süre bana asla yetmiyordu. Ona karşı sanki büyülenmiş gibiydim; bağımlısı olmuştum. Varlığı, üzerimde bir uyuşturucu gibi etki bırakmıştı. Nasıl ki bu zehri kullananlar kolay kolay bırakamazsa, ben de onu kolay kolay unutamayacakmışım gibi hissediyordum. Uyuşturucudan nefret eden bir insan olduğum için, bu durum hoşuma gitmiyordu.

Onu bir daha görme şansım olur muydu bilmiyordum, ama onu yeniden görmek için her şeyi yapabilirdim. Aklıma mekân sahiplerine güvenlik kamerasından görüntüsünü bulup bana vermelerini istemek geldi. Ama birkaç saniye içinde bu düşüncenin çok saçma olduğuna karar verdim. Bu tür yerler pek tekin olmadığı için başıma bela almak istemiyordum.

İç geçirdiğim sırada Lyraeth yanıma geldi. "Ne oldu Mira?" diye sordu. Belli ki telefon görüşmesi bitmişti. "Neden böyle dertlisin?"

"Az önce olanlara inanamazsın," dedim. Ben bile hala inanamıyordum, o nasıl inanacaktı ki?

"İnanıp inanmama kararını bana bırak istersen," dedi gözlerini devirerek. "Ne olduğunu anlat artık!"

"Hayatımda görüp görebileceğim en yakışıklı adam adamı gördüm. O da beni gördü. Bir süre birbirimize baktık, daha sonra yanıma geldi. Benden Çenemi tutup ona bakmamı sağladı. İsmimi sordu. Söyledim. Ben de ona adını sorduğunda bana Ethan dedi," derken heyecandan yerimde duramıyordum. "Bunun adından bana ismimin anlamını bilip bilmediğimi sordu. Bilmediğimi söyledim. Bana ismimin birden fazla anlamı olduğunu söyledi. Anlamlarını söylerken çok seksi görünüyordu gözüme."

Lyraeth, son sözümün üzerine bir kahkaha patlattı. Bense bunu görmezden gelip anlatmaya devam ettim. "Hatta ismimde bir yıldız varmış, bunu biliyor muydun? Ben bilmiyordum. O yıldız, gerçekten çok güzeldi."

"Ne?" dedi Lyraeth, şaşkınlıkla. "Tanrım! Seni bir dakika yalnız bırakmaya gelmiyor."

Gülümsedim. Heyecanla anlatmayı sürdürdüm. "Gerçekten çok yakışıklıydı. Keşke sen de onu görseydin! Adeta bir Tanrı gibiydi. Fiziği, bakışı, her şeyiyle bir Tanrı’yı andırıyordu."

Lyraeth'in on sözlerim üzerine kaşları şaşkınlıkla havaya kalktı, gözleri irileşti. "Vay canına!" dedi. "Adı ne demiştin? Ethan mıydı?"

Başımı hızla salladım. "Evet. Adı Ethan. Ama adı dışında hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Keşke daha fazlasını öğrenebilseydim." Üzüntüyla başımı eğdiğimde uzandı ve bana sıkıca sarıldı. "Hiç dert etme," dedi. "Gerekirse Instagram'ın ve diğer sosyal medya platformlarının altını üstüne getirir, hesabını buluruz."

Lyraeth, bana sıkıca sarıldıktan sonra telefonunu daha sıkı tuttu. Daha sonra ekranı açtı. "Aramaya başlayalım o zaman!" dedi. Parmakları telefon ekranında hızla geziniyordu. "Ethan demiştin, değil mi? İlk önce dediğim gibi Instagram'a bakıyoruz."

Lyraeth, aramaya başladığında biraz rahatlamıştım ama hala içimden bir ses ona dair hiçbir şey bulamayacağımızı söylüyordu. "Sadece adı Ethan," dedim moral bozukluğu içinde. "Soyadı yok. İşimiz zor olacak."

Lyraeth, sözlerim üzerine gülümsedi, "Zor olur ama imkansız değil. İnsanlar sosyal medyada her şeyi paylaşıyor. Önce isimle ilgili arama yapalım olmadı mekan ile ilgili aramalara bakarız."

Bu iş belli ki çok zaman alacaktı.

Nathan adında çok hesap vardı. Nitekim Lyraeth, onu bulmaya kararlı olduğu için pes etmeden araştırmasına devam ediyordu. "Ya hesabı gizliyse? Ya kendi adını kullanmıyorsa? Sence onu bulabilmek mümkün mü?"

"Sözlerine dikkat et Mira," dedi. "Olumsuzu çağırma. Onu bulacağız. Lakin bu iş öyle ayakta yapılacak gibi değil. Belli ki çok zaman alacak. Hadi eve gidelim. Evde araştırmayı sürdürelim."

Birlikte mekanın önünde bekleyen taksilerden birine binmemizin ardından Lyraeth'in evine doğru ilerlemeye başladık. Belli ki bu geceyi onun evinde geçirecektim ve bize uyku yoktu.

Loading...
0%