Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@yazarkai

Öğrenciler şoktadır. Bir anda iki kişi birden ölmüştür. 8/B sınıfı yas tutsada 8/A sınıfının ölen kişiler umrunda olmaz ve camdan bahçeye atarlar.

İki sınıfta da aynı anda tahtada bir yazı belirir:

 

"Sınıfınızdan on dakika içinde bir kişiyi seçip kapının önünde bekletin. Seçim yapıldığında seçilen kişinin görevi belli olacak. On dakika içinde seçim yapılamazsa cezasını sınıf çeker."

 

8/A:

Seçilen kişinin başına gelecek şey belli olmadığı için karar vermekte zorlanırlar. Olive ve Bonie sınıftan el el tuvalete doğru gider. Tuvalette kimse olmadığını görünce kızlar tuvaletine girip kapıyı kapatıp öpüşmeye başlarlar. Seçim süresi için süre dolmak üzeredir. Melodie arkadaşı Bonie'yi merak edip daha fazla beklemeden tuvalete doğru gider. Kızlar tuvaletine girip seslerin geldiği kapıya gelip kapıya tekme atarak açar. Karşısında gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Arkadaşı Bonie'yi bu halde gördüğü için sinirlenip Bonie'nin kolundan tutup sınıfa götürür. Arkalarından Olive gelmektedir. Melodie takıma seslenir:

"Seçeceğimiz kişi Olive olacak, itiraz kabul etmiyorum!"

Sınıfta kimse itiraz etmez ve Olive kapının önüne geçip beklemeye başlar. Sıradaki seçim sırası 8/B sınıfındadır.

8/B:

8/B sınıfı için on dakikalık süre başlamıştır. 8/B sınıfı için seçmek çok zor olmaz, çünkü sınıfta genel olarak sevilmeyen kişi Pars seçilir.

Tahtada yeni bir yazı belirir:

"İki sınıfta bu yazıyı dikkatlice okusun.

Seçilen iki kişi sınıf değiştirecek. Ama normal bir şekilde değil.

 

Üç adet kart seçeneğimiz olacak. İki sınıfta bu kartlardan birini seçecek. Kart seçimini sınıfın güncel başkanı yapacak. Seçilen kişi başkanın seçtiği kart ile birlikte sınıftan ayrılacak. Seçilen kişiler gittiği sınıfın kaderini seçilen kart ile belirleyecek.

Kart seçenekleri:

1.kart:Sınav ile eleme

Bu kart seçilirse sınıfta ki herkes bir sınava girecek ve sınavda sonuncu olan ölecek.

2.kart:Başkan seçimi ile eleme

Bu kart seçilirse sınıf başkanı sınıfta ki kişiler arasından birini seçecek ve seçtiği kişi ölecek.

3.kart:Oyun ile eleme

Bu kart seçilirse sınıfta ki herkes sınıftan çıkarak oklarla gösterilen odaya gidecekler. Odanın içindeki parkurda ikili yarışacaklar. Yarışma sonrası sonuncu olan kişi ölecek.

Şimdilik bu kadar. 8/A sınıfında başkan Olive fakat seçildiği için kart seçimini Olive yerine başkan yardımcısı ve Olive sınıf değiştirdiği için sınıfın yeni başkanı Bonie kart seçimini yapacak. 8/B sınıfının başkanı Osamu olduğu için kart seçimini Osamu yapacak. Kart seçimi için süreniz on beş dakikadır." Melodie, Bonie'ye yaklaşarak: "Oyun ile eleme kartını seç, oyunlarda çok kötü o."der. Bonie kararsızdır. Bir tarafta en yakın arkadaşı Melodie, diğer tarafta hayatının aşkı Olive. Bonie tarafını seçer, en yakın arkadaşı Melodie. Bonie tahtaya seslenir: " Seçeceğim kart, oyun ile eleme kartı olacak." Olive o an ihanete uğradığını düşünür ve oyun ile eleme kartını Bonie'den alıp 8/B sınıfına gider. Sıra Pars'a gelmiştir. Osamu çok süre harcamadan Pars'ın kolaylıkla ölmeyeceği bir kart seçer. "Seçtiğim kart, sınav ile eleme kartı." Böylece Pars'ta Osamu'dan kartı alıp 8/A sınıfına gider. Sırada eleme zamanı. İlk olarak 8/A sınıfının sınav ile elemesiyle başlar. Sınav bir buçuk saat sürer ve süre dolduğu an akıllı tahta tarafından kontroller yapılır. Sonuçlar:

 

1.Bonie (459 puan)

2. Melodie (440 puan)

3. Pars (427 puan)

4. Roy (416 puan)

5. Kai(401 puan)

6. Ellie(395 puan)

7. Levi(374 puan)

8. Atlantis (352puan)

 

Ve böylece 8/A sınıfında ölen kişi Atlantis olur. sıra 8/B sınıfına gelir. Sınıf, oklarla gösterilen yerleri takip ederek en alt katta ki beden eğitimi kapalı spor salonuna inerler. Salona girdiklerinde karşılarında gördükleri şey yüzü olmayan bir robottur. Robotun yüzü yoktur ama içi boş bir çember kafası vardır. Gövdesi zırhla kaplı, kollarında çeşit çeşit silahlar vardır. Robotun yüzünde yazılar çıkmaya başlar: "Bu oyunda iki kişi kaybedecek ve onları bir haftalığına bir zindanda tutacağız. Aralarından sadece en az biri kurtulabilecek. Ama ikisinin de ölme ihtimali göreve bağlı artacak. İlk oynaycağınız şey bir zeka küpü, size ilk önce bir saatlik bir video açıp yarım saat ek çalışma süresi vereceğiz.(Toplamda bir buçuk saat)

Videoyu izledikten sonra sırayla bozuk olan küpü bitirme süreniz ölçülecek. En uzun sürede yapan bir kişi ilk kodese atılan kişi olacak. İkinci oyunu birinci oyun bittikten sonra açıklayacağım."

Robot konuşmasını yapar ve bir saatlik videoyu açıp tüm sınıfa izletir. Sınıfta ki her öğrenci ellerine bir defter alıp aşamaları yazmaya çalışırlar. Bir saatlik süre sona erer ve video son bulur, sıra son aşama olan yarım saatik ek çalışma süresidir. Öğrenciler küpü kullanmadan defterdeki hamleleri ezberlemeye çalışırlar. Aralarında düzgün bir şekilde ezberleyen tek kişi Olive'dir. Diğer öğrenciler kafalarında kavrayabildiği kadarı ile sıranın kendisine gelmesini beklerler.

Ve sonuçlar açıklanır

Dk Sn Sl

1.Olive 03.28.78

2.Grom 03.45.81

3.Mori. 04.56.24

4.Dazai. 05.38.47

5.Osamu 07.41.95

6.Hokkaido 08.59.34

7.Ezzie 14.43.80

 

Robot konuşmaya başlar:

"Kodese atacağım ilk kişi Ezzie olacak. Ezzie! Zorluk çıkarmadan kodese gir yoksa daha kötü bir şekilde girersin."

 

Ezzie robotu zorlamadan kodese girer.

 

Robot konuşmaya başlar: "sıradaki oyundan önce dinlenmeniz için on dakika süre veriyorum."

Ö

 

ğrenciler yorgundur. Elleri küp yapmaktan şişmiş, bazılarının ise elini kavrayamaycak kadar ağrıyordur. Buna rağmen sıradaki oyuna katılmak zorundalardır. Mola süresi biter ve robot konuşmaya başlar:

"İkinci ve son oyunumuz için karşımdaki şu sepeti kullanacaksınız. Her yarışmacının elinde üç tane top olacak. Sepet ile bulunduğunuz alan arasında 2 metrelik uzaklık olmalı. Attığınız üç toptan aranızda en az top isabet ettiren kodese giren son kişi olmuştur.

Eğer birden fazla kişi en düşük puanı alırsa o zaman sırayla beş tane top ile atış yapacaklar.

Biraz önceki oyunun sonuşlarına göre birinci isimden sırayla atış yapılacak. Olive! İlk atış yapacak olan kişi sensin."

Olive atışını yapar ve ardından sıra diğerlerine de gelir. Yarış sonuçları

Aşağıda.

 

1- Osamu 3/3

2- Dazai 2/3

3- Mori 2/3

4- Hokkaido 2/3

5- Olive 1/3

6- Grom

0/3

 

Bu durumda kodese giren son isim Grom olur.

 

Devam edecek...

 

 

Loading...
0%