Yeni Üyelik
6.
Bölüm

3.BÖLÜM

@yemekyehuysuz

AHSEN'DEN:
Gözümü açtımda tavanla bakıșmamı bitirip etrafa kısa bi bakıș attım duvardaki saate baktım da 16.35 geçiyordu. Kapa'nın açılamasıyla duvar'daki bakıșım son buldu.İçeri doktor girdi muaniye edip bir kaç soru sorup çıkmıștı.Uykum oldu için uzandım.

&

Sabah güneșiyle uyandim.Yataktan kalkıp.kapıya doğru ilerledim . Yavașça așağı indim hastaneden çıkalı 2 hafta olmuștu.İki hafta evde takıla kalmıștım ki bugün özgürlüktü.Dikișlerimden kurtuluyordum.Așağı indimde kahvaltı yapıyorlardı yanları geçip kahvaltı etmeye bașladım.

Kahvaltı bittikten sonra hasteneye gittik dikișlerden kurtulmuștum.Eve doğru ilerlemeye bașladım.Eve vardımda kapının önünde 3 tane siyah araba vardı.Kapıyı açtım salona doğru ilerlemeye bașladım.İçeri girdimde gördüm kișilerle șok oldum.

URAZ'DAN:
Hastaneye aceleyli gittik.Odaya vardımızda onu öyle görünce kalbim sıkıșıyordu nedensizce.Kenara oturup uyanmasını beklemeye bașladık.

İçeri arkadașları girince bakıșlar ora döndü.Aralarından kız olan bence konușmak için doğru zaman değil sonra gelin dedi annem kafasını sallayıp çıktık

ARKADAȘLAR BU ARALAR KISA YAZMAK ZORUNDAYIM HAFTAYA YADA DİYER HAFTA UZATMAYA ÇALIȘIRIM

SİZCE KİTAP NASIL?GÜZELSE DEVAM ETTİRCEM DEVAM DEĞİLSE SİLCEM BAȘKA KİTAP YAZCAM

Loading...
0%