Yeni Üyelik
6.
Bölüm

4. Bölüm

@yemekyesenehuysuzz

Çok setresliydim ve çok terlemiştim.O adam yani adamın adı serkan bey di çok ısrar etmişti. Ve gözlerinde ki duygu ve mahcubiyet bakışından anlamıştım.Eğer anlaşamasak 18 olunca evden gitcektim.Ama anlaşasak gitcek miydim?

Düşünceleremi kenarıda bırakıp kapıdan gelen doktora baktım.Elindeki zarfa bakış atınca kalbim iyice hızlanmaya başladı.Derin nefes vererek kendimi sankinleştirmeye başladım ama olmamıştı. Elimin üztünde el olunca elimi bakıp sonra kafamı yukarı kaldırdım.Yukardaki gördüm kişiyle bir tebessüm oldu içimde

Elimi tutan kişi serkan beyin eşi meltem hanımdı. Yolda giderken bize ailesini anlattı 5 oğlu varmış. Ve en küçük kişide bendim ilk dedinde korkmuş olsamda sonra anlatınca içim ısınmıştı.

Meltem hamım tebessüme karşılık vererk bende tebessüm ettim.Sonra bakışlarımı doktora döndüm.Elindeki zarfı yavaş yavaş açıyordu.Abi çok mu acun izledin dicektim ki kendimi zor tuttum.

Konuşmaya başlayınca kalbim deli gibi atıyordu."Evet DND sonucun ıçıklandı"diyerek sustu.Allah Allah ya bizde bilmiyorduk. Bu keltoş beni çok sinirlendiriyor ya sabır diyerek derin nefes verdim.

Keltoş etrafa bakış atıp kağıda döndü. "BURCU KARAHLI 99%99 SERKAN KARAHANLI NIN KIZIDIR"diyip odadan çıktı.Bakışlar bana dönmesiyle çok gerilmiştim.

Meltem hanım konuşmasıyla bakışlar ora dödü "Kızım... biliyorum semin içinde zor" diyip yutkundu "bizimle gelmek ister misin" dedi

 

KESTİKKKKKK

BÖLÜM SONU NEYSE BİR DAKİ BÖLÜMDE BAY BAY CANOLARRRR

Loading...
0%