Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@yazarkai

Ron'un gözleri kapanır. Mikel, Ron'u yatağının altına koyar. Tam yerleştirirken bir patlama yaşanır. Bu patlama bahçedeki ölü Tinity'den gelmiştir.Şehir

 

toz bulutu ile kaplanır. Yolda yürüyen büyük cüsseli bir robot patlamanın olduğu yeri görür. Koşarak patlamanın olduğu eve gider. Camdan içeri giren robot şok olur. Mikel'ı tanıyordur, onunla Rusya-Ukrayna savaşında Rusya'nın robotları olarak kullanılmışlardır. Bu robotun adı Hank'tir. Hank konuşmaya başlar:

 

-Mikel, napıyorsun burada? Yatağının altında ne var?

 

-Hoşgeldin Hank, beni özlemişsindir herhalde değil mi?

 

-Özlemedim seni, hatta sırf patlama olduğu için geldim.

 

-Ha doğru patlama oldu değilmi. Neyse birşey olmaz gitmeye gerek yok.

 

Hank iyice şüphelenir. Yatağının altında kim olursa olsun çıkarmalıdır, çünkü onun doğası gereği kurtarıcı bir robottur. Yavaş yavaş Mikel'a doğru yürür. Yumruğunu sıkar. Kolunu kaldırır veeee GÜM!

 

Hank,Mikel'ın karnına güçlü bir yumruk atmıştır. Mikel sarsılır. Silahını çıkarıp şöyle der:

 

-S-sseni PİSLİKK!

 

Der ve silahının tetiğini çeker. Hank zıplayarak mermiden kaçar. Mikel tekrar ateş eder. Hank yine kaçar. Bu on dakika boyunca tekrarlanır. Mikel yine ateş eder. Hank merminin duvara çarpmasını bekler, öylede olur. Mikel bir anlığına boş bulunur. Hank bunun fırsat olarak değerlendirir ve Mikel'ın üzerine atlar. Bir vuruşunda Mikel'ı bayıltır. Mikel baygın haldeyken Hank yatağın altındaki Ron'u çıkartır. Tam camdan atlayıp kaçacakken Mikel uyanır. Ve Hank'in iki ayağında ateş eder. Hank kucağında tuttuğu Ron ile birlikte yere yığılır.Hank kucağında tuttuğu Ron ile yere düşer. Mikel Hank'in bayıldığını görür. Fırsatını kullanır ve Ron'u Hank'in kucağından alır. Ron gözlerini açar. Mikel Ron'un uyandığını görür. Mikel Ron'un yaşamasına izin vermez. Ron'un kafasına ateş eder ve Ron'u öldürür.

 

Ron'un ölü bedenini yatağının altına koyar. Ron'un işini bitirdikten sonra Mikel, Hank uyanmadan onu camdan atar. Hank parçalara ayrılır. Mikel'ın yardımcısı Butis ortaya çıkar. Butis kafası böceğe benzeyen bir uzaylıdır. Butis konuşur:

 

-Mikel yeni kurban hazır.

 

Ron öldükten sonra yeni bir robotu tuzağa düşürecektir. Günler geçer tarih yarışma gününü gösterir. Ron yarışmaya katılamadan ölmüştür. Ron'un sahibi Jack yarışma günü Ron'un yanına gelmek için bir gün önceden İngiltere'den yola çıkar. Yarışma gününün sabahı Japonya'ya varır. Jack Ron'un evini bulur. Kapıyı çalar. Kimse kapıyı açmaz. Yarışma yerine gittiğini düşünür. Koşarak yarışma yerine gider.

 

Orada bulamaz. Ne yapacağını şaşırır. Tokyo'da rasgele dolaşır. Jack Rastgele bir sokağa girer. Sokakta parçalanmış bir robot görür. Bu Hank'tır. Tabi Jack, Hank'in kim olduğunu bilmiyordur. Buna rağmen, parçalara ayrıldığı yerdeki evin kapısını çalar. Bir saniye sürmeden kapı açılır. Sanki bekliyormuş gibi. Bu Mikel'ın evidir. Jack çantasına AVM'den aldığı baltayı koyup Mikel'ın evine girer. Eve iyice bakar ve bir soru sorar:

 

-Evinizin girişinde ölü bir robot var.

 

Der ve konuyu başlatır Jack.

 

-Ne! Ölü robot mu? Hiç haberim yok.

 

Der yalancı Mikel. Kendi öldürdüğü robotu tanımıyor gibi yapar. Jack buna inanıp gidecekken gözüne birşey takılır. Mikel'ın yatağının altında Ron'u görmüştür. Jack şaşkın bir şekilde:

 

-E.ee Yatağınızın altındaki şey de ne?

 

Diye sorar Jack.

 

-He oradaki mi.

 

Diye başlar sözüne Mikel.

 

-O şey ya.

 

Mikel bahane arıyordur. Nasıl birşey uyduracağını düşünür. Yanına Butis gelir. Mikel'a birkaç fikir verir.

 

Ve sonunda bir bahane üretir:

 

-O şey ya. Benim yaptığım robotum Ron.

 

Der ve Jack'e çok kötü yakalanır.

 

Jack bağırarak:

 

-Seni yalancı şerefsiz!

 

Diyerek baltasıyla saldırır. Tam darbeyi indirecekken Butis, Jack'in baltasını Jack'in elinden kapar. Kaptığı gibi baltayı Jack'in kafasına indirir. Jack kanlar içinde yatıyordur. Jack'te başaramamıştır. Kahramanların hiçbiri kalmaz. Ta ki en güçlü kahraman ortaya çıkana kadar.Jack ölmüştür. Mikel, Jack'i alıp sokağa fırlatır. Günler geçer. Yarışma günü gelmiştir. Ron'un öldürülmesi bir yarışmacı azaltmıştır. Yarışmanın kazananı belli olur. Prime adındaki bir robotun yaptığı şirin robot kazanmıştır yarışmayı. Prime robotu ve kupası ile birlikte evine gider. Robotunun adı Ray'dir. Küçük ve tatlı bir robottur. Prime Ray'i yatağının altına koyup uyur. Sabah olur. Mikel, Ron'a yaptığı tuzağın aynısını yapmaya başlar. Bu sefer robot yerine kupasını çalar. Prime, uyandığında kupasını bulamaz. Kupasını ararken telefonu çalar ve yine Mikel arar. Prime, Ron gibi Mikel'ın konum attığı yere gider. Keskin nişancı bu sefer Ron yerine Prime'ı hedef alır. Prime, Keskin nişancıyı görür. Keskin nişancı bu sefer hedefi kaçırmamak için seri bir şekilde ateş eder. Prime mermilerin üzerine doğru atlar. Mermiler Prime'ın koluna ve bacağına gelir. Prime yaralanmasına rağmen keskin nişancının üzerine atlar. Atladığı sırada kınındaki kılıcı çıkarıp keskin nişancının kalbine saplar. Keskin nişancı kanlar içinde yere yığılır. Prime kılıcını keskin nişancının kalbinden söküp tekrar kınına sokar. Kılıcı kınına soktuktan sonra, Mikel'ın evine girer. Eve girdiği anda, karşısında Mikel'ı bulur.

 

-Kupamı geri ver!!

 

Diye bağırır Prime. Mikel Prime'a küçümseyici bir gülüşle cevap verir.

 

-Kupanı sattım bile. Zengin oldum artık kupanın arkasından el salla. MAL ROBOT!!

 

-Seni pislik!

 

Diye sinirli bir şekilde kılıcını Mikel'a doğrultur.

 

-Hah. Şuna bak. Elimdeki silah varken, senin kılıcından mı korkacağım. ENAYİ.

 

Mikel konuştuktan sonra silahı ile Prime'a ateş açar. Prime mermilerden sıyrılıp, kılıcını Mikel'a saplamayı başarır. Mikel acı içinde yere yığılır. Ama hala durumu iyidir, çünkü kılıç koluna girmiştir. Mikel, öbür eliyle kılıcı çıkarıp Prime'a fırlatır. Fırlattığı kılıç Prime'ın omzuna saplanır. İki kişinin de kolları kötü durumdadır. Mikel ayağa kalkıp elindeki silahı yere bırakır. Yumruğunu sıkar ve Prime'a bir teklifte bulunur.

 

-Kılıcını bırak. Birimiz ölene kadar dövüşelim.

 

Prime gülerek cevap verir.

 

-Hah çok kolay olacak. Şimdiden öldün bil.

 

-Çok iddalısın.

 

diye karşılık verir Mikel. Ölüm Dövüşü başlamıştır. Prime, Mikel'ın kafasına tekmeyi geçirir. Kafası sarsılan Mikel kendine gelip Prime'ı yumruk yağmuruna tutar. Prime'ın karnı delik deşik olmuştur. Buna rağmen hızlı bir şekilde Mikel'a yumrukları yapıştırır. İki tarafta yere yığılır. Saatler geçer, kıpırdayan olmaz. İki gün geçmiştir. Prime ayağa kalkar. Mikel hala uyanmamıştır. Fırsat bilip kılıcı Mikel'a saplar. Birden fazla yerine kılıcını sağlayıp çıkarır. En sonunda yorulup kılıcını söker ve evine gider. |O Japonya'nın katil robotu Mikel'ı öldürdü!

|O Japonya'nın gizli kahramanı PRİME!|

 

Prime evine gitti ve robotuna sarılıp tüm olanları anlattı. Artık içi rahattı. Kupaya ihtiyacı yoktu. Prime, Ron, Tinity, Simon, Jack ve Han

k'in katilini öldürdü. Prime, gizli bir kahraman olarak tarihe karıştı.

 

---SON---

 

 

 

Loading...
0%