Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@yemekyehuysuz

23/07/2008

Ameliyateden dolan bebek sesiyle murat bey derin nefes vermiști.Ailenin tek kızı, sohanlılar ve karahanlıların tek torunu burcu karahanlı doğmuștu.

Babasının bebeği abilerin prensesi burcu karahanlı dünya'ya gelmiști.Fakat oğulları burda değil'di konaktay'dı.Acil doğum bașlayınca çocuklar orda kalmasını söylemiști.

Ameliyat'haneden çıkan küçük burcu gözü kapalı șekilde uyuyordu.Murat bey kızını görünce yüzünde koca'man bir tebessümle karșıladı.

Bir kaç dakika sonra ameliyathaden çıkan meltem hanıma görünce yanına doğru ilerleyip elinden tuttu

&

Tüm aile hastane odasında burcu'ya ve meltem hanıma bakıyorlardı.Kapı bir den açılmasıyla bakıșlar ora döndü tabi kide en küçük amca serkan'dı.Etrafta'ki insanlarlı iterek yengesi ve yeğenine doğru ilerledi

Tek hamlede yeğeni'ni dengesiz almasıyla murat bey kafasına vurmuștu.Murat bey'in ani vurmasıyla acıyla yüzü'nü ekșitmesiyle yeğenini geri yengesini verdi

&

06/08/2008

Tüm adana murat bey'lerin konak'ta kutlama yapıyorlardı.Ne kutlamsı ise burcunun doğması'nın kutlamsıdı.Tek kiși sadece kutlamıyordu oda meltem beyin abisi serhat soyhanlıy'dı.

Tek onun kızı olsun diye o gün burcu'yu kaçarma planı yapmıștı fakat iși zor olacaktı çünkü burcunun en büyük abisi kuzey burcunun yanından ayrılmıyordu.Fakat onuda çözüm bulmuștu annesi çağrıyo diye en büyük abisi kuzeyi yollayıp burvu yu alacaktı.

Yavaș adımla burcunun odasına doğru ilerleyen serhat içerde ki gördü manzarayla sırıttı.

Odada kimse yoktu ki bunu'da fırsat bilip odadan harhengi bir çanta alip burcuya oraya koymuștu.

Hızlı adımla konaktan çıkıp arabaya sürmeye bașladı ilk gördü çöp kenarıya burcuyu oraya bırakip gitmiști.

​​​​​​​​​​​​EVET BÖLÜM SONUUUUUUU 1.BÖLÜM NASILDI?

YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMM

 

​​​​​​

​​​​

 

 

Loading...
0%