Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Mafya'nın Oğlu

@yazarhelena

Bölüm:3

 

Merhabaa umarım yeni bölüm hoşunuza gider iyi okumalar dilerim✨

 

 

Bahar ve Demir'in olduğu yere tekrardan döndük Ateş, Demire gözü ile arabayı işaret etti ve Demir önce bana sonra ise Ateş'e anlayamayarak baktı ve tekrardan sürücü koltuğuna geçti. Arabayı çalıştırdı ve geldiğimiz yöne doğru geri gitti. Kafamı Bahar'a doğru çevirdim ve bir şey söylemeden sadece yüzüne baktım. Ona ne diyebilirim ki. Eğer dün gördüklerimi ona anlatırsam belki de o olanların aynıları benimde başıma gelecek...

 

"Alev?" Bahar, hiç bir şey anlamadığını belli eden bakışlarıyla yüzüme bakıyordu. Anlaşılan ona yalan söylemeliyim.

 

"Lütfen önce bi eve geçelim." Bahar bir şey söylemeden evin kapısına doğru ilerledim. Çantamdan anahtarımı çıkardım ve kapıyı açıp içeriye girdim. Kapıyı açık bıraktım Bahar da arkamdan geldi ve kapıyı kapattı.

 

"Alev iyimisin? Garip görünüyorsun ve sen dün neredeydin? Halâ parti elbiselerinle duruyorsun ve partiye gelmedin bile?" Çantamı masanın üzerine attım ve koltuğa geçip oturdum Bahar da yanıma oturdu.

 

"Bahar,özür dilerim." Ne demem gerekiyor bilmiyorum. Herkese yalan söyleyebilirim belki, ama şuan Bahar'a söyleyemiyorum...

 

"Neden özür diledin şimdi? Yaa bak kızmıştım ama geçti yine iyisin bir şey demiyorum." Hafif gülümsedim ve konuşmaya başladım.

 

"Dün kayboldum ve o iki çocukla karşılaştık. Saat çok geç olduğu için bu gün geldim."

 

"Tamaamm sanırım anladım. Ama sanki başka bir şey var gibi... Gerçekten iyisin değil mi?" Bahar'a bir şey söyleyemezdim bu yüzden iyi de görünmek zorundayım. Ama dün olanlar, gerçekten çok kötüyüm akşam bile yatarken aklımda o görüntü vardı.

 

"Evet evet iyiyim. Biraz yorgunum sadece." Ayağa kalktım ve masanın üzerinden çantamı alıp tekrardan Bahar'a döndüm.

 

"Ben, biraz duş alıp geleceğim. Sen de bir şeyler hazırla film izleriz." Yine Bahar bir şey söylemeden yukarıya çıktım. Odama girdiğim gibi duş için gerekli eşyalarımı dolaptan alıp banyo ya bıraktım. Ve tekrardan odama dönüp çantamdan telefonumu aldım ve şarja taktım. Saat 2:15 di acaba akşam saat kaçta Ateş ve Demir burda olacak? Derin bir nefes aldım ve tekrardan duşa girdim.

 

Bahar'ın anlatımıyla;

 

Alev bana iyi olduğunu söyledi ama hiç de öyle görünmüyor. Neyi var acaba? O iki çocukta bir garipti. Neyse bir şey olsa söylerdi bence, tekrardan sorup onu sıkmak istemiyorum. Belkide dediği gibi sadece yorgundur...

 

30 Dakika sonra Alev'in anlatımıyla;

 

Saçlarımı kuruladım ve odama geçip dolabımdan rahat bir şeyler alıp üzerime geçirdim. Telefonumu aldım ve aşağıya indim.

 

"Şimdi daha iyi misin canım?" Gülümseyerek Bahar'a baktım, hala bir şeyler hazırlıyordu.

 

"Evet, zaten iyiydim sadece yorgundum duş iyi geldi." Keşke duş aklımda ki o görüntüleri de silebilseydi...

 

"Pekii o zaman sen geç içeriye, otur. Bende hemen geliyorum." Tamam anlamında kafamı salladım ve içeriye geçtim. Televizyonun karşısında ki koltuğa oturdum ve kumandayı elime aldım Bahar da geldi ve yanıma geçti.

 

"Ne izliyoruz?"

 

"Bilmem." Kumandayı Bahar'a uzattım. "Al, filmi sen seç istersen." Kumandayı elimden aldı ve televizyonu açtı. Televizyon açıldığı gibi karşımıza bi haber kanalı çıktı Bahar tam değiştiriyordu ki dikkatimi çeken şey ile hemen kumandayı elinden çektim ve ses verdim.

 

"Alev, ne oldu?"

 

"Bir dakika!" Olayın korkusu ve şokuyla sanırım fazla yüksek sesle konuşmuştum. Ama bu şuan hiç umrumda değildi. Haberde yanmış bir yeri gösteriyorlardı ve bu yanan yer, dünkü depoydu...

 

"Son dakika haberi ile karşınızdayız, sayın seyirciler. Arkamda görmüş olduğunuz bu depoda günün erken saatlerinde bir yangın meydana geldi. Ancak, yapılan araştırmalara göre yangının kasten çıkarıldığı anlaşılmıştır. Araştırmalar devam ederken depoda yanmış iki ceset olduğu tespit edilmiştir. Depo incelenmeye devam ederken, bulunan iki cesedin kimlikleri araştırılmıştır ancak olay yerinde çıkan yangın nedeniyle araştırmalardan bir sonuç elde edilmemiştir. Olay yeri inceleme ekipleri hala olay yerinde çalışmaya devam ediyor. En kısa zamanda yeni habarleri..." Haber spikerinin anlattıkları korkumu bi üst seviyeye taşımıştı. Televizyonu tekrardan kapattım ve boş televizyon ekranına bakmaya başladım. Belki farklı depo diyeceğim ama kendimi avutmak için bu bile gerçekçi gelmedi. Evet, oydu eminim ve bu olanlar yeni bir korkumun çıkmasına sebep oldu. Ya dün, bizi kovalayan adamlar peşimizdeyse...

 

"Alev!" Bahar'ın bağırmasıyla oturduğum yerde hafif sıçradım ve Bahar'a döndüm.

 

"Neden bağırıyorsun?!"

 

"Kanka iki saattir sesleniyorum cevap vermiyorsun. Televizyonu neden kapattın? Yüzün bembeyaz olmuş iyi misin?"

 

"Değilim, Ben gidip biraz yatıyorum." Ayağa kalktığım sırada Bahar'da ayağa kalkıp kolumu tuttu. Yüzümü ona doğru çevirdim.

 

"Alev, ne oluyor? O haber neden seni bu hale getirdi?" Şimdi ne söyleyecektim? Of, gerçekten kafayı yiyeceğim. Tekrardan kolumu çektim ve konuşmaya başladım.

 

"Bahar, haberle bir ilgisi yok. Dikkatimi çekti ve izledim. Yorgun olduğum için film izleyesim de yok, ben yatıyorum sen otur."

 

"Alev, bu yalanı yiyecek kadar saf olduğumu düşünmüyorsundur umarım." Doğru, düşünmüyorum. Ama ne yapabilirim ki? Ona bir şey söyleyemem of Allah'ım dünden beri yaşadıklarım ne ya! Lütfen kötü bir kâbus olsun ve şimdi uyanayım.

 

"Alev konuşacak mısın?" Sıktığım gözlerimi tekrardan açtım ve derin bir nefes alıp Bahar'a baktım.

 

"Bahar, ister inan ister inanma. Yorgunum dedim o kadar başka bir şey yok. Olsa sana söylerdim zaten." Lütfen daha fazla bir şey sorma Bahar. Yoksa şuraya düşüp bayılacağım şimdi.

 

"Peki, öyle olsun. O zaman sen uyu bende eve gidiyorum. Bir şeye ihtiyacın olursa ararsın." Tamam anlamında kafamı salladım Bahar çantasını alıp çıktı, bende odama çıktım.

 

Odaya girdiğim gibi nedenini bilmiyorum ama gözlerim dolmuştu. Ki yeterince sebep var aslında... Hemen yatağıma girdim ve saate baktım 3:34 olmuştu. Ateş ve Demir'in ne zaman geleceğini bilmediğim için saat 19:00'a bir alarm kurdum ve telefonumu komodinin üzerine bırakıp uyudum...

 

Devam edecek...

 

Hepinize merhaba ✨ umarım okurken zevk aldığınız bir bölüm olmuştur. Yeni bölüm yorum ve

beğeni sayısına göre gelecektir. Bir sonra ki bölüm de görüşmek üzere ❣️

 

Loading...
0%