Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2. Bölüm

@yemekyehuysuz

YAZARIN ANLATIMIYLA KARADAĞ KONAĞI:
Dün sabah aldıkları haberi alan karadağlar sevinçten havaya uçtular.14 yıl ōnce kaçırılan kızlarını bu sabah bulmușlardı.İstanbula hemen bilet aldılar.

Meltem hanım bir yanı mutluluk ise diğer yanı kötü bir his var dı. Ya kızı onları istemez gibi his vardı içinde.Murat bey ise aynı düșünceydi.Fakat oğulları aynı düșüncede değillerdi.Oğulları kız kardeș istemiyorlardı.Bu sorunu nasıl çözceklerinide düșünüyorlardı.

AHSENDEN:
Barıșın aramasıyla hızlıca eve gidiyorumduki bișeyin çarp masıyla gözümün kapanması bir oldu.Gözlerimin kapanmadan önce siren sesleri geliyordu.

karınlık bir yerdeydim. 5 tane erkek ve bir çift vardı.Beni çağrıyorlardı yavaș yavaș adımlarla yanlarına gidiyordumki.Bir anda yok oldular.Kara girdaplar görmeye bașladım ve boșluğa düșecek gibi oldum.Ve sonsuğla düștümü hisettim.

YAZARIN ANLATIMINDAN:
Salonda herkez ahseni beklerken telefon sesi ile herkez ayağa kalktı.Ahsene gelirken araba çarptını ve durumu kritik oldunu söylemișlerde.Karadağlar hızlıca hastaneye varmıșlar bekliyorlardı

Hastaneye vardıklarında ahseni normal odada olduğunu öğrenince odaya doğru ilerlediler.Odanın kapısı açtında gözleri kapalı olan ahseni gördüler.

Loading...
0%